Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Info UKK Historia Media Ohjeet Palaute

Info

kebabille.com on sivusto, jonka aihepiirinä on kebab kaikkine sivujuonteineen. Sivustolla on listattuna lähes tuhat suomalaista kebabia tarjoavaa ruokapaikkaa noin kahdesta sadasta eri kunnasta. Palvelun päämäärä ja tarkoitus on edistää suomalaista kebab-kulttuuria ja auttaa kulkijaa löytämään hyvää kebabia ympäri Suomen.

kebabille.com antaa kriitikon valtakirjan sinulle, joka olet kebabia nauttinut. Palvelussa voit itse arvioida ja kommentoida kebabpaikkoja. Samalla voit etsiä tietoja ja lukea muiden kirjoittamia kommentteja. Kaikki palvelussa mukana olevat kebabpaikat ovat käyttäjien ilmoittamia. Mikäli omaa suosikkipaikkaasi et sivuilta löydä, voit itse ilmoittaa sen tiedot julkaistaviksi. Lisäksi sivustolta löytyy myös ylläpidon kirjoittamia ohjeita ja erikoisraportteja mielenkiintoisista kebab-teemoista.

kebabille.com avattiin 04.04.2004, mutta sivuston esihistoria alkaa jo vuodesta 2001, jolloin ensimmäiset arvostelut julkaistiin internetissä sen edeltäjäsivustolla. Ylläpitoa jatketaan samojen periaatteiden turvin, mutta helposti muistettavassa osoitteessa. Palveluun lisätään ominaisuuksia tasaisin väliajoin, poikkea siis katsomassa säännöllisesti. Kehitystyö jatkuu ja etenee, kuten myös jo satoja vuosia sitten alkanut hyvän kebabin voittokulku.

kebabille.com on puolueeton. Terveisiä, ehdotuksia ja palautetta voi lähettää palautelomakkeella, palautepuhelimella tai sähköpostilla osoitteeseen

Terveisin ylläpito

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute