Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Sydney Kebab

Sydney Kebab

 

Kiinamyllynkatu 5
20500 Turku
Vastapäätä TYKSiä


Liha  6.1 Kastike  6 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  7 Siisteys  6 Hinnoittelu  7.2 Pankkikortti  Kyllä    
4 arvostelua vuoden aikana (yht. 43 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-02-14

Parempi pizza kuin viereisessä Prontossa, tosin rullakebu on niin pieni välillä ettei sillä ruoki edes kissaa saatika aikuista miestä. Palvelu on perussujuvaa ja suurin plussa tulee siitä, että Sydney sijaitsee aivan naapurissa enkä laiskana säkkinä jaksa roskaruokaani kauempaa hakea.


Lisätty: 2008-03-18

Hyvä peruskebabila. Paikan omistava partanaamainen kaveri on ystävällinen ja osaa vääntää hyvän pizzan, eikä rullassakaan ole moittimista. Kahvi ja tee seisovat joskus liian pitkiä aikoja. Muodostunut kantapaikaksi palvelun, hinnoittelun, sijaintinsa ja superpizzansa vuoksi. :) Suosittelen!


Lisätty: 2007-10-03

Hassunniminen paikka tarjoaa kelvollista peruskebabsettiä. Itse tilasin fetarullakebabin, 5.50 hinnaston mukaan, mutta olkoot syynä sitten epäselvä mongerrukseni tahi jokin muu, sain 5e hintaisen tavallisen rullan. Eipä siinä mitään. Salaattia ja salaatinkastiketta (etikkapohjainen systeemi) rullaan oli tungettu aika paljon, etenkin suhteessa lihan määrään. Leipä oli tuoretta ja pehmeää. Hinnat ovat paikassa kohdallaan, mainostavat "kaikki pizzat ja kebabit 5.50 e", mutta jos budjetti siihen venyy, menisin ehkä kuitenkin pienen matkan päässä olevaan Prontoon.


Lisätty: 2007-01-30

vessa oli kyllä suoraan jostain sahaleffasta


Lisätty: 2007-01-06

Hain kiiressä täältä tavallisen kebabin vaikka olin kuullut varoituksia paikasta :) Jo sisään astuessani tiesin katuvani päätöstä, paikka on likainen ja luotaantyöntävä. Kebab oli samaa kaliiperia, lihaa oli kyllä suht paljon ja se näytti syötävältä, mutta kastike jolla koko setti oli päällystetty ei sitä ollut. Popsin päältä ne pari onnetonta salaatinlehteä ja puolikkaan tomaatin mitä annos lihan lisäksi sisälsi ja kippasin loput roskiin. Kannattaa ennemmin suunnistaa vaikka kulman takana olevaan toiseen kebabpaikkaan.


Lisätty: 2007-01-06

Paikassa ruoan laatu hiukan vaihtelee käyntikerrasta riippuen mutta aina saanut hyvää safkaa jossa herkulliset lisukkeet ja mainiosti maustettua lihaa. Paikan partasuinen pitäjäkin mukava mies palvellessaan ja kerran kaveriporukan kanssa käytiin ennen TVO:lle menoa eräänä perjantai-iltana ja sama mies kiikutti safkat tuotuaan pöytään ilmaisen 1,5l kolan! Hinnatkaan vatsaa kivistä. Turun parhaimmistoa!


Lisätty: 2006-12-20

Itse käyn mieluummin täällä kuin viereisessä Prontossa. En niinkään siisteyden, vaan maun takia. Paikka saattaa säikäyttää joitakin epäsiisteyden takia, mutta ei minua. Palvelu on ollut ainakin itselleni hyvää ja pizzaa/kebabia odotellessa on voinut lukea turkkarin. Rullakebab on kooltaan iso ja maultaan ok, itse suosin täällä kebabia ranskalaisilla. Ranskalaiset sopivan suolaisia/grillimaustettuja sekä rapeita, lihaa todella paljon ja tomaattinen tulinen kastike sopivaa, tosin ei hirveän tulista. Pizzoissa on kokoa ja täytteitä, tosin ei kannata ottaa sitä hirveää tölkkipaprikaa, joka pilaa pizzan totaalisesti kirpeällä maullaan. Hintojakaan ei tarvitse miettiä, kun kaikki kebabit/pizzat ovat 5e tai juoman kanssa 5.5e.


Lisätty: 2006-11-07

Paras kebabrafla yliopiston lähellä. Sydneyn rullakebab tai super pizza ehkäpä Turun parhaita, suurimpia ja maukkaimpia. Kandee kokeilla! Kysy kahvia tai teetä odotellessa. Spas!


Lisätty: 2006-10-26

Melko vaatimaton paikka, pizzat menivät pilalle ensimmäisellä paistolla ja piti odotella että miekkoset leipoivat uudet eväät.


Lisätty: 2006-03-05

Olin kuvitellut, että huonoa pizzaa ei ole olemassa, kunnes tänne eksyin. Aivan mauton lätty, joka ei edes täyttänyt vatsaa.


Lisätty: 2006-02-15

Kebab aika mitäänsanomaton. Lihaa ok määrä, mutta maku ei oikein mieltä lämmittänyt. Kaveri totesi: "Ihan peruskebab, mutta sieltä alemmasta päästä". Annos maksoi 5,5 pienen juoman kanssa. Pikaiseen nälkään, mutta ei kannata hakea makuelämyksiä...


Lisätty: 2006-01-27

Turku on rullakebabien luvattu maa. Opiskeluaikanani Turussa söin niitä hyvin usein. Ja eilen kun kävin päivämatkalla sinne oli pakko löytää hyvä ja halpa rulla. Kaveri vei minut Sydneyyn. Paikka oli niin kuuma ja ilma tunkkainen ja palvelu heikkoa. Olin kyllä pikkasen hukassa hinnoittelissa, mutta ruoka oli kyllä mun makuun. Eli valtava annos joka oli sopivan maukasta. Vissiin joku majoneesipohjainen salaattikaistike. Eli maku oli aika länsimainen mutta ei hassu. Nolo oli se seikka että en jaksanut syödä kaikkea. Otin loput mukaan ja söin jämät kotimatkalla junassa.


Lisätty: 2005-12-21

Kiva mesta ihan yliopiston kupeessa.


Lisätty: 2005-12-20

Olen käynyt ko ravintelissa jo silloin kun siinä oli Tabriz. Sydneynkin aikaan ollut ihan kelposettiä, mutta nyt kun kävin siellä, niin rullakebu maistui aivan kaalikääryleelle. Pohjanoteeraus lihan ja lisukkeiden suhteen. Muuten palvelu toimi, mutta eihän se lohduta, kun ruoka ei maistu.


Lisätty: 2005-12-06

Kebab ranskalaisilla: liha oli aika paksua ja mautonta, ranskalaiset lötköjä, salaattina jäävuorisalaattia runsaasti. Kastikkeena todella mietoa tomaattikastiketta (ei muita vaihtoehtoja).


Lisätty: 2005-11-02

Pieni paikka lähellä yliopistoa. Edulliset hinnat, kebet aika rasvaisia mutta täyttäviä. Kannattaa ottaa mielummin pizza, kun 5täytettäkin irtoaa viidellä eurolla, ja esim. kebab- tai mexicana- pizzoissa on oikeasti makua, ja kokokin on 2.5 kertaa esim. kotipizzaa isompi!


Lisätty: 2005-10-03

Liha on sellaista aika vaaleaa ja hieman mautonta, mutta onneksi sentään tuoretta ja mehukasta. Annokset on kooltaan hyviä, palvelu on ollut aina asiallista ja paikka on siisti.


Lisätty: 2005-09-19

Liha käsittämätöntä sotkua, pyyhekumi on todennäköisesti maukkaampaa.


Lisätty: 2005-04-29

Aika perus paikka, mutta sapuskan laadussa on toivomisen varaa. Ystävälliset omistajat ovat varmaankin ajautuneet ravinnonvalmistusalalle sattumalta. Oletan herrojen olleen aiemmin suutareita, tähän ainakin lihan koostumus viittaa. Lähällä Yliopistoa, joten varmaan nälkäiset känniääliöt vetävät ko. paikassa useammankin kännikebabin tämänkin Wapun kunniaksi.


Lisätty: 2005-04-27

Liha on heikkoa - sellaista harmaata. Ei siis ole ilmeisesti riittävän kypsää. Muuten ihan perustavaraa. Taso on tainnut valitettavasti laskea nimen muututtua.


Lisätty: 2005-04-15

Edullinen peruskebabbi,miellyttävä palvelu ja paikalla tosi omituinen nimi.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute