Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Urjala > Adam Kebab Pizzeria

Adam Kebab Pizzeria

 

Urjalantie 17
31760 Urjala
R-kioskin vieressä
puh. 03 546 0401

Avoinna: Ma-Su 11.00-21.00


Liha  7.4 Kastike  7 Lisukkeet  6.6  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Eos
Palvelu  8.2 Siisteys  8 Hinnoittelu  6.7 Pankkikortti  Kyllä    
13 arvostelua vuoden aikana (yht. 75 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-02-28

Annokset on isoja ja enpä ole sellasta äijää nähny joka tuon rullakebun tuplalihalla suuhunsa mättää. Suurin miinus on ehkä kebabbmestoihin suurehko hintataso, mutta muuten kyllä kelpaa syödä. Salaatti nyt on sitä perus kiinankaalia, mutta kastike korvaa sitä kohtuu paljon.


Lisätty: 2010-02-20

Adam on Urjalan ainoa kebabpaikka, ja olen ylpeä että meillä on moinen täällä pitäjässä. Turussa asuessani tuli käytyä monet kebabbilat läpi, ja täytyy kyllä sanoa että mikään niistä ei vedä vertoja Adamille. Rullakebab on oma lemppari, ja tavallinenkin on aivan järjettömän suuri kasa suussasulavaa kebablihan, salaatin ja kastikkeen sekoitusta. Itse olen läski nörtti, ja jaksan kyllä syödä muuten, mutta Adamin tuotteiden kanssa sitä alistuu häviöönsä helposti. Tuplalihavaihtoehdoista puhumattakaan. Paikan pitäjät ovat erittäin hyväntuulisia, vitsikkäitä, mukavia ja ahkeria kavereita, jotka muistavat näin pienellä paikkakunnalla helposti muutaman kerran käyneen asiakkaan. Saimme vaimon kanssa kerran kebabin kylkeen perhepizzan kaupan päälle, luultavasti jonkun muun asiakkaan hakematta jäänyt tuote. Kahvi ilmainen, ja paikasta löytyy kaikki alueen tärkeimmät lehdet (Urjalan Sanomat, Forssan lehti, Aamulehti ym.). Pankkikorttipäätteen saivat vähän aikaa sitten, eli enää ei tarvitse kantaa käteistä mukana. Tänään kuulin huhun, että Adam on lopettelemassa toimintaansa Urjalassa asiakkaiden vähyyden vuoksi. Viime vuonna vaikutti tosin siltä, että asiakkaita oli pilvin pimein, mutta enää siellä ei taida käydä paljonkaan porukkaa syömässä. Harmi sinänsä, siinä menee ainoa kebabpaikka ~30-40 km säteeltä, jolloin joutuu ajamaan Toijalaan asti kebabnälän vuoksi. Rullakebab 8 euroa, tuplalihalla 10 euroa. Ja on hintansa väärti. Käykää kokeilemassa ennen kuin lopettaa toimintansa.


Lisätty: 2008-12-15

Pizzat on tosi jees samoin rullakebabit,palvelu pelaa ja on paikka muutenkin aivan mukava ja siisti.


Lisätty: 2008-11-22

Kävin työviikon päätteeksi nauttimassa kyseisessä paikassa pizzan.Oli melkoinen pettymys aikaisempiin kokemuksiin verrattuna samassa pizzamestassa,ensinnäkin pöydät olivat aivan kamalassa kunnossa.Lätty oli kyllä hyvää mutta kylmää,kaiken lisäksi jäin ilman salaattia.Taisi olla vuorossa joku harjoittelija,vakiporukalla sapuska on kyllä tosi hyvää ja annokset muutenkin sopivan kokoisia isompaankin nälkään.


Lisätty: 2008-09-12

Palvelu ok, paikka itsessään todella siisti. Liha perushuttua, tulinen kastike ei tulista nähnytkään, saati makua. Salaatinkastike makeaa höttöä joka pilasi koko kebabin (peruspita) lähestulkoon kokonaan. Perus karvatassukepsu, ei juur hyvä jossei huonokaan.


Lisätty: 2008-03-24

se on varma, että jos vielä Urjalaan eksyn nii aatamii on pakko mennä!


Lisätty: 2008-02-29

Paremmat pizzat ja kebabit kuin missään tampereella!


Lisätty: 2007-12-28

Loistava ruoka,mahtavat annokset ,ystävällinen henkilökunta,nopea palvelu,paras kebab annos kuin missään muualla.Viihtyisä paikkakin.


Lisätty: 2007-10-25

yksinkertaisesti PARAS. salaatinkastikkeisiin en yleisestiottaen perehtynyt, mutta Adamissa se on kyllä sellainen nautinto että NAMS<3


Lisätty: 2007-10-09

IHANA KEBAP PAIKA SUOSITTELEN


Lisätty: 2007-08-13

Liha ei todellakaan ole mistään pakastimesta vedetty. Ihan siinä asiakkaiden näkyvillä sitä paistavat ja leikkaavat. Tosi hyvät ruuat ja isot annokset. Aukioloaikoja voisi kyllä pidentää.


Lisätty: 2007-08-08

pirkanmaan paras rullakebab pizzatkin ihan hyviä


Lisätty: 2007-04-01

Paras salaatinkastike, liha oikein hyvää ja annokset täyttäviä. HIEMAN kallista on, mutta ei sitä varmaan täältä päin halvemmalla saa. Perhepizza isoilla täytteillä 14 euroa, ja kebab ranskalaisilla 7e.


Lisätty: 2007-01-28

Suomen parhaimmat safkat mitä on tähän asti syönyt, Rullakebabi on niin suuri että ei meinaa jaksaa jossei kunnon nälkää ole! Sisustust tosi hyvä kanssa ja palvelu pelaa.


Lisätty: 2006-11-08

Aivan loistav paikka,ruoka on todella hyvää!!! KÄyn kerran viikossa sielä,ja joskus otetaan kamun kaa pizza puokkiin niin kyllä silläkin nälkä menee!!! suosittelen EHDOTTOOMASTI!!!


Lisätty: 2006-10-23

Rullakebab aivan liian pieni ja liha jotain valmista pakaste settiä.


Lisätty: 2006-08-19

Aivan loisto mesta ja annoksissa on tavaraa mukana, ei todellakaan voi verrata esim. kotipitsan pitsoihin joissa täytettä aivan liian vähän. Ainoa miinus aukioloajoista, saisi olla pitempään auki.


Lisätty: 2006-07-19

Oikein hyvää. Kebabrulla oli yksi parhaista maistamistani. Hinnat ovat ehkä hieman karskit, mutta suhteessa ruokaan, ei sitä edes huomaa.


Lisätty: 2006-04-22

Aivan loistava salaatinkastike! Ranskalaiset mukavan rapeat ja liha ehdottoman hyvää ;)


Lisätty: 2006-04-11

Ihan vaan haluaisin korjata ton että isompikin kaveri söis pari kertaa rullasta... Ei ihan. Ei se edes riitänyt mun mahalle vaikka oon vaan semmonen 110 kilonen (190cm) kaveri, eli en edes lähellekään siitä isoimmasta päästä. Hyvää kyllä.


Lisätty: 2006-03-01

Iso h Kiittää päivittäin.


Lisätty: 2006-02-07

Rullakebap on jonkin verran keskimääräistä isompi, kastike on hyvää, mutta väkevämpikään ei ole kovin voimakasta. Plussaa tulee siitä, että kahvi sisältyy hintaan.


Lisätty: 2006-02-04

Oli itseasiassa yllättävän hyvä safkapaikka. Kerran pysähdyttiin kaverin kanssa Urjalaan tankkaamaan ja huomattiin tämä kebabmesta joten viivana sinne. Nälkä kun oli hivenen ronskimpi niin molemmat ottivat rullakebabit. Liha oli ihan jees ja itse tilaamani mieto kastike oli ihan bueno, ei mitään vesitettyä litkua. Nälkä kyllä lähti ja hyvä mieli tuli. Hinnat ovat sitä perusluokkaa mutta sisustus oli tavallista parempi. Jos uudemman kerran Urjalan läpi ajellaan niin kyllä tänne toisenkin kerran kelpaa mennä syömään.


Lisätty: 2006-01-09

Rullakebabit suuria, kebabliha hyvää. Pizzat loistavia. Ainoa mistä en tykkää on kermaperunat (tehty jostain puolivalmiista) ja pitakebab, se kun on tehty sämpylään, eikä sellaseen itsepaistettuun taskuun.


Lisätty: 2005-08-05

Ehdoton salaatinkastike.


Lisätty: 2005-06-07

Nyt on löytynyt tähän mennessä Suomen paras rullakebab.


Lisätty: 2005-05-29

Rullakebab aivan ylivoimainen. Samaa taattua laatua kuin Toijalan Adamissa. Rullasta syö helposti isompikin kaveri pariin kertaan.Kastikkeet ei liian tulisia, salaatinkastike myös aivan loistava.Tiiliseinän rappaamiseen on myös käytetty aikaa ja rahaa. Loistava valinta!

 

 

© 2021 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute