Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Hanko > Uno Pizzeria

Uno Pizzeria

 

Bulevardi 15
10900 Hanko
Postin vieressä
puh. 019 2418881


Liha  6.9 Kastike  6.8 Lisukkeet  6.4  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.4 Siisteys  7 Hinnoittelu  6.3 Pankkikortti  Kyllä    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 32 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-08-14

Leipäkebabit olivat todella suuria ja maukkaita. Tilava paikka. Hinnat hieman keskitasoa korkeampia. Myös pitsat olivat kelvollisia.


Lisätty: 2007-08-12

EI ENÄÄ KOSKAAN! Koin juuri elämäni hirveimmän kebab kokemuksen. Ensinnäkin palvelu oli todella kauhea, ruoka oli todella hirveä ja kaiken lisäksi vielä kallis. Kahdenkymmenen minuutin odottelun jälkeen huomasin tiskille asetetut kebabit, joita en heti hoksannut minulle kuuluvaksi. Tarjoilija käveli ohitseni monta kertaa, mutta ei sanallakaan antanut olettaa että oli tuonut kebabini tiskille ainoastaan kylmenemään, koska ei viitsinyt tuoda minulle niitä. 40 minuutin kohdalla kysyin samaiselta tarjoilijalta, että missä kebabini ovat, niin tämä osoitti tiskillä olevia kebabeja ja sanoi että tuossahan nuo tiskillä!!! Meinasin revetä siihen paikkaan. Syy oli, että kebabiin kuuluvat leivät olivat uunissa, johon ne oli laitettu vasta paljon sen jälkeen kun kebabit oli tuotu tiskille kylmenemään. Lopputulos, pahanmakuinen kylmä kebab, jossa ketsupin tasoinen "kastike" ja pari hassua kurkkua salaatin lehtien päällä. Joten suosittelen vahvasti välttämään tätä paikkaa!!!!


Lisätty: 2007-08-11

Töykeintä palvelua mitä olen ikinä missään ruokapaikassa saanut. Meidän perhe ruokailee jatkossa muualla.


Lisätty: 2007-05-27

hangon parhaimmat pizzat!


Lisätty: 2006-12-05

Hangon parhaimmat pitsat ja kebabit,pärjäävät vertailussa muittenkin paikkakuntien sapuskoille. Ystävällinen henkilökunta,paikka siisti. ainut miinus on paikasta vaatteisiin jäävä rasvankäry..


Lisätty: 2006-10-28

Kebabliha isoa ja paksua, mutta ei yhtään mehukasta, ja todella mautonta. Kastike oli perus ruskee soossi, ei valittamista mutta ei kehumistakaan. Plussa puolena isot annokset mutta varjopuoli siinäkin oli yläkanttiin vedetty hinta. Paikka oli viihtyisä mutta asiakaspalvelu oli huonoa.


Lisätty: 2006-09-30

Hankoniemen paras,myös pizzat loistavia...


Lisätty: 2006-09-05

isot ja maukkaat annokset,miellyttävä ja ystävällinen palvelu.


Lisätty: 2006-07-27

Ehdottomasti numero uno-paikka (ykkönen) hangossa. Itse en ole törmännyt yhtä hyviin kebabbeihin muilla paikkakunnilla. Ruoka on hyvää, paikkka siisti ja palvelu reipasta nopeaa ja mukavaa. Suosittelen!


Lisätty: 2006-07-23

Muuten hyvää ruokaa mutta liha ja kastike mauttomia. Ruokaa sai odotella todella kauan vaikka paikka ei ollut edes puolillaan. Hinnoittelu ehkä hieman huono laatuun verrattuna.


Lisätty: 2006-07-11

Kaupungin paras ja halvin kebab, ilmainen kotiinkuljetus.


Lisätty: 2006-05-06

Ruoka ok. Paikka on luotaantyöntävä enkä mielelläni jää paikan päälle syömään. varsinkaan kun paikassa on useampia asiakkaita.


Lisätty: 2006-04-18

Rullakebab on varma valinta. Todella iso. Otin tänään aurajuusto lisukkeena. Paras Kebab mitä olen syönyt tähän asti!


Lisätty: 2005-06-20

Paikka siisti, avara ja valoisa. Tilaa oli riittävästi, ehkä liiankin riittävästi. Korkeat huoneet tekivät vaikutuksen. Kebabit ja pitsat tulivat nopeasti vaikka olimme liikkeellä suuremmalla joukolla ja kaikki annokset tulivat lähes samaan aikaan. Annokset olivat sopivan kokoisia (vaikka minä en tullut täyteen yhdestä annoksesta, mutta olenkin suuriruokainen). Positiivinen tapaus, mutta kebablihan mauttomuus harmittaa.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute