Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Hollola > Hollolan Kebab Pizzeria

Hollolan Kebab Pizzeria

 

Keskuskatu 8
15870 Hollola
Hollolan keskustassa
puh. 03-780 5878

Avoinna: Ma-Pe 10.30-22.00  La-Su 11.00-22.00


Liha  6.8 Kastike  6.1 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  6.5 Siisteys  6 Hinnoittelu  6 Pankkikortti  Kyllä    
8 arvostelua vuoden aikana (yht. 50 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-12

Ruoan seassa oli jälleen kerran jokin pitkä ihokarva. En halua edes arvella mikä. Annokset surkeita ja mitättömän kokoisia. Surkea paikka!


Lisätty: 2011-01-03

Lahen seudun parhaat kebabit! Todella maukasta lihaa ja kun pyytää aurarullan, niin siinä on oikeasti aurajuustoa niin että sen maistaa. Täytteitä siis laittavat hyvän määrän. Palvelu on täysi kymppi plussa! Mukavaa väkeä ja huomaavat asiakkaat eikä hymykään jää saamatta kun menee sinne.


Lisätty: 2009-02-05

Pitakebabissa erittäin hyvä leipä ja maukasta lihaa mielestäni todella runsaasti. Kastike ei mitään erikoista, tulinen on ollut tosi tulista. Ei halvimmasta päästä, mutta hinta-laatusuhde kohdallaan


Lisätty: 2008-03-26

Ihan jees paikka..


Lisätty: 2007-10-20

tunnollisia työntekijöitä ruoka tosi hyvä


Lisätty: 2007-10-20

paras leipäkebab


Lisätty: 2007-10-20

loistava paikka suvaitsevaisia asiakas palvelua mahtava ruoka


Lisätty: 2007-10-18

kebabit maistuvat mutta 5.5€ hinta 5min. kebabista on jo jo liikaa. pitzat ok mutta jotain on kuitenkin pielessä ei parras mahd. paikka !!


Lisätty: 2007-09-23

Ennen todella hyvä paikka, nykyisin ei enää niin hyvä. Ennen kuin otti pizzan tuplajuustolla niin juustoa oli todella paljon ( NAM ) nykyään kuin tilaa tuplajuustolla niin juustoa on vähemmän kuin muissa pizza ravintoloissa yksin kertaisella juustolla... "tai ainakin tuntuu silta" Muutenkin täytteitä aika niukasti nykyään. Palvelu kyseisessä ravintolassa on muuten ihan hyvä. Työntekijät ovat mukavia jne... Plussat myös siitä että lapsille tarjotaan yleensä tikkarit kun käy hakemassa ruokaa... Toivottavasti tämä paikka lisää täytteiden määrää ruokiin niin vaihtuu taas takaisin kantapaikaksi.


Lisätty: 2007-08-31

Hollolan paras!


Lisätty: 2007-08-26

Pitsa pohja oli kelvollinen tomaatti kastike oli suoraan tölkistä (mauton) juusto ja lisukkeet oli unohtunut johonkin ilmeisesti listalle. käynti kyseisessä paikassa oli ensinmäinen ja viimeinen kerta. en suosittele paikkaa edes viholliselle.


Lisätty: 2007-08-21

Surkein paikka ikinä, muutaman kerran käynyt kebabin ja pizzan ostamassa. Kompassista saa puolet paremmat ja pizzassa ei ollut mausteita lähes yhtään, ja kebabinkin salaatit ja lähes koko annos on surkeinta ikinä. Jos salpakankaalta aiotte jostain annoksia etsiä niin en suosittele...


Lisätty: 2007-05-21

Tilasimme useita annoksia, pizzoja ja kebabbeja. Kukaan ei ollut tyytyväinen: pizzoista näkyy pohja läpi, calzoneissa oli tosi vähän täytettä. Puolet pienempiä annoksia kun missään muualla ollaan nähty!


Lisätty: 2007-05-21

sisäänleivotussa pitsassa oli noin 5 pienenpientä lihanpalaa muutama hassu sipulinsiivu, ei lainkaan jalapenopaloja, ei nimeksikään kastiketta. Joten olisi ollut aivan sama jos olis tilannu pitsapohjan ja laittanu sen päälle viirun ketsuppia. Pitsoissa oli jatkui sama periaate, pohja paistoi ja muutama lisukkeen pala huuteli toisiaan siinä ja juustoa oli nokare.


Lisätty: 2006-07-28

Aivan loistava palvelu.


Lisätty: 2006-03-11

Yritimme tilata ko paikasta 2 rullista Riihelään (n. 5km) saimme kuulla että emme kuulu heidän alueelle vaikka heidän oma mainos ilmoittaa että 6 km alueelle toimitus. Eli emme voi sanoa enempää heidän tarjonnasta. (SUCKS ja boikottiin)


Lisätty: 2006-02-12

Olen kaksi kertaa ostanut kebabin teiltä ja kummallakin kerralla ruuan seassa on ollu ylläri!! Todella ällöttävää!


Lisätty: 2005-07-27

Otin pitan jossa sinänsä ei ollut mitään vikaa, mutta annos koot ovat sen verran pieniä että muualta saa samaan hintaan puolet enemmän ruokaa. En tietenkään arvostele pelkän pitan perusteella, sillä kaverini tilasivat rullkebebin ja pitsan, jotka kummatkin olivat aivan liian pieniä hintaansa nähden.


Lisätty: 2005-05-28

Ostin eilen Hot Kebabin, harvoja paikkoja joissa se on valikoimassa, kebabbi oli minulle juuri sopivan kokoinen eli nälkä ei jäänyt, kastike oli hyvää samoin liha. Ainoa miinus tässä paikassa on se että aterimet on usein pesty huonosti.


Lisätty: 2005-04-27

Paikka vaikutti hienolta ja odotin ruualtakin sentään jotain. Vetäsin kebun ranskalaisilla. Jos joku meinaan että tälläisillä lasten annoksilla lähtee työmieheltä nälkä niin on väärällä alalla. Onneton annos .Ja se kastike oli litkua. Ranskalaiset uivat siinä lopussa kirjaimellisesti. Mikrokin taisi kilahdella välillä tehdessään annosta. Kastike ja annoksen koko kuntoon ja se rakeinen outo vaalea pakkaskebab vaihtoon. Plussa tuli paikasta ja siitä että vesikannu tuotiin pöytään.


Lisätty: 2005-02-04

Ennen maistui esim pitakebab erinomaiselle, mutta omistajien vaihdon myötä laatu heikkeni huomattavasti ja pitaleivän tilalle tuli joku ihme kolmioleipä, kuiva ja sitkeä,muuten liha on keskiluokkaa.


Lisätty: 2005-01-17

Hyvä Iskenderi. Pirusti jugurttisoosia, oikein hyvää. Lihaa olisi saanut olla enemmänkin. Mieto versio tosiaan mieto. Säilykepunajuuri ei oikein ylevöittänyt lisukkeena. Palvelu ripeää, sisustus mukava ja siisti.


Lisätty: 2004-08-07

Niin, jos jaksaa venata iäisyyden niin kai tuo kannattaa... tai no aika perus kebbeä ainakin mulle osunut aina ja kastike on mautonta, mutta syö nälkäänsä! Leipä on erittäin hyvä tässä paikassa, taitavat itse tehdä sen siinä samalla?!


Lisätty: 2004-08-05

No tämä on semmoinen peruspaikka. Hyvää voisi sanoa sisustuksesta ja yleisvaikutelmasta. Huonoa taas pitkä odotusaika, erityisesti lounasaikaan, vaikka asiakkaita ei ole paljoakaan. Kebab ranskalaisilla oli ihan kelpo, vaikka ranskalaiset olivat aika ylirasvaisia. Lisäksi annoksesta puuttui kokonaan salaatti, joka mielestäni kuuluu, kyllä kuuluu(!), kebabannokseen. No, salaatin kyllä voi itse hakea salaattipöydästä, mutta olisi hyvä jos se olisi siinä lautasella valmiiksi.


Lisätty: 2004-07-27

Mahtavan upea paikka, erinomaista ruokaa. Hieno teranssi siisti kuin mikä joka paikasta. Todella ihana palvelu ja nopea. Älyttömän iso telkkari josta voi nauttia formulasta. Todella maukkaat isot annokset. Ehdottomasti paras ruokapaikka. Suosittelen kaikille monipuolista salaatti pöytää. Kiitos Hollolan pizzerian työntekiöille.


Lisätty: 2004-06-21

Pitakebabissa erittäin hyvä leipä ja maukasta lihaa mielestäni todella runsaasti. Kastike ei mitään erikoista, tulinen ei ollut tulista. Ei halvimmasta päästä, mutta hinta-laatusuhde kohdallaan


Lisätty: 2004-06-09

Loistava Iskender. Hyvät kastikkeet, liha hyvää, erityis kiitos iskenderissä olevista leivistä. Pieni miinus kuitenkin siitä, että annokset ovat pienentyneet ajanmyötä. Täällä olen syönyt Suomen parhaan iskederin,kokemusta kuitenkin löytyy useasta paikasta ympäri suomea.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute