Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Aram Kebab & Pizzeria

Aram Kebab & Pizzeria

 

Linnankatu 27
20100 Turku
Marina palatsia vastapäätä
puh. 02 251 8230

Avoinna: Ma-To 10.00-22.00  Pe 10.00-05.00  La 05.00-05.00  Su 12.00-22.00 


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
28 arvostelua vuoden aikana (yht. 28 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-01-01

Oli synkkä ja myrskyinen 28.12.06 ja mieleni teki kebabia. Kantapaikkani ei ottanut tilaustani vastaan, koska heillä oli remontti päällänsä. Piti siis käydä vieraissa ja pettää tuttua paikkaa. Tänä samana sunnuntai päivänä postiluukusta tuli sisään kyseisen paikan uusin menu. Menu oli ulkoasultaan aivan "perusvääntöä" ja ajattelin ottaa riskin ja tilata täältä. Tutkittuani menua hetken päädyin ratkaisuun kebab riisillä. Moisen setin hinta on listassa 5,50e. Tilaus sujui mutkattomasti ja tilauksesta ~30-45min paketti oli ovealla. Asia mikä järkytti oli hinta. Kotiin kuljetettuna kebab riisillä 10e. Ajattelin maksaessani mielessäni, että tämän on pakko olla sen arvoista. Asun kumminkin ko. kebabpaikasta linnutietä 1.70km päässä ja asfaltteja pitkin 2.6km päässä. Onneksi on paikkoja josta saa ilman kuljetuskuluja. Ja jälleen itse asiaan. Avasin ruokalootan ja jouduin heti pettymään suuresti. Kaikkea oli vähän. Lihaa oli vähän, salaattia oli vähän, riisiä oli vähän. Paljonko voin siis odottaa paikalta, vähän. Tietenkin annokset voivat olla toista luokkaa paikanpäällä, mutta mene ja tiedä. Annoksesta jäi käteen nälkä ja paha mieli. Piti kaivaa vielä jääkaapin pohjalta porkkanalaatikon jämät jotta sain vatsalaukkuni kiintiön täyteen.


Lisätty: 2006-06-23

Tilasin pitsan kebablihalla, salamilla, tomaatilla ja jalapenolla, sekä rullakebabin. Sai odottaa noin 1,5h. Pitsa tuli huoneen lämpöisenä, kebabbi oli vielä jokseenkin lämmin (foliosta johtuen). Rulla oli yllättävän pieni ja lihaa aika vähän. Liha itsessään oli kyllä loistavaa. Kastikkeet hieman vetisiä. Pitsaan sain täytteeksi pari palaa salamia, kebablihaa ja tonnikalaa. Ei aivan kohdilleen.


Lisätty: 2006-06-02

Kävin syömässä viime maanantaina. Ruoka ja paikka oli kokonaisuudessaan aika hyvä (varsinkin liha) , mutta pikku jutut kuten salaatin tuoreus ja kebab kastikkeen vetelä koostumus tekivät rulliksestani pilliruokaa.


Lisätty: 2006-04-08

Tilattiin juuri kotiin 2 kebab riisillä ja 1 rulla. Kebab riisillä oli todella hyvää.. Ruoka oli raikas ja tuoren makuinen sekä lämmin vaikka kuljetus vähän kestikiin.. Minä ainakin täytyin paljoin annoksestani, mutta siskoni jolla oli rullakebab jäi haikailemaan lisä.. Rulla näytti kyllä silmissäni ihan kohtuullisen kokoiselta.


Lisätty: 2006-03-14

Kebabliha mautonta ja hieman ehkä palaneen makuista. Salaatti ja sen lisukkeet oudosti tummuneet. Salaatinkastike näytti olevan Lidlin valikoimasta. Lihan kastike ilmeisesti valmistavaraa, koska ei maistunut juuri laisinkaan millekään tosi-kebabbilan omatekoiselle "sukusalaisuudelle". Paikka aika pahasti pubimainen, johtuuko naapurin pubista, mene ja tiedä. Palvelu hidasta, mutta kuten tapaan kuuluu, hymyssä suin. Kebabit maistettu, pitsoihin ei koskettu.


Lisätty: 2006-01-05

Jepajee, kolme kertaa tilannut ruuat ko. paikasta, 2x fetarulla ja pizza ja sitte viimeisellä kerralla pizzoja 2kpl. Ilmeisesti suuria ymmärrysvaikeuksia, kun tilattiin kaksi samanlaista pizzaa, niin jostain syystä ne olivatkin erilaiset. Soitto takaisin ja luvattiin tuoda kotiin seuraavana iltana uudet pizzat, saas nähdä miten käy. Rulla oli syötävä, ehkä jopa hyvää. Tosin se oli laihanlainen. Suosittelen kuitenkin maun puolesta, jos on iso nälkä niin voi unohtaa. Pizzat on ainakin siltä osin erinomaisia, että Amar tuntuu olevan ainut paikka mistä saa kunnon Mozzarella juustoa kotiinkuljetuksella.


Lisätty: 2005-11-15

Huokeat hinnat ja kahden annoksen tilauksessa ilmainen kotiinkuljetus plussaa. Rullakebab oli melko massiivinen, mutta määrä ei korvannut laatua. Liha oli aivan OK, mutta kastike mitäänsanomatonta. Iskenderissä taas "tuoreleipä" käsittämätöntä pullamössöä, muuten kastiketta lukuunottamatta OK. Pizza suolainen ja "aurajuusto" geneeristä sinihometta, mikä oli tosin odotettavissa. Ihan OK, mutta ei järisyttävää. Hinta/laatu pikkuisen positiivisen puolella.


Lisätty: 2005-10-28

Tilasin Kebabin ranskalaisilla ja pizzan salamilla, jauhelihalla ja paprikalla. Tämä siis joskus puoli kymmenen aikoihin kun paikka menee kiinni kymmeneltä (vissiinkin). Kebab oli keskitasoa, liha hyvää, kastike tulista, salaatti ei niin kehuttavaa. Annos melko pieni. Pizzassa ei asiat ollut näin ollenkaan: jauhelihan tilalla oli kebablihaa, ja juusto oli aivan kovettunutta ja jäähtynyttä. Pizzapohjakin oli raaka. Lieneekö myöhäisen ajankohdan takia, ehkä jauheliha loppu eikä viitsinyt lisää paistaa?


Lisätty: 2005-10-05

Tilat erittäin siistit ja palvelu todella ystävällistä. Hinnatkit kuluttajaystävällisiä


Lisätty: 2005-06-17

Sain odottaa 17.06.2005 klo 2030 noin 15min pita kebabbia, kun kolme äijää väänsi sitä, olin ainoa asiakas. Tilat ovat halvat ja pöytämausteet lidlistä.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute