Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Kotka > Liberta

Liberta

 

Rauhankatu 4
48100 Kotka
Kaupungintalon takana
puh. 05 216 051


Liha  8.7 Kastike  8.1 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8.4 Siisteys  8.4 Hinnoittelu  7.4 Pankkikortti  Kyllä    
7 arvostelua vuoden aikana (yht. 37 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-01-17

Kaikki ainekset olleet aina tuoreita,kastikkeet ym. tekevät itse.Asiakkaalta kysytään myös ne "maagiset" sanat:Maistuuko?


Lisätty: 2008-07-07

Siitein ja hyvä palvelu. Pizzat kuivempia ja vähemmän maustettuja kuin yleensä (mausteita on helppo lisätä itse tai pyytää lisää). Argentiinan pihvissä tosi vähä lihaa kahdelle.


Lisätty: 2008-06-04

Suomea paljon kiertäneenä voin vain todeta, tämän olevan Suomen PARAS pizzeria. Ajan 500 km hakemaan pizzaa. Kertonee jotain pizzojen laadusta. =)


Lisätty: 2008-01-29

Viime viikonloppuna syöty pitsa oli erittäin makoisa. Pohja oli paljon parempi kuin aiemmin, mukavan rapsakka eikä lainkaan sitkeä. Täytettä oli myös reilusti, joten täällä syödään ja täältä tilataan jatkossakin!


Lisätty: 2007-10-27

Uskomattoman mautonta pöperöä. Rullan tilasin, kesti reilu tunti saapua. Pitää kyllä ensi kerralla Libertan nurkilla pyöriessä tiputtaa pojille suolapurkki jotta saavat jotain makuakin ruokiinsa.


Lisätty: 2007-09-12

Rullakebabin lisäksi Liberta Special -pizza kuuluu suosikkeihini tässä ravintolassa. Runsaasti täytettä ja makua! Palvelu on myös ystävällistä, joten paikka on yksi suosikeistani.


Lisätty: 2007-08-09

kiva että mainostat oma paikkan täällä.


Lisätty: 2006-10-06

Ihan Ok ja siisti pitsaravintola, jossa ei ollut mielestäni valittamista ja menen varmasti uudestaan. Ravintolasta löytyy muuten uudet nettisivut osoitteesta: www.liberta.fi


Lisätty: 2006-08-24

Ulkonäöltään ehdottomasti Kotkan kebabkioskien ykkönen! Todella mukavan ja viihtyisän oloinen paikka, jossa voisi kuvitella jopa istuvansa iltaakin. Palvelu, etenkin omistajan itsensä ollessa tiskin takana, ystävällistä ja kohtuu nopeaa. Keskusteluakin saattaa jopa syntyä henkilökunnan kanssa pitkävetovinkeistä, urheilusta yleensä sekä viikonlopun riennoista. Pizzat paikassa ovat pitäjän parhaat. Täytettä on ja pohjat ovat paksut. Kebabissa hiukan kiukuttaa annoksen kohtuu pieni koko sekä salaatin puuttuminen. Toki salaattia saa sitten erikseen ottaa niin paljon kun maha vetää. Suurin plussa itselleni paikassa on sen suhteellinen syrjäisyys ja pienehkö koko. Näin ollen se ei juuri koskaan ole tupaten täynnä, vaan aterioida saa sangen rauhassa.


Lisätty: 2006-04-23

En ole mikään hirveä kebabmaiskuttelija! :) Kotiinkuljetuksen omaava Liberta kuitenkin tulee välillä krapulapäivinä hyödyksi.. Kotiinkuljetus on ihan loistavaa. Todella hyvää asiakaspalvelua. Tilasin maustetutleipäkuutiot -kebabin ja lasten pizzan (kinkku), ja tällä kertaa oli pakko tulla kirjoittamaan kommenttia. Nimittäin safka oli todella hyvää. Pizzassa oli loistava juusto ja pohja oli mukavan rapea. Kebablihaa en osaa mitenkään arvioida, hyvää se oli. Salaatti oli tuoretta ja kastikkeet oli hyviä. Leipäkuutiot oli kiva yllätys. Suosittelen niille jotka ei krapulapäivänä jaksa liikkua saadakseen ruokaa ! d=-{D


Lisätty: 2006-04-15

Pizzat on taivaallisia. Paljon täytettä ja paksu pohja. Palvelu on asiallista. Kebab on keskivertoa. Ranskalaiset melko huonot. Plussaa, että saa salaattia ja kahvia kaikkien ruoka-annosten ohessa rajattomasti. Nopea toimitus.


Lisätty: 2006-02-18

Saaren parhaat pizzat ja kebabit, hintakin on vielä kohdallaan. Kaiken lisäksi nopea ja hyvä palvelu. Ei voi kuin suositella.


Lisätty: 2005-11-04

Ranskikset löysii ja mauttomii. Kebab heikkoa. Ei ketsuppii. annos riittävä.


Lisätty: 2005-02-28

Melkolailla peruskebabia tarjoava ravintola, jonka liha ei niinkään poikkea maultaan tai koostumukseltaan ns. keskivertokebabeista. Kebab on keskivertoisenakin hyvää ja ei siinä mitään häviä jos kebablihaa syö tässä kyseisessä ravintolassa, lounasaikaan saa salaattia syödä niin paljon kuin haluaa ja pienet turkkilaiset leipäset ovat mukava lisä ateriaan. Pizzat ovat kuitenkin jotain mitä lämpimästi suosittelen tässä ravintolassa. Pohja on todella rapea ja suussa sulava, juustoa on paksulti ja mielestäni se on laadultaan parempaa kuin useimmissa pizzerioissa tarjoiltava perusedam, emmental yms. Täytettä on paljon, koko riittävästi ja kaikinpuolin meheviä lättyjä. Myös paikka on viihtyisä ja ravintolamainen, kotiinkuljetus nopeaa ja kummallisia tarjouksia on olemassa mm. jos hakee pizzan mukaansa se voi olla 1,5 - 2 euroa halvempi kuin paikanpäällä syötynä.


Lisätty: 2005-02-24

Kermaperunat maistuivat mullalle. Ranskalaiset mitään sanomattomia. Liha oli hyvää. Salaatti aivan loistavaa. Hyvä palvelu ja siisti paikka.


Lisätty: 2005-02-23

Hinnat ovat Kotkan yleisessä tasossa halvat lounasaikaan ja ruokaa ei tässä puljussa voi haukkua. Liha on hyvää, mutta tulee jostain syystä pieninä pätkinä, ranskalaiset ovat maukkaita ja kastike hyvää. Lounasaikaan saa vielä tuoretta leipää ja salaattia alkupaloiksi vaivaisella kuudella eurolla. Lisäksi paikasta saa kaljaa ja mainioita pitsoja, joissa on reilusti täytteitä ja juustoa. Paikka on myös oikeasti ravintolan näköinen eikä sellanen perus sekamelska mitä kebabpuljut tavallisesti ovat. Lisäksi listalta löytyy myös liharuokia, joiden laadusta en tiedä. Miinusta tulee että vettä saa lasissa, ei kannussa.


Lisätty: 2005-02-10

Tuli käytyä lounasaikaan. Kaikki 6 euroa. Paikka oli oikein siisti ja viihtyisä, palvelu tehokasta, joskin vaitonaista. Luonaan kanssa sai salaattia (ok) Kebab-leipää (ok) ja linssikeittoa (kaveri tykkäsi). Pizza oli oikein ruokaisa, hyvänkokoinen ja makuinen. Kebab-annos näytti isolta (viereistä pöytää kun kyttäsin).

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute