Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Kauhava > Tasan kebab

Tasan kebab

 

Kauppatie 73
06 434 2813
62200 Kauhava


Liha  7.1 Kastike  6.8 Lisukkeet  6.4  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.6 Siisteys  7.3 Hinnoittelu  6.3 Pankkikortti  Kyllä    
3 arvostelua vuoden aikana (yht. 19 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-10-04

Ruoka: 1. Pizzat saisi olla uunissa vähän kauemmin. Pizzat ei oikein tahdo olla rapeita. 2. Pizzoissa saisi omaan makuuni olla hiukan enemmän juustoa (tilaankin yleensä tuplajuustolla) 3. Kebabkastiketta saisi yleensä olla enemmän ja samalla voisi olla tulisempaa. 4. Pöydissä olevat mausteet hiukan puutteellisia. Tabascoa ja ketsuppia ei ole ollenkaan. 5. Salaatit hyviä! Henkilökunta on mukavaa ja ystävällistä!


Lisätty: 2007-12-02

Kanapizza tai rullakebab, siinä parhaimmat, jotka ehdottomasti kannattaa tilata jos kyseiseen ravintolaan eksyy. Ruoka hyvää, palvelu tuttavallista ja sisustuskaan ei ole huonoimmasta päästä.


Lisätty: 2007-11-26

Pizzoissa on kokoa hintaansa nähden hyvin, ja suorastaan tihkuvat rakkautta ruokaan. Maku loistava, tarpeeksi täytteitä ja hinta kohdillaan. Suosittelen pizzoja, mutta perhepizzan sijasta samaan hintaan kannattaa kuitenkin ottaa kaksi normaalia pizzaa. Kebab ensiluokkaista!


Lisätty: 2007-07-02

Loistava liha ja mahtavat annokset. Lohkoperunoilla toimii aina! Isoltakin mieheltä lähtee nälkä.


Lisätty: 2006-11-27

Liha oli kuin possun kyljestä otettua mehevää pekonia. Niin ihanaa. Palvelu loistavaa. Kiitellään ja kumarrellaan ja toivotellaan hyvää ruokahalua. Lisukkeita saa vaikka lautasen täyteen ja hinnat ovat sen mukaiset. Komeat pelipaidat koristavat seiniä ja luovat viihtyisyyttä. Kastike on hyvää jos niin hamuaa.


Lisätty: 2006-03-25

Annokset ovat mukavan reiluja, eikä lihassa ole valittamista. Kastike on OK, mutta annoksen päälle sitä tahdotaan laittaa hieman säästellen. Salaattipöydästä kukin saa itse noutaa omat alkupalansa. Palvelu on jouhevaa, asiallista ja ystävällistä. Sisustuksen puolesta ravintola on suunnilleen keskitasoa, ei mikään tunnelmaluola, vaan funktionaalinen paikka, jossa syödään eikä ihmetellä tauluja. Siisteydestä pidetään hyvää huolta. Hinnoittelu on samalla viivalla kaikkien kebabbiloiden kanssa, annokset maksavat kuutisen euroa. Mikäli Tasaniin eksytte, suosittelen kebabrullaa.


Lisätty: 2005-12-31

Halvat hinnat ja hyvää ruokaa.


Lisätty: 2005-12-18

Tasanissa on iloinen palvelu ja annokset ovat hyviä. suosittelen kebabrullaa.


Lisätty: 2005-09-08

Annos oli pieni ja kebabliha sitkeää. Ranskalaiset olivat kuin suoraan Oolannin pussista ja kastike aika mitäänsanomatonta. Miinus palveluun ja lisukkeisiin siitä, ettei tarjottu muita kastikkeita. Ei siis extra hottia. Salaatin sai itse ottaa noutopöydästä, joka on kyllä bonusta.


Lisätty: 2005-02-04

Annokset melko pieniä varsinkin rullakebab. Pitakebab tuplakebablihalla oli ihan hyvä

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute