Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Joensuu > Bosbor kebab

Bosbor kebab

 

Kauppakatu 23
80100 Joensuu
Veronan vieressä
puh. 013 224344

Avoinna: Ma-To 10.00-24.00  Pe 10.00-05.30  La 12.00-05.30  Su 14.00-24.00 


Liha  7.6 Kastike  7.5 Lisukkeet  6.8  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  7.8 Siisteys  6.9 Hinnoittelu  6.8 Pankkikortti  Kyllä    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 67 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-01-05

Entinen bosbori tosiaan oli hyvä paikka mutta tuo nykyinen river kebab on täyttä shittiä. Annokset saattaisivat täyttää kolmosluokkalaisen joka haluaa piensen välipalan ja muukin laatu on laskenut kuin lehmän häntä. Liha on kumia ja ranet vettyneitä. Kerran kävin enkä oo uskaltanu sen koommin riverissä vierailla.


Lisätty: 2008-03-04

Entinen bosbor-kebab oli todella loistava paikka. Parhaimpia kebabeja mitä olen suomessa syönyt. Mutta nykyinen river-kebab on omasta mielestä todella rimanalitus. Annokset todella pieniä ja useimmiten lihakin ollut lopussa. Kananlihakebabbia on yleensä enää jäljellä varsinkin viikonloppu iltaisin.


Lisätty: 2007-12-12

Kävin kesällä 2006 Ilosaarirockin aikaan syömässä täällä. Luulin tulevani kylläiseksi mutta "annos" olikin onnettoman pieni pitaleipä uffuff. Sitten vielä seisomaankin muistaakseni joutui. En tiiä millanen paikka olis jos siellä nyt kävis krapulattomassa olotilassa.


Lisätty: 2007-07-15

Paskin kebab mitä olen ikinä syönyt, nimimerkillä 33 vee. Aivan käsittämätöntä skeidaa. Pienet annokset ja liha harmaata mössöä.


Lisätty: 2007-06-04

Ravintola suljettu. Tilalla aukeaa River-kebab, katsotaan minkälaista kebabia sieltä saa. Kuulema kokki tulisi olemaan sama.


Lisätty: 2007-02-22

Runsaat annokset ja kotikutoista kebab-lihaa syödessä ei tule ikävä tukkuliha-kebabeja. Ystävällinen palvelu plussaa! Ehdotus: Voisiko lisukkeena olla pepperoni-paprikoita?


Lisätty: 2007-02-18

Bosborissa on paras kastike ja maku. Ikävä kyllä annokset ovat surkean pienet. En ole lähtenyt bosborista ulos kylläisenä moneen vuoteen. Rulla ja kastike ovat parhaimman makuiset mitä olen lähes koskaan maistanut, ikävä kyllä itse joutudun syömään 2 rullaa, että nälkäni häviää (65kg ja 180cm elopaino). -Pisteitä annan leipäkebabin salaatista. Onneksi kastike on erinomaista ja sitä on sopivasti. Myös liha on erinomaista.


Lisätty: 2007-01-25

Heleeeevetin hyvät kebat. Mutta tullu arviolta sata kertaa käytyä baarin jälkeen, eli hienoista kyllästymistä ilmassa. Cemal 4ever!


Lisätty: 2007-01-05

Itsevalmistettu kebabliha, kastikkeineen -> ehdottomasti Joensuun seudun parasta kebabia erityistoiveetkin huomioiden! Tulee oleman porukkamme kebabruuan kantapaikka jatkossa! Suosittelemme!


Lisätty: 2006-11-08

Bosborin kebabit ovat todella superhyviä. Myös palvelu on hyvää ja iloista ja viikonloppuisin on kiva kun joku muukin paikka on auki kuin hampurilaispaikat !!! Joensuun paras kebabpaikka!!


Lisätty: 2006-11-04

Mielettömät kebabit, leibäkebab tulee aitoon ISONKOKOISEEN vehnärukkaseen, lihaa todellakin on riittävästi ja se on hyvää! Tulinen kastike on ok, saisi olla aavistuksen tulisempi. Tämä jugurtti puhututtaa paljon ja kyllä minä ihmettelen mikä se semmoinen kebabpaikka on mikä ei jugurttia käytä. Täyden kympin palvelua, oli kellonaika mikä tahansa. Kiitos Erginille! JOENSUUN PARAS!


Lisätty: 2006-10-01

Aitoa turkkilaita kebabia! Pisteet hyvästä palvelusta ja kebablihasta, joka ei ole tukkurojua. On kun kotona söisi.


Lisätty: 2006-09-26

Bosborin kebabeilla luulisi nälän lähtevän. Annokset ovat suuria ja hinnaltaan varsin sopusuhtaisia. Döner-kebab riisillä, 5 euroa ja ähky tulee joka kerta. Liha on parasta mitä joensuun kebab paikoista saa, riisi ei ole kuivaa, kastike on sopivan tulinen ja jugurttia on reilusti. Lisukkeita voisi olla hieman enemmän, mutta normaali salaattikin on aivan hyvä. Tarjoilu on loistavaa. Juomat tuodaan suoraan pöytään ja kysellään, että haluaako lukea jotain tai vastaavaa. Ruoat tulevat aika nopeasti pöytään, eikä tarvitse odotella pitkiä hetkiä. Liiketilat ovat olemattoman pienet, jotka vähän latistavat paikan tunnelmaa, jos sattuu olemaan paljon asiakkaita eivätkä kaikki mahdu istumaan tai edes saa pöytää alleen. Asian kuitenkin pelastaa ulkona, kävelykadulla oleva, pitkä penkkirivistö, jonne voi lämpimillä keleillä mennä nauttimaan, mutta talvella ei kovinkaan paljoa houkuta. Aukioloajat ovat suunnattu enemmän viikonloppuun, sillä paikka on iltapäivästä aamuyöhön auki viikonloppuisin ja viikolla kymmenestä kuuteen. Yhteisarvosanaksi antaisin 9+


Lisätty: 2006-08-02

Ehdottomasti Joensuun paras kebab-paikka. Jos on turkissa käydessään pitänyt sikäläisistä kebab-mestoista, niin on pakko pitää myös tästä. Ilmastointi ei kesäisin pelaa, tilaa ei riitä muille jaettavaksi, taustalla soi aito turkkilainen iskelmä ja kaiken tämän kruunaa älyttömänsikahyvä kebabliha (joka ei ole ollut kertaakaan ainakin minun lautasellani "pakastemainen"). Siis.. jos halajat käydä kebabilla Joensuussa ja kokea samalla aitoa Turkki-tunnelmaa, on Bosbor kebab sinun valintasi.


Lisätty: 2006-07-26

Kaksi kertaa tullut käytyä baarireissun jälkeen. molemmilla kerroilla olen ottanut iskender-kebabin ja syönyt sen kävelymatkalla kotiin. Pienessä tuiskeessa leipäpalat ja lihat ovat antaneet hyvän olon tunnetta joten ainakin tuo ateria on ollut hyvän kokoinen ja makuinen. lisäkiitos mielestäni hyvästä palvelusta ja nopeastakin sellaisesta.


Lisätty: 2006-07-13

Kebabfriikkinä ehdottomasti paras, ei vain Joensuussa, vaan koko Suomessa! Kannattaa tutustua: paikka pieni, mutta safkaa yllinkyllin ja mikä parasta hinta kohdallaan. Suosittelen!


Lisätty: 2006-07-07

Loistava maku kiitos Ergin sinulle ahanasta makusta! Paras kebab liha Joensuussa.


Lisätty: 2006-06-11

Maailman parhaat kebabit! On tullu syötyä kebabeja muuallakin, kuin Suomessa ja täytyy sanoa että lähes kympin arvoista ruokaa! Lihan laatu erittäin hyvä ja mausteet hyviä.


Lisätty: 2006-05-24

Tilasin listalta döner kebapin tulisena riisin kera, hinta 5 €. Kiitosta: annoskoolle lihalle joguttikastikkeelle valikoimalle, tarjolla on 7 erilaista kebabia Moitteita: riisille tomaattikastikkeelle kastikkeen liialliselle määrälle lisukevaihtoehdoille, tarjolla vain riisi ja leipä Ihan hyvä paikka, poikkean varmaan toistekin.


Lisätty: 2006-05-12

minun mielestä siellä on tosi hyvää kebapbia eikä se ole tukusta ostettua hän kertoi itse että tekee joka päivä tuoreen kebabin


Lisätty: 2006-03-23

Mukava paikka ja hyvä palvelu. Hyvää ruokaa ja Joensuun paras kebab paikka!


Lisätty: 2006-03-23

Joensuun Kebab-kiertueen viimeinen, ja paras paikka. Aluksi epäröin mennä tähän mystiseen kebab-ghettoon, mutta sitten rohkenin astua sisään. Sisällä silmieni eteen tungeksi joukko etnisiä virikkeitä, kaikkea mahdollista Turkki-krääsää, kuva mystisestä Jamalista jäi erityisesti mieleeni. Listan ruuat olivat enemmän tai vähemmän Turkiksi joten itselläni ainakin meni sormi hetkeksi suuhun. Tilasin sitten arpomalla Iskender-kebabin, joka sisälsi kebabia ja leivänpalasia. Afiet Olsun. Ranskalaisia listalta en löytänyt, ehkäpä ne eivät tämän paikan atmösfääriin kuulu. Kebabin jouduin ottamaan mukaani koska paikka oli lounasaikaan täysi. Saatuani metallifoliolla päällystetyn kebabannoksen huomasin jotain kummallista, tämähän painaa, huh, varmaan kilon, ja todellakin syömistä riitti! Liha oli täydellistä, ja leivänpalasetkin olivat loistavia ja pehmensivät mukavasti kebabin makua. Myös kebabin seuraksi isketty jugurttimössö oli mielenkiintoista, hyvää, ja sitä oli paljon. Joensuun paras paikka ehdottomasti! 10/10


Lisätty: 2006-03-16

Pari kertaa on tullut nyt käytyä, rullakebab kaupungin parhaita. Omistaja kuulemma valmistaa itse kebablihan eikä käytä valmiita, toisin kuin muissa paikoissa taitaavat tehdä. Tungosta ei ole ollut aikaisemmilla kerroilla ja sapuskat tulee todella nopeasti. Sunnuntaisin näköjään nykyisin pitäisi olla vähän aikaa auki, ainakin semmoinen lappu luki. Tosin pari viikkoa aikaisemmin ei vielä ollut.


Lisätty: 2006-03-06

Iskinder kebab leivällä. Tulista ei saa vaikka kuinka pyytää. Tai ainakin minun makuuni "tulinen" oli melkein yhtä tulista kuin Fazerin sininen. Kastiketta olisi mielestäni saanut olla enemmänkin. Mutta muuten oikein maukas annos. Palvelu oikein ystävällistä. Salaattia olisi saanut olla enemmän.


Lisätty: 2006-02-06

paikka auki miten sattuu, vähä vaikea käydä ensimmäinen ja viimeinen kerta


Lisätty: 2005-12-17

Liha ja kastike hyvää, ja lihaa on riittävästi. Riisi-dönerissä on sen verran tavaraa, että norminälkä pitäisi hävitä. Listassa on paljon vaihtoehtoja, hyvä valinta on esim. turkkilainen dürum-rullakebap tulisena, hinta 5e.


Lisätty: 2005-10-02

Joensuun ekan (muistaakseni?) kebab-paikan paluu tuli testattua perjantai-iltapäivänä kaupungilta palattaessa. Annoksena perinteikäs döner-kebab leivällä. Maku muistoja mieleen tuova: tällainen oli paikan kebab silloin 90-luvun alussa. Liha hyvää, tulinen kastike ok (mietoa tosin), ja etenkin jugurttikastike makoisaa. Lisukkeena oleva kiinankaalisalaatti peruskamaa - kaipaisi ehkä jalapenoja tms. lisäksi? Annos tuli todella nopeasti, ja palvelu ystävällistä. Arvioisin paluun Joensuun kebab-paikkojen top-3:een oikeuttavaksi.


Lisätty: 2005-09-11

Aivan loistava pitakebab. Vaikka itse harvoin syön lihaa, välillä tulee tämän paikan kebabiin sorruttua. Lihaa on leivässä runsaasti. Miinusta tosin tulee vastapainoksi siitä, että kastiketta on yleensä niukanlaisesti samoin kuin salaattia.


Lisätty: 2005-08-01

Kaupungin ainoa paikanpäällä valmistettu döner maistuu taas paikkakunnan tukkulihojen jälkeen. plussaa turkkilainen fiilis.


Lisätty: 2005-06-29

Mikään ei voita alkuperäisiä bosbor-kebabin kebabeja. Vihdoinkin näitä taas saa. Tilat ovat pienet (kuten alunperinkin) ja omistaja sama kuin aikoinaan. Mutta pääasia, eli ruoka on yhtä hyvää kuten ennenkin. Tulee ihan villi nuoruus mieleen 90-luvulta.


Lisätty: 2005-05-24

Suuri kiitos hyvästä Gedapista ja hyvästä palvelusta. Hinta oli kohdallaan, samoin tuote.


Lisätty: 2005-04-28

Liha pakastetavaraa, paikka auki miten sattuu ja palvelu jostain syvältä.


Lisätty: 2005-04-02

Hinta kohdallaan, annokset hyviä, varsinkin rullakebap. Kastiketta saa reilusti kun vaan pyytää, jugurttikastike varsinkin mainio, ihan ehdoton annoksiin. Erittäin pitkä miinus sille että paikka on avoinna miten sattuu. Monta kertaa on sattunut, kun olis käynyt hakee syömistä niin eipä olekaan paikka auku, vaikka aukioloajat ovessa sanovat toista. Välillä on lappuu ovessa et palaan klo 22 tai ei koko lappua. Menin kerran klo 19.25 viikolla aikeissa ostaa kebabia ja paikan olisi pitänyt olla auki klo20 asti niin ovet oli jo kiinni. Tuolla menolla ei ketään enää kiinnosta mennä, kun ei tiedä onko edes auki, ainakin minun uskottavuutta tuo syö aika paljon!


Lisätty: 2005-03-27

Pieni paikka ja vähän epäsiisti, ruoka ollut todella hyvää, palvelu ollut ok, mutta viimeksi käydessä, erehdyttiin menemään paikkaan ennen paikan avautumista (luulimme sen olevan auki,koska ovi oli auki.) myyjä suurinpiirtein haukkui meidät, lähdimme syömättä kuunneltuamme tekstiä.


Lisätty: 2005-03-19

Viihtyisä ja ystävällinen, se alkuperäinen Joensuulainen kebabpaikka. Ruoka todella hyvää ja varsinkin kastike täytyy erityismainita. Ruokalista on toisaalta hieman hämyinen eikä kerro kaikkea olennaista. Hinnat viidestä eurosta ylöspäin. Muistakaa kiittää lähtiessänne.


Lisätty: 2005-02-26

Tyhjä paikka, joten palvelu pelasi ja ruoka tuli nopeasti pöytään. Liha oli vähän pakastemaista. Ranskalaisten puuttuminen kismittänee monia.


Lisätty: 2005-02-22

Liha jauhomaista, ei hyvää.


Lisätty: 2005-02-16

Alkuperäinen Besbin-kebab on palannut! Näin hyvää ja iloista palvelua saa harvasta kebab-kioskista. Ruoka ei sitten ollut enää niin hyvää. Täytyy testata kyllä uusix.


Lisätty: 2005-01-28

Nyt ollaan saatu Joensuuhun taas tauon jälkeen kunnon kebappia! Vanha kunnon Bosbor on avattu uudestaan alkuperäisen perustajan voimin. Parasta kebab lihaa ja kastiketta, mitä olen koskaan syönyt.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute