Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Falafel Kebab

Falafel Kebab

 

Caloniuksenkatu 2
00100 Helsinki
puh. 09-495049


Liha  7.3 Kastike  8 Lisukkeet  7.6  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  7.9 Siisteys  8.3 Hinnoittelu  7.3 Pankkikortti  Kyllä    
9 arvostelua vuoden aikana (yht. 75 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-09-07

Jännää, että tämä paikka saa täällä näinkin intomielistä palautetta. Kiistatta mesta on hyvin siisti, se on kyllä totta. Mutta lista on kovin kapea, ja vaikka paikan pitäjä sympaattinen herra onkin, on annoksen saamisessa toisinaan kestänyt hämäävän kauan. Ruoka on sinänsä ihan ok, mutta ei mullistavaa, säväys jää uupumaan. Voi olla, että alan pioneerin on alkuaikoina täytynyt opetella optimoimaan tarjonta miedoille suomalaisille.


Lisätty: 2009-09-03

Surkeinta lihaa mitä olen tähän asti missään kebab-paikassa nähnyt!


Lisätty: 2009-02-14

No tämä nyt vaan on edelleen stadin paras kebab. Varsinkin falafelit loistavia, kastikkeet maukkaita. Listalla myös pari curry-annosta, myös kalacurry. Alkuruoaksi suosittelen niitä niiden piiraita, en nyt muista nimeä, mutta niissäkin kastikkeet herkulliset. Kasvissyöjä pärjää hyvin läpi menyyn.


Lisätty: 2008-10-19

Paras ruoka, paras palvelu


Lisätty: 2008-08-26

Stadin paras kebab, piste. Siis aivan sairaan hyvää kebabia, ei mitään mättöä vaan kunnon kamaa. Ja paikan pitäjä on siis TOSI symppis. Suosittelen kaikille jotka kebabista tykkäävät.


Lisätty: 2008-08-05

Täysin omassa sarjassaan. Falafelin riisikebab on klassikko, jota syön aina, kun satun olemaan ruoka-aikaan näillä nurkilla. Täydellisen lihan, riisin ja salaatin mahtava yhdistelmä, ollut jo vuosikymmeniä. Nautinnollisen ruokailuhetken kruunaa hesari tai tm, ja kiiltävän siistissä veskissä on mukava piipahtaa. Ei todellakaan löydy parempaa mistään!


Lisätty: 2008-08-03

aivan loistava paikka.hyvä palvelu ja mahtava ruoka. Lapsille tehtiin pyynnöstä "lasten kebab" joka upposi kaikille (1,3 ja 5 vuotiaat)


Lisätty: 2007-11-24

Kävin tänään testaamassa tätä kovasti hehkutettua ruokapaikkaa. Tunnelma oli siisti ja ravintolamainen, ei todellakaan mikään likainen kebabräkälä, niin kuin suurin osa keskivertopaikoista. Palvelu oli erittäin ystävällistä, mutta pieni miinus tulee lievästä hitaudesta(annosta sai odotella n.15min). Annoksen asettelun eteen oli nähty vaivaa ja ruoka oli erittäin maukasta. Kastike olisi ehkä saanut olla vähän tulisempaa. Täällä tulee taatusti käytyä useamminkin, harmi vaan että paikka menee iltaisin kiinni jo kuudelta.


Lisätty: 2007-09-22

Erinomainen kebab-paikka, tosi hyvä riisikebab ja ystävällinen palvelu.


Lisätty: 2007-09-18

Ennen ajelin tähän ravintolaan yli 50km vain saadakseni tätä mahtavaa riisikebabia. Palvelu on ollut aina todella hyvää. Omistaja on todella symppis! Ruuan laatu ei ole ikinä ollut huonoa. Kebabliha on taivaallista, sen syötyään ei tee yhtään mieli sitä normaalia kumista kebabia mitä jokaikisessä roskakebabilassa on. Riisi on todella loistavaa, jopa itse riisiä vihaavana koen sen todella maukkaaksi ja ainoaksi riisiksi mitä suostun syömään. Salaatinkastike on.. niin kuin edellä mainittiin, taivaallista! En mitään pahaa sanottavaa falafelistä.


Lisätty: 2007-07-03

Kauniisti aseteltu annos, pienen perheravintolan ystävällinen ilmapiiri, maailman parhaat falafelboltsit, itsetehty kebablihavarras laadukasta, raikas salaatti. Liian edullinen! Ranskikset puuttuu listalta -olen sietänyt sitä jo lähes kakskytvuotta.


Lisätty: 2007-04-07

Ainakin riisikebabin saamisessa kestää väistämättä melkein 20 minuuttia. Odotusajan voi vaikka juoda vettä. Ravintolassa on usein lehtiä luettavaksi (Apu,Seura,TM). Pieni ravintola. Vessa ei toiminut viime käynnillä remontin takia.


Lisätty: 2007-04-01

Mitä V*****! tuolta ei saanu Iskenderiä ku käytii siellä Saati sitten kebab ranskalaisilla neljä koota my ass, jätkä veteli annoksiaa mikrosta, gj! "Meillä on vain kebab salaatilla ja kebab riisillä" ...


Lisätty: 2007-03-27

Lähdin oikein Espoosta asti kokeilemaan tätä Helsingin parhaaksi arvosteltua kebabia. Menin ensin spåralla ihan väärään suuntaan joten kun vihdoin hiukan lounasajan jälkeen pääsin paikalle, oli nälkä jo kova. Ensimmäinen yllätys oli että listalla ei ole mitään muita kebab-annoksia kuin kebab pitaleivällä ja riisillä. Päätin ottaa ison kababin riisillä. Se ei ollut mahdollista, kuulemma lihaa ei ollut tarpeeksi jäljellä – tyydyin siis pieneen. Tässä on tietysti se hyvä puoli että ainakin voi luottaa siihen ettei lihaa lämmitellä missään mikrossa. Täällä oli monissa eri kommenteissa kehuttu paikan siisteyttä, jopa valitettu paikkaa liian siistiksi. Aika hämmentävää siis oli kun joka ainoa pöytä oli täynnä edellisten ruokailijoiden jätöksiä vaikka paikalla ei ollut enää yhtään asiakasta. Nopeasti ne kyllä tultiin siivoamaan pöytään istuuduttuani, joten tästä ei pisteet laske. Annos oli epätyypillinen. Riisi oli erilaista kuin kababin kanssa yleensä tarjotaan, sellaista enemmän kiinalaisten ravintoloiden tyyliä – siitä minulta plussaa. Lihakin oli erilaista, se muistutti rakenteeltaan lähinnä lihamureketta. Mutta se ei maistunut miltään! Tai maistui se suolattomassa vedessä keitetyltä lihalta. Tätä paikkaa voi siis suositella allergikoille tai sellaisille jotka eivät muuten kerta kaikkiaan siedä yhtään mitään mausteita. Kastiketta oli tarjolla kolmea eri sorttia, joista valitsin ”väkevän”. Sekään ei maistunut miltään muulta kuin vedellä laimennetulta tomaatilta. Noin muuten tässä oli kaikki OK ja tosi halpaa oli, mutta kun mikään ei maistunut miltään, jään kyllä totisesti hämmästelemään, että miten tämä paikka on voinut saavuttaa tällä forumilla näin kovan suosion.


Lisätty: 2007-03-18

Huonoa ruokaa. Paha kiinankaalisalaatti ja kebabin päälle mauton, vetinen tomaattipyrekastike. Liha sinänsä oli kyllä kelvollista, mutta parempaakin Helsingistä löytyy.


Lisätty: 2007-02-10

Paikka ja ruoka on tosiaan ansainnut Hesan ja koko pks:än ykkösen maineen. Kebab on todella hyvää, ajelen nykyään kauempaakin syömään sinne.


Lisätty: 2007-02-01

Ei kyllä ole neljä K:n arvoinen millään. Ainoina hyvinä puolina oli palvelun joka tosin sekin todella hidasta. En voi suositella.


Lisätty: 2006-11-18

Kebab salaatilla normaali tai iso on aivan loistava. Vielä kun kuorruttaa sen vahvalla kastikkeella - bon appetit!


Lisätty: 2006-10-25

Hyvin mielenkiintoinen paikka joka eroaa ratkaisevasti normaaleista känkkypaikoista. Ruoka on ehkä lähinnä libanonilaista sovellustapaa turkkilaisesta döner kebabista. Hyvin miedot kebabit, mutta makumaailma on rikas.


Lisätty: 2006-08-11

Tämä paikka on todellinen kebabRAVINTOLA! Ei mikää pizza/leikkele/kebab juottola. Ilmapiiri on mitä idyllisin maukkaan kebabin nauttimiseen, jota korostaa vielä mielestäni Suomen ystävällisin maahanmuuttaja, joka toimii kokkina sekä tarjoilijana. Siisteys on todellinen valttikortti Falafelille eikä siellä todellakaan tarvitse pelätä istuvansa edellisen jalapenot pyöriessä jaloissa. Liha on moitteetonta JA sen makua kohentaa vielä se että Kokki itse leikkaa veitsellä sen jokaiselle annokselle erikseen eikä vedä millään pizza rullalla sitä valmiiksi laatikkoon niinku moni muu kebab ravintola jossa olen käynyt tekee! Yogurtti kastike on kokin omaa perua ja maultaan taivaallista! Tämän ravintolan rinnalla kaiken maailman eerikin pippurit kalpenevat kuusi-nolla!


Lisätty: 2006-07-22

Todella usein tulee vierailtua. Herkullista, kuohkeaa falafelia ja täydellistä kebab-lihaa. Oikein siisti paikka jonka parhauden kruunaa mukava ravintolanomistaja.


Lisätty: 2006-05-17

Hyvä kun on halvat hinnat ja tosi nopea ja mukava palvelu eikä tarvitse odottaa kauan kun ruoka on jo pöydässä. maukasta ruokaa, mutta kalkkuna kebabi ei oikein maistunut miltään.


Lisätty: 2006-05-11

Parasta Kebabia mitä olen koskaan syönyt! Tuoreista raaka-aineista valmistettu. Lihalle papukaijamerkki! Erittäin mukava palvelu ja paikka on _todella_ siisti! A+++


Lisätty: 2006-05-08

Ystävällinen palvelu ja siisteys ovat aina valttia, vaikka joskus saa odottaa ruokaa. Mutta hyvää se on, ja omistajan ystävällisyys lämmittää!


Lisätty: 2006-03-24

Huippuystävällinen Ansu on perheineen pitänyt tätä paikkaa ikuisuuden. Muuten hyvä, mutta toisinaan annokset eivät ole tarpeeksi kuumia, varsinkin jos roudaa himaan parin korttelin päähän. Kebabit muutoin stadin parhaat. Ja itsetehtyjä falafeleja jotkut hakevat pussilasteittain kotiinvietäväksi. Ja kuten muutkin ovat todenneet, tämän puhtaampaa ja siistimpää paikkaa ei ole.


Lisätty: 2006-03-07

Mainiota lihaa ja laadukkaan oloista kebabbia kaikin puolin. Palvelu esimerkillisen ystävällistä. Paikka on siisti kuin ravintolakoulun kylmiö.. söisin hyvillä mielin vaikka lattialta. Lehtiä on runsaasti ja hesarikin aina tuore. Äänimaailma rauhallinen. Eksotiikkaa ei ole väkinäisesti yritetty lisäillä raijaamalla paikalle alanyan lomalta ostettuja mattoja ja sapeleita. Suosittelen!


Lisätty: 2006-02-10

Stadin paras. Kokeile kebabin lisäksi Koftaa, lammaspyöryköitä kastikkeessa, nam.


Lisätty: 2006-02-02

Ikävä jäi ko. paikkaa kohtaan kun vuodenvaihteessa sieltä nurkilta pois tuli muutettua. Loistavaa lihaa ja ystävällistä palvelua. Paikan itse tehty jogurttikastike ansaitsee erikoismaininnan. Pientä miinusta tulee annosten tarjoilulämpötilasta: ruoka tuodaan välillä pöytään vain vähän yli kädenlämpöisenä eikä siten aina tyydytä kuumaa ja tulista muonitusta kaipaavaa asiakasta. Darrapäivinä jäi myös kaipaamaan rasvaisia ranskalaisia kebabin lisukkeeksi, mutta ehkä pottujen paistaminen öljyssä olisi liian sotkuista puuhaa paikan siisteysneuroottiselle omistajalle.


Lisätty: 2005-12-02

Tämä paikka vetää paikalle Espoon perukoilta saakka. Liha on niin täydellistä.


Lisätty: 2005-11-29

Töölössä työskentelevänä käyn usein lähialueen paikoissa syömässä. Uusimpana tulokkaana Falafel ei ole kyllä tuottanut pettymystä. Erittäin hyvä palvelu, erinomaiset täysin paikan päällä valmistetut runsaat annokset takaavat että vatsa täyttyy. Hieman korkea hinta välillä kirpaisee, mutta ammattitaidosta kannattaa maksaa.


Lisätty: 2005-09-22

Kommentoin nyt suoraan tuota alempana olevaa arvostelua jossa pidetään paikkaa "kliinisenä ja keittiömäisenä". Siinä nimittäin ollaan aivan oikeassa. Paikka on kliininen, ja hyvä niin! Aina kun tulen Falafeliin, niin paistokoneiden kromi kiiltää ja kaikki pinnat ovat ehdottoman puhtaita. Ja puhtaus on puoli ruokaa. Tämän paikan lattialta voisit syödä. Käydessäni kebabille.comin "ykkösravintolassa" El Karimissa ihmettelin, miksei täällä lattiat kiillä. Paikassa oli rasva haisi ja pöydät oli putsattu huonosti. En tiedä, mikä häslinki tällä henkilöllä on ollut korttien kanssa, mutta ravintolassa on ihan kunnon pankkikorttikone (ei mankeli vaan elektroninen) ja kaikki kortit käyvät. Kebab tässä paikassa on ammattiylpeydellä parhaista raaka-aineista tehtyä. Salaatit ja riisin ravintoloitsija valmistaa itse, ja hyvin valmistaakin. Riisi on aivan herkullista. Sitä ei valmisteta vaan se lämmitetään mikrossa. Se mahdollistaa kiireessä asiakkaiden palvelemisen, eikä minusta vaikuta ollenkaan riisin makuun. Salaatin kanssa tarjotaan jogurttikastiketta, joka on myöskin omaa reseptiä, ja loistavaa. Tomaattikastike minusta myös hyvin täydentää mainion lihan makua. Liha on jotain aivan muuta kuin käytännössä kaikissa muissa kebab-kuppiloiksi itseään nimittävissä lafkoissa, joissa minä olen joskus erehtynyt käymään. Se on maukasta ja mehukasta sellaisenaan, eikä sen makua tarvitse yliammutuilla mausteilla pilata. Ainoa syy, miksi tämä ravintola ei ole tämänkaltaisten nettisivujen ykkösreitattu, on, ettei Falafelissa tarjoilla alkoholia, eikä paikka toimi snagarina. Arkisin paikka menee kiinni kuudelta. Nakkikioskit ovat erikseen. Ja johan se on aiemmin sanottu, mutta sanotaan vielä, että paikan omistaja on ystävällisimpiä ihmisiä mitä maa päällään kantaa.


Lisätty: 2005-08-02

Luojan kiitos avattiin taas heinäkuisen kesäloman jälkeen. Hyökkäsin sinne heti maanantaina lounaalle. Kebab harmoninen kokonaisuus, siisti paikka kaikinpuolin ja ystävällisin palvelu.


Lisätty: 2005-07-01

Aito ja alkuperäinen! Ei junttimössöä!


Lisätty: 2005-04-21

Tässä paikassa olen käynyt 19V. Todella ystävällinen palvelu. Muistaa makutottumukset vaikka välillä en ole käynyt puoleen vuoteen.


Lisätty: 2005-01-17

Paikka vaikutti ensinäkemältä todella kliiniseltä ja keittiömäiseltä. Ei kelpuuttanut mitään luottokorttia ja pankkikortinkin puoliväkisin. Kebab itsessään oli aika kehno. Surkeaa lihaa jossa oli jotain kummallista hampaissa rahissutta joukossa. Lihaa oli (iso riisikebab) annoksessa todella niukasti. Annoksesta yli puolet oli salaattia jossa oli mm. persiljaa. Kastike oli kuin suoraan pirkan tomaattimurskaa ja se oli todella vetistä. Kaiken huipuksi laittoi vielä riisit mikrossa ja ripotteli päälle pari hernettä.


Lisätty: 2004-10-26

Luultavasti suomen ensimmäinen kebabravintola. Perustettu yli 20 v. sitten ja hienointa tässä on se että laatu (erinomainen) on pysynyt samanlaisena vuodesta toiseen.


Lisätty: 2004-10-21

Liha on aivan loistavaa! Ei mitään tukkuvarrasta vaan oikeaa lihaa. Hyvä palvelu ja loistavat kastikkeet.


Lisätty: 2004-08-26

Laadukkaat annokset, loistava palvelu, siisti paikka. Ei majoneesimössökasakebabin ystäville.


Lisätty: 2004-08-18

Tämä kaveri aloitti kebabien myynnin ekana stadissa Valkassa broidinsa kanssa ammoisina aikoina, siirtyi sitten kalja-alueelta tölikään. On edelleen ykkösmesta kebabeissa ja falafeleissä. Ei sotke mitään majoneesi valmiskastikkeita sekaan, vaan tekee omat sekoitukset kahta lajia. Ainoa paikka Suomessa, jossa kebabit edes muistututtaa ruokaa.


Lisätty: 2004-06-17

Liha oli ihan mureaa mutta mausteita ei nimeksikään. Kastikkeet olivat vetisiä ja ennen kaikkea kylmiä, ei näin! Keskivahva kastike ei maistunut yhtään miltään, tulisesta en tiedä. Annoksen saamisessa myös kesti melkoisen kauan.


Lisätty: 2004-06-16

Oma alakerran kotikebabberia. Perhevetoinen pulju, jota vetää Suomen ystävällisin ja sympaattisin miekkonen. Olin itseasiassa yllättynyt paikan hyvästä sijoituksesta, koska itse pidän hieman erityyppisistä kebabeista - liha on joskus hieman kylmää ja kastikkeetkin voisivat olla hitusen maukkaampia. Falafelit ovat toisaalta erittäin hyviä falafeleiksi, joiden faneihin en kuitenkaan lukeudu. Sisustus on vähän kasaria, mutta siisteys ja valoisuus tekevät paikasta oikein miellyttävän paikan aterioimiseen (lehdetkin löytyy:)).


Lisätty: 2004-06-15

Liha oli mureaa, mutta täysin maustamatonta. Sopivilla mausteilla siitä saisi todennäköisesti todellista laatutavaraa, mutta nyt se on mautaan lähinnä tavallisen jauhelihan veroista. Tulisinkaan kastikevaihtoehto ei ollut riittävän tiukkaa tavaraa.


Lisätty: 2004-05-21

Ystävällinen palvelu, siisti, savuton ravintolatila. Stadin paras leipäkebab, suosittelen myös Koftaa, lammaspyöyköitä kastikkeessa. Mausteissa kolme vahvuutta mieto, keskivahva ja tulinen.


Lisätty: 2004-05-02

Liha on erinomainen. Falafel menettelee. Kebab-valikoima on niukahko (vain riisi ja pitaleipä kebab/falafel), ja pieni miinus Sam pitaleipien käytöstä. Kuitenkin yksi parhaista kebabpaikoista koko Suomessa. Erityisesti kiitosta erikoisesta ja erinomaisesta salaatista joka on erilainen kuin mihin Suomessa on totuttu. Aukioloajat tosiaankin ovat hieman hankalat. Suosittelen valtavasti!


Lisätty: 2004-04-17

Helsingin mukavin palvelu. Ei ehkä maailman nopein, mutta ystävällisin ja sympaattisin. Pisteet kotiin myös upean kahdeksankymmenlukulaisesta valoisasta ja raikkaasta miljööstä. Kebab on hyvää, falafel on hyvää, myös kahvi on hyvää. Hinnat eivät halvimmat mutta kuitekin kohtuulliset. Pieni miinus aukioloajoista. Sulkee jo kuudelta eli parhaimpaan kebab-aikaan öisin on suljettu.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute