Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Hesekebab

Hesekebab

 

Humalistonkatu 6
20100 Turku
puh. 02 4808 9268


Liha  4.9 Kastike  5.4 Lisukkeet  5.4  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  5.1 Siisteys  5.9 Hinnoittelu  3.6 Pankkikortti  Kyllä    
4 arvostelua vuoden aikana (yht. 72 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-08-03

Ja taas kävin (toisen kerran). Palvelu yhtä ala-arvoista kuin itse tuotekin. Liha kuivaa p****a. ja kaikki majoneesi siinä pinnalla. Tuo majoneesihan on oikein lihottajan unelma joten sitä ei saisi edes myydä. Kuitenkin arvosana vois olla jossain 5-6 välissä.


Lisätty: 2008-01-17

Perushesen hinnat tuntien ei ollut yllätys että täälläkin oli kallista. Pitakebab maistui tosin hyvältä ja oli yllättävän iso hesen annokseksi. Siisti paikka, viileän asiallinen palvelu. Ruoka hyvää, tosin majoa seassa kuten Kuningas-Kebabissakin (=ei perinteinen kebab, vaan hampurilaispaikkaversio), hinnoista voisi hiukan pudottaa pois - mikä pätee yleisestikin Heseen.


Lisätty: 2007-11-27

Kyllä nyt ollaan hessupullaa tyrkyttämässä väärällä konseptilla. Annokset pieniä, kalliita ja maku yllättävänkin kehno (pidin kuitenkin lapsena hesen jättihampurilaisesta yli kaiken). Lisäksi palvelu on "tuttuun suomalaiseen tapaan" sangen karua.


Lisätty: 2007-03-26

oli todella hyvää ruokaa ja erinomaista ja ystävällistä palvelua. hinnat on kyl aika korkeita mut hei on ne hinnat korkeita joka puolela ....suosittelen!


Lisätty: 2007-01-03

Lounastuotteet huippujuttu!! Rullakebab alle neljä euroa!! Ja tuote on loistava.


Lisätty: 2006-11-19

naurettavan ammattitaidoton henkilökunta,yksi valvoo ja kaksi tekee.kesti ihan älyyyyyttöömän kauan.maku ihan ok.paljon on kehittämisen varaa.tuntuu että kunkkua on kopioitu.


Lisätty: 2006-09-01

Hesen ruoka oli suoraan sanottuna kelvotonta. sitä ei voi syödä muutenkaan, mutta tämä oli pohjanoteeraus. jos teette kebabbeja tehkää kunnolla! vesikään ei ole ilmaista.. ja todella huono palvelu, kesti ruoka tulla pöytään n. 25min.


Lisätty: 2006-08-27

Siisteys ja palvelu erinomaisia. Ruoka, varsinkin kanatuotteet, ovat maukkaita - ainoa miinus tulee hintatasosta joka on korkea. Hyvästä tosin kannattaa maksaa, eikös se niin ollut... :)


Lisätty: 2006-07-04

Tylsä kopiopaikka ylihinnoin.


Lisätty: 2006-06-19

Miksei näit hesekebab paikkoi vois jo avata Hesaankin!!!!!!!


Lisätty: 2006-06-10

Aivan tautisen hyvää ainakin rulla punaisella majoneesilla, tai tsatzikisoosilla. Ja ne valkosibulankynnet ovat taivaallisia. Ainoa miinus on hinta, ja sijoitukset. Ja Humalistonkadulla on pienet tilat. Länscittarissa on hyvät tilat kyllä...


Lisätty: 2006-05-15

Alkuun kelpasi kasvissyöjänkin herkutella Hesekepulla, tarjolla oli tosinami (joskin hinnakas) falafelrulla. Nyt falafelit ovat puolta pienempiä kuin ennen, ja totaalisen mautonta mössöä. Ei siis mitään syötävää enää siinäkään kipsassa lihattomille ruokailijoille. Hyvä Hessu! Hinnat ylös, laatu alas. Ainoa ongelma on, että jossain vaiheessa se kipupiste tulee vastaan. Onneks muualla on kunnon kokoiset falafelrullat, ja löytyypä niitä yhtä siistejä keittiöitäkin kuin Hesekepussa. No more Hese...


Lisätty: 2006-05-03

Annokset pieniä, liha huonon makuista ja hinnoittelussakin on ammuttu hesburgermaiseen tyyliin yli! ei koskaan enään hese kebabbia minulle!!


Lisätty: 2006-05-01

ehdottomasti turun paras kebumesta. aina siistiä ja tietää mitä saa.


Lisätty: 2006-03-13

Iso pitakebab 7e! No pikkutunnelilla ei tuntunut kalliilta. Liha oli surkeaa, samoin kastike, jota tuskin huomasi. Feta ja valkosipulit hyviä. Ei tarvitse enää mennä uudelleen.


Lisätty: 2006-02-04

Tilasin rullakebabin MIEDOLLA kastikkeella jonka otin mukaan. Hesen käsitys miedosta oli hiukan outo, jalopenot oli meinaan pilkottu rullan sekaan pieniksi kappaleiksi. Lisäksi rullan sisälle oli jemmattu muutama kokonainen oliivi, tiedä sitten kuinka yleisiä ne kebabeissa ovat...tuskin kovin. Lihaa oli todella vähän ja se näytti lähinnä hampurilaisen pihviltä josta oli leikattu juustohöylällä viipaleita.Yhteenveto: kipeä vatsa, köyhtynyt olo, ja NÄLKÄ! en voi suositella kenellekkään.


Lisätty: 2006-01-17

Pieni ja kallis.


Lisätty: 2005-12-20

Ruoka ihan ok, mutta palvelu lattiatasosta.


Lisätty: 2005-11-16

Annokseen kuuluvat marinoidut valkosipulinkynnet ja feta (ei lisähintaa) tuovat kivan lisämaun. Normaali kokoisessa pitassa ok hinta-laatu suhde. Liha ei ole kummoista, mutta tulinen, jopa aika vahva kastike maustaa sen hyvin.


Lisätty: 2005-10-10

Kyllä oli heseltä paha pettymys. Jos aikoo myydä kebabia, niin kannattaa tehdä se kunnolla. Muuten se on sama ku myis hampurilaisen ilman pihviä!


Lisätty: 2005-10-04

Ruoka maistui lähinnä mikrossa tehdylle ja annokset ovat liian pieniä.


Lisätty: 2005-09-27

Annokset ovat aivan liian pieniä ja kalliita ja vesikään ei sisälly hintaan kuten muissa kebab pizzerioissa.


Lisätty: 2005-07-27

Olin siinä toivossa että Hese olisi panostanut Kebab-ruokiin, mutta sain pahasti pettyä kebablautasen "laatuun". Kebabliha oli todella paksuiksi siivuiksi leikattu, liekkö jotain mikro kebablihaa. Salatti oli näivettynyttä ja lämmintä. Ainoan positiivisen sanan voin sanoa Hesen majoneesista, mutta kebabkastike oli kuraa. Aterian hinta / laatusuhde = kelvoton. Olisi syytä käydä tutustumassa muihin paikkoihin ja ottaa vähän "mallia", ennenkuin alkaa myymään Kebabbia.


Lisätty: 2005-07-22

Annokset eivät ole mitään erikoisia, mutta pitakebabit ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Pitakebabit myös järkevän hintaisia. Plussaa kokonaisista valkosipulinkynsistä!


Lisätty: 2005-07-11

Ehdottoman siisti paikka ja siksi mukava asioida. Kuin normihesessä kävisi. Annokset ovat kovin kalliita ja lihan maku on hyvin mitäänsanomatonta. Myöskään kastikkeet eivät olleet kummoisia. Paikassa kannattaa käydä jos haluaa kebabbinsa "kliinistä" paikasta. Mitenkään erikoisia ruoka ei silti valitettavasti ollut. Hesen kebabhampurilainen (kampanjatuote) on itseasiassa paljon parempaa kuin nämä kebabit. Valitettavasti huomaa että paikassa käytetään teollista valmislihaa.


Lisätty: 2005-06-30

Se liha mitä ne tarjoilee siellä ei ole kebabia.


Lisätty: 2005-05-01

Kerrankin paikka jossa tulinen kastike todellakin on tulinen, monen muun paikan ns. "tulinen" kastike ei maistu miltään ja tabascoa tai jotain muuta saa tunkea vaikka kuinka. Hinnat normaalia korkeammat mutta paikka on siisti, palvelu on aina ollut erinomaista ja kastikevalikoima on myös todella hyvä. Hesebonuskortti käy joten sekin on pieni plussa.


Lisätty: 2005-04-10

Pakkohan tätäkin oli testata , ja pettymys olikin suuri. Kebablautanen juomalla 10.40. Melko kallista. Rullakebabbia odottelin 10 minuuttia , mukaan sai valita 2 eri majoneesia , mutta en löytänyt tuotteesta kumpaakaan. Melko säälittävä esitys Hese-ketjulta. Annokset pieniä, hinnat korkeita. Ainoa plussa siisteydestä.


Lisätty: 2005-04-07

Melkoinen pettymys, muistissa Hesen vanhat kunnon kebapit.


Lisätty: 2005-03-26

Liha oli paksua mössöä eikä maku ei ollut kovinkaan hyvä. Salatit ja valkosipulit oli ihan keskivertoa.


Lisätty: 2005-03-22

Tilasin kaksi rullakebabbia mukaan, myyjä unohti antaa toisen! onneksi huomasin asian kadulla ja kävin karhuamassa toisen myös. Rullan välissä oli kokonaisia valkosipulin kynssiä -yrp.. hesemajoneesia oli enemmän kuin tarpeeksi.


Lisätty: 2005-03-18

Ehkä parempaa olisi Hese konsernilta odottanut, mut nojaa ihan ok paikka ja tuotteet, vaikka parempaa kebabbia on runsaasti tarjolla. Eli jäädään odottamaan Hesepizzan markkinoille tuloa ruispizzan keraa mielenkiinnolla.


Lisätty: 2005-03-11

Törkeää rahastuksen makua eli piti sitten Hesen tunkeutua tällekin alueelle. Ranskalaiset olivat yhtä surkeita kuin Hesellä muutenkin ja kebabissa lihaa oli vain nimeksi, mikä ehkä olikin onni koska se oli heikkoa. Salaatti oli ihan hyvää, mutta ei kebab-paikkojen mitään salaattibaareja pidä ollakaan.


Lisätty: 2005-03-09

Selvästi suoraan matkittu Kuningas Kebabia, hinnat vaan paljon halvemmat. Tosi kiva paikka, kastike- ja annosvaihtoehtoja paljon. Ainoa mikä siellä tökkii on palvelu, joka kestää yllättävän kauan. Muuten palvelu on kyllä erittäin asiallista.


Lisätty: 2005-02-28

Hesekepula kiilasi Turun kebab tarjonnan ehdottomaan kärkikastiin. Laatu ja luotettavuus ovat sanoja, joita voi painotta hesen kepulaa kuvailtaessa. Hinta ja täyttösuhde ovat heselllä erittäinkin sopimattomia kepulan nälkäisellä karpaasille, jolle ei salaatti ja viiskytägrammaa lihaa riitä!


Lisätty: 2005-01-24

Kebabit ovat muuten erinomaisia ja lista on monipuolinen. Kastike tosin oli pettymys; jos te (kuin allekirjoittanut) rakastatte Hesen majoneeseja, älkää ottako punaista kastiketta lainkaan. Se peittää alleen muut maut ja on kitkerähkö.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute