Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Itis-Kebab Pizzeria

Itis-Kebab Pizzeria

 

Turunlinnantie 12
00930 Helsinki
Tallinnanaukion kupeessa
puh. 09-3432625


Liha  4.5 Kastike  4.4 Lisukkeet  4.2  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Kyllä
Palvelu  4.7 Siisteys  4.9 Hinnoittelu  5.5 Pankkikortti  Kyllä    
18 arvostelua vuoden aikana (yht. 66 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-02-27

Kaikki pitäisi tehdä itse. Pjilla on aika pahasti hakusessa kebabin teko. Annokset eivät välttämättä vastaa tilattua, ja makukin on vähän niin ja näin. Perustettaessa ollut hellsingin parhaimpia paikkoja. Oi aikoja voi tapoja


Lisätty: 2010-02-21

En ymmärrä miski tätä haukutaan. Olen asunut lähistöllä neljä vuotta ja aina silloin tällöin pistäydyn, jos ei jaksa kokata. Ei valittamista.


Lisätty: 2009-01-30

ei ollut kauheen hyvää :( Mutta välillä saa parempaa jos myyjä on kans hyväl tuulel, riippuu aika paljolti siitä.


Lisätty: 2008-12-21

Ei ollut hyvää edes päissään.


Lisätty: 2008-12-18

siis se on ihan turha paikka, on tullu käytyä siellä mutta joka kerran kerran jälkeen on kaduttanut että edes tuli mieleen se paikka. en suositele.


Lisätty: 2008-10-22

monta vuotta lähistöllä asuneena voin sanoa että kebabin laatu ja asiakaspalvelu on pahentunut todella pahasti. Ennen liha oli upeaa ja annokset isoja. nyt kun kävi syömässä niin meinas tulla suru puseroon ku annos oli pieni. en tiedä johtuko siitä, että kävin 23 aikaan? Pitänee vaihtaa paikkaa, ei vaan enää jaksa yrittää, kun huononee.


Lisätty: 2008-07-27

Erittäin herkulliset ruoat kebabit, falafelit, pizzat ja hintakaan ei ole paha!!! täällä saa mahansa täyteen ja henkilökunta on _erittäin_ ystävällistä. Jos hyvä ruoka maittaa ja tekee mieli olla vaikka ystäviensä kanssa syömässä/juomassa suosittelen ehdottomasti itäkeskuksen itis kebabbia!! :) Parhaimmat ruoat idästä, käyn miltein päivittäin ;)


Lisätty: 2008-06-28

Ollut vakiopaikka monet vuodet. kebabit parasta itähelsingissä. palvelu riippuu onko omistaja paikalla. itellä aina ollut kaikki kunnossa siellä käydessä, joskus saanut alennustakin. siisteys tosin on välillä mitä on.


Lisätty: 2008-03-13

Olen suoraan sanottuna aika järkyttynyt. Tällästä moskaa tarjoillaan ihmisille ruokana. Ensinnäkin tilasin kebabin ranskalaisilla, kebabliha maistui aivan kamalalle, ilmeisesti lämmitettiin mikrossa, kuten myös ranskalaiset. Tomaattikastike oli maistui puolli ilmasen tomattisosepurkista kaadetulta, kastike oli aivan hirveän makuinen. Ainut oikeasti syötävää oli salaatti. Annos oli aivan onnettoman kokonen, kehtaavat pyytää 5e tälläisestä moskasta. Ei enää ikinä tähän paikkaan syömään. Yleensä sanon kiitos kun olen syönyt, tälläisestä en halunnut edes kiittää. Välttäkää paikkaa!


Lisätty: 2008-02-29

Kävin tossa vähän aikaa sitten kavereidan kanssa syömässä kyseisessä pizeriassa. Sisään astuessa tunnelma oli vielä korkealla, hintakaan ei tuntunut pahalta(kebab ranskiksilla ja limu 5 euroa). Mutta....ensinnäkin palvelu oli erittäin sanoisiko "outoa". Kassan takana seisova mies oli erittäin hiljainen ja vaikutti ärsyyntyneeltä. Annokset olivat PIENIMPIÄ mitä olen ikinä syönyt. Ainoa plussa oli salaatin kastike, jonka salaatti oli kuitenkin pieni. En suosittele kyseistä paikkaa kenellekkään, enkä aio koskaan käydä uudestaan.


Lisätty: 2007-12-31

Paikkaa en suosittele ellei itse osaa heidän kieltään. Tilausta tehdessä kysyttiin että ymmärsikö tilauksen, eli EI KASTIKETTA EIKÄ KASVIKSIA allergiasta johtuen. Tyyppi sanoi ymmärtäneensä mutta annos lillui vahvassa soosissa. Kun asiasta huomautettiin ja sanottiin että annos tilattiin ilman kastiketta, alkoi mies huutaa eikä suostunut tuomaan uutta annosta tilalle, vaan käski syödä annoksen tai häipyä saamatta edes rahojaan takaisin. Rahat jäi sinne ja tyhjin vatsoin poistuimme. Todella törkeää, en suosittele tätä paikkaa!!!


Lisätty: 2007-11-05

Mun mielestä ihan hyvä pitsapaikka. Aina oon saanut hyvän pitsan, eikä ole ollut valittamista. Black bird on myös mun suosikki. Kebabia en ole kokeillut. Palvelu ei viimeksi ollut hääppiöistä, mutta se riippuu pitkälti siitä kuka sattuu tiskin takana olemaan. Olisikohan paikan omistaja (vanhempi mieshenkilö), joka ainakin on todella ystävällinen ja kohtelias. :)


Lisätty: 2007-10-31

Kaverin kanssa tilattiin pari viikkoa sitten pitakebabit, mutta niistä puuttui salaatti + muut lisukkeet kokonaan. Aivan uskomatonta.


Lisätty: 2007-10-28

Kebabit melko mitäänsanomattomia, ja tosiaan kotiinkuljetettuina kylmenevät nopeasti. Jännittävä erikoisuus kuitenkin on Blackbird-pizza, joka on hyvin miellyttävä tuttavuus. Pepperonia, kinkkua, kebablihaa ja tuplajuusto. Ja kebablihaa pizzan päälle yleensä tyrkätään pienikokoisen kebabaterian verran, eli mistään silpusta ei ole kyse. Lyhyesti, kebabbia ei kannata hakea, Blackbird-pizzaa kyllä.


Lisätty: 2007-09-30

eilen käydessäni kebab maistui erittäin hyvältä, otin kebabin ranskalaisilla ja annos oli muuten aivan täydellinen mutta koko olisi saanut olla hieman isompi, mutta paikan taso kebabille.comissa on kyllä enemmän kuin väärin!


Lisätty: 2007-09-02

Ensimmäistä ja viimeistä kertaa kävin tässä ravintolassa. Tilaukseni tultiin ottamaan vastaan nopeasti, siitä plussaa. Tavallista hampurilaisateriaa sai odottaa noin vartin(!). Vasta annoksen saatuani huomasin että lihan virkaa toimittaa hampurilaisessa kebab-liha pihvin sijaan. Tämä ei kuitenkaan ollut huono asia, koska se oli hyvää. Huonoin asia oli kuitenkin kastike. Kastike maistui hammastahnalle ja oli ihan järkyttävän makuista. Ilmeisesti jotain piparjuurisotkua. Meinasi jäädä annos syömättä tämän takia. Ranskalaiset olivat normaalia keskitasoa, ei huonoja muttei erityisen hyviäkään. Plussaa suht halvoista hinnoista!


Lisätty: 2007-08-27

hyvää ravintola


Lisätty: 2007-08-21

liha oli mautonta ja TODELLA ohuita suikaleita,kastikkeista en maistanut juuri mitään.parempikin voisi olla.


Lisätty: 2007-06-19

syyhky mesta!!


Lisätty: 2007-06-07

UPEA UPEA PAIKKA. TOSI YSTÄVÄLLISTÄ JA ASAILLISTA PALVELUA.PUHDAS JA SIISTI PAIKKA JA IHANAN MAKUISTA RUOKAA JA HALVALLA MUIHIN PAIKKOIHIN VERRATTUNA. EHDOTTOMASTI KANNATTAA KÄYDÄ PARAS PAIKKA KOKO HELSINGISSÄ.


Lisätty: 2007-02-01

Palvelussa olisi toivomisen varaa, olen joskus saanut odottaa melkein 10 minuuttia ennenkö kukaan on tullut ottamaan tilaustani vastaan. Pizzaa olen kerran kokeillut ja sekin oli pettymys. Näistä puutteista huolimatta täältä saa todella herkullista ja halpaa kebabia. Annokset ovat minulle ainakin juuri sopivan kokoisia, voisivat toki olla isompiakin. 5 euroa kebabista ranskalaisilla ja limusta ei ole huono hinta kun vertaa sitä kebabin ja kastikkeen hyvään laatuun. Jos etsit hyvää kebabia etkä ystävällistä palvelua niin tämä paikka kannattaa katsoa.


Lisätty: 2007-01-26


Lisätty: 2007-01-04

Uskomatontan sontaa.Pojalla jäi koko annos syömättä.


Lisätty: 2006-12-30

Ensimmäiset pari kertaa oli aivan mahtavan makuista! Varsinkin pizzat. Tosin näiden kertojen jälkeen alkoi pizza olemaan erilaista, tuli tilattua kinkku-ananas pizza ja kaveri tuo kinkku-tonnikala pizzan. Ei hyvä. Myös pizzat pariin otteeseen palanut, hyvityksenä annettu puolikas lasillinen limua. Jes? En kylläkään suosittele.


Lisätty: 2006-09-20

Aivan bueno! Tosin fetakana voittaa kebabit menneen tullen!


Lisätty: 2006-03-19

Kerran olen paikassa käynyt ja voin sanoa, että parempiakin löytyy. Otin kebabin mukaan ja jouduin odottaa sitä reilusti yli 10min. Kotiin päästyäni kebab oli jo aivan kylmäää, vaikka oli kesä. Paketin ympärillä ei minkään näköistä foliota ja kastikkeet vuotivat pussiin. Annos oli melko pieni, mutta ei pakettiin oisi enempää mahtunutkaan. Liha oli yllättävän hyvää, kastike mautonta vettä, ranskalaiset löysiä, mutta salaatti oli melko tuoreen oloista. Palvelu hitaan puoleista eikä erityisen kohteliasta. Sisustun melko värikäs, mutta siisti muihin kebab ravintoloihin verrattuna... Jos liikut Itäkeskuksessa suosittelen Kimene kebabbia tämän sijaan.


Lisätty: 2006-02-17

Hyvä paikka, huonoa kun ei ole kotiinkuljetusta.


Lisätty: 2005-11-28

Jumalten ruokaa. Liha on ihanan rasvaista ja hyvää. kastike on sopivan tulista. pizzatkin on hyviä.


Lisätty: 2005-10-08

Iskender tuplalihalla mukaan. Ihan ok, ei mikään mestariteos, mutta nälkä lähti. Älykkäästi laittoi kaveri foliota lihojen päälle. Vielä 30min päästä kotiin päästyäni ihan syömälämpöistä. Visa Electron ei käynyt.


Lisätty: 2005-01-29

Käyn enään "hätätapauksessa" täällä syömässä. Palvelun nopeus keskitasoa, mutta ystävällisyys ala-arvoista, vaikka kuinka yrittää sanoa kiitos ja ole hyvä. Paikan päällä syödessä saa rahoilleen vastinetta, mutta 3 viimeistä kertaa mukaan otettuna on tullut suru puseroon. Paikan päällä syödessä lihan määrä ollut ainakin kaksinkertainen (normaali).


Lisätty: 2005-01-17

Ihan Ok kebabbia. Tekevät tosin parempia pizzoja kuin kebabbia. Kannattaa kokeilla sellasta pizzaa kuin "Black bird" jossa on(muistaakseni) kinkku, salami, kebabliha, tuplajuusto. Toisin kuin esim. Pizza serviceissä, kebab-lihaa on uunista ulos tulon jälkeen todella reilulla kädellä laitettu pizzan päälle, lähes pita kebabin verran.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute