Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Pizza Pasila

Pizza Pasila

 

Opastinsilta 10
00520 Helsinki
Pasilassa Virastokeskuksen takana, samasta ovesta käynti Askelklinikalle
puh. 09 147393


Liha  3.2 Kastike  3 Lisukkeet  3.3  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  3.8 Siisteys  4 Hinnoittelu  6.3 Pankkikortti  Eos    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 28 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-11-09

Hirvein kokemus koskaan, koko ateria oli todella pahaa ja pieni. En suosittele kenellekkään.


Lisätty: 2008-08-01

Halpaa mättöö mut jos nälkä pizza toimii paremmin tääl


Lisätty: 2008-06-23

Mikrokepsua, nihkeästi kastiketta. Laatu aika heikko, hinta-laatusuhde sen sijaan kohtalainen (4e annos).


Lisätty: 2008-05-07

Todella onneton läävä. Kaiken lisäksi läheltä löytyy paljon parempi paikka.


Lisätty: 2007-10-04

Ei ollut ateria edes 3.99 € arvoinen. Pieni annos ja ranskalaiset ja kebab vetistä mössöä. Epäsiistit ja epäviihtyisät tilat. Annoksen valmistamisessa kesti suhteellisen kauan.


Lisätty: 2007-01-01

tilattiin tyttöystävän kanssa nälkäisinä pizzat kotiin ja YLI tunnin odottelun jälkeen pettymys oli valtava. pizzat olivat aivan kauheita. pohja näkyi siitä, missä täytettä/tomaattisosetta/juustoa olisi pitänyt olla ja itse pohjakin oli pelkkä löysä taikina. todellinen pettymys oli kuitenkin uskomattoman paha maku. emme kumpikaan pystyneet syömään kuin yhden palan - uskomatonta mutta totta. emme todellakaan ole ihmisiä jotka valittavat pienistä asioista tällaisille palstoille, mutta nyt on pakko älähtää.


Lisätty: 2006-12-07

Tulipa tämäkin testattua. Varmaankin miedoin kebab -kokemus koskaan. Liha maistui hieman erikoiselta ja kastike ei oikein miltään. Plussaa todella hyvin maustetuista ranskalaisista.


Lisätty: 2006-10-24

Nyt on pizzat ja kebabit olleet tarjouksessa 3,5e. Eivät kaikki, mutta yksinkertaisimmat. Olen syönyt Pizzaa ja se on ollut jopa parempaa kuin muualla.


Lisätty: 2006-09-14

Liha on ilmeisesti Lidl:in pakastelihaa, koska "aitoa" myllyä ei näy missään. Siitä johtuukin ihan omituinen, "kumimainen" maku. Kastike taas on erittäin hyvää ja on sen verran tulista, että jos sitä laittaa tarpeeksi, ei sillä niin väliä, mitä lihaa siellä alla on. Palvelu vaihtelee, kerran kävi niin, ettei pankkikortti käynytkään, kun kone oli rikki ja oli erittäin suuria vaikeuksia saada käteiskuitti kortilla ostosta. Mutta jos on vain nälkä, niin suosittelen lounaspöytää.


Lisätty: 2006-04-22

Hyvä


Lisätty: 2006-04-07

Palvelu surkeata. Liha surkealaatuista, kastike mautonta, hinta-laatu suhde surkea!


Lisätty: 2006-03-19

Menin tuossa haukkumaan toista kebabbilaa joka sijaitsee pasilassa mutta tämä se oli jota haukun siinäkin. (Aivan sairasta touhua. Lihan siivut makkaran kokoisia)


Lisätty: 2006-03-16

Parhaita Pizzoja koko Helsingissä. Olen joitakin kertoja tilannut pizzan töihin ja aina olen saanut erittäin hyvää ja maukasta pizzaa, olisi hyvä jos Puistolan seudulla Helsingissä olisi yhtä hyvä pizzeria.


Lisätty: 2004-12-30

Sisustus ja siisteys: hieman rähjäisen oloinen Palvelu: heikkoa. Tilauksen jälkeen jäi epäselväksi, pitäisikö annos koota itse "seisovasta pöydästä" vai saako sen joskus? Heppu teki kaikessa rauhassa pizzoja, lopulta haki lautasen ja kokosi sille vähitellen annosta tehden pizzoja välissä. Tilauksesta pöytään reilut 15 minuuttia (olin kuitenkin ainoa asiakas). Annos: liha heikkolaatuista ja melko mautonta. Epätasaisia viipaleita, kuin puukolla kumimatosta nyrhittyjä. Salaatti surkeaa, tomaatit ja salaattikin lienee aikansa elänyttä maun puolesta. Salaatin valkoinen kastike vedellä laimennettua majoneesia. Lihan tomaattisoosi sinnepäin, mutta maku puuttui. Ainoastaan ranskalaiset olivat ok ja niitä oli riittävästi. Hinta: 7,70 sisältäen kebabin ranskalaisilla + 0,33 pepsi. Hinta-laatusuhde huono.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute