Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Kotka > Meri Kebab

Meri Kebab

 

Valkamankatu 2
48200 Kotka
Hovinsaaren kivisillan jälkeen. Kotkasta tultaessa.


Liha  6.7 Kastike  6.5 Lisukkeet  6.5  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.8 Siisteys  5.7 Hinnoittelu  7.8 Pankkikortti  Kyllä    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 53 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-02

caprissa tuntuu hlökunta vaihtuvan joka viikko, ja palvelun taso riippuu kuka sattuu olemaan tiskin takana. Yleensä kun ovesta astuu sitsään kuuluu innokas "Terve!" mutta nykään olen törmänny lähes puhekyvyttömään naiseen joka on naama sitruunalla, muutama muminalla höystetty sana saattaa kuulua. Rullakebab on parasta mitä tästä putiikista tulee ja se on melkonen vonkale. Pitsat on ihan ok, joskus vain täyte on yhtä mössöä ja juusto (tai tomaattikastike) kovin jauhomaista. Väkisinkin epäilyttää että onkohan raakaaineet ihan tuoreemmasta päästä.


Lisätty: 2009-06-16

Kotkan pathaat leipäkebebit uskomattoman edullisesti! Erinmomaista palvelua ja ruokaa, siisteyteen voisi kiinnittää enemmän huomiota.


Lisätty: 2008-11-01

Hyvät kebabit, hienon persoonallinen paikka, on ku Kaurismäen elokuvista. Pitsat min mielestä aika peruskamaa, mutta kaverit on tykänny.


Lisätty: 2008-09-28

Sain ennennäkemättömän innokasta ja hyvää palvelua ;) Suosittelen.


Lisätty: 2008-05-08

Vanhan omistajan Azboyn aikana oli huikeaa kebabbia. Varsinkin leipäkebab oli erittäin hyvää ja maksoi vain 5€, harmi että nykyään kyseinen leipä on todella luokaton.


Lisätty: 2007-12-21

rulla painaa ainakin puoli kiloa ja maksa 5 euroa???? jooho mistä kaveri osta kebapin suomesta vai??


Lisätty: 2007-12-19

Surkea paikka kotiin kuljetus kesti 2tuntia arvaa vaa oliko nälkä? Eli enpä käy enää siellä enkä suosittele muillekkaan.


Lisätty: 2007-10-07

Ihan ok paikka muuten mutta kerran tilattiin 2 rulla kebabia ja kylläauto pihaan tulimutta tunnin myöhässä.. no yritettiin siinä sitten tinkassa, (puhelimessa luvattiin alennus) ja kun kysyttiin että lähteekö 8 eurolla niin vastattiin että ei ja kun yritettiin kympilläsaaha nii kuskisano ei ja kääns autonja läks lätkimää


Lisätty: 2007-09-12

Nyt huom arvostelu Karhulan Meri-kebab pizzeriasta. Aina ollut ystävällinen palvelu. Pitäkää sama. Ruoka todella hyvää ja riittävää isollekin miehelle. Kiitos siitä. Hinnat on kohdillaan joka tuotteessa. Sekä pizzat, että kebabit hinnaltaan sopivia. Nopea palvelu.


Lisätty: 2007-09-01

tää on kyl paras paikka... sieltä saa sairaan hyvät ja isot ja halvat rullat (Y)


Lisätty: 2007-04-05

Hovinsaarelta Korkeakoskelle siirtynyt Meri kebab tekee kiistatta ainakin parhaat kebabrullat. Melkein puolen metrin pituiset rullat on tehty pizzapohjasta, jonka sisällä on maukasta kebablihaa, runsaasti salaattia ja maukasta kastiketta. Painaa ainakin puoli kiloa. Hintalaatusuhde täydellinen - rulla maksoi 5 euroa!


Lisätty: 2007-03-07

Mie ainaki tilaan aina täältä.. nam ja slurps


Lisätty: 2007-03-07

muuten hyvä paikka,mutta lisukkeista sen verran että kymmenen pistettä sen takia koska,trilasimme kerran sieltä pari pizzaa ja jonkun pihvin mihin kuului mukaan salaattia, ja salaattiin oli laitettu/eksynyt lisukkeeksi ilman että pyysimme pieni yllätys,nimittäin tälläinen kahdeksanjalkainen kummajainen nimeltänsä hämähäkki ja oli vielä ruma paksujalkainen semmoinen... silti olen kyllä tapahtuman jälkeekin syönyt kyseisessä paikassa


Lisätty: 2007-02-16

Nykyisin ilmeisesti Capri. Soitin ja pyysin tuomaan lounaspizzaa. Minulla ei ollut listaa ja halusin tiedustella mitä listalta löytyy. Kaveri ei osannut kunnolla suomea ja toisteli vain monotomisesti: Meiltä saa pizzaa ja kebabia. Yritin moneen kertaan tiedustella että minkälaisia pizzoja...vastaukseksi sain koko ajan: Pizzaa ja kebabia. No lounastahan oli saatava kun oli nälkä. Päädyin itse luettelemaan lisukkeet kun muuten hommasta ei tuntunut tulevan mitään. Loppujen lopuksi kyseessähän oli omavalintapizza ja tuotuna hinnaksi tuli 9 euroa. No eipähän tarvitse enää soitella siihen puljuun, joo, ja pizzan mukana tuli esite missä mainostetaan myöskin pihvejä. Pizzapoika ei tainnut olla ihan kartalla.


Lisätty: 2006-09-21

ihana ihminen ja ihana ruako


Lisätty: 2006-09-09

Kebabliha peruslaatua, rouskuu hampaissa; pehmeä, mutta sitkeä. Kyllä sitä kuitenkin nälkään syö. Suuri plussa kuitenkin alhaisista hinnoista ja MAHTAVAN kokoisista annoksista. Rullakebab tolkuttoman suuri, ja pizzoistakin olen kuullut vain kehuja. Suosittelen isoon nälkään!


Lisätty: 2006-06-28

hyvää kebabbia...ihan toista kuin keskustan puljuissa..kannattaa ajaa muutama kilometri tämän takia!! :)


Lisätty: 2006-05-26

Se niin useinkin kehuttu rullakebab saa myös täältä suunnalta 10 pistettä.


Lisätty: 2006-02-28

No kotiin kuljetusta en suosittele kellekkään. 2h sitä sai ootella. no kokeiltiimpa kuitenkii toisenkii kerran. no ranskalaisethan sieltä kebabista puuttui. minkä sitten kyllä korvasivat uudella ilmaisella aterialla. ei ole kyllä maussakaan kehumista paitsi kun tulista kastiketta pyysi niin tulista se ainakin oli (sentään pieni plussa)


Lisätty: 2005-10-17

Tästä on muodostunnu mun kantapaikka kebabin suhteen. Rullakebab on varsin maukas ja mittava tekijästä riippuen reilu 30cm vonkale, verrattuna joihinkin keskustan alueen pitseerioihin, joissa rullakebabbi on kokoluokaltaan kaalikääryleen tasoa. Joskus salaatin ja muun lisukkeen määrä ja laatu on ollut hieman alhainen mutta ei mitään suuria moitteita voi antaa. Pitsatkin ihan ok, pitsapohja hieman ohut ja lettumainen. Palvelu on ollu oikein ystävällistä ja nopeaa, odottelua ei ole kuin muutama minuutti. Sisustus sopii ihan okei pitseeriaan, tosin mielikuvituksen puute näkyy paikassa mutta kun ruoka on pääasia niin ei sitä turhaan tarvi puujakkaraa kummosempaa sisustusta olla. Mielummin kuitenkin kotiin kebapin kanssa kuin paikan päällä nautittavaksi.


Lisätty: 2005-09-19

Useasti tullut tilattua kotiin. Kerran oli rullakebab hieman palanut. Kotkan isoimmat annokset.


Lisätty: 2005-06-26

Kebabkastike jätti hieman toivomisen varaan. Hinnat kohdallaan.


Lisätty: 2005-05-30

Tulinen rullakebab oli riittävän iso ja tulisuuskin vastasi odotuksia. Rullalla oli pituutta reilusti yli 30 senttiä ja hintaa 6 euroa. Annos oli varsin maukas ja liha täytti sille asetetut vaatimukset. Salaattia, sipulia ja muuta kasvissilppua oli juuri sopiva määrä, ei liikaa, mutta niitä kuitenkin oli. Pahimpana miinuksena oli se, että rullakebabin taikina oli aavistuksen raakaa toisesta päästä. Palvelu oli nopeaa, kolme rullakebabia valmistui vajaassa kymmenessä minuutissa. Pienen pettymyksen aiheutti myös se, että paljon mainostettu Rosson matto oli poistettu käytöstä.


Lisätty: 2005-02-28

Hinta-koko-suhteeltaan kebabannokset erittäin kannattavia. Esim. rullakebabin hinnaksi on ilmoitettu 7 euroa, mutta lähes poikkeuksetta siitä pyydetään vain 5, ja rullakebab on suuri mitä olen missään nähnyt, yleensä vähintään 35 senttiä pitkä mutta kerran lähes puolimetrinen halko. Pitaleipäkebab myöskin jättiläismäinen, perinteisen taskuleivän ystävät hämmästyvät kuin eteen kipataan vehnälimppu joka on mätetty täyteen lihaa ja lisukkeita. Pizzat ovat hyvin usein palaneita pohjistaan ja muutenkin kuivahkoja ja muissa kebabannoksissa tulee esiin lisukkeiden ja lihan keskivertoinen maku ja koostumus paremmin. Liha on sitä samaa mitäänsanomatonta massaa kuin monessa muussa kebabberiassa, kyllä sitä syö, mutta ei sitä muita paremmaksi kehuta, pojat ovat ilmeisesti koittaneet terästää lihaa suolalla, joka ei kyllä onnistu tekemään siitä yhtään makoisampaa. Nälkä lähtee mainiosti kookkailla annoksilla ja hinta on Kotkan kalliiseen tasoon melko alhainen.


Lisätty: 2005-02-23

Liha on hullunhyvää. Pizzassa kebab on nätteinä siivuina, kuten asiaan kuuluu ja täytettä on todella reilusti. Lisäksi hinta on halpa. Kerran kuski meuhkasi jotain käsittämätöntä kolmella kielellä ja lähti ovet paukkuen, eikä syy kuitenkaan selvinnyt. Muuten palvelu on ollutkin ystävällistä.


Lisätty: 2005-01-26

Mielestäni kebabliha on ala-arvoista kyseisessä paikassa. Liha maistuu oudon kirpeältä. Ja kyllä ostamani kebab ranskalaisilla maksoi 6 €. Pizzat ovat kuitenkin ihan ok.


Lisätty: 2005-01-23

Kertakaikkiaan asiallisen viettelevän tulinen kebab-annos napsahti eteeni tässä kyseisessä Hovinsaaren kebabmekassa. Liha oli erittäin hyvän makuista, voisi jopa verrata Lappeenrannan Välimeren kebabin tasoon. Kastikkeet olivat kuin patruunat tex willerin colttiin eli sopivat ja tehokkaan toimivat. Sisustus ei ollut suoraan inno-ohjelmasta lähinnä mieleeni tuli pula-ajan Rosson ja lähikapakan risteytys. Ateria oli kertakaikkiaan loistava.


Lisätty: 2005-01-19

Todella hyvät kebabit ja ehkä vieläkin paremmat pizzat! Syrjäsellä paikalla, mutta safkat on namia, kannattaa muistaa vaan pyytää tuliset kastikkeet ja muut ilmaiset lisukeet erikseen. Sisustuksessa kannattaa etenkin kiinnittää huomiota Rosson mattoon joka on lattialla ;).


Lisätty: 2005-01-10

Varsin mukavan oloinen paikka. Siisti. Palvelu oli asiallista, toivat uusia vesilaseja ja veivät salaattilautaset pois. etc. Pientä, mutta kebab-ravintoloissa harvinaista. Sapuska oli mainiota, itse söin kyseisen paikan rullakebabin; sipulit ym. vaikuttivat tuoreilta. Kebabliha, oli maukasta ja muheaa. tämä on vasta toinen kerta kun kävin kyseisessä puljussa, muttei taatusti viimeinen. Plussat vielä hinnoittelusta. Kotkalaisittain aika edullista 5,- kebab; annos vastasi suurinpiirtein erkanin tuplakebabia. kebabmäärältään. *maiskis* Suosittelen. Ainoana miinuksena tietty olinpaikka (muiden kuin hovinsaarelaisten mielestä tietty). Hieman syrjässä on. Mutta kannattaa hortoilla kyseiseen paikkaan.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute