Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Hämeenlinna > Star Pizza Kebab

Star Pizza Kebab

 

Turuntie 8
13130 Hämeenlinna


Liha  6.5 Kastike  5.7 Lisukkeet  5.4  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  6 Siisteys  6.2 Hinnoittelu  6.2 Pankkikortti  Kyllä    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 33 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-04-13

Tilasin Iskenderin tulisella kastikkeella. Annoksessa oli kahta kastiketta, mautonta valkosipulikastiketta ja jotain ketsupin tapaista tomaattikastiketta. Liha oli läpikuultavaa ja pahanmakuista, tuli lähinnä eineslihapullat mieleen. Leipä taas oli jotain pannarin tapaista, järjettömän oudon makuista ja sitkeää. Salaatti oli ihan peruskamaa, pystyi syömään, mutta ei se kyllä mitään erikoistakaan ollut. Sisustus oli sen sijaan tilava ja viihtyisä, mutta vessa oli ahdas, ruma ja oven lukko ei toiminut. Miinusta vielä heikostaa kielitaidosta ja känniääliöstä, jota työntekijät eivät viitsineet ajaa ulos. Noin muuten paikan pitäjät olivat ihan asiallisen oloisia, mutta voisi vaivautua opettelemaan edes perussanaston.


Lisätty: 2007-10-22

Siisti ja aika tilava paikka ja kotiinkuljetukset edullisia ja aina on ollu reilut annokset.


Lisätty: 2007-09-04

Kebabin kastike tomaattikastiketta.. Liha mautonta. Miksi valita star kun melodi vieressä?


Lisätty: 2007-03-25

kebablihat ja ranskalaiset uivat rasvassa


Lisätty: 2007-01-01

Ranskalaiset oli niin kovia että edes haarukka ei lävistäny niitä 0_o kastike kummallisen makusta. Liha oli ihan ok. Kotiin kuljetus kesti ikuisuuden :/


Lisätty: 2006-10-28

Paikanpäällä en ole ikinä syönyt mitään, mutta tilannu olen monta kertaa (johtuen tilaus tarjouksista). AINA on ranskalaiset ollut löysiä, mauttomia, vetisiä. Salaatinkastike on aivan syvältä, vie raikkauden kokonaan pois salaatista. Liha todella maukasta ja siitä plussaa. Kotiinkuljetus on melko nopea, tosin kerran unohdettiin tuoda annos kokonaan.


Lisätty: 2006-10-20

Onpas yllätys kebabpaikkojen sijoituksessa. Valmislihalla ja valmistuotteilla ei pitäisi tällaista sijaa saavuttaa. Mistähän pisteet tulleet?????


Lisätty: 2006-07-14

Hämeenlinnan laadukkain kebab-paikka. Laatu on hyvä ja annokset ovat sopivan kokoisia hintaansa nähden. Suositeltava paikka varsinkin lounasaikana, jolloin hinnat ovat opiskelijaystävällisellä tasolla.


Lisätty: 2006-05-19

Star on ehdottomasti Hämeenlinnan ykkös kebabbimesta. Asiakaspalvelu on erinomaista ja sapuskat aivan taivaallisia. Ennen Kimene oli paras mutta tuolla kun tuli käytyä niin ei kimenellä ole enää käyttöä ollut. Suosittelen kaikille kebabin ystäville.


Lisätty: 2006-02-25

Kebabit tasalaatuisia yleensä noin keskitasoa. Kastike ei parhaasta päästä. Erittäin hyvät kotiinkuljetustarjoukset sekä toimiva ja ystävällinen kotiinkuljetus ja palvelu, noin kymmenen tilauskerran kokemuksella.


Lisätty: 2006-02-13

On muuten helkutin hyvät pizat! Suosittelen jos et ole vielä käynyt.


Lisätty: 2006-01-19

No niin nyt ollaan hyvillä linjoilla. Aikaisemmassa Aikaisemmassa arvostelussani vertasin starin kastiketta makkarakastikkeeseen, mutta nyt pitäjä on ilmeisesti vaihtunut ja kastike myös. Myös liha ja lisukkeetkin ovat olleet ainakin omilla käynneilläni hyvää laatua. Ainoastaan riisi ei ole ollut makuuni, ehkä hieman puuromaista. Tällä hetkellä tämä mesta hakkaa arvosteluissa korkeammalla olevat Kimenen ja Melodin sata nolla. Pitäkää taso yhtä hyvänä.


Lisätty: 2005-10-03

Ihan ok paikka, wc ehkä turhan ahdas ja (omalla kohdalla) myyjän kielitaidossa oli parantamisen varaa. pizzat varsinkin nro:25 erittäin hyviä,pohjat ohuita ja rapeita. kebabit maistuvat mutten ensi kertalaiselle suosittelisi tulista vaihtoehtoa. Hyvä vaihtoehto grilli sapuskaan kyllästyneelle.


Lisätty: 2005-07-19

Leipäkebab. Hyvä iso leipä, runsaasti salaattia ja tomaattia, hyvä kastike ja sopivan ohuet kebabsiivut.


Lisätty: 2005-06-28

Seikka mikä teki minun mielestä kebabista huonon oli kastike. Olikohan se samaa kuin tällä paikalla ennen olleen Aida kebabin. Itse en koskaan aidassa käynyt, mutta joku näillä sivuilla vertasi aidan soosia makkarakastikkeeseen. Tabacolla maustettu makkarakastike kuvaa mielestäni melko hyvin myös starin kastiketta. Itse liha oli aika persoonatonta massa tavaraa. Salaatissa positiivista oli sen tuoreus. Olut oli sentään kunnon karhu laatua eikä mitään lapin kullan tai karjalan kuraa kuten Hämeenlinnan kebab mestoissa yleensä


Lisätty: 2005-06-04

Ehkä paras kepsu-mättölä Hmlssä.


Lisätty: 2004-12-27

Näytti olevan ainoa avoinna oleva paikka Joulupäivänä Hämeenlinnassa. Siitä kiitos. Mutta asiaan, itse liha olikin sitten pakasteesta lämmitettyä tukkutavaraa ja kastikkeen tulisuus oli aikaansaatu tabascolla. Ei vakuuttanut kokenutta kebabmiestä. Palveluasenne oli ihan kohdallaan ja siisteyskin ihan sopivaa tasoa. Kaljat olivat loppu, siitä vihainen miinus!

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute