Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > City Fast Food

City Fast Food

 

Yrjönkatu 29
00100 Helsinki
Yrjönkadulla Forumin yläkerrassa

Avoinna: Ma-Ke 10.00-23.00  To 10.00-22.30  Pe 10.00-05.00  La 11.00-05.00  Su 11.00-23.00 


Liha  6.5 Kastike  6.2 Lisukkeet  6.1  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.2 Siisteys  6.1 Hinnoittelu  7 Pankkikortti  Kyllä    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 25 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-04-10

Rullakebab hervottoman iso, nälkä ei ainakaan jää vaivaamaan... rullan lisäksi en ole kokeillut muuta kuin kebe+ranet, joka oli harmillisen pieni, kun ottaa huomioon kuinka valtava rulla oli. Mukava paikka


Lisätty: 2006-12-31

Tuli käytyä kebabilla kyseisessä paikassa noin puolen vuoden tauon jälkeen. Aikaisemmin annos oli ollut iso, ranskalaiset hyvin maustettuja jne. Tällä kertaa edessä oli kuitenkin pettymys, sillä annoksen koko oli selvästi pienempi kuin aiemmin. Myös ranskalaiset oli saatu kivikoviksi (haarukka ei kykene lävistämään niitä, kun tarpeeksi painaa, halkeaa koko ranskalainen ja lentää ties minne) eikä niitä oltu maustettu. Liha ihan ok, joskaan sitäkään ei ollut paljoa. Plussaa päivän lehdistä.


Lisätty: 2006-11-13

Loistavaa! Tarjoan tassa naisnakokulman CityFastFoodista. Kaveripiirini ehdoton kantamesta, kannatamme suuresti. Hinnat ovat huomattavasti halvempia kuin muualla, esim monissa ketjupaikoissa. Kuponkeja on aina jaeltu tukkukaupalla ja niiden kaytosta on aina voinut keskustella! Annan esimerkin. Menin CFFiin, pyysin kebab ranskalaisilla ja pepsi. Kysyin kayko kuponki {5e mika tahansa annos} ja he sanoivat etta no periaatteessa ne ovat vain lounasaikaan mutta kylla taman kerran. Sitte kysyin, etta paljonko juoma sitten maksaa {juomahan ei siis sisally kuponkihintaan} ja myyja vain totesi etta saat vitosella kaiken. Ja tama ei todellakaan ole ainoa kerta kun sielta on saanut tajuttomia alennuksia ja loistavaa palvelua! Joka kerta sielta saa ilmaista limua tai alennusta annoksesta tms. Suosittelen ehdottomasti. Muistakaa neuvotella myyjien kanssa! Se voi tulla teille halvaksi!


Lisätty: 2006-05-22

Elämäni raivostuttavin ruokailukokemus.. Astuin sisään ravintolaan ja katselin kuvia ruoka-annoksista. vesi herahti kielelleni ja valitsin listalta iskender kebabin. kuvassa lautanen oli täynnä ruokaa, annos sisälsi muunmuassa riisiä ja reilusti salaattia. Palvelu oli huonoa ja hinnat normaalit. Ruoka tuli pöytään ja siinä vaiheessa alkoi suututtamaan. ensinnäkin lautasella oli ehkä puolet siitä ruokamäärästä mitä kuvat lupasivat ja riisit puuttuivat kokonaan. Annos oli oikein maukas mutta annoskoko oli todellisuudessa pienen alkupalan kokoinen. söin kebabini ja painelin seuraavaan kebabilaan syömään pääruoan.


Lisätty: 2005-12-05

Lukuisat kehut saivat minut koittamaan tätä paikkaa. Tai koittamaan ja koittamaan. En tiedä palveliko minua sitten sijaistyöntekijä, mutta minuuttitolkulla yritettyäni saada selvää kuuluuko vesi samaan hintaan, lähdin ulos. Henkilökunnan jäsenen käytös ei ollut edes tyyliä "anteeksi, en ymmärrä", vaan tuli suoraan sanoen fiilis, että v****illaanko tässä minulle, asiakkaalle.


Lisätty: 2005-11-27

Mahtava paikka, jossa superextraystävällinen henkilökunta, maukkaat annokset, siistit tilat ja yökyöpelille sopivat aukioloajat. Ranskalaiset ovat, kuten mainittu, hyvänmakuisia (jokin mauste, eivät lötköjä), valkosipulikastike on hyvää ja liha on ok. City Extra on maukas annos, jossa pääsee maistamaan niin hyviä ranskalaisia kuin makeaa riisiäkin. Hinnatkaan eivät ole pahoja: kebab ranskalaisilla joskus jopa 5 euroa kuponkitarjouksessa.


Lisätty: 2005-11-21

Kerrankin paikka jossa tulinen kastike oli oikeasti tulista. Tästä todella iso plussa! Liha aika ohutta ja harmaata, ei kuitenkaan hullumpaa. Lisukkeet melko tavanomaiset, ranskalaiset rapeat. Palvelu erittäin iloista ja tehokasta (jopa lauantaiyönä klo 03:00). Sisustus melko spartalainen, mutta siisti. Hinta-laatusuhde keskeiseen sijaintiin nähden hyvä.


Lisätty: 2005-04-28

Keskustassa sijaitseva pieni kebabpaikka. Palvelu on ystävällistä, mutta maistamani kebab riisillä oli ei ollut mikään mieleenpainuva elämys. Annos jäähtyi myös liian nopeasti eli paikka on ok valinta silloin ku haluaa syödä kebabaterian nopeasti, eikä etsi mitään gourmeekebabbia. Hinnat sisjaintiin nähden edullisia.


Lisätty: 2005-04-28

Asiallinen paikka ja etenkin palvelu erinomaisen positiivista ja mukavaa. Annokset tuhteja ja kahvit saa juoda vaikka ottais mukaan. Annokset maukkaita ja etenkin ranskisten mauste on mukavaa plussaa.


Lisätty: 2005-03-25

Asioidessani oli ilmeisesti ollut jo kuukausia auki. Siihen nähden palvelu ja promoaminen todella kovalla tasolla. Taisi tulla iltapäivälehdet ja talon tarjoamat jälkkärikahvit suoraan pöytään, vaikka olimme rumia juntteja. Ja nippu alekuponkeja kouraan. Hinta siedettävää perustasoa, testiannos ranskalaiset joissa kebabliha ennenkokematonta ohutta kihartuvaa " hötöä ", maku hyvä, annoskoko reilu. Kastiketta ehkä liikaa, verotti ranskalaisten rapeutta. Silmälasipäinen pitäjä puhui erittäin sujuvaa suomea ja jollain lailla " lukeneen " oloinen mies.


Lisätty: 2005-02-05

Hinta-laatu todella kohdallaan. Omistajalla hauskoja tarinoita, joita kiva kuunnella samalla, kun syö.


Lisätty: 2005-01-02

Todella positiivinen kokemus. Hintaansa nähden en ole löytänyt parempaa paikkaa keskustasta. Pitakebab + juoma = 4,5e. Kebab-liha oli maukasta, en tiedä miten se oli tehty, ilmeisesti se oli tukkulihaa niin kuin joku mainitsi aikaisemmin, mutta maukasta ja laadukasta silti. Annokset mielestäni isoja. Myyjä oli asiallinen ja ystävällinen. Ravintola on pieni ja osittain aika karukin paikka, mutta kuitenkin hygieeninen ja viihtyisä. Ei juurikaan negatiivisia kommentteja, tänne tulen toisenkin kerran, suosittelen.


Lisätty: 2004-12-23

Siisti, hyvä ravintola. Liha ja kastike erinomainen, palvelu asiallinen. Uudessä ravintolassa on sisustumistarpeet, muuten tosi siisti ravintola. Tulen uudelleen.


Lisätty: 2004-12-11

Ainakin leipäkebab oli suurikokoinen ja henkilökunta oli tosi miellyttävää. Tulen toistekin, koska haluan hyvän palvelun ja kivan henkilökunnan


Lisätty: 2004-12-10

Isolle miehelle ei talon rulla-kebabia voi suositella (ellei halua käydä esim. välipalalla). Maku menetteli, leipä kuiva, mikrossa lämmitetty tortilla. Rullan kylkeen otin ranskalaiskebabin jonka jälkeen olo oli sopiva. Ranskalaiskebab oli maukas, ranskalaiset maustettu kevyesti grillimausteella ja soosina perus-mieto ketsuppipohjainen chilikastike. Talon isäntä on erittäin ystävällinen ja tykkää jutella niitä näitä asiakkaiden kanssa.


Lisätty: 2004-12-03

Vasta-avattu paikka. Liha näytti olevan tukkulihaa, mutta ihan hyvää sellaista. Ei sitkeää kuten monissa paikoissa, vaan ihan mehukasta.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute