Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Pizza Express, Etelä-Haaga

Pizza Express, Etelä-Haaga

 

Laajasuontie 8
00320 Helsinki
puh. 09 477 3030
http://www.pizzaexpress.fi


Liha  5.8 Kastike  5.4 Lisukkeet  5.1  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5.7 Siisteys  5.8 Hinnoittelu  5.4 Pankkikortti  Eos    
1 arvostelua vuoden aikana (yht. 17 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-01-11

Tilasin juuri pizzaa ja yllätyin nopeasta toimituksesta - noin 20min tilauksesta Pitskuun. Todella maukas kasvispizza ja juustossa todellakin löytyy. Tiedän mistä tilaan vastaisuudessa safkat töihin.


Lisätty: 2006-09-01

Muuten ihan jees mut viimeks ku kävin siellä sain kebab annoksen jossa oli noin 5 lastua lihaa ja 10 ranskalaista. Ei siis hirveen täyttävä


Lisätty: 2006-06-30

Ystävällinen palvelu ja maukkaat annokset, nämä kaverit tykkäävät laittaa juustoa joka paikkaa. Juustoperunoita en ole vielä testannut, mutta olettaisin että sitä on reilusti. Pizzojen päällä sitä nimittäin on.


Lisätty: 2006-05-01

- Liha on aitoa varrastavaraa, ei tukun lihalätkiä - Liha on hiukan mautonta - Kastiketta ei oikeastaan ole, sen puute häiritsee - Palvelu on erittäin ystävällistä - Hinta-/laatusuhde ei ole kovin hyvä


Lisätty: 2005-10-08

Annokset hyviä vaikkakin pieniä. Salaattipöytä on hyvä.


Lisätty: 2005-05-03

Rakastuin tähän paikkaan, tosi mukavaa palvelua ja kanta-asiakasetuja. vaikka normaalisti annokset ehkä ovat vähän pieniä, mutta laatu ja ammattiaito korvaa kaiken.


Lisätty: 2005-01-04

Rullakebabbia tuli maisteltua syksyllä ensimmäistä kertaa Tampereen Peltolammilla (Nina Pizzeria). Olenko liian hyvään tottunut, mutta pienoinen pettymys oli Expressin vastaava. Periaattessa ihan ok mutta lihan määrä oli aika säälittävä ainakin verrattuna mansen vastaavaan jossa sitä oli varmaan 400 grammaa! Ei tullut ähkyä mutta nälkä lähti. Aioin kuitenkin koittaa listan muita annoksia.


Lisätty: 2004-11-25

Olen mieltynyt tähän paikkaan, liha on hyvää ja kastike on mukavan makuista, ei maailman paras mutta ei sellaista massakamaa kuin yleensä. Ranskalaiset rapeita ja päällä hyvä mauste. Myös juustoperunat vievät kielen mennessään, sitä juustoa tosiaan on! Salaatti on sellainen perussetti, vähän jäävuorisalaattia, pari kurkkua ja tomaattia+pepperoni, ihan ok mutta ei herätä suuriä tunteita. Sisustukseen voisi hieman panostaa ettei tarvitsisi miettiä nurkkien puhtautta mutta ei hirvitä. Valitettavasti auki viikonloppuisinkin vain klo 22:een jolloin täytyy pakosta kääntyä kilpailijan puoleen.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute