Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Kurikka > Puska-Jussi Grilli

Puska-Jussi Grilli

 

Jousimiehenkatu 2
61300 Kurikka
Pitkän-Jussin tien toisella puolella
puh. 06-450 1830


Liha  8 Kastike  8.8 Lisukkeet  8.4  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  8.2 Siisteys  8.4 Hinnoittelu  5.4 Pankkikortti  Kyllä    
5 arvostelua vuoden aikana (yht. 38 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-11-25

Risuja ensiksi,vaihtanut omistajaa ja tätä myöten annokset pienentyneet huomattavasti(riippuu paljolti tekijästä)jonotus ajat pidentyneet paljon!!hinta/laatu ei enää kohdallaan,johtuen annosten pienentymisestä.tarkoitan erinnoten kebab annoksia.Kebab parasta mitä näillä leveyksillä saa asiakkaana 6vuotta ollut,jonotuskaan ei haittaa mutta laittakaa annokset saman kokoiseksi kun ennen,palvelu muuten hyvää.


Lisätty: 2008-07-26

Pohjanmaan parasta kebaasia!


Lisätty: 2008-04-18

Kaikki muut (mm. kastikkeet) on ihan ok, mutta kebab on, jotenkin liian jauhelihamaista... Siitä puuttuu kebabin syvin olemus. Ensimmäisellä kerralla kun söin kebab rullan ko. paikassa luulin että nyt on sattunut, joku kämmi tekovaiheessa, mutta samanlaista se on ollut sen jälkeenkin. Muuten loistava paikka.


Lisätty: 2008-03-16

Kebuannosten koko ja laatu vaihtelee aivan liikaa tekijästä riippuen.Tuohon hintaan asiakas odottaa saavansa joka kerta laadukasta sapuskaa koko rahalla!!


Lisätty: 2008-01-13

katukeittiöitä on monenlaisa, mutta tää meininki on kyllä kärkipäästä. Homma toimii ja safka on laadukasta. Hintakin on mielestäni ihan kohdallaa...jos olis halvempi tuli syötyä kaiketi överiks. Tyttöjen palvelualttius jees varsinkin se pitkä flikka joka käyttää lippapäähinettä. Kerran sain kahvin ilman maitoa ja sokeria ja jopa ilman vettä. Tajus heti missä mennään.


Lisätty: 2007-12-20

kepappi taatisen hyvää.. joskus vain liika paksuna siivuna ja esim puskaspesial aterian kokoero ihmetyttää. työntekiät vaihtuu kun sukat konsanaan ja siksi kunnon ammattitaito aterioiden teossa kärsii.. muuten ihan ok paikka.


Lisätty: 2007-02-06

isoo ja hyvä..parastamitoon syöny


Lisätty: 2007-01-31

Kyllä näin on, että ei ole vielä tämän paikan voittanutta löytynyt. En tiedä mikä siinä on, mutta Puskan kebab ranskalaisilla vain maistuu parhaalle. Monissa paikoissa kebab on liian usein vetistä ja kastike on hirveää tomaattimössöä, mutta täällä paikassa kertaakaan ei näin ole käynyt. Jalapenoja saa annokseen pyytämällä (eivät tule pyytämättä). Kebabin kastikkeen koostumusta en ole oikein saanut selville, mutta se on julmetun hyvää. Myös valkosipuli kastike kannattaa ottaa. Kebab-liha on suorastaan suussasulavaa. Ainakin mitä itse olen nähnyt sitä leikataan vartaasta ja pariloiraan grillillä, eli se saa mukavaa rapeutta pintaan. Hinta on melko suolainen (7.40€) mutta annoksen koko on kyllä omaa luokkaansa. Kertaakaan ei ole jäänyt nälkäiseksi tämän annoksen jälkeen, ennemminkin jää syömättä kun ei yksinkertaisesti jaksa syödä kaikkea. Jos taas olette tottuneet "normi" kebab annos kokoon saa kebabin ranskalaisilla myös "puoli" annoksena joka maksaa noin 5 euroa. Jos sattomalta ajelette Kurikassapäin ja kebabia tekee mieli, niin poiketkaa ihmeessä.


Lisätty: 2007-01-06

Näitten lakeuksien parasta kebua..


Lisätty: 2006-10-16

Ei oo vielä löytyny voittajaa puska kebab ranskalaisille!


Lisätty: 2006-07-30

Parasta kebab-lihaa mitä maakunnasta löytyy!


Lisätty: 2006-04-17

Tuli testattua Kurikassa käydessä. Kebab ranskalaisilla oli todella hyvä annos. Liha oli makoisaa ja kastike sopivan tulista. Maku ja annosten suuri koko yllätti positiivisesti. Lihan koostumus oli murea ja maukas. Hakkasi oman vakipaikkani Evinin Tampereella. Ainoastaan hinta oli hieman korkeampi. Suosittelen.


Lisätty: 2006-04-06

Liian kallis paikka verrattaen yleisesti kebabin hintaan, siksi olen lopettanut sielä käynnin. Mutta ruoka on tosi hyväää!


Lisätty: 2006-01-20

ok paikka. uudet tilat tullu, sinne en oo vielä keriinny.


Lisätty: 2005-12-30

todella hyvät kebabit, tosin jatkuvasti noussut hintataso hieman hillitsee kehuja. tilat ovat melko onnettomat, mutta grilli puska-jussi on muuttamassa lähiaikoina uusiin tiloihin joka varmasti kohentaa pisteitä viihtyvyyden parantuessa


Lisätty: 2005-11-12

Jo vuosia Puska-Jussin kebabbeja syöneenä voin sanoa että paljon parepaa kokonaisuutta en ole Suomesta löytänyt. Yleistä höyrystettyä ja velttoa lihaa saa tästä paikasta harvoin ja riippuen annostatekevästä henkilöstä liha voi tulla suoraan vartaasta tai jopa parilan kautta, jolloin lihaan tulee miellyttävä rapea pinta kuten usein etelässä saatavilla olevassa kebabissa. Kastike lihalle on erittäin hyvä ja perinteistä suomalaiseen makuun tehtyä tomattikastiketta parempi. Vaihtoehtoja lisukkeiden suhteen on myös monia. Ja jos lista ei miellytä niin olen aina saanut mieleiseni annoksen kunhan vaan tajuaa sitä pyytää. Annosten koot ovat myös olleet aina erittäin suuret. Ja mitä tulee tarjoiluastioihin niin kunhan pyytää annoksen mukaan niin sen saa tuossa taitettavassa annoskotelossa. Sen verran parempaa tuo kebab Puska-Jussissa on että kun tulee käytyä Kurikassa päin tai vaan ajettua ohi niin pakko sitä on käydä hakemassa tuota loistavaa Kurikkalaista kebabbia.


Lisätty: 2005-08-27

Tulossa uudet tilat joten odottaisin palvelun ja sisustuksen ja siisteyden paranevan


Lisätty: 2005-04-02

Liha on kummallista, Kastike ok mutta sitä on aivan liian vähän vaikka pyytäisi tuplamäärän, lisukkeet menettelee, Palvelu on toisinaan todella ala-arvoista. Kuitenkin ihan syömäkelpoista.


Lisätty: 2005-02-27


Lisätty: 2004-11-28

Ruoka voisi olla lautasen sijaan kannellisessa rasiassa, niin olisi vähän kätevämpää. Kastike oli myös hyvää, ja tulinen kastike täytti ainakin omat tulisen kastikkeen kriteerit. Uudestaankin voisi käydä.


Lisätty: 2004-11-27

Ruoka ihan syötävää. Annoksen koko ihan ok. Salaatti kuitenkin vaatisi tuotekehittelyä. Puolen litran maitoa ei myöskään tarjolla kuin satunnaisesti. Sisällä olisi tosiaan kiva syödä, jos siellä joskus siivottaisiin! Onneksi voi ajaa autoluukulle ja syödä autossa.


Lisätty: 2004-11-07

Myyjästä riippuen annoksen koko voi olla vallattoman suuri. Sisäruokinta mahdollisuus on mutta olis ihan kiva, jos välillä vähän siivottaisiin ja hiukan uusittaisiin varustelua. Kaiken kaikkiaan kohtalaisen mukava paikka..


Lisätty: 2004-11-02

Hyvät kebabit, sisäruokintamahdollisuus. Kurikan oikeestaan ainoo paikka Taistoo lukuunottamatta.. Siis paras.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute