Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Ararat Kebab-Pizzeria

Ararat Kebab-Pizzeria

 

Uudenmaankatu 16
20500 Turku
Tatuointiliikkeen vieressä


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
19 arvostelua vuoden aikana (yht. 19 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2005-01-25

Pari kertaa tuolta hakenut pizzan, joissa on ollut joku pieni sivumaku jota en kuitenkaan osaa nimetä miksikään tietyksi, kerran rullakebabin nappasin ja siinä oli sama outo pieni sivumaku. Ei mitenkään paha se sivumaku kuitenkaan ole, mutta "pistää kieleen" kun ei silmäänkään voi.


Lisätty: 2004-12-19

Isot ja hyvänmakuiset annokset, eikä hintakaan päätä huimaa. Palvelu asiallista. Lähentelee täydellisyyttä, suosittelen.


Lisätty: 2004-12-15

Tilasin täältä rullakebabin, joka oli kaltaiselleni isollekin miehelle (117kg) täyttävä. Liha oli hyvää ja lisukkeet myös. Hinta 4.5€ todellakin kohdallaan. Ainoa asia joka jätti mielestäni toivomisen varaa oli sinänsä hyvän kastikkeen mietous.Lisää chiliä. Kaikenkaikkiaan uskon että tässä paikasta tulee käytyä useasti uudelleen.


Lisätty: 2004-12-11

Ulko-ovelta pisti jo silmään tarjous, joka lupasi kaikki kebabit ja pizzat hintaan 4,5e. Sisätiloissa taas ensimmäinen huomio keskittyi tyhjään ja käyttämättömän oloiseen vartaaseen. Toivon mukaan laite on uusi ja sitä tullaan käyttämään, koska tällä kertaa ainakin isokokoisen rullan välissä ollut liha oli hieman haaleaa. Kastikkeessa oli mukava tujaus, eikä se ollut liian vahvaa, lisukkeissa ei myöskään ollut mitään valittamista. Tila oli siisti ja riittävän viihtyisä, mitä nyt tuulessa välillä koliseva ikkunanlasi hieman hirvitti. Viihteenä päivän Turun Sanomat ja yksi tv.


Lisätty: 2004-12-07

Meikäläisen lempimesta ja syyt tähän seuraavat: sopivan kokoiset annokset, opiskelijaystävälliset hinnat ja asiansa osaava henk.kunta. Olemme antaneet paikalle jopa lempinimen (Ramin kepab)! lähitaloissa asuville suosittelen lisäpalveluiden tiedustelua (esim.kotiinkuljetus).


Lisätty: 2004-12-03

Paikka on aivan mainio! Olen käynyt jo muutaman kerran ja kertaakaan ei ole pettänyt. Rulla on ehdottomasti Turun parhaita ja varsinkin isoimpia. Kastike saisi kyllä olla hieman tulisempaa, mutta silti ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka!


Lisätty: 2004-11-21

Uudehko ruokapaikka Uudenmaankadulla. Annokset ovat sopivan hintaisia ja suurikokoisia. Rulla on suurimpia näkemiäni. Kastike ajaa asiansa, mutta väkevä kastike on aivan liian mietoa. Kebabeissa liha on laadultaan ok, mutta toisinaan annos on on ollut kylmä.


Lisätty: 2004-11-13

Paras kebab mitä löytyy ja hyvä maku, siisti paikka. Tulen aina syömään.


Lisätty: 2004-11-08

Siis ihan p*******ä. Miks se on kylmää, se liha? Toista kertaa en sinne mene.


Lisätty: 2004-11-05

Helvetillisen kokoinen rulla. Liha loistavaa, palvelu nopeaa ja erittäin ystävällistä. Turun ehdotonta kärkipäätä.


Lisätty: 2004-11-05

Kebabliha on kelvotonta, kastike kylmää ja palvelu tympeää.


Lisätty: 2004-10-30

Liha oli kuivaa ja kylmää, kastike kylmää, ranskalaiset ja salaatti oli todella hyviä. Uusi kebab paikka, halvat hinnat. Esim. pita 4e, muut kebab annokset 4,50e.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute