Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Joensuu > Miami

Miami

 

Kauppakatu 26 A 8
80100 Joensuu
Kävelykadulla Karelian(?) vastapäätä

Avoinna: Ma-Pe 11.00-22.00  La 11.00-21.30  Su 12.00-22.00 


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
52 arvostelua vuoden aikana (yht. 52 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-12-28

Tilasin pitsan ja myyjä sanoi ettei ole jauhelihaa joten jouduin ottamaan pitsan ilman sitä...seuraavalle asiakkaalle kuitenkin löytyikin jauhelihaa yhtäkkiä. Palvelu naaman miellyttävyyden mukaan ? en tosiaankaan mene enää sitä paitsi pitsa oli muutenkin tosi mauton


Lisätty: 2007-07-07

Hyvää kebabia, etenkin rullat. Päiväsaikaan salaattipöytä tarjoaa runsaasti jalapenoja ja hyvää salaattia! Pitsatkin maistuvat, sopivassa suhteessa pohja ja täytteet. Ja yleensä saa vielä kahvia jos maistuu!


Lisätty: 2007-03-01

Hyvät kepapit, tulinen kastike tosin ei ollut kovin tulista. Voi tietty olla että siihen tuli vahingossa mietoa.


Lisätty: 2007-02-18

Siis hyi helv.. Kamalin kebab paikka missä olen koskaan käynyt, joskin paikka oli kohtuullisen siisti. Liha tuli suoraan mikrosta ja riisi myös. Maku pöyristyttävä. Annos jäi maistamisasteelle.


Lisätty: 2007-01-08

Erinomainen palvelu. Kynttilällä valaistut mainokset kadulla on loistavat. Hyvällä paikalla.


Lisätty: 2006-11-08

Miamin taso on laskenut todella lyhyessä ajassa !!! Kebabeissa leipä on ollut minun ja usean tuttavan kohdalla raakaa, eli rullat ovat jääneet syömättä, myös kastike on huonontunut huomattavasti. Hinnatkin ovat näköjään laskeneet (3,90 € )mutta eipä kannattaisi hinnan ja laadun suhteella leikkiä...asiakkaat eivät ole idiootteja...täytyy myöntää että myös palvelun taso on huonontunut paikassa....


Lisätty: 2006-11-06

joensuun paras pitseria...ihanaa palvelu ja mahtavia pitsoja miami nyt öisinkin auki


Lisätty: 2006-10-14

Erinomaista kebabia. Pizzoihin en suosittele koskemaan


Lisätty: 2006-08-20

Miamissa on paljon hyvää, mutta myös paljon parantamisen varaa. Pizzat ovat suorastaan mahtavia makunautintoja, mutta kebabit päin vastoin sieltä toisesta päästä. Kebab-liha on mautonta ja kastike hirveää ketsuppilientä. Myöskin asiakaspalvelussa olisi reilusti parantamisen varaa. Hinnoittelu osuu kohdalleen laadun kanssa, mutta jos Miamiin lähtee syömään, niin kannattaa tilata pizza, sillä ne ovat todella hyviä ja laadukkaita.


Lisätty: 2006-07-30

Hyvä paikka. Liha oli hyvää ja kastike oli mielestäni erinomaista. Täydet pisteet palvelusta ja hinnoittelusta.


Lisätty: 2006-07-26

Aivan perussafkaa. mikään ei yllättänyt eikä mikään varsinaisesti järkyttänyt. Nälkä lähti sen verran jotta jaksoi olla syömättä aamuun.


Lisätty: 2006-07-25

Kebab maistui pizzassa hyvältä perustukkumätöltä. Plain valintana en kebabia ole syönyt joten kastikkeet ja muut jää arvioimatta. Mutta pizza on erinomaista, ohut pohja ja täytteitä riittävästi (ainahan niitä voisi olla enemmänkin). Palvelu on ystävällistä, ripeää ja suuhun jää hyvä maku jo pelkästä asioimisesta. Kommentit huonosta palvelusta ei pidä siis ollenkaan paikkaansa. Paras pizzapaikka Joensuusta ehdottomasti, joka sijaitsee hyvällä paikalla keskustassa ja hinnat ovat kohdillaan.


Lisätty: 2006-06-24

Kebab aivan vetistä mössöä suoraan jäädykkeestä, samoin lohkoperunat vetisiä ja osa jopa jäässä, en ole kyseisessä paikassa enää asioinut.


Lisätty: 2006-06-10

loistopalvelu - johtuen tietenkin että olen VIP!!!


Lisätty: 2006-06-02

Aivan loistavat kebabit paikassa. Hyvä liha ja loistava tulinen kastike. Pizzaa en kuitenkaan suosittele; yleensä kuivia ja pahanmakuisia, joskus saattaa liuskahtaa vielä väärää ainesta sekaan. Kebabin loistava taso kumoaa pizzan surkeuden. Ehdottomasti Joensuun paras kebab-paikka kaikki ne useasti kokeneena!


Lisätty: 2006-02-17

Miksihän ei tuo kotia saakka!!! On heillä vara valita asiakkaat!


Lisätty: 2006-02-06

Isot annokset, hinta-laatusuhde kohdallaan. Hyvää! Asiakaspalvelu aina ollut myös kiitettävää.


Lisätty: 2006-02-05

annokset oli sopivan kokoisia lihaa oli todella pehmeä ja maukas katike oli parasta jota olen ikinä elämässäni syönyt miami on edoton suosikkini


Lisätty: 2005-10-13

Kävin vast ikään Miamissa joka oli tosi hyvä, rento paikka. Henkilökunta oli ystävällinen. Tilaamamme ruuat ylitti odotuksemme. Annos oli iso ja maukas. Siisteys on huomattavan parempi kuin ennen. Lähtiessämme saimme hyvää päivän jatkoa toivotuksen. Iloisen väriset t-paidat olivat tosi kivat. Toivottavasti joskus tulee musiikkia paremman tunnelman luomiseksi. Kotiinkuljetus on tosi mainio juttu, ei tarvii itse lähtee kotoa minnekään.


Lisätty: 2005-08-18

Ranskalaiset laaduttomampia kuin grillillä ja salaatti samoja laaduttomia rehuja, joita saa muutenkin siellä syödä. Säälittävän pienet annokset.


Lisätty: 2005-06-28

Liha hyvää ja sitä sopivasti. Muutaman kerran ranskalaiset olisi saaneet kellua hieman pidempään rasvassa (ei aivan kypsiä, mutta ei selvästi raakojakaan). Salaatti ihan ok, salaatinkastike hyvää (eli kilokaloreita on riittävästi). Palvelu on toiminut, ja melko nopeasti tulee annokset, kielitaito hieman lagaa, mutta tilaukset kuitenkin menee perille ja ruuatkin löytää hetken pyörimisen jälkeen perille (salin koko on n. 4m x 8m eli suhteellisen pieni)


Lisätty: 2005-06-15

Kyllähän tuo Miami ihan mukava paikka oli, vaikkei täältä sellaista kuvaa aluksi saanutkaan. Sisään astuessa ensimmäinen miellyttävä asia oli hinnoittelu. Lounasaikaan tuhti annos ja pieni juoma irtosivat 5 euroon. Olisipa kaupan päälle saanut vielä kahvinkin. Seuraava miellyttävä yllätys löytyi itsepalveluperiaatteella toimivasta salaattipöydästä, josta sai ottaa jalopenoja niin paljon kuin halusi. Ehdoton plussa! Myös itse salaatti oli maittavaa. Salaatin syötyäni ruoka tulikin jo pöytään, uudella salaatilla ja jalopenolla varustettuna. Annos näytti ensin valtavalta, mutta tarkempi tarkastelu osoitti, että lautasen pohja oli kupera, joka lisäsi annoksen näyttävyyttä. En sano että annos oli pieni; kyllä siitä täyttyi suurikin maha. Lihaa ei vaan valitettavasti ollut valtavasti, kuten yleensä edellytän kebab-annokseltani, ja ainut kastike oli tomaattipyre. Tulinen annoksenikin oli vain hieman mietoa tulisempi, mutta tämä annettakoon anteeksi avokätisen jalopenotarjoilun vuoksi. Itse aion käydä vielä toistekin, varsinkin lounasaikaan.


Lisätty: 2005-05-03

Erinomainen paikka. Joidenkin työntekijöiden kielitaidon taso on pelkkää plussaa, antaa oikeanlaisen kebab-tunnelman. Yhdellä kerralla kebab liha oli tosin leikattu liian paksuiksi siivuiksi, siitä ainut miinus. Ja sen telkkarin vois jättää auki, sitä on ikävä katsoa kun se on kiinni.


Lisätty: 2005-04-24

Kerran kebabin kastike tuntui olevan pizzan tomaattikastiketta. Liha oli vaaleata ja ei maistunut täysin kypsältä, lisukkeet puuttuivat. Palvelu on mainiota.


Lisätty: 2005-04-05

Hyvää pöperöä, ennen kaikkea hyvään hintaan. Halvalla lähtee annos kuin annos, taitaa olla väliaikainen tarjous tosin, mutta nyt on hintalaatu kohdillaan. Tulisesta kastikkeesta puuttuu tosin tulisuus, mutta se ei ole oikeastaan mitään uutta. Hyödynnän tarjousta vielä uudestaankin!


Lisätty: 2005-04-04

Ruokaa on hyvää ja sitä saa riittävästi eikä maksa edes paljoa. Palvelu hivenen kehnoa mutta näin.


Lisätty: 2005-03-30

Jos laatua ja makua haluaa, niin edottomasti Miamiin. Isot ja maukkaat annokset.


Lisätty: 2004-12-21

Peruskebabbia. Liha ja kastike sitä samaa tukkutavaraa, mitä useassakin peruspaikassa. Kyllähän tätä nälkäänsä syö helposti.


Lisätty: 2004-12-11

Pari kertaa asioineena voin todeta paikan olleen todella asiallinen, hinnoittelu kohdallaan ja annokset riittävän reiluja.


Lisätty: 2004-10-28

Joensuun uutuus, hyvät avajaistarjoukset! Mukiinmenevä, töykeä tarjoilu. Kastike ei kummoista.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute