Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Acar Pizzeria

Acar Pizzeria

 

Ratavartijankatu 3
00520 Helsinki
Lähellä Pasilan asemaa Itä-Pasilan puolella
puh. 09-148 4449


Liha  6 Kastike  4.6 Lisukkeet  4.3  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  4.7 Hinnoittelu  5.1 Pankkikortti  Kyllä    
7 arvostelua vuoden aikana (yht. 48 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-06-03

Kävimpä tuolla työkavereiden kanssa lounasaikaan ja tilasimpa kebabin ranskalaisilla. - Liha maistui varsin mainiolle perusmätölle, mutta oli hieman viileää, aterian lopussa jo kylmähköä. Kastikekkin oli aika perussettiä, maistui niin tavalliselle kuin kastike voi olla. Kulinaristisiin kebabnautintoihin siis liian mietoa, mutta pikamättöön ihan ok. - Ranskalaiset olivat mukavan rapeita ja maistuivat ainakin omasta mielestäni varsin mainioille. Perunat olivat ohuita tikkuja, itse tykkään ehkä enemmän chicos -tyylisistä lankkuperunaranskalaisista, mutta tämmöisinä perunat olivat aika hyviä koostumukseltaan ja maultaan. - Salaatin sai ottaa lounasaikaan itse kaapista, salaatti oli aika perussettiä, kurkkua, tomaattia, tulisuusluokaltaan suolakurkun tasoa olevia peruschilipaprikoita, jäävuorisalaattia ja aikalailla vetistä salaattikastiketta. - Annoskoko tuntui olevan itselleni aikalailla passeli, lounasaikaan sai vielä pienen limpparin mukaan, mutta eihän se meikäläiselle riittänyt, vaan tulipa pari lasia vettäkin hörpittyä. - Hinnaltaan tämä oli kohtalaisen korkea laatuunsa nähden, mutta ainahan helsingissä olevilla kebabpaikoilla on helsinkilisää. Ei tästä nytten hurraahuutoja tule, mutta niin perussettihän tuo oli kuin olla ja osaa. Hesburger ja tuo jos olisi aivan vierekkäin, niin aikalailla kummassakin tulisi vuorotellen käytyä.


Lisätty: 2008-04-24

Kävin tässä mestassa noin kaksi vuotta sitten aika paljon kun oli duunit lähellä. Silloin paikka oli ilm. toisilla omistajilla kuin nyt. Kävin vähän aikaa sitten uudestaan ja petyin pahasti, koska ennen hypertulinen kastike oli täysin mautonta. Palvelu kyllä pelasi ihan mallikkaasti ja sisustus oli uusittu mukavammaksi mutta ruoka jäi vähän laimeaksi kokemukseksi koska tykkään todella tulisesta ruoasta.


Lisätty: 2008-04-13

muuten jees mut kepsut lämmitetään mikrossa.. ja sielt tuli kerran pulu sisält ku olin menos sinne, en oo sen jälkee käyny siel.


Lisätty: 2008-03-12

Joo. Ei kyllä taideta mennä toiste. Yksi syy tähän saattaa olla homeessa ollut salaattikastikepullon korkki... Ei mikään yltiökälyinen paikka, mutta pari kaprista edellisen asiakkaan jäljiltä pöydällä. Turhan isot pöydät ,halvannäköiset, paikka näytti tyhjältä. Ai niin, puluja tuulikaapissa. Ei koko ajan, mutta pyrähtivät siinä.


Lisätty: 2008-01-31

Aivan loistava paikka, mitä te haukutte? Parasta kebabbia mitä olen syönyt pääkaupunki seudulla, ja sitä olenkin syönyt paljon. Aivan loistavat ranskalaisetkin sai mukaan eivätkä laittaneet salaattia ollenkaan vaan sitä sai ottaa erikseen jos huoli :P Paras mesta, huomenna pakko uudesaan.


Lisätty: 2007-11-01

Venasin ruokatunnilla pizzaa aikani, kunnes menin kysymään, olisiko pikku hiljaa valmista. Tässä vaiheessa totesivat, että kas, pizza on palanut. Olin ainoa asiakas paikassa tuolloin. Pahoittelivat, ja lupasivat tehdä uuden nopeasti, viidessä minuutissa. Vajaan kymmenen minuutin päästä sain pizzan. Loppujen lopuksi lounastaukoni venähti yli 10 minuuttia pitkäksi. Tarjosivat sentään ilmaisen 0.33 l limun mokan takia. Jäi silti aika huono maku tapahtuneesta. Pizzerialta tällainen töppäys on suoraan sanoen anteeksiantamaton. En usko meneväni paikkaan uudelleen.


Lisätty: 2007-08-26

Kaverin kanssa otettiin rullakebabit "vahvallakastikkeella", joka ei kyllä maistunut lähes miltään. Itse kuori/taikina oli raakaa ja kuminmakuista. Syömistä vaikeutti vielä lisäksi folion tarttuminen taikinaan. Annoksia jouduimme odottamaan kohtuuttoman kauan siihen nähden, että olimme ainoat asiakkaat.


Lisätty: 2007-04-23

Olen nyt vajaan vuoden aikana käynyt mestassa kymmenkunta kertaa lounalla. Ei mikään huippupaikka, mutta selvästi keskivertoa parempi lounaspaikkana. Palvelun pelittämisessä on laatuvaihtelua, hyvin kiireisen kannattaa harkita. (Viimeksi tänään oli selkeästi työvoima lounasaikaan kortilla, mutta normaalisti Kebabin saa hyvinkin nopeasti. Ja jonkin purkautui nopeasti jahka yksi nuorempi kaiffari ilmestyi keittiöön). Lounasaikaan ruoan hintaan kuuluu - itse kerättävä salaatti - vapaavalintainen 1/3l limu - vahvaa ja/tai tummapaahtoista kahvia (vaikea sanoa kumpi on oikemapi vaiko molemmat, keitin ei todellakaan ole moccamaster..) Salatin kasaamiseen on tarjolla useimmiten ainakin porkkanraastetta, jotain kaalia/salaattia, tomaattia, kurkkua, ananasta, suolakurkkua, pepperoneja ja etikkapunajuurta. Tällä setillä ryyditettynä minusta paikan hinnat ovat hyvin kohdallaan, samoin kebab-annosten koko on aika hyvä, usein ei kaikki mahdu.


Lisätty: 2006-10-15

Aivan hirvittävän pienet ja kalliit annoksen. Paha lisämaku kuului hintaan.


Lisätty: 2006-10-07

PK-seudulla ei kovin montaa hyvää kebab-paikkaa löydy mutta tämä tuntuisi olevan aika kohdallaan. Kebabit on 6-7 euron luokkaa ja limukkaa saa aina 1.5l pulloihin asti. Kebabbi on ihan oikean kokoinen ja maultaan niin kuin pitää eli täyteläinen ja kastike on hyvää. Suosittelen jos tarvitaan purtavaa sillä etenkin Pasilassa ei montaa sapuskamestaa ole, nekin hinnaltaan kalliita ja pieniä annoksia.


Lisätty: 2006-08-05

Hohhoijaa. "Naapuriravintolassa oltais syöty jo". Palvelu todella hidasta ja kömpelöä. Melkein puolituntia saa odottaa kebabbia ranskalaisilla vaikkei ole muita asiakkaita tai puhelintilauksia. Annokset puolet pienempiä mukaan otettuna kuin paikanpäällä syötynä. Liha on ihan ok, mutta perunoista puuttuu suola. Salaatti on epämääräistä lehtihaketta, ihme kyllä hyvällä kastikkeella. Tilat ovat sentään viihtyisät kun joutuu puolituntia ruokaa odottamaan. En suosittele nopeaan palveluun tottuneille.


Lisätty: 2006-05-24

Käväisi popsimassa Iskenderin, annos sekä maku mielestäni ok. Verrattuna pariin muuhun Itä-Pasilan paikkaan mielestäni selvä ykkönen.


Lisätty: 2005-11-23

Hyvä tarjoilu ja erittäin mukava ilmapiiri.


Lisätty: 2005-11-05

Kävin kaverin kanssa boardexpossa hesan messukeskuksessa.Hesaan siis tietenkin lähdimme korkein odotuksin että saisimme vähintään yhtä maittavaa apetta kuin viime kerralla ruokaillemmessa Kärmpin kebab housessa.Itä Pasilasta löytyikin tämä pienehkö kebab rafla. Hinnastoa tiirailtuamme teimme johtopäätöksen" tän on pakko olla hyvää" . Otettiin iskenderit ja odotettiin 20 minuuttia. Äijä toi lautaset pöytään ja pettymys oli suuri.Ensimmäiseksi silmään pisti annoksen koko , mielestäni listalla ei ollut lasten kebabia tahi vastaavaa .Jalopenot oli puolitettu jotta annos näyttäisi kenties suuremmalta (miksi!? ja mielestäni iskenderissä oli selvästi liikaa jogurttia , joka peitti vähän liiankin tehokkaasti lihan maun , ehkäpä liha sitten oli niin kelvotonta. Liha lämmitettiin mikrossa ja salatti oli epämääräistä ja sitä oli liian vähän.Rafla on selvästi pizzapainotteinen ( pizzoja 29 , kebabbeja 10 ) eli selvästi ns "Kebab pizzeria".Suurin osa ravintolan asiakkaista varmasti syökin mielummin pizzaa. Ehkä ravintolasta saataisiin kunnollinen jos äijä suurentaisi annoksia reilulla kädellä ja mikro heitettäisiin helvettiin ja laitettaisiin kunnon vartaat.Kaukana on Kämpin kebab housesta .Ens kerralla toinen mesta.


Lisätty: 2005-08-21

Mielestäni Iskenderin kastike on selvästi ykkösluokkaa. Liha ok, salaatti (mikä?) kelvollista. Suosikkini lähikortteleissa.


Lisätty: 2005-07-31

Liha maistui oudolta ja yllätykseksi pulut juoksenteli lattialla. Ja kaiken kukkuraksi pulujen juoksentelulle ei tehty yhtään mitään.


Lisätty: 2005-07-13

Hinta-laatusuhteesta ei voi puhuakkaan. Kun itse kävin paikassa ja muriseva myyjä oli tuonut annoksen mikrossa lämmitettyä, ämpäristä kauhottua kebablihaa ja jotain euroshopper tomaattimursketta sen päällä, olin valmis lähtemään nälkäisenä pois.


Lisätty: 2005-06-03

Koin kauhean kokemuksen syödessäni ensimmäisen kerran kebabbia Helsingissä. Turussa olin tottunut tasaiseen laatuun mutta minulla ei ollut hajuakaan että kebab voi maistua tältä. myllytys alkoi kun mikro kilahti ja neljän kebabin tekoon meni yli vartti. Liha oli täyttä shaisse, muistutti lähinnä kumia ja oli maultaan kaukana kebabin mausta. kastike vaihtoehtoina oli vain tomaattikastike ja sen kastikkeen jälkeen kitalaki oli hellänä pari päivää. Salaatti ja perunat olivat ainoat jotka tyydyttivät, mutta ei niitä ole pelkätään tärkoitus syödä.


Lisätty: 2005-05-04

Kävin vappuna syömässä Acar pizzeriassa, oli oikea kiva paikka ja työntekijät asiakaspalvelukykyisiä.


Lisätty: 2005-02-01

On tullut muutaman kerran käytyä. Sekä kebab liha että riisi(jokin öljyinen pikariisi), joka mukana tulee tehdään mikrossa. Eipä ole häävi.


Lisätty: 2005-01-28

Palvelu on yleensä hyvää ja kebab ihan syötävää. Mikrovalmistus tosin hieman pilaa elämyksen. Lisukkeita on vähän, mutta luojan kiitos ei maustekurkkuja, vaan ihan oikiaa. Ei parasta kebabbia mutta ei huonointakaan.


Lisätty: 2005-01-13

Repro osui tällä kertaa Pasilaan. Acarin hintataso vaikutti hieman korkealta mutta leipäkebab silti. Paikan ainut työntekijä näytti siltä kuuluisalta pystyyn nostetulta. Asiakas oli välttämätön paha. Leipäkebabin taso vastasi asiakaspalvelua, mikrolihaa, ämpäristä kastiketta ja hiukka salaattia. Kiitos ja näkemiin tämä paikka.


Lisätty: 2004-12-14

Hieman ristiriitainen paikka. Kebab-annokseeni sain maailman parhaat juustoperunat, juusto oli sellaista kunnolla venyvää ja maukasta riittävän rasvamäärän ansiosta. Mutta se liha: korppua mikron jäljiltä ja kastikkeena jokin lähes vesimäinen mauton litku. Salaatti oli hiukan tarpeettoman yksinkertainen mutta sitä sai itsepalveluna lisää. Tekisi mieli mennä uudelleen juustoperunoille-sitä lihaa en halua enää.


Lisätty: 2004-10-21

Iskenderini leipäpalaset olivat kovia. Melkein kuin näkkäriä. Lisäksi koko ruoka oli kylmää. Todella outoa. Kebab "lämmitettiin" kaiketi mikrossa. Se maistui kyllä ihan siedettävältä, eikä sooseissakaan ollut mitään suurempaa vikaa (eipä mitään erityisempää kehuttavaakaan). Mukana ei tarjottu edes normaalia yhtä pepperonia (iso miinus).

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute