Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Maritza Grilli-Kahvila

Maritza Grilli-Kahvila

 

Pohjolankatu 7 A
74100 Iisalmi
Savon Kebabin vieressä
puh. 017-823 041


Liha  5.9 Kastike  5.3 Lisukkeet  5.5  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  5.8 Siisteys  5.3 Hinnoittelu  6 Pankkikortti  Kyllä    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 32 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-06-30

En ymmärrä mixi lekee että kahvila? sei ole kahvilaa nähnykään! kysyin että mitä kahvijuomia teillä on? sanoivat että pelkkä kahvi! ei teetä,cappucchinoa,Lattea,Espressoa jne.. eli ei tämä voi olla mikään kahvila! mutta pizzeria on ja kebabit pieniä isoon hintaan nähden ja on kumma ku sinappia ja kaikkea muuta ängetään kebabiin vaikka ei kuuluisikaan. Pizzat hyviä mutta hieman kalliita.


Lisätty: 2007-10-25

Kebab liha oli ihme siivua, jotenkin kumimaisen oloista, eli annos on ranskalaisiltaan hyvä, mutta liha on pientä siprua. Hinta on kuitenkin kaupungin halvin 4,5e / annos. Sisätilat ovat karut. Pöydät on tehty vanerista ja muutenkin yleinen epäsiisteys paistaa esiin. Eli ruoat kannattaa ottaa mukaan. Kaikenkaikkiaan hintaansa nähden opiskelija / juhlija ystävällinen paikka. Ravintolasta saa myös muita tuttuja grilli ruokia. Käynti kerralla, toinen myyjistä ei osannut suomea, vaan annoksen nimi oli Kebab Ranska, mikä ei sinällään haittaa, mutta perus kebab termit voisi opetella myös suomeksi. Muuten palvelu oli ystävällisen oloista.


Lisätty: 2007-07-27

Tilasimme yksi perjantai pitakebabit mukaan ja kun kotiin päästiin niin löydettiin rasioista pitakebabin puolikkaat.. eli tosi kurjaa oli huomata ettei syömistä ollut paljon ollenkaan. Ruoka on yleensä hyvää, mutta tapahtuman jälkeen en ole käynyt. Palvelu riippuu myyjästä, välillä hyvää välillä ei.


Lisätty: 2006-10-19

Kebab taas heikkolaatuista kumia. Harmi, sillä välillä oli ihan syötävää ja hintakin edullinen.


Lisätty: 2006-10-05

Pysähdytiin ohikulkumatkalla ruokailemaan tässä paikassa. Kuvaavaa on että tilattuamme kaksi hlöä päätti lähteä syömään mäkkäriin (vaikka ruat oli tilattu ja maksettu) yleisen epäsiisteyden ja kärpästen takia. Vaikka paikka oli hieman rähjäisen näköinen päätimme silti uskaltautua ovesta sisään koska sisällä istui jo ennestään kolme paikallisen näköistä kaveria. Heti kun olimme tilanneet nämä menivät kassalle vaatimaan rahojaan takaisin koska olivat odottaneet pizzaansa jo 45 minuttia... Omat ruokamme kyllä tulivat ihan kohtuullisessa ajassa. Jälkikäteen ilahdutti että "ryhmänjohtajamme" pankkikorttia oli veloitettu vaikka maksoimme käteisellä (hän yritti ensin maksaa kortilla mutta tarjoilija antoi kortin takaisin sanoen ettei pääte toimi tällä kortilla...). Nälkä kuitenkin lähti


Lisätty: 2006-08-07

Annos suhteellisen suuri hintaansa nähden. Liha pitkää vaaleaa kumimaista siivua. Mitä ihmettä; sinappia kebabissa. Jotain rotia sentään.


Lisätty: 2006-07-11

Ihan semmosen makuista ne kaikki ei ole mikään hyvää ennen se oli toisin kun ne vaihto omistajata niin se muuttu niin kauheeksi!


Lisätty: 2006-03-11

Aikoinaan kebab luokatonta, mutta viimeksi käydessäni taso oli noussut huomattavasti. Kebab oli ennen kumia ja pahanmakuista. Nyt liha oli sopivan mehukasta ja ranskalaisissakaan ei ollut moittimista. Maaliskuussa ainakin kebab ranskalaisilla/riisillä/lohkoperunoilla 4e.


Lisätty: 2005-08-30

Heikko kastike, ranskalaiset lötköjä. Kebab pitkää nauhamaista muttei kovin maukasta. Salaatti survottu ranskalaisten alle lämpiämään.


Lisätty: 2005-07-28

Todella hyvää kebabia. Oikein maustettua ja ei mitään kumia.Kastike maistui liikaa tomaatilta muuten ok ja kastikevaihtoehtoja voisi olla enemmän. Annokset isoja hintaansa nähden. Palvelu todella ystävällistä. Oli mukava tulla lastenkin kanssa. Pizzat ovat muuten todella isoja ja maukkaita.


Lisätty: 2005-04-11

Vähän epäsiisti paikka. Palvelu oli ihan kohtuullista. Pizza oli palanut reunoista, samoin Kebab. Kebab maistui kumiselta.


Lisätty: 2005-02-27

Tiedän kokemuksesta, että paras grilli, ja kebab paikka iisalmessa.Todella hyvä palvelu päivisin ja öisin. Erittäin siisti paikka ja ruoka-annokset suuria. Aivan viehättäviä ihmisiä omistajapariskunta ja työntekijät! Toivon sinunkin tiesi vievän Maritzaan!


Lisätty: 2005-01-31

Käytiin yksi päivä porukalla syömässä siellä. Ensinnäkin, kun tilattiin keppi riisillä, niin kebab oli palanut ja makua ei ollut yhtään. Maistu siltä, että olis kumia syönnyt.


Lisätty: 2004-11-03

Todella heikkoa. Riisi oli kylmää, lähes jäistä. Lihat paksuja ja haaleita, ei oikein minkääm makuisia taisi maksaa vielä 6€. Tuntuis sille, että taidan unohtaa koko kebabin vähäksi aikaa ruokalistaltani.


Lisätty: 2004-10-21

Maritzakin on näköjään ottanut kebabin tarjontaansa, joten arvostelu lienee paikallaan vai onko? Käytyäni vajaa 1h ennen sulkemisaikaa ei ainakaan varrasta näkynyt missään (kebab+ranskalaiset), ja sen kyllä maussakin huomasi. Liha oli kumimaista ja mautonta, jota ei tehnyt mieli syödä lähellekään kaikkea. Kastike olisi voinut jotenkuten pelastaa tilanteen, mutta sekin oli mautonta tomaattimössöä. Ranskalaisetkin oli halpaa tukkutavaraa, mutta salaattikastike oli ihan suht. hyvää, jos jotain positiivista haluaa sanoa. Hinnat vaihtelee 4,5 egee pitasta reiluun 6:een euroon. Rullaa tai galzonea ei tarjolla, mutta vaikka olisi, en maistaisi. Pizzat kuitenkin kelvollisia, jos ei valitse täytteeksi "kebabia".


Lisätty: 2004-10-16

Ranskalaiset lötköjä ja mauttomia, kebab mautonta, eikä "oikeaa" kastiketta, vaan jotakin sörsseliä. Annos pieni hintaan verrattuna, yksinkertaisesti Iisalmen huonoin kebab-mesta.


Lisätty: 2004-10-16

Pitakebabissa ja kebabranskiksissa on sinappia ja muita grillimausteita, jos niita ei erikseen pyydä ottamaan pois. Yäk!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute