Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Pizza Service, Keskusta

Pizza Service, Keskusta

 

Albertinkatu 36
00150 Helsinki
puh. 09-644477
http://www.pizzaservice.fi


Liha  4.1 Kastike  4.3 Lisukkeet  4.4  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Eos
Palvelu  4.5 Siisteys  4.7 Hinnoittelu  4.5 Pankkikortti  Eos    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 18 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-01-02

Kebabliha aivan karmeaa kuraa. Pizzat ja salaatit menettelee.


Lisätty: 2006-10-29

Todella kuivaa, kastiketta säästellen, vihreetä salaattia liikaa ja lihan määrä aivan avuton. Viimeeksi (viimeisenkerran) tilatessa toimitus aika uskomaton, uskokaa tai älkää 3h ja joka kerta soitettaessa oli tilaus aina lähtenyt. Palvelu epäkohteliasta, palautteisiin ei vastata vaikka puhelimessa luvattiinkin hyvityksiä em. tapauksesta.


Lisätty: 2005-12-20

Tilasin juuri paikasta rullakebabin. Kebabbia oli sisällä 2 kertaa vähenmmän kuin salaattia ja kebabbia kastiketta ei oltu vaivattu lisäämään yhtään. Täten rullakebab oli aivan kuivaa ja mautonta.


Lisätty: 2005-11-15

Leipäkebabit ovat joskus erinomaisia, joskus hyvin keskinkertaisia (mm. eri kastikkeet osaksi). Ehkä eri tekijästä johtuen. Palvelu on aina ollut todella ystävällistä ja reilua. Paremman luokan leipäkebabissa erittäin hyvää on liha & kastike.


Lisätty: 2005-10-04

Pari kertaa kyseisessä paikassa käynyt kebabilla ja aina on joutunut odottamaan todella kauan. Kebablihat kaivetaan jostain ja laitetaan mikroon lämpenemään, hyi. Ranskalaiset oli kovia, salaatti oli ihan ok..


Lisätty: 2005-05-21


Lisätty: 2005-03-26

Käyn täällä joskus vain sen takia, että kouluni sijaitsee vieressä. Kebabit ovat heikkoja, pizzat ovat sentään kohtalaisia. Kastiketta on todella vähän.


Lisätty: 2005-02-28

Täällä tuli testattua kebab special eli kebabia, salaattia, ranskalaiset ja riisiä. Ranskalaiset ehkä vähän mauttomat, olisivat kaivanneet jotain grillimaustetta. Riisi hyvää, samoin myös salaatti. Kebabista ja kastikkeista sopi kyllä todeta, että tämän paikan ykkössapauska on varmaan kuitenkin pitsaa. Eli tukkulihat ja stardardikastikkeet. Lihaa oli aika sopiva määrä ja kyllä sitä ihan söi, mutta makuelämyksiä ei ollut tarjolla.


Lisätty: 2004-09-23

Pahaa aavistamattomana turistina eksyin tähän kebulaan, ja se oli virhe. Otin rullan jonka hinnaksi tuli 7e ja kaverini otti kebab riisillä joka maksoi 6.20. Odotimme, odotimme ja odotimme, kunnes tarjoilia kiikutti pöytään säälittävän kokoisen rullan ja toisen ehkä jopa säälittävämmän kebabin riisillä. Liha oli kun olisi valmistettu mikrossa ja kastiketta ei ollut lähes lainkaan, kaverini kebabissa oli muutama hassu riisin jyvä ja pari siivua lihaa. Ei voi muuta sanoa kun että ei tullut kuin vihaiseksi.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute