Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Big Mama's

Big Mama's

 

Iso Roobertinkatu 26
00120 Helsinki
puh. 09-684 7771


Liha  6.4 Kastike  6.8 Lisukkeet  5.7  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  6.5 Siisteys  6.9 Hinnoittelu  4.9 Pankkikortti  Eos    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 16 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-08-04

Pitaleipä oli iskenderissä tuoretta ja hyvää, kebabliha oli kunnolla paistunutta ja sitä oli riittävästi. Valkosipulia oli kerrankin kunnolla kun sitä pyysin. Salaatti oli tuoretta ja kastikekkin hyvän makuista. Palvelu pelasi, ehkä hieman nopeempaa olisi voinut olla, mutta olihan kyseessä kuitenkin pöytäliinaravintola. Hinta oli mielestäni varsin kohtuullinen paikan tasoon nähden.


Lisätty: 2004-12-26

Siitä ei ole kuitenkaan kovin montaa vuotta, kun Etelä-Helsingin yöruoasta vastasi Fredantorin spudari ja Tuomas-grilli. Viimeksimainitusta Kyyria teki biisin nimeltä Jesus Döner. Herkkumössö ja käännytykset päälle, **ttu, 'nuff said. Big Mama's on yleensä viimeinen epätoivon etappi. Place of no choise. Jos on mättöfiilis, ei muuta vaihtaria kuin Stadin kebab eli ylihinnoiteltua bulkkisilsaa. Mamasin pizzaosasto toimii. Spicy Hot = godly. Kebabeista kandee kokeilla ihan basic pitakebab. Pita on samaa pohjaa kuin rehdisti uunissa paistettu pizzapohja eli simply toimii. Ei mitään perustaskua, vaan leipää, jolla on tarkoitus (vs. SA-INT mainoskampanja). Täytteet eli maailmaksi stuffings toimii myös. Perussettiä, mutta voittaa Stadin kebabin, joka on kaukana peruksesta. Jos SK (no connections to Sedu - at the moment) on ryssille neuvostoliiton (tahallaan pienellä) hajoamisen jälkeen ylihintaan myyty Lada (itepä Hyrylän Sulantieltä niitä dollarisäkit käsissä hakivat), Big Mamasin setti on Toyota Corolla. Ei mitään ihmeeellistä, mutta toimii. Vie paikasta A paikkaan B, missä A on nälkä ja B ei. Pita v*tun hyvä, liha mehevää, täytteet ok.


Lisätty: 2004-11-06

Kiva ravintola, hyvät pizzat ja pitafalafel todella hyvää.


Lisätty: 2004-10-16

Hyvä mesta, pikkuisen hintava, mut sen ymmärtää näillä liikepaikoilla. Durum-kebap taivaallisen hyvää, ehkä talousalueen paras kebap-elämys. Suosittelen lämmöllä.


Lisätty: 2004-10-12

Kirkkaasti yksi Helsingin parhaista paikoista. Erinomainen palvelu. Muista testata paikan legendaarinen fetakastike! Myös hyvät pitsat.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute