Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Kerava > Violet

Violet

 

Santaniitynkatu 7
04250 Kerava
Lidlin vieressä
puh. 09-237 3330


Liha  6.8 Kastike  6.3 Lisukkeet  5.6  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  6.4 Siisteys  4.8 Hinnoittelu  6.7 Pankkikortti  Kyllä    
3 arvostelua vuoden aikana (yht. 44 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-02

Ruuat ei ikävä kyllä enään ole samaa tasoa kuin ennen.


Lisätty: 2010-01-18

Siis paikka on oikeesti niinku lähiö-juottola, ei tosiaankaan mikään "ravintola" !! en vois ajatellakaan tulevani esim. kaveriporukalla istumaan, syömään ja juomaan, ja iltaa viettämään.... Mutta kotiin jos ruokaa tilaan, niin tilaan sieltä. Tulee nopeasti, ja annokset hyviä...Harmittaa kuitenkin että pääkokki lähti muualle... :( Uusi omistaja suosii vanhoja kantis-juoppoja, eikä hänellä ole aikomustakaan muuttaa paikkaa juottolasta ravintolaksi... Valitettavasti...


Lisätty: 2008-01-29

mä en ymmärrä!!!!!!! ruoka ei maistuu enää...jotain vanha maku.. palvelu ihan ok :)


Lisätty: 2007-10-27

työttömien duunareiden lähiö-juottola! ruokaa on hyvää vain silloin, kun on oikea kokki paikalla. joka on nyt valitettavasti lomalla...palvelu on hmmmm...riippuu päivästä, ja paikan omistaja luulee omistavansa viiden tähden ravintolaa HAHHAH


Lisätty: 2007-10-25

Lähiökuppiloiden tapaan iltaisin ehkä meluisa, muuta ruoat on ihan kohdallaan, etten sanoisi jesh! Kurkkaapa lounasaikaan, rauhallinen, mukava ja palvelu pelaa.


Lisätty: 2007-08-06

Ruoka erittäin hyvää. Ja tytöt palvelevat ihan hyvin, mutta jäi outo maku suuhun paikan omistajan käytöksestä, näin sivusta katsottuna...Oiskohan miehellä loman paikka? :) Mies hermona ihan turhista pikkujutuista, ja kun avaa suunsa tarjoilijoille, niin kuulee terassille asti...Voiskohan joku selittää miehelle, että tämä ei ole Turkki? ;)


Lisätty: 2007-07-28

se paikka...ei voi edes ajatella että siinä hyvä ruoka..mutta kuin mä näin ne ruoat mitä pääkokki tekee mulla ei mitä sanottava...kylla se osa sen työ ja kannattaa syödä kuin hyvä kokki paikalla...muut ajat kaikki tulee miten sattu,kyllä huomaa heti ero...liha on tosi hyvä leikkeet. kastiket tosi hyvät...ja yks paras pasta ruoka keravalla ihana mauste...kyllä kokki osa


Lisätty: 2007-04-01

ruoka on hyvää mutta pitäis katsu aina kuka on kokki siellä...rouan laatu vaihtelee..


Lisätty: 2007-02-21

hyvää ruoka.....hyvät kastikeet...palvelukin on hyvää kaikki ihan ok kuin hyvä kokki on paikalla....


Lisätty: 2007-02-20

Hirveä ilmapiiri. Juopuneet elämäänsä kyllästyneet duunarit huutavat ja haastavat riitaa. Henkilökunta tekee kaikkea muuta kuin työtänsä. Pizza on ihan makoisaa ja kebab menettelee. Hinta-laatu on ihan kohdallaan kuitenkin. Paikan päällä ei voisi edes unelmoida syövänsä. Taidan jättää seuraavalla kerralla väliin.


Lisätty: 2007-01-25

Keravan yksi parhaimmista kebabpaikoista. Violetin naapuriksi muuttanut Napoli (tai joku sellainen) ei todellakaan lyönyt minun makuihini, joten tämä lähistön paras. Erityisesti pidän iskenderistä. Kastike on erinomainen.


Lisätty: 2006-07-12

Paikan leipäkebabbia en voi suositella kenellekkään. Pita muistuttaa viikon vanhaa paahtoleipää ja sitä saa järsiä tosissaan. Liha on melko mautonta ja jäi vähän epäselväksi laitettiinko kastiketta ollenkaan. Täytteenä muun muassa vihreitä oliveeja! Palvelusta ja mukavuudesta ainoat plussat.


Lisätty: 2006-05-01

Omasta mielestäni paras iskender Keravalla. Ranskalaisissa oh hieman parantamisen varaa, esimerkiksi Kalevassa olevalla kebebpaikalla on paremmat ranskikset. Vastineeksi siellä on tätä huonommat iskenderit. Eli riippuu mistä hiibabista tykkää... Keravan halvimpia oluita ruuan yhteydessä, joten siitä plussaa. (itse kun otan oluen ruokajuomaksi). Palvelu on ainakin omalla kohdalla ollut kiitettävää, aina on heti otettu tilaus vastaan ja muutenkin palvelu on ollut ystävällistä. Tarjoilijat tulevat jopa höpöttämään ajankulukseen asiakkaiden kanssa jos vain kerkiävät. Ikävä kyllä joku aika sitten ainakin joidenkin annosten hinnat nousivat, joten itse tulee nykyisin käytyä ennemmin Caravanissa (jossa laatu on myös ihan kohtalainen) koska se on yleensä baarireissulla lähempänä. Nykyään kun ei ole enää mainittavaa hintaeroa...


Lisätty: 2006-02-20

Mielestäni paikan hinta/laatu suhde on erinomainen! Harvoin on muualla näin halpoja annoksia, jotka ovat vielä erinomaisen makuisia. Kuljetuskin on ilmainen jos tilaa useamman kuin yhden annoksen tai perhepizzan! Minusta henkilökunta on ollut aina erittäin ystävällistä ja palvelualtista (poikkeuksiakin on), VAIKKA tupakoivat, kuten me monet muutkin! Uskon että tupakansavu on todella inhottavaa ihmisille jotka eivät polta, mutta kohtahan sekin muuttuu...Paikan sisustus ei ole loistoluokkaa, mutta ainakin henkilökunta pitää pöydät, tuhkikset ja muut paikat siisteinä! Tiivistettynä: Loistava lähikuppila, jossa hyvä ilmapiiri ja maukkaat ruuat, vaikka ei mikään gourmee ravintola olekaan, ja hyvä niin! :)


Lisätty: 2006-02-12

Isot pizzat. Kotiinkuljetuksella tullut kebab oli kylmää. Muuten ihan ok.


Lisätty: 2005-11-25

Kuljetus on nopeaa ja kallista.


Lisätty: 2005-06-01

Erittäin hyvää ruokaa, kebabeissa erityisesti iskender oma suosikkini, caltzona kannattaa myös kokeilla


Lisätty: 2005-02-06

Paikanpäällä en ole käynyt mutta kebabit ovat todella loistavia ja kuljetuspalvelu esimerkillisen ripeää. Korkeahkosta kuljetusmaksusta huolimatta tämä paikka kipuaa kovaa vauhtia alueen kärkikastiin.


Lisätty: 2005-01-25

Pizza ja kebab haettuna tai kuljetettuna maistuu ja hinta kohdallaan, paikan päällä en söisi.


Lisätty: 2004-12-13

Palvelu on huonoa. Työntekijät istuu vain ja polttaa tupakkaa sekä keskustelee keskenään. Piti odottaa jonkun aikaa, että sai palvelua. Musiikki on huonoa, ruoka hmmm keskitasoa.


Lisätty: 2004-11-15

Kebabit perustasoa. Pizzoista on sanomista, ne ovat aivan tajuttoman suolaisia. Olen kuitenkin pitsoja maistellut siellä ja täällä, mutta näin suolaista ei ole ikinä tullut vastaan.


Lisätty: 2004-11-13

Mukava lähi-/kantapaikka ja pysyy myös minulle sellaisena. Itse tupakoivana en ole ollut häiriintynyt savusta, mutta ymmärrän muiden antamia kommenteja. Nyt ravintola on juuri investoinut ilmastointiin uusine ilmanpoisto ja raikkaan sisääntuloilman venttiilein. Palvelu on ystävällistä ja ruoka erinomaista sekä hinnasto erittäin kohtuullinen, enemmänkin edullinen moneen muuhun paikkaan verrattuna. Suosittelen ihmisille, jotka eivät hae kallista luksusta ja arvostavat intiimiä ilmapiiriä.


Lisätty: 2004-11-11

1.Paikka olisi erinoimianen, jos siellä ei tupakoitaisiin sisällä, olisi varmaan lähiyrityksistä paljon enemmän lounasaikaan väkeä. Tupansavu ei lisää viihtyvyyttä päin vastoin heikentää sitä. 2. Kaljapeikot ulos lounasaikaan


Lisätty: 2004-10-31

Hyvät pizzat ja kebabit, mutta savuinen ja epäsiisti keskiketteräbaari.


Lisätty: 2004-10-11

Rockaa.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute