Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Crazy Horse Kebab Pizzeria

Crazy Horse Kebab Pizzeria

 

Itäinen pitkäkatu
20100 Turku
Pikkoloa vastapäätä


Liha  4.8 Kastike  4.4 Lisukkeet  3.4  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Kyllä
Palvelu  3.5 Siisteys  4.1 Hinnoittelu  5.3 Pankkikortti  Eos    
1 arvostelua vuoden aikana (yht. 23 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-11-07

säälittävä läävä! liha kylmää, ei vartaast leikattua. kastike ala-arvoinen (ei tosin huonoin mahdollinen), lisukkeet säälittäviä....


Lisätty: 2006-07-09

Muutaman kerran olen eksynyt kyseiseen puljuun, mutta enää en eksy edes kaljalle, mikä on kyseisen liiterin ainoa laatutuote! Ilmeisesti edeltäneestä kebu-sesongista johtuen jouduin lepyttelemään vappu-darraa rullalla, joka oli ennen näkemätön pilli, käsittäen pahvisen lätyn, muutaman kumisen lihan rämmäleen ja pelkästään kannat kiinankaaleista. Samalla kertaa iskander tuli ilman juggea! Lisäksi esimerkiksi riisi on ollut loppu pariin kertaan (noin 5:stä käyntikerrasta!), mutta ilmeisesti ei äijän pokka oo riittänyt riisikebun myymiseen ilman riisiä. -Ei edes tulista ja palvelu hidasta.


Lisätty: 2006-06-15

hirveä pieni ahlam mies....hirveällä tuulella.siis todella huonoa palvelua.myyjä mutisee itsekseen kassan takana ja pakoilee asiakkaita.paikka kuhisee läheisen puiston puliukkoja.tapetit ruskeina tupakin savusta.kebab lihat käytiin mikrottamassa häpeillen takahuoneessa(kesti pitkään).muuten kebani ok,todella miinusta palvelusta


Lisätty: 2006-05-16

Parasta antia pizzat, ei kebut!!!


Lisätty: 2005-09-06

Ruoka oli mitä oli. Rullassa paljon "pohjaa", tosin se oli ihan syötävää. Salaatti "märkää" ja oudon makuista. Tomaatit osin keltaisia(pitäisi olla kai punaisia). Viihtyvyys alataso.


Lisätty: 2005-05-03

Tämän paikan suurin viehätysvoima on ehkä siinä että hinnat ovat aika matalat. Muuten paikassa ei ole juuri kehumista. Pizzat ovat selvästi kebua paremmat.


Lisätty: 2004-12-13

Liha hieman mautonta, pieni, salaatinkastikkeesta plussaa.


Lisätty: 2004-11-08

Iha sama mitä tilaa, kestää aina todella kauan. Pitakebab oli hyvänmakuinen, joskin koko oli pieni.


Lisätty: 2004-09-30

Tän mestan rullakebab on täysi vitsi! Taikinaa 200% enemmän kuin lihaa, ja kastikkeesta ei ole tietoakaan. Palvelu on miltei Turun hitainta, vaikka kanta-asiakkaiden tilaukset toteutetaankin suhteellisen nopeasti. Kertaakaan en ole saanut yhtään hyvää kebabia tästä mestasta. Pizzat on ollut kyllä ihan hyviä.


Lisätty: 2004-09-16

Ihan hyvät rullat. Kastike saisi olla vahvempaa. Palvelu hiukan hidasta.


Lisätty: 2004-09-16

Ihan hyvät rullat. Kastike saisi olla vahvempaa. Palvelu hiukan hidasta.


Lisätty: 2004-09-13

Kaikin puolin viihtyisä paikka, mitä nyt palvelu joskus hieman hidasta. Kebabit on aika maukkaita ja hyvän kokoisia, sekä mies tiskin takana on myös usein iloisella tuulella.


Lisätty: 2004-09-11

Aika mukava paikka, rullakebabit ovat erittäin maukkaita. Lounastarjous on hyvä (iso kebab & 0,33 juoma 5€). Kastike saisi olla hieman vahvempaa tavaraa.


Lisätty: 2004-08-18

Lista näytti hyvältä. Sisälsi jopa nakkipizzaa ja mielenkiintoisimmalta vaikutti nakkirulla joka oli ilmeisesti kebabrulla nakkien kera. Tilasin tuon ihmeellisen "nakkirullan"... odottelin siinä myyjältä nakkirullaa ja sitten sieltä kiikutettiin minulle nakkipizza. :( Vähän aikaa mutisin ja ärisin itsekseni ja sitten tyydyin tuotuun tuotteeseen. Söin pizzan ja mielestäni se oli oikein maukas ja sitten ruokailun jälkeen "hieroin mahaani tyytyväisenä".... kunnes löysin yllätyksen hampaideni välistä. Harmillista, mutta niin jäi nakkirulla kokeilematta ja varmasti ei voi enään mennä kokeilemaankaan :(

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute