Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Vammala > Marenki Grillikioski

Marenki Grillikioski

 

Puistokatu 5
38200 Vammala
Vammalan pääkadulla
puh. 03-511 4999


Liha  7.8 Kastike  6 Lisukkeet  7.4  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8 Siisteys  8 Hinnoittelu  7.8 Pankkikortti  Kyllä    
5 arvostelua vuoden aikana (yht. 24 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-08-16

Hyvä ruokapaikka Sastamalassa, hinta/laatu suhde kohdallaan. Parhaat kebabit tässä tuppukylässä! Olisi hyvä kun Marenki laittaisi kotisivut tänne nettiin josta näkisi menun ja hinnaston etukäteen ja aukioloajat olisi plussaa tietää.


Lisätty: 2008-12-30

Paikka muuttunut, eikä kaikki hyvään suuntaan. Sisustus on uusittu avonaisemmaksi, siitä plussaa, mutta ruoka mennyt niin huonoksi että. Kävimme viimeksi pari vuotta sitten ja silloin annokset olivat runsaat ja herkulliset. Olen aiemmin pitänyt Marengin ruuista koska ne eivät ole 'perinteisiä' kebabeja vaan suomalaiseen tyyliin tehtyjä. Nyt on vain menty liian pitkälle. Eilen tilatessa kebab annoksen, ruoka oli Göranssin annos. Kebab liha oli vaihtunut sellaiseen jossa aivan uskomattoman paljon mustapippuria. Siihen päälle Göranssin kebab kastiketta eikä tainnut tuo valkosipulikastikekaan enää olla omaa tuotantoa vaan Göranssin. Tiedä häntä ovatko jonkin sopimuksen tehneet, mutta itselleni ei tuo enää maistunut. Jos sen makuista sotkua haluan, voin sitä kaupasta itsekin hakea. Annoksesta lähti kyllä nälkä, mutta täyteen ei tullut. Kahdelle siitä ei enää riittänyt kuten aikaisemmin. Niin tarkkaan vaa'alla kaikki on mitattu että jos lisukkeita ei olisi ottanut niin surkean tyhjältä lautanen olisi näyttänyt. Kebabin lisäksi ei enää herkulliseltä näyttänyt lehtipihvikään. Siinä ja lohkoperunoissa ei ollut muutakuin maustetta. Tämä tietty saattaa olla kokistakin kiinni mutta pakko tyytyä siihen kun paikalla vain yksi valmistaja. Vaikkakin ruuasta jäi puolet syömättä, eihän sitä pelkkää grillimaustetta voinut niellä. Ja maustevoi suli samantien, niin pieni pala sitä siihen pihvin päälle irtosi. Loppuun täytyy kuitenkin sanoa että palvelu oli nopeaa ja ystävällistä, kokkaustaidon puutteet sivuun jättäen.


Lisätty: 2008-06-24

Marengin kebabliha on Vammalan parasta. Kastike jakaa mielipiteet: se ei ole klassinen kebab-kastike vaan ilmeisesti valmistavaraa. Ranskalaiset ovat hyvin maustettuja. Kokonaisuudessaan annos on suuri. Palvelu on yleensä ilmeetöntä ja nopeaa. Paikka ei ole jo sijaintinsa vuoksi kaikkein viihtyisin, mutta hyvä ruoka kompensoi tätä.


Lisätty: 2007-06-22

Vammalan Marengista saa Suomen parhaan kebabannoksen! Rapeat ja maukkaat ranskalaiset, joita on riittävästi. Raikas salaatti, jonka päällä uskomattoman loistava valkosipulisalaatinkastike (Marengin omaa tuotantoa). Kunnon siivut kebabia. joka ei ui missään tomaattisoosissa, eikä ole turhan rasvaista. Maun täydentää sävykäs kastike. Ateria on enemmän kuin osiensa summa! Kyytipojaksi puolen litran maito. Aterian päälle voi ostaa irtokarkkeja. Pippureita saa annokseen tilauksesta tarpeeksi. Aamuyöllä on hienoa herätä janoon ja mennä silmät ristissä mennä sammuttamaan sitä kylmällä mehulla.


Lisätty: 2007-06-12

En pidä paikasta. palvelu on todella törkeää. olen kuullut yhden nuoren myyjän huutavan tai tiuskivan monelle asiakkaalle, ja ollut hyvin törkeä heitä kohtaan, jopa minua. marenki on huonoin paikka vammalassa, vaikka ruoka olisikin kohtalaista, palvelu tökkii todella pahasti!


Lisätty: 2005-12-14

Palvelu epäystävällistä ja liha maistui puoliraa´alta.


Lisätty: 2005-07-07

Asiakaspalvelu aina huumorintajuista ja kohteliasta. Kesällä ulkona mukava istuskella ja seurata kaupunkielämää. Passi on loistava plussa asiakaspalvelussa sekä hinta laatusuhde kohdallaan.


Lisätty: 2004-09-21

Liha on mausteista ja tummaa sekä oikein maukasta. Joskus hiljaisempana aikana saattaa saada oikein hyvin kypsynyttä rapeaa lihaa. Kastikkeet ovat maukkaita. Itse omistaja on asiakaspalvelijana oikein mukava. Suosittelen.


Lisätty: 2004-09-10

Ei mikään puhdasverinen kebabpaikka mutta silti täältä saa Vammalan parhaat kebabit. Liha on tummaa ja mausteista, ei sitä vaaleata höttöä mitä valitettavasti usein annokseensa saa ja viipaleet ovat paksuja. Kastikkeet ovat ilmeisesti valmista tavaraa mutta jokatapauksessa ok:n makuiset. Halutessaan saa valkosipulikastiketta lihan päälle, Nam!

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute