Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Pizza Express Keskusta

Pizza Express Keskusta

 

Runeberginkatu 50
00260 Helsinki
Töölön torin vieressä
puh. 09-448 220


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Eos
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
14 arvostelua vuoden aikana (yht. 14 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-08-18

hyvä palvelu pizzat on hyvää annokset ihan tarpeksi kiitos


Lisätty: 2007-08-18

ihana palvelu


Lisätty: 2006-07-22

Lämmittävät annokset mikrossa. Annokset pieniä. Ennen hyvä lounaspaikka, nyt tuntuu olevan vähän eri meininki. Kävin ehkä viimeistä kertaa.


Lisätty: 2006-01-08

Leipäkebab ihan ok, mutta yleensä kebablihaa on aivan liian vähän.


Lisätty: 2005-08-23

Vähän epäsiisti ravintola, viime kevään seiskat ja hymyt lojuivat pöydällä. Annos mikrossa lämmitetty.


Lisätty: 2005-08-19

Elokuun mm-kisojen aikoihin käydessämme kebab-lihaa niukasti, olikohan päässyt loppumaan?! Muutenkin kebab annokset vaatimattoman pienet. Salaattipöytää ei ollut ja annoksessa vähän salaattia. Valkosipuliperunat olivat kuin suoraan pakkasesta mikrossa lämmitettyjä.


Lisätty: 2005-08-02

Pitkästä aikaa taas Pizza Expressiin. Ei oikein miellyttänyt tällä kertaa. Nyt tämä kaveri joka ennen vaivautui tekemään iskenderiin leivän uunissa oli myöskin horjahtanut ystäviensä kanssa laittamaan leivänpalat mikrossa. Pieni annos ja juuri loppuneesta lounassalaatista kerätty salaattiannos jätti kyllä toivomisen varaa. Ei vähään.


Lisätty: 2005-05-19

Noin 20 käyntikerran kokemuksella voin kertoa että annoksen laatu ja koko on äijästä kiinni kuka nyt sattuu tiskin takana olemaankaan. Yksi paistaa aina iskenderiä varten leivän taikinasta uunissa ja silppuaa sen annoksen pohjaksi. Toiset laittavat mikrossa leivänpaloja. Runsas salaattipöytä, vapaavalintaisilla chilien määrällä, hyvällä kahvilla ja hesarilla varustettuna kuitenkin edelleen ihan kelpo lounaspaikka.


Lisätty: 2005-04-01

Kommenttia löytyy vain kotiinkuljetuksesta, jota on tullut harrastettua paljonkin. Laadun tasaisuus miellyttää. Sekä palvelu on erinomaista. Myös liha (ilmeisesti Wotkinin) on hyvää, sekä kastikkeet ookoota.


Lisätty: 2005-02-03

Paikka on ilmeisesti parissa kuukaudessa muuttunut radikaalisti (vrt. edellinen kommentti) sillä tällä kertaa oli palvelu erinomaista ja nopeaa. Annos oli runsas ja leipäpalat kaveri silppusi varta vasten paistetusta leivästä, takuulla tuoretta. Iskenderin jogurttikastike valitettavasti viilentää aina lihaa joten ihan täydellistä tuntumaa lihaan ei päässyt muodostamaan. Hyvin samankaltaisia kokemuksia muistakin tämän ketjun ravintoloista. Lounaaseen sisältyi limppari, runsas salaattipöytä ja kaffe. Tuore hesari oli myöskin paikalla. Menen uudestaan.


Lisätty: 2004-08-03

Kokonaisuus kamala. Lihaa niukasti ja miltei kylmää. Luonastarjous kohtuullinen, mutta salaattipöytä näyttää viikon lämpimässä seisseeltä. Kohteliampaa palvelua saa bussikuskeiltakin ja lisähinnat heitetään hatusta rankemman mukaan. Taas muistaa, miksi viimekäynnistä on yli vuosi.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute