Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Maunulan Pizza & Kebab Palvelu

Maunulan Pizza & Kebab Palvelu

 

Metsäpurontie 16
00630 Helsinki
puh. 09-7546060


Liha  4.4 Kastike  4.4 Lisukkeet  4.2  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  6.8 Siisteys  6 Hinnoittelu  6 Pankkikortti  Eos    
5 arvostelua vuoden aikana (yht. 29 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-01-06

Jos et muuta saa. Jopa kaupan eineet pärjää tälle


Lisätty: 2008-02-03

onpa puhdas paikka kävin eilen syömässä pizza oli tosi hyvää pohja oli tasainen ja erittäin hyvä palvelu suosittelen


Lisätty: 2007-12-15

liha on erinomaisen hyvä kastike mieto muttamaukasta.iskenderin mukana erinomaista jogurtikastiketta


Lisätty: 2007-12-15

vain loistava


Lisätty: 2007-11-11

Pakko sanoa, että ruoan laatu tässä ravintolassa on tullut kohisten alas. Paikan pitäjät ovat kyllä ystävällisiä ja palvelualttiita, MUTTA kebab on nykyään ala-arvoista. Annokset ovat pienentyneet vuosien varrella rankasti, eikä täyteen tule kebabista tai pizzastakaan. Kebabliha on mielestäni jopa pohjanoteeraus ja kastike on kylmää, jolloin koko annos on viileä. Harmi, sillä olin ennen tämän paikan kanta-asiakas, mutta nyt on kyllä pakko käydä muualla.


Lisätty: 2007-02-21

minä kavin eilen syömän kebai se oli parras tosi hyvä mauttä en usko syönut aikaisamin


Lisätty: 2006-05-02

Palvelu surkeaa ja samojen tuotteiden hinnat tuntuvat vaihtelevan päivittäin. Tätä paikkaa en suosittele, sillä alueella paljon parempiakin kebabmestoja.


Lisätty: 2005-02-13

Kerran tullut syötyä täällä duunipäivän päätteeksi. Onneksi olin todella nälkäinen, sillä muuten ei olisi varmaankaan tehnyt kovin ahnaasti mieli mättää sitä kebabiksi kutsuttua kasaa suusta alas. Ranskalaisetkin olivat hieman nahkeita. Koko ravintola on nuhjuinen eikä asiakaspalvelu oikein toiminut. Hinnat on jees, mutta mitä sillä saa? Pelkkää kuraa. Järkevin kommentti voisikin olla; kyllä sitä nälkäänsä söi.


Lisätty: 2005-01-04

Melko kumma paikka. Heti alussa oli ihmetys suuri kun pankkikortti ei kelvannut, syyksi mainittiin kellonaika. Tyyppi sanoi että tähän aikaan (klo 21:30) hyväksymme vain käteistä. Tuota..? No, oli sen verran käteistä että sain eteeni tuon kebabiksi kutsutun annoksen... Annos oli melko viileä ja oli ihan sama mitä siitä lautaselta söi-kaikki maistui jotenkin ihan samalta, ruoassa oli outo sivumaku. EI hyvä. Jotenkin se "kebab" ei täyttänyt oikean kebabin tunnusmerkkejä, ehkäpä juuri oudosta mausta johtuen.


Lisätty: 2004-11-11

Ensinnäkin paikka on hirveän näköinen. Sisustukselle olisi käyttöä. Palvelu nuivaa. Kebabliha oli kuivaa, mikroaaltouunimallia, kastikkeet mikron kautta myös, joten sekin kuivaa. Annokset eivät olleet edes kovin lämpimiä. Ainoa hyvä puoli hinnat.


Lisätty: 2004-10-21

Pitsat ollut joskus yksiä stadin parhaimmista. Kuljetus on äärettömän hidasta ja lätty tulee mitä useimmiten puolkylmänä kotiin. Viimeaikoina ruoan taso on laskenut aika paljon "vanhoista hyvistä ajoista". Hinnat ovat myös kohdallaan (mikä hyvänsä pitsa/kebab + 0,33litran limu ja kai tähän jotkut kahvitkin kuuluu, 5.5e.)


Lisätty: 2004-05-10

Liha on aikasen koiraa, mutta pitsat on ihan jees. Hinnat on kohallaan ainakin lounas aikaan ja paikassa käy aika paljon viereisestä koulusta porukkaa varsinkin jos listassa lukee borssikeitto. Annoksien salaatti puoli on aikasen heikko ja se salaattikastike on pahaa.


Lisätty: 2004-04-04

Söin täällä pitakebabin, joka oli aika onneton. Liha oli kumikebabia ja kastiketta vain vähän. Salaatit olivat pitaleivässä alimmaisena ja lihat niiden päälle. Ei hyvä. Ilmeisesti paikan pitsat on parempia.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute