Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Ilomantsi > Kukko´s kulma

Kukko´s kulma

 

Kukkostie 8
82900 Ilomantsi
kukkostien ja kalevalantien risteys
puh. 013-881 860


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
19 arvostelua vuoden aikana (yht. 19 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2006-07-06

En pidä kukkoskulman uudesta omistajasta, joka kysyy täysi-ikäisiltä papereja pelikonetta pelatessa, muuten ruuat hyviä, mutta miinusta siitä, että omistaja ei ole turkkilainen, vaan yrittää myydä suomalaista kebabbia.


Lisätty: 2006-06-29

Äärimmäisen asiallinen äijä tekemässä. Salaatit ja salaatinkastikkeet uskomatonta herkkua. Pihvit ehkä asteen liian kuivia, mutta se onkin tämän paikan ainoa heikkous.


Lisätty: 2005-08-09

Hyvä ruokapaikka jossa olen usein käynyt kebabit syömässä. Parasta varsinkin tuplasalaatilla jonka saa pyynnöstä mukaan ilman lisämaksua. Parhaimmillaan kebabranskalaiset kananmunalla, valkosipulilla ja tulisilla mausteilla.


Lisätty: 2005-01-12

Asuimme Iljalan pappilassa kesällä 2004 (joka muuten suositeltava paikka sekin)ja kävimme säännöllisesti syömässä St Rooster´s Cornerissa. Tullaan varmasti ensi kesänäkin 2005 lepäilemään Helsingin ja Pyhäjärven erämessujen jälkeen - jos luoja suo.


Lisätty: 2004-09-19

Ihan jees kebabit vaikka tulevatkin tukusta :)


Lisätty: 2004-07-30

Kukko´s Kulma lienee Ilomantsin ainoa "kepappi"paikka. Annokset ovat reilun kokoisia ja kebabia saa ainakin ranskalaisten ja lohkoperunoiden kanssa sekä pitaleipä- ja burgerimuodossa. Hinnat ovat hyvinkin kohdallaan, samoin lupsakka palvelu. Kioskityyppisessä ravintolassa on B-oikeudet ja myös annoksien sekä alkoholijuomien ulosmyynti. Valikoimiin kuuluu kebabin lisäksi erilaiset grillituotteet aivan laidasta laitaan, myös leikkeitä on saatavana. Erikoisuutena mainittakoon, että kebabannoksissa ei ole lainkaan totuttua jogurtti- tai tomaattikastiketta. Aluksi järkytys. Sen sijaan annoksiin kuuluu melko omintakeisesti sinappi, ketsuppi ja HP-kastike (kuin tarjottaisiin grillimakkaraa kinuskikastikkeen kera). Mielenkiintoinen ja nautittava makuelämys kuitenkin. Suositellaan lämpimästi Ilomantsilaista versiota! Ravintoloitsija on ehta, erittäin ystävällinen ja palveluhenkinen karjalalainen.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute