Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Seylans Fastfood

Seylans Fastfood

 

Kotkankatu 12
48100 Kotka
Konserttitaloa vastapäätä
puh. 05-217 755
http://www.seylans.cjb.net


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Ei    
44 arvostelua vuoden aikana (yht. 44 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2006-08-20

En mene enää ikinä! Otin kotiin ruuan mukaan ja se oli lösähtäny ja kaikki rasva sellasena märkänä ja piti heittää roskii!


Lisätty: 2006-01-24

Olemme olleet vaimoni kanssa Seylan´sin asiakkaita koko sen toiminnan ajan. Suosittelemme paikkaa usein ystävillemme ja Seylan´s sai vasta kiitosta viisihenkiseltä perheeltä. Kuka Seylan´sissa on alkanut käymään, ei hevillä ruokapaikkaa muuta. Hinta-laatusuhde on kohdallaan ja työntekijät tekevät mahdollisimman paljon ruuista itse. Esim.valkosipuliperunat ovat taivaallisia, maku on sellainen,mitä pitääkin olla!


Lisätty: 2005-12-20

Todella pieni ja mitättömän näköinen paikka. Annokset hintaan nähden melko pieniä ja laatu aika heikkoa perustasoa. Ranskalaiset ovat ihan syötäviä, kebabliha nahkeaa kuivaa ja suolaista. Muut härpäkkeet menettelee.


Lisätty: 2005-11-06

kebab-patonki on paras.


Lisätty: 2005-10-17

Rullakebab oli kovin snadi, sellattinen hk-sinisen kokonen. vaikka rullan liha oli ihan hyvää ja salaatin laatu kiitettävä, siitä oli korkeintaan pikaseksi välipalaksi sitä oikeaa annosta odotellessa. palvelu ei tahtonnu pelata, sain odotella tyhjän tiskin takana tovin ja myyjäpoika hääräs omiaan asioitaan ovella ja takahuoneessa. Myyjä taisi olla joku tilapäinensijainen joten palvelu lienee ripeämpää vakimyyjä läsnäollessa. kebabranskalaiset olivat keskivertoa pienemmät ja maustevalikoima kovin suppea, lähinnä tyhjiä mausteputeleita pöydillä ja vanhoja ruuanmuruja siellä täällä. aikaisemmista ylistävistä kommenteista päätellen tämä vierailuni sattui pahaan aikaan ja tuntemattomasta syystä palvelu ynnä ruuantaso olivat lähinnä pettymys. Ehkäpä joku toinen kerta saan kokea sitä loistoa ja makujen sinfoniaa joista olen saannu lukea täällä.


Lisätty: 2005-08-16

Kebabpatonki on loistava ja hintalaatusuhteeltaan erinomainen! Töissä hyviä tyyppejä.


Lisätty: 2005-06-26

Seylans on ollut jo pitkään vakiopaikkani. Ensisysäyksen tälle pitkäaikaiselle suhteelle antoi patongit jotka olivat todella maukkaita. Ajan kuluessa olen pyrkinyt perehtymään muihinkin ruokalajeihin eikä yksikään ole tuottanut pettymystä. Oman kokemuksen perusteella suosittelen rullakebabia, joka on erittäin tuhti sekä täyttävä ja kaikenlisäksi erittäin hyvää! Palvelu on mukavaa, etenkin kun voi ateriaansa odotellessa jutella henkilökunnan kanssa kuulumisia. Muuten Seylans on kotoisa paikka, hieman pienehkö mutta se lisää tunnelmaa.


Lisätty: 2005-05-24

Kebab-patonki on loistava. Muuta en toistaiseksi ole vielä nauttinut, pure heavy metal stuff!!


Lisätty: 2005-05-15

Vasta muutaman kerran olen ko. paikassa käynyt, mutta nyt jo olen kovasti tykästynyt. Palvelu aivan loistavaa, omistaja varsin mukava.


Lisätty: 2005-01-23

Aivan mahtavat ranskalaiset ja kebab. Kebab patonki aivan taivaallinen. Miinusta tosiaan tulee paikan koosta: kolme pöytää ja ikkunantiski, mutta ei se haittaa. Hinnoittelu Kotkan paras.


Lisätty: 2005-01-18

Miinusta tulee ravintolan koosta. Palvelu on erittäin laadukasta ja omistajan kanssa voi jutella mukavia siinä samalla kun odottaa annostaan. Leipäkebab on taivaallinen ja annokset ovat muutenkin vaikuttavan kokoisia. Kannattaa tutustua.


Lisätty: 2005-01-18

Monia Kotkan kebabravintoloita kiertäneenä voin jo sanoa, että Seylan's Fastfood on ollut kaikista tähän asti paras ravintola, niin ruoan maukkaudella ja "hinta-laatu" suhteellaan. Seylan's eroaa muista ravintoloista tavalla, jota kukaan ei oikeilla sanoilla pysty selittämään. Epätavanomaiset pizzat täytteineen saattavat kohahduttaa ensikertalaista, mutta onpahan kerrankin jotain vaihtelua ainaisille kinkkupizzoille jne. Itse kebab tässä talossa on kaupungin parasta. Suurella ammattitaidolla ja rakkaudella tehdyt annokset edustavat Turkin parhaimmistoa. Monet sanovat, että Seylan's on liian kallis paikka, mutta varmasti pyörtävät puheensa kun vertaavat tätä ravintolaa muihin kotkalaisiin, ja maistavat ruokaa täällä! way to go "Meester Tibet!" :)


Lisätty: 2005-01-09

Joo on todella hyvät patongit ja pizzat, mutta kebab on aivan ala-arvoista! Kamalaa mikrolihaa mikä ei maistu yhtään millekkään.Muuten ihan ok.


Lisätty: 2004-10-27

Lupasin mennä kokeilee ja menin. Enkä todella pettynyt. Kiitos pojat. Saitte taas yhden kanta-asiakkaan lisää.


Lisätty: 2004-10-14

Vai on paljon juustoa!!! Hyvä tietää, muilla pizzerioilla yleensä sitä on mun makuun ihan liian vähän. Täytyypä mennä testaamaan.


Lisätty: 2004-10-09

Pizzan päällä aivan liikaa juustoa. Sama, kuin pistäisi kokonaisen juuston uuniin ja söisi sitten, kun se on sulanut. Karu paikka muutenkin.


Lisätty: 2004-10-08

Hinnoittelu hieman yläkanttiin, mutta tämän korjaa kotisivujen kautta oikaisu (euron alennuslanketit printattavissa siellä). Kebabista en oikeastaan suuria osaa sanoa, miinusta kaalisalaatista. Liha vaaleaksi paahtunutta, ohuita siivuja. Päiväsaikaan paikan patongit rokkaa, ja kovaa. Limsa kallista. Hyväntuulinen ja nopeahko palvelu, tuskin koskaan ruuhkaa paikassa (todnäk johtuu mestan tuoreudesta). Hyvä sijainti.


Lisätty: 2004-10-04

Liha sama kuin kumi.


Lisätty: 2004-08-28

Huomasinpa tämän paikan ohikulkiessani. Eikun sisään ja pizzalle. Mahtava lettu... iso ja todella runsaasti täytettä. Pohjalle laitettu tomaattikastike tosi hyvää, tekevät kuulemma sen itse. Voi kyllä suositella muillekin. Mukava pieni ja siisti paikka. Ai niin... ja kebabliha, siinähän oli makua! En arvannut ihan kympin paikaksi laittaa, muttei kyllä kauas siitä jäänyt. Ei ehkä halvin Kotkan paikoista, mutta mielelläni maksan vähän enemmän ja saan rahoille vastinetta.


Lisätty: 2004-07-31

Seylans kuuluu kyllä Kotkan kebabpaikkojen parhaimmistoon, kebabliha on kerrankin erilaista verrattuna tusinakebabeihin eli mausteista ja rapeaa. Kastike on myös maistuvaa ja sitä on sopiva määrä annoksessa, joten ranut pysyvät rapeina eivätkä mene vetisiksi uidessaan kastikkeessa. Hinnat eivät ehkä ole halvimmat mahdolliset, mutta laadusta maksaa kyllä mielellään hivenen enemmänkin. Kokemuksesta voisin muuten suositella aamuyön pimeinä tunteina kebabpatonkia pitämään aamuisen hangoverin loitolla.


Lisätty: 2004-07-28

Talon kebab ja kastikkeet tosi hyvä, itse tehty pizza pohja ja kastike todella hyvä.


Lisätty: 2004-07-27

Palvelu hyvää, ruoka hyvää. Loistava!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute