Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Alem

Alem

 

Tilketori 4
00700 Helsinki
puh. 09-2221616
http://www.alem.fi

Avoinna: Ma-To 09.00-24.00  Pe-La 09.00-02.00  Su 09.00-24.00 


Liha  6.1 Kastike  6 Lisukkeet  5.9  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7 Siisteys  6.6 Hinnoittelu  5.6 Pankkikortti  Kyllä    
3 arvostelua vuoden aikana (yht. 34 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-06-05

Ravintola Alemin ruokalista vaihtunut.Uusi ruokalista sis. talon omat hamburilaiset ateriat.Pizzat ja kebabit maistuu yhtä hyvin kuin Turkissa.Ravintolassa on aurungoista terassi.+++++++ myös online tilaus.


Lisätty: 2009-05-17

Pizzat keskivertoa parempaa tasoa ja kebabit joskus jopa Vuosaaren pizzeria kebabin tasoa. Joskus laatu heittelee(ilmeisesti tekijästä johtuen), mutta aina safkat olleet parempitasoista kuin muilla lähialueen vastaavilla kebab pizzerioilla. Paikan päällä ei ole aina kiva syödä jos sattuu renttuja olemaan kaljottelemassa. Muutoin suht viihtyisä ravintola.


Lisätty: 2008-05-26

Joo-o, ihan hyvä paikka lähistöllä, pizzat on hyviä ja niin on kebabitkin, mutta vain jos on oikeat sällit keittiössä. Jos ei, niin tiedossa on vain päänvaivaa.


Lisätty: 2007-02-25

Apua! Mitä on tapahtunut? Ennen niin mukava lähiöravintola, nyt taso huonontunut! Asiakkaina käy tavallista enemmän niin sanottua alamaailman poppoota. Ravintolasta tullaan ulos melkein kontaten, ei seurantaa asiakkaiden "humalatilasta" Ruoka-annokset todella huonontuneet, välttämättä ei saa mitä tilaa.Hinnoittelu on mitä sattuu, riippuu kuka myy. Pihvit hakataan paperiksi, pizzat ovat puoliksi raakoja tai palaneita.Henkilökunnassa uusia ja niin hitaita palvelemaan.(henkilökunta vaihtoon?) Osaavatko hommansa?Palvelualttius? Paikan omistaja ahkera, ystävällinen ja palvelualtis, niin kuin kuuluukin.Ruoka-annoksien hinnoittelu liian suuri verrattuna annoksiin ja sisältöön! Odotellen muutosten tuulia....


Lisätty: 2006-12-11

aukioloajat edelleen väärät,tämänkin sivun tiedoissa,henkilökunta"yli-ystävällinen"ei ota toiveita huomioon.saatunnainen kävijä tuntee olonsa epämukavaksi.ruoka ennen parempaa


Lisätty: 2006-08-21

Pizzat erinomaisia, mutta naudanlihapihvit hakataan aina liian kuiviksi, joten ne eivät maistu miltään. Ottaen huomioon että hinta on korkea, toivoisin myöskin ruoka-annoksen olevan samaa luokkaa, Kanaruoat ovat erittäin maukkaita, kebab saisi olla enemmän maustettua.


Lisätty: 2006-08-13

Lähellä asuvana ja usein Alemista sapuskaa hakevana voin todeta palvelun olevan hyvää ja muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kebab-annokset ovat olleet hyviä. Kebab-pizza vielä parempaa! Pieni moite kalleudesta mutta hinta/laatu-suhde kuitenkin OK. Parasta kebabbia Malmin alueella.


Lisätty: 2006-05-23

olis kiva tulla ottamaan joskus puolimakeat viinit!!!!!! Ei renttuja sisään!!!!!!!!


Lisätty: 2006-04-09

Miellyttävä henkilökunta, aina valmiina palvelemaan. Hyvät kebabit, pizzoissa hiukan moitittavaa, mutta silti maukkaita. Valikoimasta löytyy myös leikkeet ja pastat, niitä en ole kokeillut.


Lisätty: 2006-04-03

Huom. Aukioloajat ovessa väärät! Voisi laittaa vaikka paperilapun virheellisten aukioloaikojen päälle.! (Aamuajat) Asiakkaat odottavat turhaan klo 9.00 oven takana. Ravintola menettää näin ollen ehkä tuottoisiakin asiakkaita. Ruo´an odotusaika... ihanan nopeaa toimintaa! Ystävällinen henkilökunta (vakituiset) Sisustusta voisi vaihdella esim. ruokailijat ravintolan päätyyn. Pelkkää kaljaa juovat voisivat istua ravintolan etuosassa. Pizza-auton parkki oven edustan läheisyydessä ok. Muut autot kadun viereen parkkiin. Tilketorilla on muilla autoilla ajaminen kielletty paitsi hälytysajoneuvoilla ja taxeilla (muuttoautot ovat myös sallittuja)ja huoltoyhtiöt. Kts kyltit traktoritiellä talon kulmassa ja viskurikujalla. Liikenteen vilinä viikonloppuisin aiheuttaa naapureissa epäsopua. Myös turvallisuus eritoten lapsilla heikentyy autotrafiikista iltaisin. Toivon ravintolalle tuottoisaa tulevaisuutta ja menestystä bisnekseen.


Lisätty: 2006-02-26

- 3 euroa tavallista kalliimpi tarjous. - Väärä pizza (katkarapuja pyytämättä ja aurajuusto puuttui) - Oregano puuttui - Tomaattikastike turhan makeaa. + Pohja perus tasoa. + Kinkku ok - Jauheliha not so ok


Lisätty: 2006-02-22

tosi hyvä ruoka ja paras palvelu!


Lisätty: 2006-01-31

Olen asunnut Kollis-helsingin alueella ( Suutarila, tapuli,falkulla, puistola ja jakis) kohta 26 vuotta ja monta sunnuntaita on tullut pizzojen ja kebabien parissa vietettyä. Voin ilokseni todeta, että tässä pizzeriassa on alueen parhaat safkat.


Lisätty: 2005-08-19

Oikein mukava "ohjelmaravintola",jonka jukeboxista ei kuitenkaan löydy Rammsteinia. Testiryhmä vaatii aaaa-oikeuksia.


Lisätty: 2005-04-02

Kebab-annos oli hinta/laatusuhteeltaan ihan ok. Tilasin annokset kotiin ja kastikkeet olivat levinneet pitkin muovipusseja. Siitä pieni miinus. Pizza"pojalla" oli myös hiukan vaikeuksia löytää paikan päälle, mutta taidettiin saada muutaman euron hinnan alennus siitä odottelusta, eli siitä vähän plussaa. Salaatit ovat hintasuhteeltaan aika kalliita, annos oli nimittäin todella pieni!


Lisätty: 2005-03-17

Pieni annos, korkea hinta.


Lisätty: 2004-08-11

Kebabit hyvää keskitasoa, mutta tarjolla myös pizzoja jotka ovat huipputasoa - kutakuinkin parhaita mitä olen 46-vuotisen elämäni aikana syönyt (ja mukaan mahtuu kotisuomen lisäksi parikymmentä maailman maata, Italia mukaanlukien).

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute