Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Pihlajiston Pizzeria

Pihlajiston Pizzeria

 

Salpausseläntie 13 B
00710 Helsinki
pihlajiston r-kioskin vieressä


Liha  4.4 Kastike  4.2 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Eos
Palvelu  3 Siisteys  2.4 Hinnoittelu  4 Pankkikortti  Eos    
5 arvostelua vuoden aikana (yht. 22 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-01-23

Pitsat ja kebabit härskin voin hajuisia (vain joskus), kotiinkuljetettuna ei minkäänlaista takuuta että safkat koskaan tulisi kotiin asti.


Lisätty: 2008-10-26

Tilauksen toimitus kesti hurjat 4 tuntia! Soitimme ja valitimme useasti, mutta joka kerta luvattiin, että ollaan jo tulossa. Puhelimessa melko töykeää palvelua. Viimein tulivat, annokset tosi pienet ja köyhät, makukaan ei häävi. Enpä voi suositella.


Lisätty: 2008-07-27

Pojan 16 v mielestä iskender on hesan parasta. Itse pidän pizzoista, jossa koko, täytteet ja erikoinen palvelu kohtaavat. Paikkana ei häävi, eikä tarkoitus olekaan, että sinne jäädään syömään vaan nautitaan kotona. Henkilökunta ystävällistä eikä mitään mikroruokaa.


Lisätty: 2008-07-26

Joo todellakin ihan normaali lähiöpizzeeria. Mukavat myyjät ja mukavaa porukkaa töissä.


Lisätty: 2007-12-30

Suorastaan loistavan herkullinen kebab, ihanan ohuita siivuja!


Lisätty: 2007-12-16

Paras Smetanapitsa ikinä.


Lisätty: 2007-11-17

Soittaessani uudestaan he kertoivat, että he eivät aio tulla hakemaan pizzoja pois eikä heitä omien sanojensa mukaan haittaa pätkääkään se, että en tilaa heiltä uudestaan tai sanon kaikille ystävilleni, että paikka on huono. Tässä sitä nyt sitten tehdään. En suosittele pizzeriaa kenellekään!


Lisätty: 2007-11-17

Saimme 2 Smetanapizzaa kotiin kuljetettuna. Täytteitä ei ollenkaan, smetanaa 10 "roisketta" toisella pizzalla ja yksi pieni klöntti toisella pizzalla. Soitin Pizzeriaan takaisin että hakevat pizzansa pois ja antavat rahat takaisin. Tässä odotellessa.


Lisätty: 2007-04-06

Tilasimme 2 pizzaa joita ei koskaan toimitettu. En todellakaan suosittele!!!


Lisätty: 2007-01-20

Kebab annokset ihan ok. Pizzat on tosi niihkeitä. Esim. perhepizzassani oli n.3 cm välit, missä oli siis pelkkää juustoa.


Lisätty: 2006-03-03

Mainio tapaus, varsinkin tuo smetanapitsa. Smetana sopii pitsaan erinomaisesti, tuo tarvittavan kosteuden. Tuossa ed. mainitussa myös sopivasti tujua valkosipulin ja hyvin maustetun kebab-lihan muodossa.


Lisätty: 2005-07-01

Omistaja vaihtunut paikassa,ja tasokin tuntuu nousseen ihan mukavasti. Tilasin iskenderin,liha ja kastike ihan hyvää,mausteet hyvässä balanssissa ja lihan taso parempi kuin monissa muissa pohjois-hesan lähiöpaikoissa. Tosin sitä olisi voinut olla skidisti enemmän. Leipäkin tuntui ja maistui juuri tehdyltä&paistetulta. Mutta mikä parasta,ainakaan minä en kuullut mikroaaltouunin "PING"-ääntä. En tiedä mitä ne siellä keittiössä nykyään puuhailevat mutta olin kyllä positiivisesti yllättynyt kun muistelee että mikä oli esim.vuosi sitten meininki. Myös pizzojen taso noussut ihan kiitettävästi.


Lisätty: 2005-03-06

Pizza on ok, mutta kebabeista ainoa oikeasti syötävä versio on rullakebab. Palvelu vakkareille aivan huipputasoa ja joustavaa. Kaikenkaikkiaan kaikkien lähiöpizza&kebab paikkojen identtinen kopio.


Lisätty: 2004-09-09

Todella perinteinen lähiöpizzeria. Kebabit lämmitetään mikrossa.. todella kauheaa mössöä ja kallista, palvelusta ei voi puhua.


Lisätty: 2004-08-30

Ihan ok palvelu ja erityisesti ns. vakioasiakkaille erittäin hyvä palvelu. Tilojen siisteydestä ainoa pieni miinus.


Lisätty: 2004-07-24

Kebabliha hieman normaalia maukkaampaa, lihaa riittävästi ja iskender-kebabissa paljon leipäpaloja, jotka olivat normaalista poiketen todella ohuita ja isoksi viipaloitu. Paljon jogurttia kebablihojen päällä. Salaatti ok, salaattikastike aika vetisen oloista ja salaattikastikkeessa olisi saanut olla enemmän makua. Pizza minkä tilasin, niin täytettä oli suht tarpeeksi, mutta pizzaa oli paistettu aavistuksen liian vähän aikaa, joten pohja maistui liian taikinaiselle.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute