Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Aura Pizzeria-Kebab

Aura Pizzeria-Kebab

 

Kaskenkatu 12
20700 Turku
Turunmaan sairaalaa vastapäätä, Makuunin lähellä
puh. 044-337 333

Avoinna: Ma-To 11.00-23.00  Pe-La 11.00-05.00  Su 11.00-23.00 


Liha  6.7 Kastike  7.1 Lisukkeet  6.4  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Eos
Palvelu  6 Siisteys  6.2 Hinnoittelu  5.6 Pankkikortti  Kyllä    
31 arvostelua vuoden aikana (yht. 145 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-01

Parasta Turussa :)


Lisätty: 2010-11-10

Hyvä rulla! Yksi Turun parhaista rullista. Remontoitu juuri, erittäin siisti sisustus. Uusi vessa hieno. Palvelu pelaa, ystävällisiä työntekijöitä. Aurarulla, aikamoinen herkku.


Lisätty: 2010-02-12

liha oli harmaan väristä ja täynnä rustoisia palloja. Aivan uskomattoman kuvottavaa, en ole eläessäni saanut yhtä pahaa kebabia. Varmasti pilaantunutta. Pizzat ovat sen sijaan olleet erittäin hyviä.


Lisätty: 2009-12-31

Rullakebab aurajuustolla on todella hyvä.Palvelu on ollut ystävällistä. Arvosana aura kebabille ; 9-


Lisätty: 2009-09-01

Aivan loistavan ranskalaiset, parempia ei ole vielä löytynyt


Lisätty: 2009-02-14

+ Pitsat ovat todella hyviä + Kerran antoivat mukaan ylimääräisen pitsan, jota kukaan ei tullut noutamaan ja liike meni kiinni. - Hieman kallis - Palvelu on usein tosi hidasta ja myyjät eivät ymmärrä kunnolla suomea. Pitsalaatikko on hyvä avata ennen kotiin viemistä, sillä sisällä saattaa olla aivan eri pitsa minkä on tilannut. - Sisällä on aivan törkeän kuuma ja hapeton ilma, kesäisin meinaa taju lähteä. - Sisältä epäsiisti, mm. trukkilavallinen juomakoreja ollut aivan tiskin tuntumassa jo ties kuinka kauan


Lisätty: 2009-02-08

Kebut aika peruskauraa mutta pizzat sitäkin parempia ja kookkaita.


Lisätty: 2008-11-26

Taso vaihtelee suuresti. Joskus saa kebabin ihan kylmänä - pakko jättää puolet lautaselle. Palvelu todella nuivaa jokaiselle. Uskomattomin asia on kumminkin, että paikan ovi on yleensä aina auki on ilma mikä vain. Syksyllä-keväällä jäätyy, kesällä taas verrattavissa saunaan ilmastoinnin puuttumisen takia. Salaatit ja kastikkeet tosin hyviä. Pitsojen vuoksi tulen ainoastaan jatkossa käymään.


Lisätty: 2008-11-09

Pizzat erittäin hyviä, melko tyyriitä tosin... Kebab kamalaa, tulinen kastike melkeempä vain pippurilla koristeltu, salaatti kebab-annoksessa keräkaalia...


Lisätty: 2008-10-29

Viime perjantaina pitakebab tuplalihalla - ei peperoneja, kastike melko mautonta. Majoneesi sopii hampurilaiseen, ei kebabiin. Hinta onneksi suht OK.


Lisätty: 2008-10-14

Liha vetistä ja ihme silppua. Tilasin kebabin ranskalaisilla mukaan ja kotona huomasin että ranskalaiset oli kipattu lihan ja salaatin päälle. Turkinpippureita ei ollut lainkaan. Ravintolan puolella on koreittain tyhjiä limsapulloja ja lisäksi siellä vetää, koska ulko-ovea pidetään auki. Pizzat on ihan OK. Kebabille menisin jonnekin muualle.


Lisätty: 2008-10-01

Parhaimpia kebabiloita Turussa!


Lisätty: 2008-09-01

Pieni pettymys kuulopuheiden mukaan. Maku asioista ei voi kiistellä. Sisällä haisi outo, kumma haju. Ok varmaan jos baarista kotia on menossa illalla. Normaalisti en harkitse tätä paikkaa kyllä, ei hyvä, en vaan tykännyt. Parempiakin kebuja saanut.


Lisätty: 2008-08-04

Ei kummosiakaan annoksia, oudon makuisia, sisällä tuoksuu outo. Sijainti hieman syrjässä. 3 arvosana. Mielestäni parempiakin paikkoja löytyy helposti keskustasta.


Lisätty: 2008-08-03

Paikka kuuma ku helvetti ja pizzat ja kebut täysin pe****stä!otin pizzaan valkosipulin mutta se oli jotain mausteseosta ja pizza meni suoraan roskiin. Aamuyöstä ruokaa saa odottaa yli tunnin!Ennemmin kuolen nälkään ku tänne enää menen!Ja täytteet, HINTA otetaan mut täytteitä ei laiteta just ollenkaan.


Lisätty: 2008-08-02

Söin ison rullan, joka oli kyllä huonoin koskaan syömäni kebab! Aikaisemmin olen ostanut Aurasta pizzoja, jotka mielestäni ovat erittäin hyviä. Kebabit joka tapauksessa ovat aivan ala-arvoisia. Liha on todella kummallisen makuista, jopa pahaa, sekä erittäin vetistä ja harmaata. Ainoa kastike oli makea salaatinkastike, ei ollenkaan tomaattipohjaista kebabkastiketta. Ainoa lisuke välissä oli jäävuorisalaatti, ei pepperoneja, tomaattia, kurkkua tai mitään! Myös koko oli pettymys, ja vastasi n. 1/2 tavallisesta rullasta (vaikka tämä siis oli iso rulla hintaan 8.20) Ravintola on siisti, joskaan ei erityisen viihtyisä. Palvelu todella kalseaa ja huonoa. En tule käymään enää ikinä.


Lisätty: 2008-07-14

Aivan kamalaa roskaa. Monta kertaa jäänyt syömättä maun takia. Hyvät aukioloajat viikonloppuisin ovat laittaneen menemään muutaman kerran. En suosittele kenellekkään.


Lisätty: 2008-04-07

kamala hinta semmosesta pienestä rusinasta


Lisätty: 2008-04-07

Erittäin kalliit hinnat annosten kokoon nähden. 6,20e pienestä rullasta jossa oli vain pieni määrä lihaa. Kaverini otta ison rullan joka maksoi 8,20e ja oli silti pienempi kuin esim. normaali New Yorkin rulla. Liha oli ok makuista ja kastike oli erittäin hyvää. Palvelu auttamattoman hidasta ja kiireisen tuntuista. Sanoin kolme kertaa että haluan mediumin, mutta palvellut työntekijä ei kuunnellut ja mietoakin miedompi sieltä tuli. En suosittele tätä paikkaa, ellei hinta/laatu -suhteella ole mitään valiä.


Lisätty: 2007-09-28

tosi huono paikka. antaa netissä ymmärtää että on kotiinkuljetus, mutta ei pysty silti venyy. loppu arvosteluni on TOSI HUONO. kiitos ei


Lisätty: 2007-09-21

On kyllä hyvää kebabia. Rulla on paras ja aika ***** iso.


Lisätty: 2007-09-16

Lisää lämpöä rullaan!!!


Lisätty: 2007-07-14

pizzat ihan ok. kebabit ei niin parhaasta päästä. Annokset saisi olla lämpimämpiä. Ystävällinen henkilökunta.


Lisätty: 2007-07-09

aurajuustorullaa piti kehujen takia testata, mutta ei ollut mitä odotimme. salaatinkastiketyyppistä soosia oli, mutta ei sovi kebabiin. aurajuustoa vähän ja normia tomaattista kebabkastiketta vielä vähemmän. pettymys hintaansa nähden, ikävä kyllä.


Lisätty: 2007-07-08

Liha on todella kummallista, harmaata ja vetistä. Niin ja poikkeuksetta kylmää. Viitisen kertaa ottanu kebun sieltä ja kerran oli taskulämmintä, muutoin aina kylmää. Eikä ole kyllä pizzassakaan kehumista, lähes pelkkää juustoa täytteenä.


Lisätty: 2007-04-08

Helvatan hyvät juustopitat saatin lauantaina klo. 23:35! Kebut oli isot ja maukkaat. Tyttöystäväni ei edes kummemmin tykkää kebabista, mutta kehus näitä! Täällä oli sutjakan hyvää lihaa ja sitä oli runsaasti. Raikasta salaattiakin oli eksynyt tarpeeksi pitan väliin. Oli myös ihan mukavan tuntuset kebab äijät ja niiden puheestakin sai hyvin selvää. Ylättävän positiivinen fiilis jäi Aurasta!


Lisätty: 2007-03-11

Ehdottomasti Turun paras pita kebab aurajuustolla löytyy tästä paikasta.


Lisätty: 2007-02-01

olen käynyt muutama kerta vaimon kanssa syömään jotta palvelu oli ihan täydellinen ja annokset oli suuria..viikonloppuisikin oli juostava palvelu, sain iso rullakebain ja se oli valtava legenda rulla oli joka en missä saanut. hmmmm nami oli..kebain kastikke ja salaattin majoneesi oli nam..SUOSITTELEN....


Lisätty: 2007-01-18

Aura on oikeasti ihan hyvä paikka parilla miinuksella. Omistaja on nihkeä, muuten palvelu on ystävällistä. Jauheliha on usein huonoa (älä tilaa sitä pizzaan). Kotiinkuljetus ei toimi ja kortinlukia on vähän niin ja näin. Hinnoittelu on yläkanttiin, erityisesti kebabeissa. Ulkomaalaistaustastaan huolimatta pojat puhuvat hyvää suomea (ehdottomasti plussaa). Kebab on maukasta ja pizza on erinomaista. Lisäksi paikka on yleensä siisti ja valoisa. Tunnelma on (päivisin) hyvä. Henk. koht. pidän Auraa enemmän pizza- kuin kebabpaikkana.


Lisätty: 2007-01-13

Paikka oli suuri pettymys. Liha oli maultaan ja koostumukseltaan todella kummallista. Kastikkeena oli ilmeisesti pelkkää vedellä jatkettua tomaattimurskaa. Majoneesi oli aivan liian makeaa. Ranskalaiset maistuivat pelkästään rasvalta. Joissain ranskalaisissa ei ollut edes suolaa, toiset taas oli päällystetty kokonaan grillimausteella. Aurajuustorulla ei kyllä sisältänyt aurajuustoa vaan jotain korviketta. Aterimina oli kertakäyttöhaarukat ja -veitset. Jäljellä oli ainoastaan yksi reunoistaan tummunut kertakäyttömuki ja yksi todella likainen juomalasi. Hintataso on aivan liian korkea paikan tasoon nähden. Jäi nälkä, koska en yksinkertaisesti saanut syötyä ruokaa loppuun.


Lisätty: 2007-01-04

hieno hieno hieno kiitos pojat.


Lisätty: 2006-12-05

turun paras pizzat ja paras aura rulla !


Lisätty: 2006-11-19

törkeen huonoa kebu,lihaa ja kiinankaalia,thats it.hinnat suht ok.pari kertaa tullu käytyä aamutunneilla,asenne tuntuu olevan,että rahat pois "juopoilta",laatu toisijainen asia.


Lisätty: 2006-10-21

täällä ei oo kyl MITÄÄN kotiinkuljetusta,anteeks vaan,petyin TODELLA PAHASTI...


Lisätty: 2006-09-24

Liha on oudon punaista ja jänteistä. Siisteydessäkään ei ole hurraamista.


Lisätty: 2006-09-08

Liha oli todella oudon makuista, epämiellyttävä sivumaku; liekö käytetty sika-nautajauhelihaa? Annos oli kasattu "väärinpäin" ranskalaiset päällä ja kebabliha alla, kebabliha oli todella vetistä ja suikaleet aivan liian pitkiä. Ranskalaiset olivat oikeastaan aika hyvät, mutta grillimaustetta oli _todella_ runsaasti. Lisukkeet hieman heikot. Paikka kohtuullisen siisti. Annos oli toisaalta todella iso ja ainakin nälkä lähtee, mutta lihan sivumaku vei pisteet alas.


Lisätty: 2006-08-04

Aivan hiilenä myyjä jos palvelusta/vääristä täytteistä huomauttaa hänelle(omistajalle).


Lisätty: 2006-05-15

Jos koulun jälkeen kebabille eksyn niin aurakebu on se yleisin paikka. Melkeinpä paras mitä Turusta olen tähän asti löytänyt.


Lisätty: 2006-05-10

Erittäin oiva paikka suosittelen kaikille


Lisätty: 2006-04-25

Kallis mutta nopea. Palvelu on hyvää ja yölläkään ei palvelussa näy väsymisen merkkejä.


Lisätty: 2006-04-13

rullakebab tosi iso ja ihan hyvää, pizzat isoja ja herkullisia (kaveri on kyllä saanut pari kertaa huonoa pizzaa kun on ottanu jauhelihaa). iso miinus siitä, ettei sieltä aina saa listalla olevia kermaperunoita tai vastaavia. halvempi vois olla.


Lisätty: 2006-03-01

Turun paras kebab ranskalaisilla!


Lisätty: 2006-01-27

Kyllä viikonloppuisinkin kummasti jaksaa hyvän ruuan perässä kävellä mäkeä ylös ja väärään suuntaan kodista. En ole koskaan pettynyt.


Lisätty: 2006-01-12

hieno ja siisti. kantapaikani


Lisätty: 2005-10-21

Kantapaikkani tarjoaa erinomaisen hyviä kebabeja, joista eritoten majoneesi parasta. Pizzat ovat rapeita ja todella suuria. Se mikä minua ehkä vetää kyseiseen paikkaan on,että siellä on aina vastassa iloiset ja komeat työntekijät. He jaksavat asiakkaitaan palvella.


Lisätty: 2005-09-08

Todella loistava paikka. Aurajuustorulla hakee vertaistaan. Myös pitsat on hyviä (yleensä kebab-paikoissa ei). Nopea palvelu, tilaa ja hakee filmin viereisestä Makuunista ja katsos rullis odottaa jo valmiina.


Lisätty: 2005-08-24

Kotimatkan varrella, on tullut jo ehkäpä liiankin tutuksi. Hyvää on, aurajuustorullakebab on pysynyt suosikkina. Hyvä paikka, hinnat hiukan vain yläkanttiin.


Lisätty: 2005-07-11

Syöty kebab ranskalaisilla. Liha oli hieman outoa, maku ei ollut todellakaan mikään hyvä. Edes kastike ei makua peittänyt. Lisukkeena pelkkää kaalia ja heikkotasoista kastiketta. Ranskalaisissa hirveä kuorrutus perunamaustesuolaa. Kebabbi oli valmiita suikaletta, mikrolämmitys ja vetinen lopputulos. Tämä oli hintaansa nähden aikamoinen pettymys. Paikan ilmapiiri normaali, ehkä hiukan epäsiisti.


Lisätty: 2005-06-28

Ihmetyttää nykyinen piheys lihan suhteen jos menisin pihviravintolaan ja tilaisin sisäfilettä ja saisin paistia niin ei kai se ketään mielyttäisi.


Lisätty: 2005-06-18

aiemmin kanta paikkani, nykyään olen laittanut paikan boikottiin. liha on nykyään maksan makuista kökköä. salaatit ja kastikkeet täällä on mielestäni yleensä ainakin ollut keskivertoa parempaa. annokset ovat aina olleet reilun kokoisia, joskin ei kaikkein suurimpia mitä olen saanut. täältä sai ennen siis taivaallisen hyviä kebabbeja kaikinpuolin =(. palvelu on aina, ainakin minulle, ollut mukavaa ja ystävällistä. alan taas käymään täällä varmasti jos lihan maulle tehdään radikaaleja muutoksia (eli vaihdetaan se siis hyvään, sellaiseen kuin se ennen oli).


Lisätty: 2005-06-17

Pizzat ovat todella hyviä, ohut ,rapea pohja ja täytteitä hyvin. Kebab liha on harmaata mikrossa lämmitettyä. Tilat ovat siistit ja kaverit asiallissia ja polttavat savukkeetin ulkona. Ehdottmasti hyvä pizzapaikka!


Lisätty: 2005-06-13

kaveri suositteli ja kävin.lListava rullakebab...ei pieni mutta ei mikään jättikään, mutta ehdottomasti 6 € väärti mihin sisältyi juoma lounasaikana. Valkosipulikastike teki mausta pehmeän...ehdottomasti kova sana...ainakin rullakebab ja kastike :)


Lisätty: 2005-06-06

Helmeä märäytystä!Kastike toimii ku junan vessa!Aurajuustorulla!!!Mums mums!!!!


Lisätty: 2005-06-05

jos ottaa annoksen mukaan niin toivoisin, että saisin esim. haarukan mukaan ja tuplalihakin oli todella tuplaton.


Lisätty: 2005-05-19

Kastikkeet mietoja/kermaisia. Kaalia, kaalia, kaalia. Ihan liikaa kaalia, ei taida olla muuta kuin kaalia, ottaa kaalin moinen kaalin laitto pita/kaali-kebabiin. Kebabit näyttää isoilta kun niihin laittaa paljon kaalia!


Lisätty: 2005-05-03

Paikan paras puoli on ehdottomasti palvelu. Se on lähes poikkeuksetta nopeaa ja ystävällistä. Myös paikan siisteydestä huolehtiminen on lähes moitteetonta. Kebab on keskitason yläpuolella. Paikan huonoin puoli on ehdottomasti hinta, lähes jokainen tuote on ylihinnoiteltu. Sekä kebussa että pizzassa tuntuu olevan euro liikaa.


Lisätty: 2005-04-17

Tilattu: pitakebab ja kebab ranskalaisilla. Ensiksi mainitun pelasti se, että ihan siedettävä kastike peitti kokonaan lihan maun. Ranskalaisannos jäi koskematta koska sekä liha että ranskalaiset olivat sitkeitä ja lötköjä ja maku muistutti jotain ihan muuta kuin kebabbia.


Lisätty: 2005-04-10

Hain eräänä iltana iso kebun, annoksen koko oli todella ok. Liha tosin vähän sitä nötköttiä. Ilmeisesti vahvan kastikkeen vahvuus vähän vaihtelee. En ole sieltä herkimmästä päästä, mutta puolessa välissä tämä toi vedet silmiin.


Lisätty: 2005-03-20

Naurettava paikka, koitin maksaa visa electronilla niin eihän se toiminu se lukija! Myyjä reagoi tilanteeseen neuvomalla lähimmän pankkiautomaatin sijainnin. No maksoin sitte käteisellä (kaveri lainasi). Mitä itse ruokaan tulee, liha lämmitettiin mikrossa, mikä sinänsä on anteeksiantamatonta hintatasoon nähden. Annos tuli suht ripeästi, makuelämys ei ollut mitenkään sanoinkuvaamaton mutta kyllä se nyt alas meni, ja vatsan sai täyteen. Liian huono hinta/laatusuhde. Paikan siisteys ok, myyjä oli jotenkin kyrpiintyneen näkönen, palvelu silti asiallista.


Lisätty: 2005-01-02

Rullakebab oli kyllä suhteellisen iso, ainoastaan maku jäi harmittamaan... Raa'an kalan makuinen? Eipä ole sen jälkeen paljon kebab maistunut.


Lisätty: 2004-12-20

Varsin pätevä, sopiva lounas paikka TurkuAMK:n opiskelijoille. Liha hyvää. Lounas tarjoukset kohtuullisia. Ei tosin Turun halvin paikka.


Lisätty: 2004-12-18

Kävin pari viikkoa sitten syömässä aterian. Kermaperunat lilluivat rasvassa lihakasan alla, liha ihmeellistä nötköt-nautasekoitetta, olin pettynyt. Pizzat tuntuvat tältä osin paremmilta. Kebablihaa en tilaa pitkään aikaan. Henkilökunta ihan OK.


Lisätty: 2004-12-17

Lounasaikaan aivan loistava mesta! Lounasaikaan (-> 15 asti) iso rulla + pieni juoma 6,20. Ja tämä rulla on todellakin ISO ja maukas. Yleinen hintataso melko korkea, mutta lounasaikaan tosiaan oiva paikka.


Lisätty: 2004-11-29

Maistettu: riisikebab. Ei maistunut Tampereen poijaalle joka Punjabissa on tuntunut käymään. Liha maistui aivan jollekkin makkaralle josta on tehty siivuja, aivan outoa enkä ole koskaan tällaista kokenut aiemmin. Salaatit oli ainoa ilopilkku tässä annoksessa, jäi yli puolet syömättä, aika huttua. Hyvää palvelua sai, pitsoja teki mieli kokeilla kyllä.


Lisätty: 2004-11-19

En tiedä mitä paikan ranskalaisille oli tapahtunut, kun ne maistuivat siltä että ne olisi paistettu viikko aiemmin ja sitten lämmitetty mikrossa. Liha ja kastike tyypillistä pseudokebabia, palvelu ihan ystävällistä ja hinnat laatuun nähden ihan karmeat


Lisätty: 2004-10-22

Liha on erinomaista, niinkuin myös kastike! Palvelu on ihan ok ja tarpeeksi nopeaa. Miinusta tulee ahtaista tiloista


Lisätty: 2004-10-19

Aivan loistava paikka. Hinnat todellakin aivan erit mitä aikaisemmin arvostelleet sanovat. Jättirulla 8,20, aurarulla 6,80 ja aurarulla-ateria(sis ranskikset, salaatin, aurarullan ja juotavan) 9,00. Tulinen kastike on todellakin tulinen, viikko sitten kävin syömässä ja takapuolesta tulee vieläkin lieskoja.


Lisätty: 2004-10-08

Hinnat ovat täysin naurettavia. Rulla 9 euroa?


Lisätty: 2004-10-05

Olen käynyt muutamaan otteeseen syömässä paikan lounasdiilinä rullakebin ja kokisen. Hinta 6e ja rulla todella riittävän iso. Hyvä lounaspaikka siis!


Lisätty: 2004-09-28

Ei voi suositella. Hinnat hirveät (rulla 8e). Maku säälittävä.


Lisätty: 2004-08-21

Kunnollisen kokoinen annos, reilusti kastiketta, paljon lihaa. Miinuksena ahtaat tilat ja todella kuuma sisäilma.


Lisätty: 2004-08-18

Jotkin tuotteet hivenen hintavia, mutta ainakin meikäläisen makuun ihan maukkaita. Liha laadukasta ja tulisesta kastikkeesta on tullut ihan oikeasti tulinen, ainakin viimeksi oli aika "kuumat" tunnelmat rullaattorin parissa. Jättirulla maksaa 8,20€ mutta sitä söikin sitten pari päivää.


Lisätty: 2004-08-02

Hieman koko kaupungin keskitason alapuolella oleva paikka - keskustan tuntuman paikoista taas parhaimmistoa, mutta sen verran sivussa ja heikkoa kuitenkin ettei tänne iltanälkään yleensä viitsi vaivautua.


Lisätty: 2004-07-21

Ehdottomasti Turun 2. paras rullakebabmesta heti Martellan jälkeen. Pelkästään rulliksen, pizzojen ja läheisen sijainnin takia siellä jaksaa käydä. Tulinen kastike ei ole hirveän tulinen ja ranskalaiset ovat 90% tapauksista epäonnistuneet. Palvelu yleensä iloista, tosin hidasta. Pöytätilaa on vähän, ja niitä siivotaan kovin verkkaisesti, joten kannattaa ottaa kotiin syötäväksi.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute