Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Munkkivuori Pizza House

Munkkivuori Pizza House

 

Raumantie 1
00350 Helsinki
Munkkivuoren ostoskeskus
puh. 09-2221990


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
29 arvostelua vuoden aikana (yht. 29 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-06-05

tosi surkea ruoka paika.ei enää ikinä.........


Lisätty: 2007-04-02

Ostin tässä pari viikkoa sitten elämä toiseksi huonoimman kebabin. Kyseessä oli Iskender-kebab ylhäällä olevasta paikasta. Heti valmistusvaiheessa alkoi epätoivo kiirimään mieleeni kun kebablihat tungettiin kylmästi mikroon jonka jälkeen koitti se karvasto totuuden hetki jolloin tajusin annoksen olevan kokonaisuudessaan huonompaa kuin oletin. Kebabliha oli kamalaa, mikä ei voi pelkästään johtua siitä että se oli mikrotettu. Liha oli sieltä mauttomammasta päästä mitä olen syönyt ja kaikenlisäksi se oli jostain syystä leikattu peukalon mittaisiksi siivuiksi. Kastike (ihan normikastike) hieman paransi kuivan ja mauttoman lihan makua. Mitä salaattii tulee, niin se oli kuten kebab, mutta sillä erotuksella että se täysin mautonta vaikka päällä oli kastiketta. Oikeastaan salaatti oli pelottavan makuista. Kaiken koko annoksessa kruunasi se kokonaisuus. Leivän palset olivat kuin jostain muhennoksesta reräisty. Ai miksikö? No siksi kun ne leivät olivat käytännössä muhennosta. Siitä vaan kastikkeeseen dippailemaan. Eniten ärsytti se että kaikki ainesosat olivat laitettu sekaisin (noutoannos..Jep kuljin autolla ja ravistellut kuljetuslaatikkoa). Yritä nyt sieltä sitten tonkia haluamasi. Leipä ja kebab tietenkin ovat aina samassa, mutta kuvitelkaa salaattia syödessäsi sitä että joudut tonkimaan ne kebabbien seasta. Myös jugurttikastike oli tälläisti iloisesti jotenkin sinne sun tänne. Tätä edeltävä viikonloppuna otin kyseisestä paikasta pizzan, joka sekin oli pienoinen pettymys, mutta ei sentään niin suuri kuin tuo kebab. Harmi että kyseisellä paikalla ei ole tarpeeksi lähellä kilpailijaa. Potentiaalisia asiakkaita näytti tuolla pienessä ostoskeskuksessa missä tuo kebab/pizza-paikka sijaitsee riittävän. Minä taidan kyllä jättää seuraavan kerran väliin. Pahin kebabbi on sitten saatu Helsingin rautatieaseman viereisestä asuntovaunugrillistä, mutta se ei olekkaan sentään mikään varsinainen kebabpaikka.


Lisätty: 2007-02-17

Kokeiltu annos oli Iskender kebab. Puolen litran virvoitusjuoman kanssa 8,5 euroa. Liha oli korkeintaankin keskitasoa ja mautonta. Annos oli pienehkö. Kastike kohtuullisen hyvää ja runsasta. Aiemmissa arvosteluissa todettu salaatin mauttomuus pitää paikkansa ja salaattia oli liian suuri osuus annoksesta. Paikan päällä syömistä ajatellen tilat ovat varsin ahtaat. Palvelu oli ystävällistä ja annos valmistui melko nopeasti. Kaiken kaikkiaan paikka on tällä hetkellä selvästi yliarvostettu tällä sivustolla, erityisesti lihan osalta (tätä kirjoitettaessa arvosana yli 8).


Lisätty: 2007-02-08

liha lämmitetään mikrossa ja kastike oli hirveän makuista palvelu oli todella hyvä


Lisätty: 2006-07-16

Leipäkebab on varsin pieni, lihaa kyllä on, mutta salaatti ei ole kovin erikoista. Hinta/laatu-suhde on ihan ok, mutta annos on liian pieni, syödään joko rahapulassa tai seura-annoksena.


Lisätty: 2006-07-16

Taisi olla Iskender-kebab, jonka mukana saa joitain ihmeellisiä vehnästä tehtyjä krutonkeja, jotka ovat todella vetisiä niiden sekaan tungetun vesi-tomaattipyreen johdosta. itse liha saisi olla hieman rapeampaa, maku on varsin tukku-kebablihamainen, mutta sitä on varsin riittävästi ja jogurttia päällä on tarpeeksi. Salaatti on todella teollisen makuista, kannattaa pitää näppinsä poissa, sillä se ei edes maistu syötävältä Jalapenoja on vain yksi, josta saa hieman kikkiä siihen ateriaan hotkaisemalla sen kerralla... Jos salaatin saisi vaihdeuttua parempaan tuoreeseempaan tai vaikka lisäriisii tms. annos olisi varsin hyvä, kyllä sillä nytkin varsin mielikseen kupunsa täyttää


Lisätty: 2006-06-10

Itse pidän paikasta, parempaa kebabia kuin missään paikassa jossa olen käynyt!


Lisätty: 2006-03-31

Huippu palvelu! Kerran tilasin kotiinkuljetuksen, jopa itsellenikin. Tuotiin mies ja ruoka oikealle ovelle. Suosittelen, iso kiitos henkilökunnalla.


Lisätty: 2006-03-25

loistavaa safkaa loistavaa palvelua mutta ainoo miinus on hinnat :(


Lisätty: 2006-02-25

Ihan loistavaa settii!!!


Lisätty: 2006-01-17

Tämä paikka on saanut aivan liian huonot arvostelut, sillä se on yksi hienoimmista kebab-paikoista. Pitakebab-ateria on aivan loistava.


Lisätty: 2005-12-12

Hieno ruoka paikka ja siisti


Lisätty: 2005-12-11

Palvelu erinomaista, ystävällistä ja iloista. Kebab mureaa ja maukasta. Annokset hyvän kokoisia. Olen syönyt usein myös salaatin, joka on hyvää ja täyttävä, sopii erinomaisesti lounaaksi, vaikka olisikin kova nälkä.


Lisätty: 2005-11-28

Viihtyisä, joskin pieni paikka. Toiset myyjät ystävällisiä, toiset hyvin tylyjä. Liha on ihan hyvää ja ranskalaiset paikan päällä syötyinä hyviä. Mukaan otettaessa löysiä, tiedä sitten mistä johtuu. Hinnoittelu on aika kallis, jos vertaa muihin kebab-paikkoihin (pl. kebab-ketjut chilli, stadin kebab yms). "Kanta-asiakkaat" saavat etuja. Ihan mukava paikka.


Lisätty: 2005-09-17

Kyllä sieltä varras löytyy itseasiassa. Palvelusta sen verran, että sen laatu riippuu aivan sen hetkisestä myyjästä. Joku myyjä voi olla ystävällisimpiä ikinä, kun taas toinen niin kiiree että huhhuh.


Lisätty: 2005-03-08

Täällä ylistettiin että lihaa ei mikrossa lämmitetä. Miksi siellä sitten ei näy varrasta missään, vaan mikron vasemmalla puolella oli muovilaatikollinen tukkulihaa? No maistoin kuitenkin. Kuten niin usein "valmiiden lastujen" kanssa käy, pitakebab maistuikin lauantaimakkarapitalta, jossa ketsuppimainen kastike. Ei oikean kebabin ystävälle.


Lisätty: 2005-01-08

Ei voi suuremmin annosta arvostella, kun sitä ei ikinä saapunut perille. Eli ei ainakaan suuria pisteitä palvelusta.


Lisätty: 2004-11-13

Kantapaikka, tosin vain pizzojen osalta. Kebab ei säväytä, kaikin puolin alempaa keskitasoa. Sensijaan pizzat ovat hyviä ja hinnat kohdallaan. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa.


Lisätty: 2004-08-01

Turkkilaishenkisen tunnelman antava hyvin viihtyisä kebabravintola. Mielestäni liha on suht mureaa, hyvin maustettua, sekä määrältään sitä on kiitettävä määrä. Oman käsitykseni mukaan kebabin lämmittäminen mikrossa on kokonaan unohdettu. Sen sijaan sen annetaan hiljalleen kypsyä mureaksi, kunnes tarjoillaan. Ranskalaisissa oleva perunamauste tuo suolaisan, mutta hyvän maun ranskalaisiin, joiden kanssa ei sinänsä minkäänlaista kastiketta tarjoilla (lukuunottamatta jugurttikastiketta). Henkilökunta on äärimmäisen mukavaa, ja palvelu pelaa ajankohdasta huolimatta. Ainoana ongelmana on hinnoittelu, joka liikkuu siinä kalliin ja keskitasoisen hinnoittelun rajamailla. Kotiinkuljetuksesta veloitetaan erillinen lisämaksu, mutta takapakkia antaa ilmainen kotiinkuljetus kahden annoksen tilauksesta. Itse antaisin ravintolalle keskitason arvosanan, kuten 7-8.


Lisätty: 2004-07-14

Liha hyvää joskin se tulee usein mikrosta. Kastike hieman ketsuppista, mutta annokset silti hyvää keskitasoa. Ranskalaisten grillimauste oiva lisä annokseen.


Lisätty: 2004-07-13

Maukas ja mehukas kebab, tosin mikrossa lämmitettyä. Kookas annos ja herkullisesti maustetut ranskanperunat plussaa. Jos olet tunnollinen kanta-asiakas ja pizzerian pitäjien makuun, saatat saada pieniä etuja.


Lisätty: 2004-06-30

Hyvä pizzapaikka. Mikrokebabista siirrytty aitoon tavaraan. Helsinkikastike, helsinkisalaatilla. Aika huono ja kallis kokemus. Taitavat tehdä kebabbia asiakkaiden pyynnöstä.


Lisätty: 2004-04-04

Suunnilleen mautonta mikrossa lämmitettyä lihaa suunnilleen mauttomalla kastikkeella. Keskikokoista annosta odotellessa meni vielä kohtuuttoman pitkään. Pizzapaikkana ihan ok, mutta ei todellakaan kebabmesta.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute