Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Ähtäri > Pohjanmaan Tähti

Pohjanmaan Tähti

 

Ostolantie 6
63700 Ähtäri
Linja-autoaseman vieressä
puh. 06-533 5353

Avoinna: Ma 11.00-21.00  Ti 10.30-20.30  Ke-To 11.00-21.00  Pe-La 11.00-22.00  Su 12.00-21.00 


Liha  6.3 Kastike  6.2 Lisukkeet  5.9  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5.2 Siisteys  5.5 Hinnoittelu  5.8 Pankkikortti  Kyllä    
3 arvostelua vuoden aikana (yht. 33 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-06-04

Siellä oli salaattiseisovapöytä ja hain eka salaattia ja sitten kun ruoka tuli ja huomasin ettei kebabin kanssa ole jalapenoja niin hain niitä sitten salaattitiskiltä samalle lautaselle ni tää äijä tulee "VAIN YKSI KERTA SALATI, LAITA TAKASIN" eli laitoin takasin pikkasen kastikkeessa olevat jalapenot joita oli 4 kpl ja kaikki tautisen pieniä. Tämä on sitä asikaspalvelua todella...


Lisätty: 2009-01-21

Aika kankee paikka. Omistajat on aina sen näkösiä, että joku olis joka aamu kussu niiden muroihin.


Lisätty: 2007-11-28

Tulipahan ohikulkumatkalla testattua; Liha on mikrokebabbia, ei nyt niin pahaa kuin voisi pahimmillaan olla mutta ei nyt mitenkään kyllä voi hyväksikään kehua. Kastike normi korv görania. Salaatti vaikutti tuoreelta ja paikka ihan siistiltä. Jäykkä mutta asiallinen palvelu. Tuskin tulee toista kertaa käytyä, mutta mitään ei pahasti jäänyt hampaankoloonkaan.


Lisätty: 2007-07-07

Olen käynyt kyseisessä paikassa syömässä vuonna 2004 ja 2005 neljä kertaa ja tänä vuonna olen käynny vaan sattumalta symään olen kyl aika pättynyt todalla huono palvelu todella epämukava henkilökunta todella ärsyttävä muija ja mies. pizza on tosi kuiva kebabbi on todella huono ja niin kuiva. entinen omistaja oli vilä parempi ainakin se osasi puhua parempaa suomea ku tää mies ja nainen


Lisätty: 2007-06-06

Ihan ok paikka, tosin pitakebabeja pienennetty jo kahdesti ja ovat noin hampurilaisen kokoisia, joten hintaansa nähden surkeita. Pitsat hyviä.


Lisätty: 2007-05-28

Aivan mahtavat kebabit ja pizzat! Pizzat ovat todella isoja ja maukkaita. Omistaja on todella mukava tyyppi. Käyn aina syömässä, kun menen mökille. Suosittelen ehdottomasti!! Ehdoton suosikki RULLAKEBAB!


Lisätty: 2006-09-04

Erittäinn iso ja täyttävä rullakebeb! Hyvä palvelu.


Lisätty: 2006-04-20

Ensinnäkin palvelu on todella huonoa! Toisinaan pizza maistuu aivan kananmunalle. Kebabista ei tietoa. En suosittele.


Lisätty: 2006-01-07

Rullat on erinomaisia, pizzoja en ole testannu. Siisti paikka


Lisätty: 2005-12-15

Käyn ko. paikassa n. kerran viikossa. Ihan ok. paikka, mutta liha tukkutavaraa ja laatu vaihtelee. Ilmeisesti ostavat eri tukkureilta. Edellisen omistajan kebabit olivat kuivasipuleineen huomattavasti parempia.


Lisätty: 2005-12-13

Kohtalainen paikka, liha hyvää, mutta salaatti ja salaattikastike saavat täyden kympin. Asiakaspalvelussa rutkasti parannettavaa, ikävä välinpitämätön asenne asiakkaita kohtaan. Pizzat normi tasoa. Rullakebabia suosittelen, iso ja maukas! Tilat isot ja ankea sisustus.


Lisätty: 2005-08-02

Liha oli maukasta ja kastike hyvää. Miinusta tulee ranskalaisista. Osa oli kypsiä ja hyviä, mutta osa taas raakoja ja pehmeitä. Salaatti oli perus kamaa, mutta siinä ei ollut edes mitään kastiketta. Kommentti perustuu mukaan otettuun annokseen jonka kaverini haki. Itse en käynyt paikan päällä.


Lisätty: 2005-07-20

Kerran on tullut Keski-Suomen reissulla poikettua. Turkulaiseen makuun erinomainen paikka. Paljon parempi kuin millaista tarjontaa meillä täällä etelämpänä on. Rullakebabin koosta pisteet, samoin kuin myöskin omistajan asiakaspalvelualttiudesta. Todella mukava mies.


Lisätty: 2005-04-14

Olen käynyt monesti kebabilla/pizzalla koska rakennamme mökkiä sinne päin. Todella isoja pizzoja ja hyviä!! Kebabbi on myös hyvää ei ole liian rasvaista eikä tulista. Salaattipöytä näyttää ensi silmäyksellä huonolta mutta sitä se ei todellakaan ole. Todella hyvää salaattia.


Lisätty: 2004-09-18

Pohjanmaan tähden kastike sopii kuin ketsuppi lihapulliin! liha ohn todella hyvää ja ranskalaiset ja lohkoperunat suoraan taivaista!


Lisätty: 2004-08-19

Ihan ok paikka vasta avatuks itseasias ihan hyvä paikka mut parantamista löytyis pizzois.


Lisätty: 2004-07-17

Olen käynyt kyseisessä paikassa syömässä neljä kertaa. Joka kerta on ollut elämys. :) Hyvää kebabbia olen toki syönyt muuallakin, mutta tämä paikka vie ehdottomasti voiton kaikista. Liha on täällä ihan uskomatonta. Se ei ole kovin rasvaista tai vetistä, kuten lihat yleensä. Se ei ole myöskään liian kuivaa. Mausteet lihassa on enemmän kuin kohdallaan, ei tulinen mutta erittäin maukas. Iskenderin jugurttikastike vie kielen mennessään ja leipäkuutiotkin ovat hyviä. Riisi maistuu myös harvinaisen tuoreelta. Ranskalaisista ei ole kokemusta. Oma lukunsa on myös salaattipöytä, joka ei näennäisesti tarjoa mitään ihmeellistä. Kuitenkin kaaliraaste tai mikä lie, muistuttaa ulkoisesti hapankaalia. Sitä se ei kuitenkaan ole. Makarooneihin on myös laitettu jotain lisuketta. Pöydässä oli lisäksi suolakurkkuja ja paprikaa? Salaatinkastikkeita on pari eri vaihtoehtoa. Näistä saa loihdittua erinomaisen alkusalaatin. Maku on hieman makea. Paikassa saa myös pizzoja, mutta niistä ei ole kokemusta. Palvelussa ja siisteydessä ei ole mitään huomautettavaa. Alan harrastajien kannattaa ehdottomasti testata tämä paikka, jos sielläpäin liikkuu.

 

 

© 2021 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute