Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Kotka > Karhulan Kebab Pizzeria

Karhulan Kebab Pizzeria

 

Karjalantie 2-4
48600 Karhula
Siinä välikössa kanjonin toisella puolella
puh. 05-260 6604

Avoinna: Ma-To 10.00-22.00  Pe 09.30-22.00  La 10.00-22.00  Su 10.00-21.00 


Liha  8.4 Kastike  7.9 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  9 Siisteys  7.9 Hinnoittelu  7.5 Pankkikortti  Kyllä    
27 arvostelua vuoden aikana (yht. 113 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-10-27

Loistavat sapuskat, ollut vakipaikka jo n.3vuotta. Omistajan/nimen vaihdos ei vaikuttanut ruuan/palvelun laatuun.


Lisätty: 2010-02-09

Nykyäään vannhan karhulan kebun paikalla Ravintola Lida. Ja on mukava paikka ja saa myös rahoilleen vastinetta, on salaatttipöytöö ja jälkiruokakahvia. ja pizzat ja kebabit on miltei kotkan parhaat. jos ei ole paras paikka niin hyvänä kakkosena jää erkanille.


Lisätty: 2010-02-01

Koskaan en ole paikalla asti käynyt, mutta kotiin on tullut tilattua useammankin kerran. Kebab on todella hyvää ja ruoka on tullut aina 30 minuutin sisään tilauksesta. Kotkan ainut todellinen kilpailija Erkanille. Ne muutamat pitsat mitä olen tilannut on ollut myös oikein maistuvia, joskaan ei kotkan parhaimmistoa. Hinta kotiin kuljetettuna on ollut kohtuullinen ja hinta-/laatusuhteeseen olen ollut varsin tyytyväinen.


Lisätty: 2009-08-21

Aikaisemmin oli hyvän kokoise annokset, mutta tänä kesänä annokset pienentyneet liian pieniksi!


Lisätty: 2009-08-01

kotkan helmi. kyllä kelpaa.


Lisätty: 2009-06-16

Yksi kotkan parhaista paikoista! Pakvelu on hyvää, joskin jäbät kiroavat aika kuuluvalla äänellä : D Olen syönyt KKP:ssä Calcone-sisäänleivottua pitsaa, rullakebun... Hyvää on, mutta se hampparikastike ei ole oikein minun makuuni, joita jätkät joskus muun puutteessa käyttävät. Erinomainen paikka kokonaisuudessaan!


Lisätty: 2009-06-03

ihan surkee palvelu ja sairaan surkeet sapuskat..EN VARMANA TOISTA KERTAA MENE


Lisätty: 2009-05-19

Kotkan paras kebab paikka


Lisätty: 2009-05-14

On ehdottomasti ainaki Karhulan ellei koko Kotkan paras paikka.! Isoimmat plussat tulee asiakaspalvelusta, henkilökunta on aina mukava ja kohtelias. Kebab ranskalaiset on ihan ykkönen! iso annos ja kaikin puolin mahtavaa ruokaa.


Lisätty: 2009-01-15

Rullakebab on ns.kuiva koska ei ole erillistä kastiketta. Koko on normaalia pienempi. Liha itsessään hyvää ja pohja kelpo, salaatti ok. Maku rullassa jää kuivaksi kastikkeen puuttuessa. 7 euron hintaan liian kallis.


Lisätty: 2008-10-26

tosi hyvä paikka!(:


Lisätty: 2008-08-30

Tosi asiallinen paikka, palvelu on ripeää ja ystävällistä ja annokset reilut ja hyvän makuiset. Pojilla on selkeä halu palvella ja tehdä asiakas tyytyväiseksi. Ainut miinus tulee ranskalaisien perunoiden laadusta, niiden laatu ei mielestäni vastaa paikan muuta tasoa. Kebabkastikekaan ei pärjää parhaimmille testatuille mutta ei toisaalta ole huonokaan. Parhaimpia varten täytyy matkustaa Helsinkiin tai Tampereelle saakka. Epäilemättä Karhulan paras Kebabpaikka.


Lisätty: 2008-06-26

Kosovon pojat ovat kuin me suomalaiset. Laskujen maksupäivinä manaavat veroja ja laskuja yleensä, mutta kiltisti ovat ilmeisesti hoitaneet, kun ovat jo 5 ? vuotta ainakin paikkaa pyörittäneet. Sen ritiläseinän voisi maalata vaikkapa jollain kivalla petsillä.


Lisätty: 2008-05-26

Ehdottomasti Kotkan alueen paras pitseria. Palvelu erittäin ystävällistä ja tuttavaa. Kebabit ja pitsat aina yhtä laadukkaita. Eritysmainintana rullakebab, jonka kastike on suorastaan suussa sulava. Paikka on tilava ja siisti. Ruoka tulee yleensä nopeasti, ja jos viivästyy sitä pahoitellaan. Hinnat ovat perustasoa. (6-10e kebabit ja pitsat) Lounasaikaan kaikki listalla 5 euroa.


Lisätty: 2008-05-05

Ruoka on maittavaa kyseisessä ravintolassa, mutta minun on pakko mainita eräästä epäkohdasta, joka on nyt toistunut pari kertaa. Kävin viimeksi ravintolassa lounasaikaan ja paikka oli todella sotkuisessa kunnossa. Jokaisessa pöydässä oli korjaamattomia astioita edellisten asiakkaiden jäljiltä! Istuttuani pöytään siirsin likaiset astiat pöydän päähän, jotta tarjoilijan olisi helppo ne siitä poimia. Meni kauan ennen kuin tarjoilija tuli ruokasalin puolelle. Kun hän vihdoin saapui, niin hän aloitti korjaamaan astioita pöydistä, joissa ei istunut ketään!! Vasta aikansa touhuttuaan hän siivosi pöydän, jossa istuin.. Lisäksi pariin otteeseen kassalla olen saanut osakseni varsin ylimielistä käyttäytymistä. Ymmärrän, että jokaisella on joskus huono päivä. Palvelualalla se ei vain saisi näkyä ulospäin. Kaverit, jotka paikkaa pyörittävät ovat varmasti ihan yritteliäitä poikia, mutta ainakin itse kaipaisin palveluun hieman enemmän asiakkaan huomioimista.


Lisätty: 2008-04-21

Tästä ravintolasta saa Suomen parhaat Pitzat ja Kebabit. Asiakas palvelu kerrassaan loistavaa.


Lisätty: 2008-03-20

A+++++ Paras paikka


Lisätty: 2008-03-04

Jatkakaapa äijät samaan malliin! Ehdottomasti paras kebabpizzeria paikkakunnalla!


Lisätty: 2008-02-16

Todella hyvät pizzat.


Lisätty: 2008-01-30

parasta palvelua!


Lisätty: 2008-01-08

On eittämättä Kotkan alueen paras kebap-paikka, sekoitetaan helposti (nimensä takia?) linja-autoasemalla olevaan kebap-ravintolaan. Mukavia kundeja jotka tekee tasa-laatuista safkaa, kebap-rulla valkosipulilla ehdoton suosikki (on muuten kookas), pizzat myös isoja ja maukkaita (ainakin omilla suosikkitäytteilläni..)


Lisätty: 2007-11-17

paljon suomea kiertäneenä olen käynny lukemattomissa paikoissa tämä vie kyllä kaikista voiton,henkilökunta kohteliasta mikä ilmeisesti johtuu siitä että nämä on kosovosta eikä turkista,no sama se ja ravintola on siisti ja viihtyisä ja ruoka+++++++


Lisätty: 2007-11-17

Paras paikka sillan tällä puolen.


Lisätty: 2007-10-09

Ok paikka. Siisti, mukava henkilökunta ja kohtuullinen hinnoittelu. Mutta miten saatanassa niillä annoksilla saa 100 kiloisen muusikon kylläiseksi? Tilaamalla 3? Leikkeistä olen kuullut huhuja, että ovat isoja. Pitäis käydä vilkaisemassa. Hyvä ruoka, pienet annokset.


Lisätty: 2007-09-12

Kerran kävin toista kertaa en käy! . Ensinnäkin mulla oli kiire niin odotin yli 45min mun annosta ja sen jälkeen myyjä väitti että en ole maksanut! Piti sanoa kiitos siintä, että muka "tarjosi" mulle aterian ilmaiseksi vaikka olin maksanut. Olin oottanu 30min ja sitte tuli semmoset mummot sinne syömää. Mummot sai ennen mua <15 min. Surkeaa palvelua sanon minä.


Lisätty: 2007-08-21

pojat tekevät loistavaa työtä. asiakaspalvelu erittäin hyvää.. ruuat ovat maukkaita ja paikka muutenkin erittäin viihtyisä


Lisätty: 2007-08-20

Kaverit todella yrittää, valittelee veroja ja maksuja kuten kuka tahansa SUOMALAINEN yrittäjä. Ystävällisiä. Vessojen siisteyteen olisi hyvä kiinnittää huomiota enemmän. Raikas tuoksutin ja siivous 2 - 3 kertaa päivässä. Erikoisuutena vähähiilariset spesial annokset. Ja jogurttikastike, pyytäkää sitä sen normaalin tilalle. Raikasta. Maistuu ruokakin vielä paremmalta.


Lisätty: 2007-08-17

Ei ole kyllä 4 K:n väärti ravintola. Ajattelin aluksi ajaa Karhulasta Erkaniin hyvä ruuan perässä, mutta päätin arvostelut luettuani kokeilla Karhulan kepuraa. Ensimmäiseksi huomasin edullisen hintatason vain 5€ lounasaikaan (Erkanissa olis menny 6€). Palvelu oli todella hyvää, ystävällistä ja nopeaa (tosin muita asiakkaita ei ollut) siitä täysi 10! Olin innoissani, tämä on varmasti huippu paikka. Valitsin kebab ranskalaisilla. Katselin pöytään päästyäni miltä paikka näytti. Se oli ihan siisti ja sistus oli ok näköinen, mutta tuolit olivat hiukan kiikkeriä joissain pöydissä. Kun istuin pöydässä ruokaa odottelemassa kuulin keittiöstä pahaenteisen kilahduksen "bling" kahdesti. Jotain laitettiin mikrossa, toivoin ettei se olisi ruokani. Annos saapui melko nopeasti. Se oli pieni. Salaatti oli 2 kurkkua, 2 suolakurkkua, 1 tomaatti ja vähän salaattia. Itse lihaa oli ehkä n.50-100g ja se oli ranskalaisten päällä (Mitä minä inhoan) ja se oli kumista(Pakaste!? ei edes vartaasta?). Ranskalaisia oli ehkä 150g ja ne olivat limaisia ja pehmeitä eikä niissä ollut suolaa, muuten ok. "Kastike" oli surkeimmasta päästä mitä olen saanut, muistutti lähinnä vedellä laimennettua tomaattipyreetä. Ehkä syynä oli väärä ruokalajin valinta (voisin vielä antaa mahikset esim. rullalle) ja/tai lounas-aika mutta minua jäi harmittamaan se että käytin kebab budjettini tänne enkä Erkanin tai Mussalon kebabin omaan. Ehkä palaan ehkä en.


Lisätty: 2007-07-29

muuten hyvät pizzat mut jos pyydän ananasta niin saankin kanaa!menee hermot.


Lisätty: 2007-06-26

aivan loistava mesta.. ei kehtaa muualta kebabbeja ees tilata, ku pettyy kuiteski ku tätä mestaa ei ole voittanutta!


Lisätty: 2007-06-12

Todella mukava paikka,hyvä palvelu,Ja todella maukkaat pizzat joissa reilusti täytettä. Huomattavaa on myös se että paikka on ulkomaalaisten pitämä,Ja todella menestynyt,Jolla tarkoitan nyt sitä että yleensä ulkomaalaisten pizzeriat ja muut eivät tuolla tavoin menesty.


Lisätty: 2007-05-27

Kotkan paras


Lisätty: 2007-04-08

Palvelu ystävällistä, kebabit makoisia, pitsoissa mielestäni liikaa juustoa. Lisätkäähän ensimmäisenä kotkalais kebabravintolana listoihinne kevytvaihtoehdot niin perfecto!


Lisätty: 2007-04-03

Kotkan parhaimmat pizzat. Kinkku + ananas + valkosipuli aivan mielettömän hyvä. Kebab-annokset myös hyviä. Tuoretta salaattia ja muutenkin kebab ja ranskikset eivät maistu mikrossa lämmitetyiltä.


Lisätty: 2007-03-30

Erittäin hyvät pitsat, todella ystävällinen henkilökunta. Suosittelen!


Lisätty: 2007-03-04

Kotkan paras kebabravintola. Pihvitkin todella hyviä ja hinta/laatu kohdallaan . Voin suositella lämpimästi.Pojat mukavia. Asiakaspalvelu ok.


Lisätty: 2006-12-29

Todella hyvät ruuat ja hyvä kastike. Hauskoja tyyppejä ja kymin parhaat kebabit. Ihan asiallinen paikka syömässä.


Lisätty: 2006-12-29

Todella MUReat lihat, kastika maku mainio Special thanks to : Kotiin kuljetus menettelyille / nopeudelle ja Työntekijöille. (mutta niitä maukkaita jalapenoja voisi tunkea enemmän sinne Skebulan välii) :DDD mutta aivan mahtava KEBAB paikka.


Lisätty: 2006-12-27

Liha oli todella hyvää. Eikä iskender-satsissa ollut muuta valittamista, kuin hieman pieni koko. Mutta maistui, aah. Palvelu oli kyllä melko hidasta, mutta kyllä sen kesti.


Lisätty: 2006-11-19

Todella hyvä palvelu ja hyvät safkat!Olen asioinut täällä todella kauan jo ja voin vain sanoa että jatkakaa samaan malliin!!!


Lisätty: 2006-07-10

Aivan loistava paikka! Kerran tänne eksyin ja nyt enää muualla käy! Tämän parempaa asiakaspalvelua ei saa yhtään mistään.


Lisätty: 2006-06-25

Milettömän hyvä riisikebab.


Lisätty: 2006-06-18

voi pojat että on toi leipäkebabbi hyvää. Mistään en ole parempaa saanu.


Lisätty: 2006-06-09

Parhaita kebabbiloita jossa allekirjoittanut on käynyt. Iskender etenkin maistuu. Ja palvelu on uskomattoman korkeatasoista sekä ystävällistä.


Lisätty: 2006-05-19

Ravintola on siisti ja palvelu maan parasta. Kebabin kaverit morjestavat joka kerta kun tulevat kaupungilla vastaan ja ovat muutenkin todella mukavia. Itse ruoka on myös parasta kotkassa, ja rulla on jopa parasta suomessa. HUOM: itse KIMI RÄIKKÖNEN asioi tänään ravintolassa!!


Lisätty: 2006-05-07

Paras paikka hyvä palvelu erinomaiset sapuskat..


Lisätty: 2006-05-06

Mielettömän hyvät kebabit pojat osaa pyöräyttää. kohteliaita ja käyvät heittämään läppää. Tilat hienot. SUOSITTELEN. :)


Lisätty: 2006-04-22

Erittäin hyvä pizzeria ja edulliset hinnat. Pizzat ja kebabit todella hyvän makuisia ja täyttäviä. Henkilökunta on todella mukavaa väkeä ja tilaamani pizzat ja kebabit ollu aina mitä pitääkin. Suosittelen lämpimästi muillekin...


Lisätty: 2006-02-12

Paras palvelu mitä kotkan alueen kebab paikoista saa. Rulla kebabin pilaa liika kastikkeen määrä, ekan puraisun jälkeen leviää kuin Jokisen eväät. Mutta kuuluu ehdottomasti kotkan parhaimpiin paikkoihin!


Lisätty: 2005-12-10

Pitsat ja kebabit todella hyviä,leipäkebabit joskus harvoin turhan kovia, myyjät loistavia ja palvelu erinomaista.


Lisätty: 2005-06-14

Liha korkeintaan peruskamaa, ei aihetta suitsutukseen. Kastike omituista tomaattimuhjua, josta suuri miinus. Tätä pahempi pettymys (kahdesti saman aterian syöneenä) oli ranskalaiset kebeb-romppeiden alla: raakoja ja rasvaa tihkuvia lötköjä. Palvelu ihan OK, Sisustus? Heh.


Lisätty: 2005-02-05

Kantapaikka, myyjät todella kohteliaita ja hinnat kohdallaan. Kebabin koko vaihtelee hieman, mutta pizzat. Niitä ei voi aina edes sanoilla kuvailla. Onneksi hieman pienensivät pizzan kokoa että mahtuu lautaselle nykyään.


Lisätty: 2005-01-29

Tosi kodikas mesta, jossa on kiva käydä safkaamassa! Myyjien kanssa on kiva heittää läppää ja ruoka on hyvää. Jos pitää valita Kotkasta kebab-paikka niin ehdottomasti menisin aterioimaan karhulan kebabiin! Mukavan iso ja rauhallinen paikka.


Lisätty: 2005-01-20

Kotkan paras kebab paikka, myyjät mukavia ja kohteliaita. Mukava paikka käydä syömässä.


Lisätty: 2005-01-18

Perusmukava kebab ravintola. Liha on huippuluokkaa, mutta kebab kastike vaihtelee aina välillä. joskus kebabissa on herkullista tomaattipohjaista kastiketta ja toisinaan taas jotain sinappista ei niin hyvää soossia. Myyjät ovat kohteliaita ja palvelu pelaa muutenkin melko mallikkaasti. välillä joutuu tosin odottamaan ruokaansa turhan pitkään. Mutta kaikenkaikkiaan hyvä kebabravintola.


Lisätty: 2004-12-17

Erittäin miellyttävä paikka jossa palvelu on erittäin ystävällistä ja rentoa. Leipäkebabit ovat ehdottomasti Karhulanin parasta antia. Sopivan rapea ja paksu leipä jossa hyvät täytteet. Ainoastaan tuorekurkun voisi jättää pois. Ainoa miinus voidaan laskea rullakebabille jonka rulla hieman taikinaista. Toisaalta harvassa paikassa kyllin rapea ja kypsäksi paistettu rulla.


Lisätty: 2004-11-02

Todella mukavaa henkilökuntaa, kebabit taivaallisia ja paikkakin sopivan suojaisa. Harmi vaan kun nykyinen kotiosoite on noin 15km:n etäisyydellä. Mutta kai sitä hyvän takia tuon matkan kulkee.


Lisätty: 2004-08-27

Selkeesti kymiläinen mesta. Muuten hyvä mutta paikka on aivan väärä. Kukaan eksy syömään Kymin sivukujille.


Lisätty: 2004-08-21

Hyvää kebabia ja ystävällistä henkilökuntaa.


Lisätty: 2004-08-11

Ehdottomasti Etelä Suomen paras Kebab paikka ellei jopa koko Suomen.


Lisätty: 2004-07-16

Aivan loistava paikka missään muualla en enää käy kebabilla. Tämä on paras paikka mitä Suomesta löytyy.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute