Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Jaal Kebab Pizzeria

Jaal Kebab Pizzeria

 

Veljestentie 21
00730 Helsinki
Tapanilan Tori
puh. 09-346 4422
http://jaalpizzeria.pizza-online.fi/

Avoinna: Ma-To 10.00-22.00  Pe 10.00-23.00  La 11.00-23.00  Su 11.00-22.00 


Liha  7 Kastike  5.7 Lisukkeet  6.2  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  4.6 Siisteys  3.7 Hinnoittelu  7.1 Pankkikortti  Kyllä    
18 arvostelua vuoden aikana (yht. 69 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-05-15

Todella huonoa/hidasta palvelua, kebabin kastike oli pahaa, liha ihan ok. Pizzoista en tiedä, mutta en aio kokeillakkaan. Paikka on todella epäsiisti ei varmaan siivottu koskaan.


Lisätty: 2009-07-31

Kebabeista en liiemmin välitä, vaikka on se Jaalissa ihan syötävää. Pizzat ovat sitten asia erikseen. Ne ovat aina hyviä ja kun outo hiljainen on sorvin äärellä ovat pizzat aivan toisesta maailmasta.


Lisätty: 2009-05-16

"Vähän" huonompaa kuin ns. peruskebab, ranskalaiset kovia ja kastike huonoa, jonka kruunaa limainen salaatti. Yleensä täällä on ollut hyvät pizzat, mutta huonompaan suuntaan on menty koko ajan. Viime kerralla pizza oli palanut aika pahasti sekä pohjaan oli tarttunut jotain (ilmeisesti uunista) epämääräisiä palaneita kääkäleitä.


Lisätty: 2009-01-02

Minä olen meidän paikallispizzerian ystävä. Jaal:in palvelu on sopivan tylyä mulle. Tykkään kun eivät ulkomaalaiseen tyyliin liikoja höpise tai lupaile. Pizzat on tosi hyviä, kebabista en osaa sanoa kun en ole syönyt. Rehellisiä tuntuvat myös olevan; yritin kerran illalla ostaa olutta mukaan, mutta eivät myyneet. Lukemista myös riittää lättyjä venttaillessa. Kaiken kaikkiaan erittäin mukava pitsa paikka.


Lisätty: 2008-08-30

Olen ollut viimeiset pari vuotta paikan kanta-asiakas intialaisten ruokien tilaajana. Varsinkin jugurttipohjainen Chicken Kurma on todella hyvää, varsinkin vastapaistetulla Rotti -leivällä. Suosittelen kokeilemaan! :p Paikan siisteydessä ei tosin ole kehumista ja se onkin ainoa haittapuoli, palvelu on ok ja hintalaatusuhde mielestäni kohdallaan - ainakin intialaisissa ruuissa!


Lisätty: 2008-08-10

Surkeinta palvelua ikinä. Tilasimme kaksi perhekokoista pitsaa kotiimme sunnuntaina. Soitin tunnin kuluttua kyselläkseni pitsoista. Sanoivat, että on uunissa ja kohta tulee. Tunnin kuluttua pitsat tulivat ja maksoimme laitokset vain huomataksemme laatikot avatessa, että Täytteet oli laitettu päin vi***a ja perhepizza oli normaalin pizzan kokoinen. Soitin takaisin ravintolaan josta minulle vastattiin pitkällä epäselvällä suomenkielellä jonkajälkeen luurilyötiin korvaan.


Lisätty: 2008-07-15

Kebabit on surkeita ne näyttää ihan siltä kun ne olisi pelkkää rasvaa, mutta paras pizza paikka minkä tiedän


Lisätty: 2008-06-08

Loistava paikka


Lisätty: 2008-04-22

Hyvät ja ihan kohtuu halvat pizzat, muuta en ehkä tästä paikasta ostaisi.


Lisätty: 2008-02-25

Veivät kerran minulta tuplahinnan annoksesta. Aina pieniä sekaannuksia pankkikortin kanssa. Mutta ruoka on hyvää


Lisätty: 2007-10-31

Useamman kerran ollut vaikeuksia saada rahasta oikein takaisin. Viimeksi maksoin lounarilla ja loput pankkikortilla. Lounari otettiin mutta pankkikortin kuitissa oli kuitenkin koko summa. Hermostuin ja pyysin kortin takaisin ja kävelin ulos. En allekirjoittanut kuittia mutta kehtasivat pistää allekirjoittamattoman kuitin laskutukseen. Tämä siis tapahtui tilauksen yhteydessä tiskillä.


Lisätty: 2007-09-14

Joo elikkä just tulin kebabilta kyseisestä ravintolasta, ei kyllä lunasta kirjotettuja kehuja, en ymmärrä miten pystytte kehumaan tätä paikkaa! Palvelu oli töykeää ja välinpitämätöntä, ruuassa ei ollut kehumista, kastike alaarvoista! salaatti eilispäiväistä, kuivaa ja lämmintä... Kebab lämmitettiin mikrossa ja luutavasti sekin eilisen jäljiltä maun perusteella. "Sisustus" jos sitä siksi voi kutsua ei täyttänyt minkäänlaisia kriteereitä vaan tuntui että olisin astunut sisään itäblokkilaiseen syöttälään. Kokeiltu on enkä toiste mene! enkä kyllä muillekkaan suosittele kyseistä "ravintolaa"


Lisätty: 2007-09-01

Pizzat ovat hyviä ja hinta kohdallaan. Paikka on nuhruinen eikä kovin viihtyisä, mutta jos pizza ja hinta ratkaisee, paikka on ok.


Lisätty: 2007-04-08

Helsingin parhaat pizzat!


Lisätty: 2007-04-04

Melkein täydellinen pitseria. Siisteydessä vain paranettavaa.


Lisätty: 2007-01-06

Hinta/laatu suhde kohillaan. Iskender kebappia voin suositella


Lisätty: 2006-12-20

en tykännyt palvelusta


Lisätty: 2006-10-18

hyvä palvelu mutta hyvää pizza kuljetus pojat on nopetita ja asiallisia....xD


Lisätty: 2006-07-21

Loistava paikka, jossa on mahtavat ruuat. Palvelu ei ole suomalaisella tavalla hyvää, mutta on se kuitenkin loistavaa.


Lisätty: 2006-07-16

Tämä ravintola taitaa pitsan paiston paremmin kuin kebabin teon. Kebabliha oli aika nihkeän makuista ja oloista, eikä täyttänyt odotuksiani. Palvelun huonon laadun vuoksi en tästä paikasta ainakaan kotiinkuljetuksella enää mitään tilaa. Toimitus saattaa kestää lupauksista huolimatta paljon kauemmin ja perään soittamalla saa vain uusia katteettomia lupauksia. Lisäksi juomatilausten kanssa on ollut aina ongelmia: Kertaakaan tilaamani juoma ei ole ollut luvattua laatua. Pitsat tässä paikassa ovat kuitenkin mainioita.


Lisätty: 2006-05-25

Pizzojen toimituksessa kesti lähes 2 tuntia :( Johtui varmaan tästä helatorstaista. Pitsoissa oli paljon täytettä, maku ja rakenne hyvä. Ei täydellinen, mutta hinta-laatusuhde erinomainen. Kantaopaikka :) Kebabista ei kokemusta.


Lisätty: 2006-05-01

Tilasin pizzaa ja intialaista ruokaa...(vappuna) Pizzat ihan ok, samoin myös intiailainen. MUTTA.. hinnoittelu. Pizzat 6,50 7,00 9,50(intia) Mun lyhyellä matikalla yht: 23€ Kaveri toi ruuat ja pokkana sano ovella, että 26,50€ Omaa tyhmyyttäni maksoin. Soitto takasin ravintolaan ja selvittämään mistä hinta koostuu. Mulle vastattiin, että olin tilannut 1½ litran juoman (en tilannut mitään juomaa)en myös saanut mitään juomaa. Paiskasin luurin "korvaan" ja totesin, että ei tarvii teiltä tilata mitään!!! Oli viimeinen kerta, kun tilasin kyseisestä paikasta mitään!! En suosittele!!!!


Lisätty: 2006-04-21

Aivan loistavat kebabit, tarvittaessa myös pizzat ja india-foodit. Suosittelen jos käyt kulmilla mosassa.


Lisätty: 2006-01-28

Palvelu oli aika töykeää, eivät tervehtineet saapuessa saati lähtiessä. Ranskalaiset olivat kovia (siis ei rapeita) ja nihkeitä. Liha olisi voinut olla enemmän mausteista, samoin kastike. Lisukkeista puuttui chili täysin, ja muutama kurkkuviipale ja pari hassua salaattia.


Lisätty: 2005-12-31

Tapanilassa sijaitseva kebab-pizzeria-ravintola Jaal on yksi Helsingin parhaimmistoa alallaan, vaikka omistajat ovatkin vuosien saatossa vaihtuneet ripeään. Kielitaidossa ei ehkä ole mitään kehumista, mutta palvelu on ripeää ja asiallista. Olen itse ravintolan kanta-asiakkaita, mutta hyvää palvelua olen aina saanut ajankohdasta riippumatta. Ruoka-annokset ovat juuri sopivan kokoisiaja niiden hinta-laatusuhde on aivan kohdallaan. Ravintolan tarjoilema kebabliha on aina tuoretta, sopivan suolaista ja maustettua sekä lähes poikkeuksetta vähärasvaista. Kastikkeet ovat hyvänmakuisia lukuunottamatta tomaattipohjaista kebabkastiketta, joka on valitettavan usein turhan mietoa. Jogurttipohjaiset yrittikastikkeet ovat kuitenkin todella hyvänmakuisia ja sointuvat hyvin yhteen muuten hyvän ateriakokonaisuuden kanssa. Lisäksi ranskalaiset (ja erityisesti valkosipuliperunat) ovat rapeita eivätkä vesity heti kastikkeessa. Pizzat ovat aivan oma lukunsa. Ne ovat todella hyviä, sopivan suuria, pohja on rapea (ts. ei sellaista velliä, vaikka täytteitä olisikin paljon) ja käytetyt raaka-aineet ovat ainakin tiettävästi tuoreita. Intialaisia ruokia en ole erityisemmin kokeillut, mutta muutamat kaverit ovat kehuneet paikan kanaruokia. Ravintolalla on B-oikeudet, mutta sehän ei menoa juurikaan haittaa Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!


Lisätty: 2005-12-28

Hyvä paikka, kebabit ovat ihan perushyviä. Jaalista saa mielestäni Pohjois-Helsingin parhaimmistoon kuuluvat. Kebabin ystävien kannattaa ottaa nro 27 eli pizza jossa on kebablihaa, ananasta, sipulia, vihreää chiliä ja keskellä kananmuna. Kotiinkuljetus on erittäin nopea, usein vain reilu 20min soitosta.


Lisätty: 2005-12-18

Paras leipäkebab! Hieman epäsiisti, mutta ruoka on hyvää ja taas tänään sieltä tilasin.


Lisätty: 2005-10-05

Siis kerran tilasin ja kesti kaksi ja puoli tuntia ja tuli vielä ruoat kylmenneenä, ei kovin hyvä.


Lisätty: 2005-07-26

Laatu pysynyt samana vuosien ajan. Leipä erittäin hyvää, koska se on tuoretta.


Lisätty: 2005-05-09

Liha parhaimmistoa mutta kastike jokseenkin mietoa. Jugurttikastikkeelliset kebabit ovat mitä parhaimpia. Myös pizzat kebab-lihalla ovat erinomaisia. Palvelu toimii, muttei erinomaisesti. Joskus on kotiinkuljetuksessa kestänyt jopa yli tunnin vaikka asun noin kilometrin päässä.


Lisätty: 2005-03-30

Kielitaitoa voisi hieman parantaa.


Lisätty: 2004-11-20

Liha on täällä todella hyvän makuista ja sopivan tulista, kastike tosin on olematonta. Pizzat ovat parhaita mitä olen ikinä maistanut, pizza kebabilla on erinomaista


Lisätty: 2004-10-22

Boikotoin kyseistä paikkaa. Sain sieltä kerran epämääräistä lihaa pizzan päällä. Kaverini tilasi samana päivänä sieltä pizzaa ja sanoi myöskin että maistui Siltä Itseltään. Sen koommin ei ole tullut käytyä / tilattua.


Lisätty: 2004-08-28

Todella hyvät kebabit ja Pizzat! Palvelu pelaa ja on nopeaa.


Lisätty: 2004-07-14

Tapanilan parhaat kebabit löydät Kebab-Pizzeria Jaalista. Ehdottomasti hintansa mukaiset annokset, varsinkin jos käyt lounasaikaan 11-14 5,50€ (norm.6€). Salaattia on ainoastaan annoksissa, mutta mielestäni aivan riittävästi. B-anniskeluoikeudet. Käy ihmeessä testaamassa tai tilaa kotiin, suht nopea toimitusaika!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute