Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Perno Pizzeria ja Kebab

Perno Pizzeria ja Kebab

 

Pernontie 20
20240 Turku
Pansiossa
puh. 02-240 5411


Liha  6.8 Kastike  7.5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  7.9 Siisteys  7.1 Hinnoittelu  7.1 Pankkikortti  Eos    
10 arvostelua vuoden aikana (yht. 52 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-02-26

Siis TODELLA hyvä paikka! Työntekijät ovat mukavia ja kotiinkuljetuskin on nopeaa. Pizzat ja kebabit, NAM! Todella hyviä! Paikka on todella siisti ja tarpeeksi tilaa. Hinnat ovat sopivia. Todellakin suosittelen!


Lisätty: 2009-09-02

Rullakebab ok, kotiinkuljetus TODELLA nopeaa. Tilasin kebabin ja se oli puhelun katkettua 6 min päästä kotiovellani.


Lisätty: 2009-08-06

Aika löysät keppet,"väkevä" kastike ei maistu miltään. Lisukkeet, joo vähä salaattia ja tomaattia? Liian pieni rulla omaan makuun kun verrataan kunnon ravintoloihin. Liha ei mitään ihmeellistä.


Lisätty: 2008-04-12

Todella hyvätkebabit ja pizzat. Kotiinkuljetus on nopeaa ja työntekijät ystävällisiä. Suosittelen!


Lisätty: 2008-02-22

ihan hyvä mutta ei voita kristallia tai kuningas kebabia


Lisätty: 2008-01-18

Siellä on niin helvetin hyvää lihaa, ei oo kyl tarpeeksi iso. Jumankauta. Isommat rullat.


Lisätty: 2007-09-20

Just great place!!!!itse toivon että tilaus kestäisi jonkin aikaa että kerkiää odotellessa käymään naapurissa imaisemassa yhden vaahtolakin,on se pojat elämää,yes


Lisätty: 2007-07-09

Kotiin tai siis työpaikalle kuljetus toimii ja ripeästi. Alle vartissa rullakebat paikan päälle tuotuna Pansioon. Väkevä kastike ei ole kylläkään väkevää, mutta vatsa on täynnä ja olo omenainen. Ei moitittavaa.


Lisätty: 2007-07-08

Paikan taso on kyllä luisunut jyrkästi alas sen jälkeen, kun päättivät laajentaa ravintolansa yli tuplasti isommaksi "perheravintolaksi". Annosten koko & laatu romahti. Uusin esimerkki tästä viime viikkoinen aurajuustorulla. Folioon oli kyllä merkitty "Aur", mutta enpä sieltä onnistunut yhtään aurajuustoa löytämään. Nykyään rullakebabeissa on myös ollut linjana, että näyttävät suurilta ulos, mutta rulla alusta on taikinaa yli ~5 cm jossa ei ole mitään täytteitä. Osa lihasta oli myös kuivunutta kikkareita. Ovat vielä menneet nyt nostamaan hintoja. Ei voi suositella.


Lisätty: 2007-05-28

Tilattiin kerran täältä töihin rullat. Saimme jotain Hesen wrappia muistuttvan puikulan käteemme. Noh, olihan se rullalla ja sisällä hieman ns. kebab-lihaa muistuttavia suikaleita. Ei tule enää sieltäkään mitään tilattua.


Lisätty: 2007-04-06

ihan hyvä paikka on :D xD


Lisätty: 2006-11-18

Olemme monta kertaa syöneet siellä ja välillä tilanneet kotiin. Turun PARAS PAIKKA! Aina on ollut hyvää, niin pizzat kuin kebabitkin, eikä ole koskaan petytty, uudet isot tilat tuovat rutkasti plussaa.. Hinnoittelu juuri kohdallaa, edullista mutta hyvää.. Henkilökunta todella mukavaa!! Suosittelen kaikille (p.s. ehkä ainoa paikka turussa jossa ei myydä kinkkua (tai sikaa yleensäkään), vaan sen tilalla on savukalkkunaa :P nami!!


Lisätty: 2006-11-04

Joo pari kertaa tullu koitettua ja yleensä ollu pettymys. Mutta koitetaan nyt vielä kerran soitin 5min kyseiseen paikkaaan ja tilasin pizzan kinkku ananas valkosipuli... odotellaa asun 3km päässä... 6min.. 7min.. 12min.. pimpom Ja Pizza kädes! OHO aika nopeeta ja näyttäis olevan salaattikin tllä kertaa Pizzan koko aika pieni mutta parempi ku odoton vähän palaneen makune Täl kertaa ihan hyä mieli ja hintaakin tuli 6,5 e


Lisätty: 2006-10-25

Noh päätin pitkästä aikaa tilata vähän sapuskaa, riipivään nälkääni tästä kebabbilasta. Tilasin aurajuustorullan, johon pyysin lisänä fetaa. Ja sitten siihen kotiinkuljetus. Kesti tunti 15min, että se kebab-puikko saapui naamani eteen. Tämä pikkulapsille syötettävä eines ei ollut edes käsivarteni paksuinen, eikä se ole paljon se. Päätin kurkistaa tarkemmin "herkun" sisuksiin. Näky oli kerrassaan surkuhupaisa, ei tiennyt oisko pitänyt itkeä vai nauraa. Kebablihaa oli kämmenellisen ja salaattia hyppysellisen. Ja missä oli aurajuusto, ei näkynyt ainakaan, eikä varsinkaan maistunut. Sitten, ne fetat, no ne pystyi laskemaan yhden käden sormilla, niitä oli kolme.


Lisätty: 2006-09-12

Tilasin kebabit...kotiin. Maistui aivan loistavalle...tuli nopeasti. Pizzeriassa uudet tilat...hyvät. Hinnat kohdallaan...halvat. Kannattaa kokeilla...mahtava kokemus.


Lisätty: 2006-08-26

Aukioloajat voisi vaikka pistää, niin tietäisi koska tilaisi ja menisi... Btw. Sama muillekkin kebab paikoille, kenellä ei ole aukioloaikoja.


Lisätty: 2006-07-25

Pernon kepappila voittaa jo äidin ruoatkin. Ainoa miinus on rullan pieni koko mutta kyllä silläkin nälkä lähtee. Pizzat loistavia, erityisesti Perno Special.


Lisätty: 2006-07-16

KAntapaikkani, Halpaa ja hyvää. Tuo joka 10:s pitsa / kebabbi on mainio jutska ja se 4 kebabia 16 ekellä rulettaa.


Lisätty: 2006-07-10

Hyvää ruokaa, varsinkin hawaii kebab.


Lisätty: 2006-04-21

Ihan pirun loistavat ruuat. Ei yhtään löydy edes ak-47:n hylsyjä. Tätä lisää.


Lisätty: 2006-04-03

En juuri huonoa sanottavaa löydä. Hawaii kebabist iso plussa


Lisätty: 2006-02-18

Oli viime kesällä vielä hyvä paikka, etenkin hyvän lounastarjoushinnan puolesta (4,5e: kaikki pizzat ja kebabit + tölkkijuoma/maito/vesi ja kahvi). Tuossa ennen joulua petyin pahasti, vaikka oli uutta työvoimaakin hankittu ja laajennettu tuplakokoiseksi koko paikka ostamalla vieressä lopettaneen pitopalvelun tilat: kebab ranskalaisilla kesti tulla arviolta 10 minuuttia, mikä on mielestäni hieman liikaa, koska kukaan muu ei ollut syömässä. Lautanen tuli pöytään, ja totesin heti alkuun, että liha ja ranskikset olivat huoneenlämpöisiä, ja salaatti veti viimeisiä hönkäyksiään siinä mukana. Ranskalaiset olivat myös tajuttoman pitkiä, siis mukana oli jotain 25 sentin pituisia yksilöitä. Siis toki saattoi olla uudella kebunvääntäjällä huono päivä, mutta sen perusteella kyllä kävelen tuohon Alaniin, joka on myös lähempänä kotia...


Lisätty: 2006-01-01

Kun muutin alueelle ajattelin, että tästä löydän oivan paikan kun opiskelijoille kaikki annokset 3,5e. Alussa maistuikin ihan "ok":lle, ei mitään ihmeellistä, mutta vei nälän. Mitä sitten tapahtui? Pari kertaa peräkkäin ruuan taso todella huono. Kerran kun hain pitsan ja iskenderin näin kun myyjä laittoi leipäpalat ja lihat mikroon. Kotona kun syötiin oli keskellä alla vielä osa jääkylmiä. Pitsan juusto ei yhtäkkiä maistukaan enää hyvälle.


Lisätty: 2005-10-20

Pernon kebab, se kantapaikka minulle. Rullakebab aurajuustolla on todella hyvää ja hinnat erittäin alhaalla. Lounastarjouksen aikaan kaikki kebabit 4,5e ja pizzat 5e. Lisäksi saat limutölkin, kahvia, vettä ja salaatin. Myyjä on todella mukava hemmo ja paikan laajentumisen jälkeen tullut siistimmäksi ja hienommaksi paikaksi. Joskus voi hieman kestää ruuan valmistus, mutta kyllä sen odotuksen voi odottaa katselemalla telkkaria tai sitä kivaa kultakalaa, joka popsii akvaarion pohjasta kiviä ja sylkee niitä pois. Kanta-asiakas kortinkin saa jos haluaa, ja sitten joskus saat ilmaisen annoksen.


Lisätty: 2005-04-25

Olen ottanut tämän paikan kantapaikakseni. Annokset ovat sopivan isoja ja hinnatkin kohdallaan. Opiskelijana saa minkä tahansa kebabin tai pizzan kolmella ja puolella eurolla. Kastike tuo hiukan miinusta mutta muuten kokonaisuus on hyvä. Täytyy vain toivoa ettei tästä tule hirveän suosittua paikkaa, koska siellä on todella pienet tilat, vain neljä pöytää, mutta onneksi kotiinkuljetus löytyy.


Lisätty: 2005-03-18

Kastike vähän mauton ja tulinen kastike = mieto. Mitä mieto sitten on, en tiedä. Hinnat olivat erinomaiset. Lounasaikana (11-15) kaikki skebat ja lätyt 4.50€ jossa mukana 0.33l:n juoma. Työkalut muoviset. Tilat vähän epäsiistin oloiset.


Lisätty: 2004-12-02

Päätin rankan työpäivän jälkeen hemmotella itseäni rulla falafelilla, joten ensin kävelin töistä pizzeriaan ja sieltä kotiin. Rulla oli todella iso ja olin tyytyväinen ostokseeni kunnes huomasin sen olevankin kebab-rulla. Soitin pizzeriaan valittaakseni ja vartin tappelun jälkeen minulle luvattiin tehdä uusi annos kunhan kävisin noutamassa sen. Olin aivan poikki enkä jaksanut lähteä kävelemään takaisin ja mielestäni heidän oli itse korjattava virheensä ja tuotava oikea annos minulle kotiin. Tähän ei kuitenkaan suostuttu. Kehtasipa mies vielä väittää minulle ettei heiltä löydy kyseistä annosta. Kommentin "Kyllä se ainakin teidän listaltanne löytyy!" jälkeen puheenaihe vaihtui opeasti. Pomo ei ollut paikalla ja uusi harjoittelija teki helposti virheitä. Lopulta totesin "Eipä tarvitse enää syödä teillä.." ja sain luurin korvaani. Pettymys oli suuri koska muutin juuri pizzerian lähelle ja siitä olisi tullut uusi kantapaikkani hyvän ruoan ja halpojen hintojen vuoksi. 4,50 oli kyllä liikaa pelkästä leivästä ja salaatista.. Kebabit syötin koiralleni, koska kasvissyöjänä en voinut niitä syödä. Kastike oli kyllä todella hyvää. Mielelläni en Perno Pizzeria & Kebabia alkaisi boikotoimaan mutta pettymys oli suuri. Ihan ymmärrettävää että harjoittelija voi tehdä virheitä ja uutta annostahan minulle luvattiin, mutta mielestäni ansaitsin edes jonkun näköisen korvauksen heidän virheestään.


Lisätty: 2004-10-05

No mutta täältähän saa kaupungin parasta pizzaa! Tilasin kotiin ihan kokeeksi ja yllätyin todella iloisesti. Osoitetta oli vähän vaikea selittää, mutta kaveri löysi kuitenkin perille. "Perno Special" -nimisessä pizzassa on kebablihaa, suolalihaa, tonnikalaa, katkarapua ja herkkusientä ja hinta vain 5 euroa. Testatkaa ihmeessä, ellei muuten niin nimen vuoksi!


Lisätty: 2004-08-18

Kotiin kuljetus plussaa. Itse en ole muuta kuin tilannut paikasta pizzaa työpaikalleni pernon telakalle. Hinnat ovat halvat ja "supetarjous" kaksi pizzaa + 1,5l juoma sopii loistavasti juuri tarkoituksiini eikä kotiinkuljetuksestakaan tarvitse enää erikseen maksaa. Pizzat ovat hyvän makuisia ja kohtuu kokoisia ja toimitus on nopea (alle 30 min).


Lisätty: 2004-08-12

Hinnat ovat todella edullisia, mutta ostaessani rulla kebabin se oli aivan "tyhjä". Kuori oli raaka ja vetelää, ja salaattia (yök) noin 10g täyttä mössöä. Lihaa kuin venäläisessä hernekeitossa, toveri herne etsii kaveriaan, mutta turha on työ. Kebab konaisuudessaan lähes syönti kelvoton.


Lisätty: 2004-07-05

Pansiossa jo toinen kebumesta - halpa! 4 kebua tai pizzaa 16:lla eurolla, lounasaikaan kaikki pizzat ja kebut 4,50 sis. juoman ja opiskelijoille kaikki 3,50 euroa. Kebab-annokset ihan kohtuullisa, mutta pizzat ovat erinomaisia.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute