Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Kuusankoski > Toros Kebab-Pizza

Toros Kebab-Pizza

 

Kauppa-Aukio 1
45700 Kuusankoski
Keskellä Kuusankoskea
puh. 05-374 3303


Liha  6.4 Kastike  6.4 Lisukkeet  5.6  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  6.7 Siisteys  6.2 Hinnoittelu  5.7 Pankkikortti  Kyllä    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 36 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-02-28

omg, hyvä paikka


Lisätty: 2007-11-15

huono paikka liha huonoa. Palvelussa parantamisen varaa. Kyseinen paikka ei päästä esimerkiksi opaskoiria sisään! Kiertäkää kaukaa


Lisätty: 2007-07-09

Hyvä palvelu ja sapuska parempaa kuin norsun kärsä. Kaljalle voi mennä, jos on vaimo jättänyt ja harmittaa sateinen päivä muutenkin. Ennen vastapäätä oli hirvee räkälä Dragons, jonne ei heti aamusta päässyt tenuttamaan, niin Rötökseen pääs oluille. Ja jos myyjä ei edes v***uile vaikka olet hirveessä kumarassa, ni pitää sanoa, että onneksi se vastapäinen räkälä palo.


Lisätty: 2007-04-14

Toros on ihan hyvä paikka. Pitaleipä on vakioannos. Toroksessa sitten kannattaa kanssa syödä, ettei myyjä ihmettele että mitä joku tekee siellä syömättä. Hyvää olutta, Lapin Kultaa hanasta kohtuuhintaan.


Lisätty: 2007-04-14

Toros on ihan hyvä paikka. Pitaleipä on vakioannos. Toroksessa sitten kannattaa kanssa syödä, ettei myyjä ihmettele että mitä joku tekee siellä syömättä. Hyvää olutta, Lapin Kultaa hanasta kohtuuhintaan.


Lisätty: 2007-03-19

Paras kebabpaikka, missä olen ikinä käynyt! Iskender-kebab on ihan uskomattoman hyvää; kolmea eri kastiketta ja niitä on riittavästi, leipäpalat ihanan pehmeitä ja kebabliha sopivan ohutta. Muita suosikkejani ovat kebabpitaleipä, kanapita ja pitsoista kebab special. Nam!


Lisätty: 2006-02-19

Palvelu hyvää ja parasta kebablihaa mitä olen syönyt. Ei mitään Saksalaista pakastekebabia mitä suurin osa kebabravintolista tarjoaa. Sama pätee myös pitaleipään ja kastikkeisiin. Myös pihvit ja pizzat ovat hyviä. Tosin annosten koko ja laatu saattaa tosinaan vaihdella ja ravintolan penkit ovat liian ahtaat. Kaikesta huolimatta paras kebabpaikka missä minä olen käynyt.


Lisätty: 2005-04-29

Kanasalaatti on parempi kuin missään muualla.


Lisätty: 2005-03-04

Annosten taso vaihtelevaa. Aloittaessaan isot ja äärimmäisen hyvät annokset, etenkin rullat, kompensoivat hieman suolaisen hinnan. Statuksen vakiintuessa annoskoko pieneni. Rullissa parhaimmillaan lihaa ja muuta sälää hyvässä suhteessa, kastikkeelle toivoisi enemmän potkua. Auralla terästettynä ja hyvänä päivänä sekä pita & rulla ovat kuitenkin erinomaisia. Pizzat kalliita ,mutta ok, täytteissä ei pihdata, vaan jälkikäteen janottaa perhanasti.


Lisätty: 2005-02-22

Paras pitaleipä ikinä. Kastike huikean hyvää, ei liian tulista. Ja minkä kokoinen, hyvä kun jaksaa syödä. Pitaleivässä on kyllä rahoille vastinetta. Pizzatkin ihan ok. Salaatti ehkä hiukan yksinkertainen.


Lisätty: 2005-01-26

Heikoin Kuusaan kolmesta. Iän myötä jäänyt uudenpien jalkoihin hinnoissa ja laadussa.


Lisätty: 2004-11-19

Liha oli aivan hirveää paakkuisesta kastikkeesta puhumattakaan. Suosittelen kiertämään kaukaa.


Lisätty: 2004-10-09

Erinomainen paikka josta saa myös salaatteja! Paikan ongelma on tason suuri vaihtelu, tänään erinomaista,huomenna heikkoa sitten taas hyvää.. parhaimmillaan yksi parhaista suomessa ja heikoimmillaankin ihan ok


Lisätty: 2004-09-24

Kebab ei erikoisen hyvää. Tykkään rapeasta pitaleivästä, jota täältä, eikä kuusankoskelta ollenkaan saa. Leipä yhtä vetinen kuin tiskirätti. Täytteetkin aika huonoja. Pizzat sentään ihan ok makuisia.


Lisätty: 2004-08-19

Kebab-liha herkullista, palvelu ripeää myös lounasaikana. Parasta mitä Kuusankoskella voi saada (!) ja kaiken kruunaa jälkiruoaksi hintaan sisältyvä pehmeä arominen kahvi!


Lisätty: 2004-07-01

Maukkaat kebabit (useita vaihtoehtoja perinteisten lisäksi), samoin pizzat suunmukaisia. Paikasta saa myös pihvit ja leike-annokset eikä hintaakaan ole liikaa. Nam Nam. ;)


Lisätty: 2004-06-30

Parasta kebabia, mitä olen Suomessa syönyt. Ja olen syönyt kymmenissä eri ravintoloissa. Kokeile Iskenderiä.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute