Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Roban Pizza-Kebab

Roban Pizza-Kebab

 

Iso Roobertinkatu 17-19
00120 Helsinki


Liha  5.8 Kastike  5.4 Lisukkeet  6.1  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Kyllä
Palvelu  6.4 Siisteys  7.1 Hinnoittelu  6.3 Pankkikortti  Eos    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 16 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-08-01

Rulla Kebab maistuu tässä paikassa. Hintoja korotettu, lounas 7,90 EUR(sisältää salaatin, valitsemasi kebabin, virvokejuoman(limu tai vesi) ja kehvin). Hinta-/laatusuhde siis heikentynyt remontin ja hinnankorotuksen jälkeen. Ystävällinen "kesätyttö" ottaa tilaukset vastaan. Stadin Kebab muuten käy välillä tekemässä pizzoja tässä paikassa, yhteistyötä siis löytyy. Kesällä terassa, siisteys voisi olla parempi.


Lisätty: 2007-06-09

ruoka oli hyvää,mutta se yksi teidän 'pojista' joka on illalla töissä,niin on syötävähn hyvän näköinen ! se joka aina hymyili minulle kun tulin sinne eilen illalla ja tänään illalla syömään :) aaaaahh !


Lisätty: 2005-11-21

Rullakebab oli todella hyvä: Tyylikäs ulkomuoto, iso koko, hyvät ja maukkaat lisukkeet ja lounasaikaan hinta 6,5€.


Lisätty: 2005-07-13

Liha todella mautonta kuten kastikekin, annoskoko (kebab salaatilla) oli keskiverto. Ei säväyttänyt.


Lisätty: 2005-03-16

Annos pieni edes iltanälkään, käydessäni jouduin ottamaan pitsan kyytipojaksi.


Lisätty: 2005-02-07

Rullakebab ja Rullakana eivät yhtään hullumpia.


Lisätty: 2004-12-02

Päädyin iskenderiin. Koko ei järisyttänyt, mutta en todellakaan jäänyt nälkäiseksi. Kastike oli oivaa, juuri sopivan makeaa. Liha maistui ihan kebabilta, niinkuin pitää. Salaatin salaattikastike yllätti, en ole törmännyt muualla. Leivän ja kebabin suhde oli liian pieni leivän puolelta, jos jotain negatiivista täytyy mainita. Tällaisesta iskenderistä maksan hymyillen 7 euroa. Ilman muuta parhaita kebab-ravintoloita, joissa olen käynyt!


Lisätty: 2004-08-22

Hyvällä paikkalla, mutta kokkaustaidot näyttävät puuttuvan paikan pitäjiltä. Iskender kebab maistui joltain muulta kuin kebabilta, pizzat näyttivät kuitenkin päältä päin ok. Kiva terassi, muuttuu koko ravintola varmaan pikkuhiljaa keskikaljapaikaksi, joita on koko Punavuori jo muutenkin pullollaan.


Lisätty: 2004-08-03

Astuin ravintolaan tyttöystäväni painostuksen ja nälkäisyyden johdosta, tämä oli virhe. Kumista ja palanutta lihaa aivan mauttoman kastikkeen kera! Vaikka rafla on hyvällä paikalla en suosittele sitä kenellekkään! Hyi olkoon!


Lisätty: 2004-07-27

Pitkän harkinnan jälkeen valitsin viidestä vaihtoehdosta iskenderin. Ei pahaa, ei hyvää. Annos tuo mieleen Stadin ja Chillin tarjoamukset. Kastikkeet muistuttavat Stadista ja lihan jäykkyys Chillistä. Eniten häiritsi se, että ruoka ui kastikkeessa. Salaattia on melko runsaasti ja pitan palat ovat myös ok. Kehottaisin kuitenkin valitsemaan tässä paikassa pizzaa tai leikkeleitä. Miljöö on miellyttävä. Sisällä on avaraa ja terassillakin kuusi pöytää, joista voi tarkkailla Roban nuorekkaita dallaajia.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute