Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Sisle

Sisle

 

Malminrinne 2-4
00100 Helsinki
Simonkentän lähellä
puh. 09-6931368


Liha  4.4 Kastike  4.4 Lisukkeet  4.2  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  4 Siisteys  4.7 Hinnoittelu  5.3 Pankkikortti  Eos    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 15 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-02-18

Kelpo mättöä hintaan nähden, mutta muuten epämääräinen luukku.


Lisätty: 2009-01-06

Ihan hirveetä kebabia. kävin ensimmäisen ja viimesen kerran.


Lisätty: 2007-09-24

Kebab valkosipuliperunoilla aivan kelvollinen. Salaatit ja kastikkeet ihan ok. Tosin olin melko nälkäinen syödessäni sen. Ja annosta sai odottaa 20 minuuttia, kun paikalla oli peräti kolme asiakasta. Edullista toki on. Hinta-laatusuhteeksi voisi siis sanoa kohtalaisen hyvän. Mutta täällä kannattaa kokemukseni mukaan syödä pizza. Kaikki lätyt 5 euroa, ja maku erinomainen. Kyllä lähtee! Siis nälkä.


Lisätty: 2005-02-02

Mikro kilahteli annosta valmistettaessa, mutta silti ainoana asiakkaana sen tuloon kesti n. 10 min. Liha standardibulkkia, lokeroiduista lautasista plussaa. Nälkäänsä söi. Vaihtoehtona intialaisannokset houkuttelivat, mutta olivat kalliin oloisia. Lisäkuriositeettina sai seurata livenä käsin tapahtuvaa astioiden pesua -paikan keittiö on siis liian pieni tiskikoneelle.


Lisätty: 2005-01-08

Kotiinkuljetus noin 200 metrin päähän kesti lähes 1,5 tuntia (kolmen puhelun jälkeen). Kuski joutui odottamaan lähes puoli minuuttia oven edessä (näin ikkunasta hänen saapumisensa) ja piti minulle asiasta puhuttelun. Hinta oli matkalla noussut, koska netissä oli kuulemma vanha lista(?). Ruoka ihan ok, mutta palvelu helvetin heikkoa.


Lisätty: 2004-07-24

Sisle on äskettäin avattu monipuolista ravintoa tarjoava paikka Kampin laidalla. Itse kävin testaamassa iskenderin, ja laajalla kokemuksella totesin sen Helsingin asteikolla perustavaraksi. Tuli siis syötyä kokonaan vaikka kebab annoksien maun suhteen nirso olenkin. Erityismainintana lokerolliset lautaset, joiden ansiosta ei mene puurot ja vellit sekaisin. Monissa paikoissahan (vrt. Tsadin kebab ketjumuodostelma) ongelmaksi muodostuu se, että siinä vaiheessa kun haluaisit nauttia viimeiset pommesit niin liian vetinen kastike on turmellut ne ja ranet muistuttavat jotain purjon tapaista. Valitettavasti listalla on vain neljä kebab annosta, mutta sen lisäksi löytyy pizzaa, pastaa, salaatteja, kasvisruokia ja intialaista ruokaa. Hyväksyvät myös lounassetelit. Yhteenvetona tämä paikka on siis keskitasoa, joka ei herätä sen kummempia tunteenpurkauksia suuntaan tai toiseen.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute