Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Halikarnas

Halikarnas

 

Ruoholahdenkatu 18
00180 Helsinki
Kantiksesta 200 m lounaaseen
puh. 09-6851862
http://www.ravintolahalikarnas.fi/

Avoinna: Ma-Pe 11.00-23.00  La-Su 12.00-23.00


Liha  4.8 Kastike  5.7 Lisukkeet  8.2  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  7 Hinnoittelu  5.7 Pankkikortti  Kyllä    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 36 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-01-03

Olen käynyt buffetin antimia nauttimassa yleensä illemmalla, sen viimeisellä tunnilla, joka on ilmeisesti huonoin ajankohta enää yrittää kaapia noutopöydästä jämiä omalle lautaselle. Salaattipöytä tosin on aina runsas, värikäs ja monipuolinen, mutta ne lämpimät ruuat sitten: voi voi! :( Jäljellä hieman kebabia: rasvaisen oloista, venyvää ja vanhentuneen tuntuista kökköä. Valkoista mautonta riisiä, ranskalaiset loppu. Viimeksi käydessäni (30.12.) tarjolla olleet kanankoivet sen sijaan olivat maukkaita ja pelastivat sen mikä pelastettavissa oli. Buffetia ei tosiaan viitsitä täyttää jos paikalla vain muutama ruokailija, vaan ilmeisesti ajatellaan että kalutkoot nyt tyhjäksi koko pöydän viimeistä murua myöten. Mainittuna iltana paikalle pelmahti tosin yhtäkkiä suurehko perheseurue, joka sai henkilökunnallakin liikettä niveliin sen verran, että buffetia jopa alettiin täydentää tuoreilla sapuskoilla. Palvelu paikassa on ihan asiallista, joskin hieman töykeän tai jäyhän tuntuista. Miljöö eli itse ravintola on viihtyisä, rauhallinen. Turkkilaista, värikästä kitschiä ja sopiva taustamusiikki toki miljöön mukainen.


Lisätty: 2008-11-10

Kebab liha bufeessa on lähes poikkeuksetta kylmää ja erittäin rasvoittunutta. Paikan palvelutaso ja ruuan tipreus on laskenut merkittävästi. En voi suositella paikkaa, lähes paha mieli tulee täällä käydessä.


Lisätty: 2008-11-10

Buffetin taso laskenut huomattavasti varsinaisen lounasajan ulkopuolella. Kebabliha kylmää, ja eltaantunessa rasvassa pyöritellyn makuista. Tiskiä ei välitetä täyttää. Aikaisemmin tämä paikka oli parempi. Tällä hetkellä mielestäni buffet ei vastaa siitä maksettua hintaa.


Lisätty: 2008-10-27

Paikan taso laskenut. Bufee pöydän kebabastiassa monesti puolilämmintä erittäin rasvaista tukku kebab lihaa. Lisukkeet edelleen kohtuullisen hyvät ja tuoreista leivistä erityismaininta. Mutta ei todellakaan hyvän kebablihan paikka.


Lisätty: 2008-05-07

Halikarnas on tuossa toimiston lähellä, ja siellä on tosiaan buffet aina päivisin, aika pitkälle iltaan. Tämä on siitä mielenkiintoinen kebab-paikka, että itse ruoka ei ole välttämättä perus-kebabia, vaan mukaan on lisätty erittäin maukkaita lisukkeita, ja kebab lihassakaan ei ollut mitään vikaa. Täällä voi syödä itsensä täyteen 8,40e hintaan, ja palvelu on ystävällistä. Mielenkiintoiseksi Halikarnaksen tekee juuri lisukkeet kebabille, olen käynyt vain buffetissa, joten puhun vain siitä, mutta makuhermoja hemmotellaan kun siellä käy. Kebab oli itseasiassa erittäin hyvää. Väri oli hieman hämäävä, mutta maku oli kohdallaan. Suosittelen kaikille käymään ainakin kokeilemassa Halikarnaksen. En tiedä mille asteikolle Halikarnas sijoittuu, koska huonoja kebab-paikkoja tulee hyvin harvoin vastaan, ja kirjoitan mielummin vain niistä paremmista. Halikarnas on erillainen kuin esim. Eerikin-pippuri, positiivisella tavalla erillainen. Eerikin-pippuri on tuossa Halikarnaksen vieressä muutenkin.


Lisätty: 2007-05-27

Surkea paikka liha maistui kauhealta.Kävin koska kaverit suositteli mutta toista kertaa en käy SE ON VARMA SE


Lisätty: 2006-10-28

Ensimmäistä kertaa tuli käytyä ja ei tarvinnut pettyä. Buffet meni mielestäni ykköspaikalle Helsingin tarjonnasta. Liha ei sinällään ollut mitään ihmeellistä, sellaista varmaa perustasoa, mutta ne lisukkeet. Vaihtoehtoja löytyy kymmeniä, leipä oli tuoretta ja muutenkin ruuat maistuivat tuoreelta. Paikka on siisti kun mikä ja buffettia täydennettiin hyvään tahtiin joten mikään ruoka ei päässyt loppumaan. Esimerkillistä toimintaa, hyvä hyvä!


Lisätty: 2006-08-15

Ehdottomasti kaupungin paras paikka! Liha mielestäni erinomaista. Buffet on riittävän laaja, ehkä hiukan niukempi kuin Anissa, mutta parempi laatu ja mukavampi ympäristö vie kyllä selvään voittoon! Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja kiiruhtaa heti tuomaan buffet-pöydästä puuttuvia juttuja kun hiukan vinkkaa.


Lisätty: 2006-04-11

Käytiin kokeilemassa kun oli sijoittunut täällä hyvin. Liha pahaa, ranskalaiset liian paksuja ja raakoja, sisustus hieno. Juuri ennen kun ruuat tuli pöytään, keittiöstä kantautui inhottava "pling" -ääni, en olisi yhtään yllättynyt jos ruokani olisi juuri silloin valmistunut.


Lisätty: 2005-03-04

Halikarnaksen liha ja kastike ovat peruslinjasta poikkeavia, mutta hyvällä tavalla niin ja vaihteluhan virkistää. Buffet on oiva ratkaisu, valinnanvaraa löytyy ja leipä on erinomaista. Ainoa miinus siitä, että buffetti tuntuu aika usein olevan vajavainen eli melkein joka kerta joutuu erikseen kyselemään leivän/kastikkeen yms. perään. Palvelu muuten hyvää. Kannattaa ainakin kokeilla tätä paikkaa.


Lisätty: 2005-01-18

Halikarnaksen buffet on mainio lounaspaikka. Salaattipöytien tarjonta on todella laaja ja siksi suosittelen buffetia, joka on tarjolla aina klo 17 asti. Alkupalojen jälkeen voikin siirtyä varsinaiseen pääruokaan. Tarjolla oli kebabia, kanaa, riisiä ja lohkoperunoita + jotain muuta. Kebabliha oli asiallista, joskin lämpöastiassa hieman kuivunutta. Kastike myöskin ihan kelpo tavaraa, mutta säädetty valtavirran makuun sopivaksi. Kahvi sisältyi hintaan. Palvelussa ja tunnelmassa ei ollut mitään huomattamista.


Lisätty: 2004-09-04

Seisivasta pöydästä olen pari kertaa käynyt kebabia syömässä, ja pakko sanoa, että ainakaan niillä kerroilla lihalla ei ole ollut mitään tekemistä kebabin kanssa. Menkää Aniin.


Lisätty: 2004-08-17

Seisova pöytä (hinta laskenut, nyt 7.20€) vakuutti. Liha oli ihan hyvää, tosin lämpöastian harvasta täydennystahdista johtuen osa siivuista oli paahtunut hieman liiaksikin, ja osa kauan seisseinä olivat viilentyneet. Mutta tämän virheen korvasi kastike. Varsinkin chilijauheella maustettuna aivan loistavaa, ehkäpä jopa parasta koskaan saamaani. Tähän lisättyinä leppoisa, mutta ripeä palvelu sekä mukava sisustus veivät Halikarnaksen minun kohdallani pääkaupunkiseudun top 3:een yhdessä Anin ja Kilimin kanssa.


Lisätty: 2004-08-09

Yleisvaikutelma ihan laadukas ja noutopöytä paras. Liha ja kastike samaa tasoa kuin Anissa ja Persiksessä, mutta muissa antimissa vie voiton. Lohkoperunat ovat usein vähän kortilla. Noutopöytä auki vain klo 17 saakka, mistä miinusta. Ei ehdi syömään töiden jälkeen, eikä tämän jälkeen töihinkään jaksa palata, hyvä kun kotiin. Listalta olen ostanut vain kerran, siitä ei ole ihmeempää kommentoitavaa. Taisi olla aika pieni ja hintava.


Lisätty: 2004-07-02

Seisova pöytä (7,90 €; ma-pe 11-17, la-su 12-17) kaupungin runsain. Lihan (lammasta) lisäksi tarjolla useita kastikkeita, salaatteja, perunaa, riisiä, leipää, kalaa, viininlehtikääryleitä, hamastahnaa. Lisukepöytä on niin runsas, että harjaantumattomampien asiakkaiden lautaset ovat täynnä jo ennen lihapöytää.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute