Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Ani

Ani

 

Telakkakatu 2
00150 Helsinki
Masa-yardsin telakan sisäänkäynnin lähellä
puh. 09-622 2797
http://www.ani.fi


Liha  8.5 Kastike  8.1 Lisukkeet  8.9  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8.3 Siisteys  8 Hinnoittelu  7.5 Pankkikortti  Kyllä    
22 arvostelua vuoden aikana (yht. 177 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-12-31

Kyllä oli hyvät sapuskat ! Lihhaa kun ottaa, niin kannattaa ottaa pohjalta asti, näin tulloo rasvat mukaan


Lisätty: 2009-08-16

Niin paljon hehkutusta saanut Ani tuotti kyllä aikamoisen pettymyksen. Kebab oli enemmänkin jauhelihamurekkeen tapaista, kuin oikeaa kebabia. Kebab myös dunkkasi ja maistui ihan selkeästi jauhelihalle, sillä mausteita siinä ei oltu kyllä pahemmin käytetty. Buffan lämpimät ruoat olivat siis todellinen pettymys, mutta salaattibuffa on kyllä todella monipuolinen. En voi valitettavasti suositella kebab-buffaa kenellekään.


Lisätty: 2009-05-31

Älyttömän hyvää baklavaa


Lisätty: 2008-11-23

Oiva paikka, jonka buffan liha on nyt muutaman vuoden ajan ollut hieman heikkotasoista ja öljyistä. Pari viikkoa sitten sain kuitenkin ilokseni havaita, että paikka oli nostanut rimansa entiselle tasolleen ja varsinkin liha oli erityisen hyvää. Kiitos keittiölle! Valehtelematta Helsingin paras kebabbila.


Lisätty: 2008-11-20

Ani ei ikinä petä Kebben ystäviä, selkeesti stadin ygöskebbe vuodesta toiseen.


Lisätty: 2008-08-13

Olen käynyt kaksi kertaa lähiaikoina Anissa. Toisella kerralla söin lounasaikaan Kebab buffetin ja toisella kerralla ilta-aikaan aivan muuta. Mutta koska tämä on kebab sivusto alotan lounaspöydästä: Lounas oli karvas pettymys! Liha oli ehkä huonointa mitä olen eläessäni nähnyt, käppyräisiä pienen pieniä palasia jotka olivat melkein kylmiä. Tomaattikastike oli niin pahaa että piti tehdä töitä ettei kyynel tulisi silmään. Samoin riisi ja muut lämpimät lisukkeet olivat aivan surkeaa laatua, ja leipä oli lähinnä vitsi! Muut lisukkeet sen sijaan kohtuullisen hyvää tasoa (salaatit, oliivit jne.) ja monipuolinen valikoima... Paikalla oli vain yksi, hieman töykeänoloinen, suomalaisnainen jonka palvelua ei voi kehua. Paikka oli lisäksi täynnä eestiläisiä raksatyöntekijöitä, musiikkia ei ollut ja koko tunnelma oli enemmän kuin jossain halpahallissa kuin laadukkaassa turkkilaisessa ravintolassa... ...Sitten siitä toisesta kerrasta. Kävin syömässä Anissa saksalaisen tyttöystäväni kanssa illalla listalta, ja tämä tapahtui ennen äsken mainittua lounasinsidenttiä. Söimme Anin spesiaali menun kahdelle hengelle. Meze lautanen on yksi parhaista mitä olen kokenut - sekä ulkonäkö että maku oli kaikinpuolin kohdillaan. Samoin pääruokalautanen oli täydellisen tasapainoinen kokonaisuus. Palvelu oli parempaa kuin olisi voinut toivoa, mukava turkkilainen kaveri heitti sopivaa vitsiä vähän joka väliin ja oli muutenkin oikein mukava ja palvelualtis. Lisäksi tunnelmallinen valaistus, kynttilät ja turkkilainen musiikki loivat loistavan ilmapiirin, jossa myös kiviseinäinen sisustus pääsi oikeuksiinsa. Jälkiruoka ja turkkilainen kahvi kruunasivat illan. Summa summarum: lounaspöytä -> huonointa roskaa, hirveässä luolassa illallinen listalta -> parasta laatua ainutlaatuisessa tunnelmassa


Lisätty: 2008-07-25

Suosittelen lämpimästä lounasbuffetia isoon nälkään. Liha on mureaa, mutta kastike saisi olla ehkä aavistuksen tulisempaa näin tulisen ruoan ystävälle. Lisukepöytä on suorastaan erinomainen ja sisältää valtavan määrän erilaisia salaatteja sunmuita tilpehöörejä. Hinta on kohtuullinen (8,90e), jos sen edestä jaksaa syödä. Palvelu on asiallista, mutta ei ylitsepursuavan kohteliasta tai tuttavallista. Tilat ovat tunnelmalliset ja siistit, mutta koska tarjoilupöytä on erittäin pieni muodostuu siihen helposti jonoa, vaikka asiakkaita olisi vähän.


Lisätty: 2008-04-21

Aikani luettuani täältä ylistäviä kommentteja Ani:sta olen nyt pari kertaa käynyt kokeilemassa kyseisen ravintolan buffettia. Kyseessähän on taivas maan päällä; liha, lisukkeet, palvelu ja kaikki muukin on aivan loistavaa. Ei ole kyllä yhtään turhaan kehuttu paikka! Paikka on ehkä hieman vaikea ensikartalaisen/seutua tuntemattoman löytää mutta on vaivan väärtiä päästä paikalle. Paras kebab-paikka missä olen ikinä syönyt!


Lisätty: 2008-04-02

Täydellinen paikka lihan ystävälle. En tiedä parempaa paikkaa helsingissä


Lisätty: 2008-02-19

Mielestäni parhaimmat mätöt pitkiin aikoihin! Pieni miinus ranskalaisten puutteesta, mutta sen unohtaa kun astuu raflaan sisään. Buffettiplussa minulta!


Lisätty: 2008-01-26

Kävin just hakeen sieltä kebben lohkoperunoilla mukaan, ois saanu tehdä oman setinki seisovasta pöydästäki, jätin suosiolla homman niille jotka sen osaa, täytyy todeta et keittiössä duunattu setti oli kyllä buffetin antimia laadukkaampi, ei buffetissakaan tosin moittimista oo. Setti oli kyllä annoskooltaan ja maultaan loistava, salaateista en tosin hurraata huutais, ainakaan omiin mieltymyksiin ei kuulu punakaali ja oliivit kebben lisukkeina. Täytyy vielä annoskoosta lisätä että Hesen Giga-aterioita tämmönen liki satakiloinen syö koska vaan 2kpl yhteen putkeen juuri röyhtäilemättä, tuosta annoksesta oli pakko pistää puolet jääkaappiin odottelemaan kun ähky helpottaa.


Lisätty: 2007-11-22

Muutaman kerran popsinut lounaan tuolla enkä kadu; ehkäpä Kilimin jälkeen suomen paras ja aidoin kebab. Tapas/lisukepöytä ei pärjää kilimille, mutta pesee perus kebab paikat mennen tullen. Pääkaupunkiseudun toinen gourmet- kebab, kannattaa kokeilla.


Lisätty: 2007-10-24

Jumalten ravintola.


Lisätty: 2007-10-10

Mesta on hyvä, jopa huippu. Olen alkanut viimeisen puolen vuoden aikana tehdä tuttavuutta paikan kanssa ja meistä on tullut siitä myöten lähes jokaviikkoiset tuttavat. Liha, kastike, lisukkeet...kaikkea tarjolla, juuri sen verran kuin ruhoni tarvitsee. En voi koskaan haukkua paikkaa, jossa saan itse säännöstellä kastikkeen ja lihan balanssin. Ai, se se on poikaa. Mahtava mesta - suosittelen!


Lisätty: 2007-10-04

Laadukas kebbe kebbenälkään. Ei ole hinnalla laatua pilattu.


Lisätty: 2007-10-02

siis kyllä ehdottomasti paras kaikista kebab buffeteista mitä olen syönyt, monipuolisin, on jopa hummusta ja erilaisia slaateja ja kreikkalaisia oliveja (ei turkin rojua) ja ei ole ruoat kuivaksi käynyttä ja mautonta roskaa kuten 2 muussa missä olen buffetin syönyt.


Lisätty: 2007-09-06

Olen kolunut nyt kaikki Helsingin kebab mestat, jotka mainitaan tällä sivustolla. Voin suositella Ania. On Helsingin paras Kebab-ruokala, ei jäänyt nälkä, liha on hyvää, lisukkeita saisi olla enemmän mutta jostain pitää tinkiä jos lihaa on näin loistavaa ja sitä saa mättää niin että napa rutisee.


Lisätty: 2007-07-15

Joku tuossa alempana kyseli buffetin hintaa. Eli 8,50€ kustantaa tällä hetkellä. Moitteen sijaa ei juuri ollut, paitsi joku tulisempi kastike tekisi terää.


Lisätty: 2007-06-10

Aivan loistava bufee pöutä, paras stadissa missä olen käynyt. Kilimin tasoa!!!


Lisätty: 2007-05-14

Kaveri ehdotti tätä paikkaa, menin. Mukava vaihtelu perinteiselle ranskalaiset+kebab yhdistelmälle. Kaikkea löyty ja kaikki oli hyvää. Eipä se kai enempää selittelyä tarvitse.


Lisätty: 2007-04-29

Buffeta voin suositella niille jotka tykkää vetää kebbeöverit paikanpäällä, itse olen lähinnä noutanut sapuskaa, kebabbi kannattaa teettää henkilökunnalla, vaikka samalla rahalla olisin mahdollista sulloa noutopakkaus seisovasta pöydästä itse täyteen, takahuoneessa väsätty kebbe tuoreempaa kuin seisovasta pöydästä, ja mukaan ladattu setti on annoskooltaan sellainen että niin paljoa ei jaksaisi edes liki satakiloinen ahtaa Buffetissa kupuunsa, itse tulee yleensä säästettyä puolet annoksesta myöhemmäksi kun ei mahdu kupuun, eli esim. noudettu riisikebbe 8.5e hintaan on loistava ja taatusti hintansa arvoinen mäsäytys.


Lisätty: 2007-04-17

Todella loistava paikka. Liha oli perkeleen hyvää vaikka olikin jonkin aikaa metallilootassa ollut. Tuli kerrankin syötyä oikeen kunnolla. Tänne pitää mennä ajan kanssa. Siistikin tämä paikka oli. Maistuu köynyssäkin ja etenkin silloin.


Lisätty: 2007-03-01

Ehdottomasti Helsingin paras kebabravintola! Kokonaisuus toimii, ruoka hyvää, siisti yleisvaikutelma ja hyvä palvelu. Käy sisään, syö ja maksa iloisena vatsa pullollaan herkullista evästä. Näin se pitää olla!


Lisätty: 2007-01-28

Paljon oli muuttunut pöperön laatu 90-luvulta, ei saa enää samaa lammaslihaa. Perunat oli vielä OK. Mutta kastike oli myös kokenut inflaation.Lisukkeissa saisi olla valinnanvaraa vähän enemmän, varsinkin kun on buffet. Täytyy sanoa että moni muu paikka kiilaa edelle laadussa. Paikka on hyvä ja suhteellisen viihtyisä.


Lisätty: 2007-01-10

Persepoliksen lopetettua, tarvitsti löytää uusi buffettipaikka jossa on aitoa lihaa (lammasta). Ani löytyi enkä ole pettynyt vielä kertaakaan. Suosittelen.


Lisätty: 2006-12-07

Todella hyvä paikka, jossa tulee aina käytyä kun on paikalla.


Lisätty: 2006-11-18

Olen itse Loviisasta, mutta kuitenkin "eksynyt" useamman kerran Aniin tuttavan suosituksesta. Voin suositella ehdottomasti ! Kiva ilmapiiri, äärettömän hyvä perinteinen kebabruoka, myös pihvit ym.. Pieni mutta lämmin paikka. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Ratikalla 3B tai 3T eiran sairaalalle, ja siitä lyhyt kävelymatka. Tai sitten bussit 16 ja 14B joiden pysäkki on ihan kulman takana.


Lisätty: 2006-10-17

Todella hyvä liha jota saa syödä niin paljon kuin haluaa, lisukkeet hyvät. Moni arvostelee paikan siisteyden huonoksi vaikka se kuuluu paikan imagoon. Ani!<3


Lisätty: 2006-07-29

Erinomainen ruoka, ja pidän kiviluolasisustuksesta. Ruoka hyvänmakuista ja sopivan tulista.


Lisätty: 2006-06-13

todella hyvä buffet viimenen silaus olisi että saisi vielä limua juoda niin paljon kun jaksaisi sekä ranskalaiset eivät olisi pahasta kebab oli niin mehukasta


Lisätty: 2006-06-11

Uskomaton sisustus ja oikea ravintolatunnelma. Liha on yhtä Helsingin parhaista ja lisukkeet ainutlaatuisia. Ehdottomasti Helsingin paras paikka.


Lisätty: 2006-06-09

Loistava paikka.


Lisätty: 2006-05-11

Jos laskisin Anin kebabpaikaksi, se olisi ehdottomasti niistä paras. Anin huono puoli on se, että kebabpaikkojen "kasuaalius" puuttu.


Lisätty: 2006-05-09

Paras Kebab buffee mitä stadista löytyy.


Lisätty: 2006-04-08

Ihme nillittäjiä täällä. Ani on ravintola, ei mikään tusinapikakebab Persoonallinen paikka, josta saa oikeaa ruokaa. Missä muualla saa stadissa monipuolisen buffetin 8 eurolla viihtyisän hämyisessä ympäristössä?


Lisätty: 2006-03-28

Mitä se paljonpuhuttu buffet sitten kustantaa?


Lisätty: 2006-03-07

Mukava paikka kaikin puolin. Sijaintinsa puolesta varma täky kesäisin. Ensin aniin ja sitten kaivariin köpöttelemään. Noutopöytä hinta-laatusuhteeltaan loistava! Listalta tilattavat kebabit Helsingin parhaita maultaan. Palvelu on jouhevaa ja mukavaa. Miinuksena paikan pieni koko, usein varsin täyttä.


Lisätty: 2006-03-06

Salaattipöytä mainio; samoin kebab. Paikka on melko pimeä ja nuhjuinen ja jonotus seisovaan pöytään ottaa välillä päähän. Tarjoiluhenkilökunta huonontunut! MUTTA silti Ani on parhaita paikkoja Hesassa syödä aitoa ja itsevalmistettua kebabia!


Lisätty: 2006-02-13

Ehdoton klassikko.


Lisätty: 2006-01-12

Stadin kärkiravintoloita. Toivioretken arvoinen.


Lisätty: 2006-01-07

Hyvin on lobattu, paikka keskinkertaista huonompi kaikin puolin. Ja se palvelu.


Lisätty: 2005-11-28

Ihan jees. Noutopöydässä oli kaikkea kummaa; kurpitsapikkelsiä ja punajuurta. Eivät oikein kuulu tällaiseen settiin. Paikka oli nuhjuinen, mutta ihan jees.


Lisätty: 2005-11-22

Olin pettynyt siihen miten lihan laatu on huonontunut, 90-luvun alussa söin paikassa paljonkin, ruoka oli tuolloin loistavaa napatanssijoineen. Liha oli kunnon lampaanlihaa, nyt oli samaa sekoite känttyä kuin muissakin kebab baareissa, kastike mautonta. Palvelu oli normaalia. Normaali kebab paikka ei parempi eikä huonompi, nostalgian takia täytyy mennä uudelleen. Mutta onneksi sisustus on pysynyt samana, sopivan hämymesta pimeeinä talvi-iltoina.


Lisätty: 2005-11-18

Seisovassa pöydässä tarjolla lihaa, riisiä, lohkoperunoita, kastiketta + reilu tusina mitä makoisinta lisuketta, mm. jäävuorisalaattia, oliiveja, leipää, kuskusia, pastasalaattia, tomaattia, sipulia, jalopenoja, marinoituja valkosipuleita, porkkanaraastetta, hapatettua kaalia, jogurttikastiketta, jne., jne. Buffetin hinta kaikenlisäksi uskomattoman alhainen laatuunsa nähden, vain n. 8 euroa. Uskomaton makuelämys.


Lisätty: 2005-11-18

Liha oli seissyt tarjoilupöydässä -> ei tuoretta.


Lisätty: 2005-10-17

A la Carte listalta Ebedyi Kebab. Loistava matsi Efesos oluen kanssa.


Lisätty: 2005-10-12

Eka kerta anissa ja hyvä mieli jäi. Salaattipöydässä on valinnan varaa jokaiselle. Liha maistui hyvälle, ehkä jossain olen parempaa maistanut mutta ei missään nimessä huonoa. Lautaselle jäi vähän rasvaa että sen perusteella voisi päivitellä että liha oli ehkä hieman rasvaista. Kastikkeen tulisuudesta vähän miinusta, enemmän olisi voinut olla käskyä. Valkusipulia oli taas annosteltu ihan ok. Sisustus on todellakin kammottava. Kiviseinät, pimeää ja ahdasta. Tarjoilusta sen verran että piti erikseen huomauttaa että sai pöytään vettä, ei iso miinus mutta paranettavaa kuitenkin on. Etukäteen maksaminen ei onnistunut mikä oli vähän ihmeellistä jos kuitenkin tietää että otetaan buffet. Kaikki ei välttämättä jaksa jäädä jonottamaan maksua kassalle kun maha on räjähtämispisteessä kebab-överistä. Kaikenkaikkiaan positiivinen yllätys.


Lisätty: 2005-10-11

Voi sitä ilon päivää kun pääsee jälleen Aniin. Lapset nauravat, naiset ovat liikuttuneita ja vanhukset itkevät. Aurinkokin paistaa kirkkaammin. Ilmi on jo tullut hulppea määrä ja laatu eri tuotteita, joita pöydät notkuvat. Haluaisin painottaa varsinkin kastikkeiden laatua, ei ole Anin voittanutta. Paikkaa on kaikille tasokkaan keben ystäville.


Lisätty: 2005-09-30

Aniin on aina helppo ja kiva mennä. Hyvä tunnelma, ystävällinen palvelu ja a la carte myös hyvä.


Lisätty: 2005-09-24

Ani jakaa mielipiteitä. Toiset näyttävät tuomitsevan paikan sisustuksen perusteella, toiset ruuan. Ani on ehdoton suosikkini, jota ei voi verrata joka talon kivijalassa olevaan kebabmestaan tai siisteihin ketjupaikkoihin. Anin sisustus on karmea, paikka on pimeä luola. Jos korjaisivat tämän epäkohdan Anin ovella olisi jatkuva jono. Seisovapöytä on erinomainen ja samalla rahalla ja halvemmalla jolla ketjukebabpaikoista saa salaatin, ranskalaiset ja hieman lihaa, seisovasta pöydästä voi rakentaan itsellesi sopivan yhdistelmän. Ilmeisesti maitohapon avulla tehty kaali ja valkosipuli "salaatti" on bueno. Liha oli aikasemmin rasvaisempaa - ainakin viime kerralla käydessäni rasvaisuus oli ok. Mielestäni Anin kebabliha poikkeaa ketjuravintoloista edukseen - se sentään maistuu jollekin.


Lisätty: 2005-08-13

Buffet pöytä, hyvä hinta-laatu suhde.


Lisätty: 2005-06-10

Kävin jälleen Anissa. Lihan rasvaisuus on laskenut hieman, tomaattikastike on vielä hieman "potkuton" ja riisi on rasvaista(?). Oivallisen iskenderin saa kasattua paikan tuoreesta leivästä, lihasta, tomaattisoosista, jogurttikastikkeesta, chilipulverista (jota on leipäkorin vieressä) ja paloitelluista pepperonin palasista. Avot, että saa sellaiset setit kasaan, että varmasti maistuu ja nälkä lähtee. Positiivisesti pääsi yllättämään viimekertaisen keskinkertaisen annoksen jälkeen.


Lisätty: 2005-06-04

Legendaarisimpia paikkoja tässä maassa. Anista joko tykkää tai sitä vihaa. Kovat kundit ja misut menevät tänne meren reunoille. Ylivertainen tunnelma on vuoden pimeimpinä aikoina illalla mennä,kun ulkona on pimeätä ja sisällä on sopivan tumma raflavalaistus. Uh ja Ah


Lisätty: 2005-05-07

Päätin poiketa. Mukaan lähti iskender. Positiivisena yllätyksenä huomioin kolme seikkaa. Liha ei ollut kuivaa peruskauraa vaan maistui oikeasti tuoreelle. Jogurttikastikkeeseen oli panostettu sen verran että erotti sen muista koetuista positiivisesti erilaisena. Leipä oli tuoretta eikä mitään pizza ylijäämää. Ainoa miinus oli pienehkö salaatti. Ei kyllä mikään stadin halvin mutta hintansa väärtti. Henkilökunta myös osasi kertoa jotain ruoan koostumuksesta ja eri vaihtoehdoista. Täytyy poiketa toistekkin.


Lisätty: 2005-04-01

Eilen teki mieli kebabia ja mikäs sen parempi, kuin katsoa sivuilta, mikä on hesan seuraavaksi paras paikka. Pettymys oli melkoinen. Lihasta oikein rasva tihkuu lautaselle ja maku on mitä on. Runsaista lisukkeista plussaa. Atmosfääri sellainen, että kärpäskommentit eivät ihmetytä ja palvelu - tavallista, tarjoilijalta ei juuri hymyä tullut ennenkuin eurot lyötiin tiskiin. Parasta antia oli paikan jälkiruoka, jonkinlainen pähkinäpiirakka. Yleensä edes jollain tapaa sivujen kommenteilla on ollut edes hento yhteys omiin arvioihini, vaan tässä sivujen käsitys ja oma käsitykseni paikasta eroavat järkyttävän paljon.


Lisätty: 2005-03-19

Muuten ihan hyvä mesta, mutta liha oli aivan liian rasvaista. Jos oikeasti haluatte syödä kunnon kebabbia, suunnaksi Oulun Troija!


Lisätty: 2005-03-01

Buffet mahtava, ihana ja kastikkeet jugurtti ja tomaatti (älkää ikinä muuttako ) mahtavia. Lisukkeet kuten punakaaliraaste ja muut upeaa.


Lisätty: 2005-02-17

Mentiin tässä kavereiden kanssa "kaatamaan" Ani ihan huvinvuoksi. Niin siinä sitten kävi, että porttikielto tuli, kun tuli syötyä liikaa. Oli kyllä parasta kebablihaa mitä olen ikinä syönyt, riisi ja kus-kus olivat erittäin maittavia myös. Kaikenlaisia salaatteja löytyi myös. Palvelu oli siltä osin huonoa, että saatiin porttikielto.


Lisätty: 2005-02-14

Käytiin sitten sunnuntaisella pyhiinvaelluksella Anissa. Ensin näytti aika täydeltä mutta löytyihän sieltä pöytä meillekin. Erittäin maistuva kebab -liha buffetista. Just sopivan rapsakkaa ja täydellinen yhdistelmä talon kastikkeiden kanssa. Buffetissa lisäksi lisukkeina vaikka mitä. Kulhot täynnä kaikenlaista. Kebabin saa muotoilla itselleen lohkoperunoilla, riisillä tai iskenderinä. Jopa jogurttikastike löytyy. Suosittelen.


Lisätty: 2005-02-11

Viikko sitten syömässä paikalla, alkuillasta tosi upea atmospheeri kynttilävalaistuksineen ja autenttisine seinäkoristeineen. Sataman kaljajuopot käyvät lounaalla tai myöhemmin illalla. Tilattu kana-annos oli standardikamaa, mutta seisova pöytä seurueen muille jäsenille oli takuuvarma nautinto. Kuskus tomaatilla hienoa, samoin eri valkosipulit ja itse liha perunan, riisin ja kastikkeen kera eivät jättäneet arvostelulle tilaa. Voi suositella kaikille, pieni miinus jättihaarukasta kebispannussa ja parista kärpäsestä.


Lisätty: 2005-01-27

Paljon positiivisesti parjattu paikka, jonkin asteen pyhättö Rööperin tutuille sunnuntaisin. Aika peruslihaa ja peruskastiketta , mutta lisukkeet tekee paikasta vierailun arvoisen. Ei tule aina sitä vakio mättöö, vaan voi ottaa jotakin niista kipoista, joista minulla ei ole hajuakaan mitä niissä on, mutta hyvää oli. Superärsyttävä asia oli lastentarharuokailu: Eli penkin ja pöydät on kiinni naapurin vastaavissa joten seisovan pöydän safkan haku matkaan kuuluu väistely , anteeksi pyynnöt ja ylös/alas liikkeet. Mutta ehdottomasti kannattaa mennä ja hyvällä ajalla


Lisätty: 2005-01-06

Eräs Helsingin parhaista ruokapaikoista ja varsin huokeakin vielä. Seisovan pöydän tarjonta mahtava ja kastikkeet parhaita maistamiani. Lihan taso heittelee hieman, mutta pääosin sekin varsin kelvollista. Krapulapäivien unelma on pyhiinvaellus Aniin.


Lisätty: 2004-12-26

Kymmenien vuosien asiakassuhde tuskin tästä hätkähtää, koska ravintola on kotoisen oloinen, aina ollut hyvä ruoka ja mukava tunnelma niin lounaalla kuin päivälliselläkin. Nyt kuitenkin, joulukuussa, tapaninpäivänä, 30 v hääpäivänämme, mitä piti juhlistaa Anissa, ravintolasalissa ja käymälässä oli niin paljon kärpäsiä, että juhlatunnelman säilyttääksemme meidän oli poistuttava muualle juhlimaan. Suomessa sijaitsevassa ravintoassa tällaiselle määrälle kärpäsiä on tehtävä jotakin!


Lisätty: 2004-11-21

Seisova pöytä on aika oiva ratkasu. Tulee vatta täyteen. Maistuu siltä,ku pitääki.


Lisätty: 2004-11-14

Paikalla sama omistaja kuin eerikinkadun stadin kebabilla. Ja sen kyllä huomaa. Liha on tasan yhtä surkeeta kengän pohjaa!


Lisätty: 2004-10-24

Aivan uskomattoman hyvää ruokaa! "tavalliset" kebabitkin ovat makuelämys, mutta kannattaa ehdottomasti tutustua myös seisovan pöydän koko tarjontaan.


Lisätty: 2004-10-13

Aivan mielettömän hyvää kebabia, paras salaattipöytä minkä olen missään syönyt ja lisäksi palvelukin pelaa loistavasti. Tyhjät lasit huomataan oitis ja pöytien siivous nopeaa. Voin suositella kaikille! Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.


Lisätty: 2004-10-12

Punainen tomaattikastike oli pehmeän tulista ja tekstuuriltaan mainiota. Maku oli myös ihan kohdallaan. Liha oli ehkä hieman liian rasvaista makuuni ja kun seisovasta söin, niin oli se ehtinyt jo tovin siellä paljussa muhia, että potentiaali oli vähän päässyt karkuun. Ihan KKK paikka. Ei tosin arvostelujen kehuihin yltävä siltikään. Tämä siis omastamielestäni.


Lisätty: 2004-10-01

Törkeen yli-arvostettua "ruokaa" ja palvelussakin paljonkin parantamisen varaa.


Lisätty: 2004-09-16

Kirkas kebab-maailman johtotähti, päihittää El Karimin mennen tullen. Ei tule omistajia jauhamaan tyhjää kuinka hyvä kebab-liha hänellä mahtaa olla, joka ei kiinnosta muutenkaan pätkän vertaa. Täällä puhuu puhdas laatu, erittäin hyvä liha, mahtava kastike (sekä puna – että valko), ja pisteenä iin päälle, huipputason salaattipöytä couscous–nautintoineen, on keitettyä valkosipulia, kalamata-oliivia, punaista hapankaalia, pastasalaattia, ja lisäksi napatanssia lauantaisin. Paikan sisustus on kuin suoraan kebabin alkulähteiltä. Ou Jesss! Tästä ei paikka parane, seisovan pöydän hinta vaivaiset 7,4€! Olen Anin uskollinen asiakas jo vuosien takaa ja uskollisena meinaan myös pysyä. Parasta arkena kun lounas jäänyt tavallista pienemmäksi / kokonaan pois. Hyvää myös festareiden jälkeen, tosin ruokailun jälkeen saattaa vatsassa vääntää liiallisen syönnin takia. Miinuksena olen huomannut että saan Anissa aina niskani kipeeksi, liittynee joko liian antaumukselliseen syömistuokioon tai pöytien mataluuteen. Unohtakaa pikaruokaloiden kalliit ja surkeat annokset, suosittelen Ania kaikille!


Lisätty: 2004-08-23

Olipas varsin yliarvostettu paikka, kun kävin testaamassa. Ehkä sen vuoksi petyinkin aikalailla. Liian kallis käydä tuosta vaan, kun ei kuitenkaan tule syötyä kuin sen verran mitä muualla sillä 5 eurolla. Ennemmin menen muuhun ravintolaan noilla hinnoilla. Salaattipöydästä nyt ei paljon iloa ollut, kun en välitä kovin eksoottisista jutuista. Ainoat hyvät asiat oli oikein hyvä liha ja lämpimät lisukkeet. Palvelu olisi voinut olla hiukan avoimempaa, sisustus ihan hieno. Kaikenlisäksi aika jännä sijainti.


Lisätty: 2004-08-13

Allekirjoittanut on ratsannut läpi Helsingin ja Tampereen top 5 babekkimestat läpi... ja parasta babekkia ja edullisimmin saat sitä Anista... standing table 7.40e. Tällä hinnalla saat mättää lautasellesi juuri sellaisen Kebab annoksen kuin haluat, niin monta kertaa kuin haluat -->utmärk! Se joka väitää ettei tämä toimi hyvin on tyhmä. Plussaa++ Henkilökunnan palvelualtiudesta...tilaamani 2x pieni pepsi kannettiin pöytään, jota osoitin sormella. Ehdoton Kebabmesta nro 1 stadissa.


Lisätty: 2004-07-24

En koskaan ole käyny enemmän yliarvostetuimassa paikassa ku täällä! Stadin ykkönen? Hah! Paikka on sisustettu huonolla tavalla vanhan aikaisesti. ja epäsiisti. Palvelu on mitä on eli surkeeta. Ruoka ei kehuttavaa.


Lisätty: 2004-07-20

Tämä arvostelu koskee seisovaa pöytää. Liha tuntuu ja maistuu aivan erilaiselta kuin useimmissa kebabravintoloissa, koska Anissa liha on täyttä lammasta. Erilaisuus ei tosin mielestäni nosta Anin lihaa peruskebabien yläpuolelle - ne ovat yhtä hyviä. Anin buffetin lohkoperunat olisivat saaneet olla maustettu paremmin. Pepperoni kuuluu kebab-annokseen, ja Anin seisova pöytä tarjoaa hyvin suolaista ja pehmeää pepperonia. Ohuitten ja rapeitten pepperonien ystävät pettyvät Anissa. Leipä ja salaattitarjonta on seisovassa pöydässä erinomainen. Kebabastikkeessa oli juuri tarpeeksi potkua. Eniten pisteitä Ani saa siitä, että seisova pöytä on todella halpa sen tarjoamaan makuelämykseen nähden.


Lisätty: 2004-07-14

Paras paikka missä oon itse käynyt. Anissa olen vieraillut 5 kertaa ja aina ottanut buffetin... on kebabbia, lohkoperunaa, riisiä ja vihreetächiliä! ja paljon muuta. Saa mahansa täyteen laadusta! Suosittelen! Buffetin hinta on vaan noussut, nyt 8e.


Lisätty: 2004-07-10

Kyllä täytyy myöntää, että parempaa kepappia en muista hetkeen syöneeni. Paikka itsessään oli ihan siisti ja oikean tunnelman oloinen. Seisova pöytä oli erinomainen ja kyllähän siinä napa venyy kun niin hyvää lihaa syö.


Lisätty: 2004-07-02

Yhdyn täysin arvosteluun, joka oli päivätty 7.5.2004! Liha on tosiaan ensiluokkaista, enkä voi käsittää miten joku voi samana päivänä verrata sitä Stadin Kebabin Saksasta tuotuun mössöön!? Työpaikkani on Herttoniemessä, mutta tulen silti Aniin syömään kerran viikossa. Jospa pääsisi taas Masalle komennukselle...


Lisätty: 2004-06-30

Ravintola ANI on enemmänkin turkkilainen ravintola, kuin kebab-pikaruokala. Huokea (7,40 eur) "syö niin paljon kuin jaksat"- noutopöytä sisältää laadukkaita salaatteja, kastikkeita, tahnoja, erilaisia marinoituja valkosipuleita yms. ja tietty kebabia. Ainakin 15 eri laatua. Palvelu ollut ainakin minun kohdallani poikkeuksetta miellyttävää (20+ käyntikertaa). Tilat ovat aika pienet, mutta tunnelmallisuus on hyvä ja ravintolasta löytyy omaperäisiä sisustusratkaisuja. Kaikenkaikkiaan mielestäni top-5 joukossa helsingissä.


Lisätty: 2004-05-18

Paikalla on "kuulemma" sama omistaja kuin Eerikinkadun Stadin kebabilla. Se selittää, miksi liha on niin samanmakuista. Olen ollut jo pidempään iskenderin ystävä, joten tänne ensimmäistä(tällä hetkellä myös ainoata) kertaa mennessäni ostin iskenderin, vaikka seisova pöytäkin oli siinä. Se oli suuri virhe. Iskender ei sopinut minulle ollenkaan. Leipä oli niin kummallisen makuinen. Se sen pilasi. Seisova pöytä näytti hyvältä, ensi kerralla kun sinnepäin asiaa tulee, menen koittamaan sitä...


Lisätty: 2004-05-10

Mainio buffet-paikka. Liha aina kaupungin parhaimmistoa, vaikka se otetaankin lämpöastiasta. Lisäksi notkuva pöytä kaikennäköisiä herkkuja: hummusta, punakaalisalaattia, marinoituja valkosipuleita ja vaikka mitä. Erinomainen paikka.


Lisätty: 2004-05-07

Helsingin kebabmestojen kiistaton kuningas. Buffetista poistuvat tyytyväisenä vaikka sumopainijat. Hinta on laatuun nähden naurettavan halpa, minä asioisin Anin seisovassa pöydässä vaikka 12 eurolla per kerta. Sijainti on syrjäinen, ehkä siitä johtuu tietämättömyys tästä helmestä. Helsingin oloihin aivan ykkösluokan kebablihaa, aitoa lammasta ja itse tehtyä. Ei tule paljon muuta lautaselle otettuakaan, vaikka seisovassa pöydässa on paljon herkkuja tarjolla. Päiväsaikaan päivittävät hieman useammin tarjoiluastioita, ja tästä johtuen päivällä voi bongata taivaallisen hyvin maustetut, rapeat lohkoperunat. Iltaisin yleensä perunat hieman ehtivät nahistua, mutta hyvää silti. En ole kokeillut paikan muita turkkilaisia herkkuja, johtuen tietenkin mielettömän tasokkaasta seisovasta pöydästä. On riisiä, lohkoperunaa, kahta kastiketta, erilaisia salaattiaineksia, turkkilaista leipää. Jos olet kebabin ystävä, älä missaa.


Lisätty: 2004-04-29

Hyvä paikka, jossa on panostettu myös tunnelmaan. Liha tehdään itse alusta alkaen. Siitä suuri kiitos.


Lisätty: 2004-04-27

Erinomainen, monien kantapaikaksi noussut pikku kebab-paikka. Loistava all-you-can-eat :)


Lisätty: 2004-04-04

Seisova pöytä, hinta 7,10e liha ja lisukkeet erinomaisia. Yksi Helsingin parhaista maultaan ja määrältään (saat syödä niin paljon kuin jaksat).

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute