Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Piccolo Pizza

Piccolo Pizza

 

Ratapihantie 6
00520 Helsinki
Pasilan Asema


Liha  6 Kastike  5.4 Lisukkeet  5.2  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  6 Siisteys  5.2 Hinnoittelu  6.1 Pankkikortti  Kyllä    
4 arvostelua vuoden aikana (yht. 30 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-11-21

Erittäin hyvä liha. Jos pyytää tulisena lisäävät chiliöljyä satsin päälle. Pyydettäessä laittavat lisää pepperoneja, jotka ovat niitä hyviä kreikkalaisia. Valkosipulikastike maistuva, pientä vaihtelua tomaattikastikkeessa ajoittain. Perussalaattia, hyvä suhde sipulia. Perusranskalaiset. Suosittelen ainakin kokeilemaan. Itse olen vakiolounastaja.


Lisätty: 2008-06-26

itse olen tykästynyt paikan kastikkeeseen, joka on jopa maukas verrattuna näihin perus stadinkebbabeihin. Erityisesti on kivaa että tulee valkosipulikastike! onhan paikka kolkon näköinen, mutta en mä sinne viihtymään ole menossakaan vaan syömään hyvää kebua!


Lisätty: 2008-06-25

Tuo samainen pitakebab+limu 5,90€ houkutteli mut tonne. Safka tuli nopeasti ja oli muuten paras koskaan syömäni pitakebab.


Lisätty: 2008-01-19

Riisikebab ja iso olut. Hyvä yhdistelmä. Yhteensä karvan alta 10e - Ei paha. Itse annos oli reiluhko tasapainoinen setti. Ei mitään valittamista. Suosittelen kokeilemaan.


Lisätty: 2007-11-07

Yleensä erinomaisen makuinen pita-kebab Ystävällinen palvelu Ei mikään erikoinen miljöö Hyvä pita-tarjous: pepsi ja pita noin 5,5e tms. Kohtuuhintainen olut: 3e per tuoppi Kastike melko tulinen (sekä punainen että vaalea kastike) Annokset reiluja Paras pitakebab mitä tiedän Helsingissä


Lisätty: 2007-08-04

Epäasiallinen tiski jossa ilkeä myyjä joka viljeli murhaavia katseita jatkuvasti. Lasi-ikkunasta pystyi kiikaroimaan itse pääkokin puuhia, jotka vaikuttivat varsin brutaaleilta. Ikkunasta näkyi myös kaksi mikroa, jotka oli kätketty muuten asiakkaan silmien alle. Itse kebab-annoksessa kastike oli liian rasvaista ja salaatti oli itse kerättyä tienvarresta/ikkunalaudalta. Koko annos oli kasattu läimimällä eri einekset kokonaisuudeksi joka muistutti kasaa .....


Lisätty: 2007-06-27

Hinnat oliva kohdillaan, liha maukasta. Kastikkeet etenkin olivat erittäin makuisia. Salaatti sitä samaa peruskamaa mitä muuallakin, ranskalaiset ikävä kyllä täysin mauttomia, ei suolaa ollenkaan. Annoskoko oli suurimpia mitä on taas aikoihin nähty. Ei ehkä suurin elämys, mutta kelpo mättöä.


Lisätty: 2006-10-26

Todella maukas kebabbi. Valkosipulikastiketta ja hyvin maustettua normi kebabkastiketta. Ranskalaiset myös oivallisia. Salaatti oli ihme muhjua (vissiin nuijineet salaatin nuijalla tai jotain :D ) ja seassa aivan liikaa sipulia. Ei oikein muu tahtonut maistua kuin se sipuli. Paikasta saa myös erittäin maukkaita pizzaslaisseja hintaan 2kpl/3.90e. Me like.


Lisätty: 2006-07-31

Ravintola on skarpannut palveluaan ja laatuaan viime aikoina. Nyt voinkin suositella tätä jo vierailun arvoiseksi paikaksi. Jos et nyt aivan pahimpaan ruuhka-aikaan mene, saat ateriasi heti. Poislukien ranskalaiset, mikäli niitä ei ole valmiina. Liha on mehukasta ja hyvää sekä sitä on paljon. Kastike on sopivan maukasta ja salaatti on tuoretta sekä raikasta. Suosittelen.


Lisätty: 2005-09-06

Kebablihan kastike maistui aivan spaghettikastikkeelle. Sisustus on kurja ja epämukava. (penkit pultattu lattiaan liian kauas pöydistä, selkänojat sattuvat vatsaansa lepuuttavan ruokailijan selkään)


Lisätty: 2005-08-25

Palvelu oli asiallista ja nopeaa. Kebabin tulossa kesti ehkä 10minuuttia, eikä ollut missään mikrossa tehtyä. Sisustus oli ihan ok, vaikkei mikään ihmeellinen. Salaatti ei ollut kyllä kummoinen, mutta liha ja ranskikset maistuivat paremmin kuin paikallisessa pitseeeeeriassa. Hinnat myös kohdallaan! Taidan useamminkin käydä kun sattuu olemaan opiskelupaikan lähellä.


Lisätty: 2005-03-28

Lihassa oli rustoa tai vastaavia outoja möykkyjä. Kastike oli outoa, ketsupin tapaista. Valkoinen kastike maistui mielestäni happamalta. Annos oli pieni ja mikrossa lämmitetty! Riisi oli ihan ok ja olut suht edullista.


Lisätty: 2005-03-27

Outo kastike, murenevaa lihaa, pienet annokset, kallis.


Lisätty: 2004-12-09

Kävin viime viikolla, liha selvästi itse tehtyä, tällä kertaa joukkoon oli tullut liikaa jeeraa, ikävä maku tunki läpi pahemman kerran. Soositkaan nyt ei mitään ihmeellisiä olleet, ranskalaiset ok.


Lisätty: 2004-11-24

Pitaleipäkebabissa oli aivan liikaa rehuja, mutta vähäinen liha ja kastike maistuivat hyvältä. Palvelu oli mukavaa ja nopeaa. Meille jopa vilkutettiin lähtiessämme.


Lisätty: 2004-11-22

Yksi huonoimmista kebabpaikoista missä olen käynyt. Liha oli osittain kovaa ja käpertynyttä ja jopa rapeaa, vaikka kebablihan kuuluisi olla mehukasta ja pehmeää. Salaattia oli aivan liikaa. Kastikkeet olivat ikävä kyllä todella huonoja. Salaatissa ollut kastike oli todella hapan ja piimäinen, jonka sekaan oli heitetty liikaa valkosipulia. Itse kebabissa ollut kastike ei sekään ollut parasta mahdollista; oli varmaan jotain maustettua ketsuppia. Tietenkin jokaisella omat mielipiteensä. Hinnat olivat sentään halvat ja annos tuli hyvin nopeasti pöytään, mutta se hyvistä puolista.


Lisätty: 2004-08-18

Hyvä paikka, liha tehdään itse suomalaisesta lihasta, toisin kun monessa muussa paikassa. Omistaja on mukava ja ystävällinen. Palvelu hyvää ja mukavaa. Omistaja tykkää todella työstään! Sisustus on vähän outoa, mutta sille on syynsä. Hintaan nähden ruoka on erittäin laadukasta ja ateria riittoisa. Oli ainakin silloin kun kävin viimeksi siellä! (Pitakebabiin kuuluu sipuli olennaisena täytteenä!)


Lisätty: 2004-07-18

Paikka oli halpa, mutta penkit joissa joutui istumaan olivat todella ärsyttävät. Penkeissä oli mitätön selkänoja, kun nojasi siihen sattui selkään. Samalla se oli liian kaukana pöydästä. Kummatkin (pöytä ja penkki) oli kiinni maassa. Pitaleipä oli todella pettymys. Salaattia oli runsaasti yli puolet ja sitä tuli yli hieman. Salaatissa oli vielä sipulia josta kauhean monet eivät pidä. Alle puolivälin alkoi kebabliha joka ei ollut oikein erikoista. Otimpa siihen samalla limunkin, joka olikin sitten pettymykseksi pieni 0.33l limu, josta ei ollut mihinkään.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute