Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Säkylä > Säkylän Kebab Pizzeria

Säkylän Kebab Pizzeria

 

Rantatie 270
27800 Säkylä
Kirkon vieressä


Liha  7.5 Kastike  6.9 Lisukkeet  6.6  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8.4 Siisteys  8.3 Hinnoittelu  6.3 Pankkikortti  Kyllä    
8 arvostelua vuoden aikana (yht. 42 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-10-20

PETTYMYS!!!! Liha mautonta, tulinen kastike kaikkea muuta kuin tulinen, lohkoperunoissa ei lainkaan suolaa! Hinta-laatu suhde kelvottoman huono. Oikein jäi sapettamaan!!!!


Lisätty: 2008-08-20

Asun turussa ja ei edes täältä löydy niin hyvää kebabia tai pitsaa kuin säkylästä.!! Eli Täydet pisteet tälle Pizzerialle!!!!


Lisätty: 2008-06-15

Hmm. Osoitehan on muuttunut. Nykyään rantatiellä sijaitsee siis. Mielestäni pizza oli aivan kelvoton. Reunat ja pohja aivan kuivia, kinkku ja kebab olivat yhtenä märkänä mössönä pizzan päällä. Rullakin oli olemattoman pieni... Jotenkin tässä uudessa tilassa on epämääräinen tunnelma, eli sisällä on liian "hämyisää". Valaistus on aivan liian vähäinen. Terassi plussaa. Hyvä palvelu myöskin...


Lisätty: 2008-06-05

Muistaakseni Säkylä special tuplalihalla siirsi nälkää pitkäksi aikaa eteenpäin. Säkylässäpäin kun liikun, käyn varmasti uudemman kerran täällä syömässä. Hyvä maku jäi suuhun.


Lisätty: 2008-04-17

Liike muutti uusiin tiloihin ja on vähintäänkin yhtä viihtyisä kuin ennnkin. Liekö muuttokustannukset syynä, että hintojakin samalla nostettiin noin eurolla/annos? Annokset on sopivan kokoisia silloin kun omistaja itse tekee ne, paitsi rulla, joka on aivan naurettavan pieni. Silloin kun apupoika tekee annokset, ne jostain kumman syystä pienenee. Ruoka on hyvää, kebabkastikkeesta saisi olla vielä tulisempi vaihtoehto (jotain luokkaa turun wotikebabin maanjäristys).


Lisätty: 2008-02-24

Iskender (Säkylä Special) on aivan loistava, parempaa ei ole vielä tullut vastaan. Pizzatkin ovat keskivertoa parempia. Hyvä ruokailupaikka, eikä ihme ettei Säkylässä ole muita, koska hinnatkin ovat sopivat ja palvelu erinomaista.


Lisätty: 2007-12-06

Kebabannokset ja pizzat ovat kummatkin erittäin hyviä, erityismaininnan ansaitsee kebabliha. Palvelu on erittäin hyvää, ehkä hieman hidasta lounasaikana (selittynee sillä että lounasaikana koko paikka on täynnä ihmisiä), mutta tarvitsee pitää mielessä että ei nämä pizzerian pyörittäjät ihmemiehiä ole vaikka lähellä ovatkin :-).


Lisätty: 2007-10-30

Ylivoimaisesti laadukkaimmat ja parhaimman makuiset kebabit mitä olen koskaan saanut. Vaikka asunkin Tampereella, tulee Säkylässä vierailtua usein. Silloin ei voi ohittaa tätä paikkaa mistään hinnasta. Tampereen runsaasta kebab tarjonnasta huolimatta en ole täältä vielä yhtä hyvää kebabbia saanut kuin Säkylästä. Ja sama pätee siisteyteen, se on huipputasoa jollaiseen en ole muualla törmännyt. Mitä hintapolitiikkaan tulee niin halvempia paikkoja kyllä löytyy, mutta ei paikka silti kallis omasta mielestäni ole annosten laatuun nähden. Oma suosikkini listalta on "Säkylän Special Kebab"


Lisätty: 2007-10-25

Tosi siisti. Mukava palvelu ja nopea,myös ruoka todella hyvää.


Lisätty: 2007-09-23

Yksinkertaisesti paras.


Lisätty: 2007-09-19

Annokset riittäviä


Lisätty: 2007-06-20

Pettymys varsinkin kun arvostelut on kumminkin aikas hyvät. Noin kk kävin jokapäivä syömässä, mutta ei.. salaatti surkea, liha ei kaksista ja muutenkin aika ankea paikka. vaihdoin paikkaa ja nyt maistuu :)


Lisätty: 2007-03-01

Erittäin ystävällinen palvelu. Annosten koko ja laatu hintaluokkaan nähden melko hyvin kohdallaan. Rullakebabeissa saisi olla enemmän rehuja.


Lisätty: 2007-01-12

minusta säkylän kebap pizzerian liha on parasta


Lisätty: 2006-12-30

Parasta kebabbia mitä olen saanut...:P Kastikkeita voisi olla hieman lisää... Yleensä otan kebab ranskalaiset joka ei ole mielestäni kuiva annos..


Lisätty: 2006-11-28

paras kebab paikka jossa olen ikinä käynyt!!! NAM


Lisätty: 2006-06-18

Kepab-ravintola hyvällä paikalla. Tosin ruoassa lienee jotain vikaa. Moni ystäväni on kokenut saman kohtalon kuin minä:


Lisätty: 2006-05-28

Hyvä kebab-paikka, jossa ystävällinen palvelu. Välillä ehkä vähän hidasta koska asiakkaita riittää. Kastike voisi olla vähän tulisempi. Liha hyvälaatuista.


Lisätty: 2005-12-29

Tässä paikassa pizza on parempi vaihtoehto, kuin kebab. Liha on kylläkin hyvää, mutta ainakin riisin kanssa syödessä annos on kovin kuiva. Kastiketta on todella vähän ja se mitä on, on hieman mautonta. Muuten kebabannos olisi hyvä.


Lisätty: 2005-09-14

Vaikka makutottumukseni eivät kaiketi vastaa suoranaisesti suomalaistem standardia, täältä saan parhaimman annoksen omaan makuun. Hinnassa tosin olisi vielä hieman toivomisen varaa, vaikkei se kalleimpia tapaamiani olekaan. Palvelu erinomaista ja nopeaa, ja paikkakin on viihtyisä, joten siltäkään osin ei moittimista.


Lisätty: 2005-08-31

Loistava paikka, itse käyn 2 viikon välein ja edelleen maistuu. Hyvää palveluakin vielä.


Lisätty: 2005-06-21

Kerran käynyt, eikä toista kertaa tule. Lihalastut kuin käytettyä vessapaperia. Kastike punaista vettä. Rehut kuten edellä mainittu, eli juurekkaita talven jäljiltä.


Lisätty: 2005-05-29

Ihan OK paikka.ŽAnnokset "pieniä" ei lähtenyt nälkä. Liha hyvää. Salaatin kastiketta ei juurikaan.


Lisätty: 2004-08-27

Rehut kebabin välissä ovat kuin, juurikkaat pellolla talven jäljiltä.


Lisätty: 2004-08-19

Paikka on siisti ja viihtyisä, liha on hyvää ja annokset reilunkokoisia. Palvelu todella nopeaa (hyvä että ehtii pöytään istua, kun on lautanen jo nenän edessä). Ainoan moitteen saa hieman yksipuolinen kastike.


Lisätty: 2004-07-02

Kebab annokset reilun kokoisia, ja erittäin maukkaita, kuitenkin ehkä hieman turhan rasvaisia.


Lisätty: 2004-06-05

Pizzat hyviä,mutta kebabannokset ovat ehkä hiukan kuivahkoja ja kastikkeessa ei ole tarpeeksi makua, joku toinen kastikevalikoima voisi korjata asian. Palvelu on ihan ok,hyvänä eleenä mm. kahvi kaupan päälle-periaate. Sisustus ihan ok.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute