Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Aylin Kebab-Pizzeria

Aylin Kebab-Pizzeria

 

Rakokiventie 15-17
15550 Nastola
Vihreää Oliivia vastapäätä
puh. 03-783 0567

Avoinna: Ma-Pe 10.30-22.00  La-Su 12.00-22.00


Liha  6.5 Kastike  6.2 Lisukkeet  5.5  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.2 Siisteys  7.4 Hinnoittelu  7.2 Pankkikortti  Kyllä    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 18 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-08-25

Hyvät pizzat ainakin. Salaatti kuuluu ja pepperonit saa tosiaankin ottaa itse omanmaun mukaan.


Lisätty: 2007-12-10

Ostin kebabranskalaisilla ranskalaiset olivat hyviä ja tarpeeksi rasvaisia,mutta kebab liha oli säälittävää. Kerrassan täysin mautonta.Kastike oli melko hyvä,mutta salaattia kannattaa mennä katsomaan oikeen paikan päälle, koska sellaista harva on nähnyt...


Lisätty: 2007-04-05

kyllä sulo on kaikista paras!


Lisätty: 2006-04-17

Emännän kanssa käytiin syömassä aililla ja oli todellakin viimenen kerta siinä paikassa. yritimme saada kebab ranskalisilla aurajuustoa päälle mutta todella tyly vataus tuli naishenkilön suusta, että se ei ole mahdollista. mutta heti kun tuli mies henkilö siihen niin se sanoi että tottakai sen saa siihen. jonkun näköinen asenne ongelma oli tällä naishenkilöllä. jos ihan pakko nastolassa on kebabbia saada niin suosittelen efesiä.


Lisätty: 2005-09-03

Palvelu paikassa moitteetonta ja ystävällistä. Kebabkin hyvää, kokeilkaa kebab valkosipuliperunoilla.


Lisätty: 2005-02-15

Palvelu Ailinissa on tosi ystävällistä. Hyvänä plussana heillä on se, että pepperoneja voi itse ottaa salaattipöydästä kuka tahtoo. Yksi kastike on vähän liian vähän kebabiin. Tilat on kyllä viihtyisät ja tosi tilava verrattuna muihin kebab-pizzerioihin.


Lisätty: 2005-02-06

Voi, tämä paikka oli todellinen pettymys. Paljon olen kebab paikkoja nähnyt, mutta nyt taisi tulla pohjanoteeraus, valitettavasti. Kebab ranskalaisilla oli tilaus. Perusongelma tässä paikassa oli, että liha oli täysin mautonta. Siis siitä ei todella löytänyt makua vaikka kuinka yritti. Lisäksi siivut oli aivan liian paksuja ja todella kumimaisia. Yksi ruskea kastike siinä oli, jossa tosin kyllä oli hieman tulisuutta, mutta ei se päässyt korjaamaan tilannetta. Ranskalaiset oli ihan ok, tosin täysin suolattomia. Salaatti oli aika koominen. Hieman raastettua kaalia lautasen reunalla + 2 palaa tomattia. Siinä kaikki. Eli valitettava pettymys tämä paikka kokonaisuutena oli. Enpä oikein voi suositella. Tuli taas todettua, että näillä kebab paikoilla on todella suuria eroja keskenään. Että jos kebabbia tekee mieli ja on auto käytössä niin kannattaa ajaa Lahteen. Lahden arvosteluja kun selaa niin ei jää epäselväksi mikä on paras paikka siellä. Jääköön se kuitenkin tässä kertomatta!


Lisätty: 2004-09-11

Kokeilin tänään kebabia valkosipuliperunoilla. Mahtavaa!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute