Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Cafe Express

Cafe Express

 

Ratapihantie 6
00520 Helsinki
Pasilan Asema
puh. 09-877 1464


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
12 arvostelua vuoden aikana (yht. 12 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-08-19

Paikan Iskender kebab on herkullisen makusta, lihaa on runsaasti sekä salaatti ja riisi maistuvaa. Kastike hyvää. Paikka myy myös ihan kelpoa pitsaa. Ainoa huono puoli paikassa onkin oikeastaan suhteellisen korkeat hinnat, mutta jos ei sillä ole niin väliä niin suosittelen hyviä aterioita.


Lisätty: 2007-04-10

Otin hawainleikkeen ranskalaisilla...kastike todella hyvä, ranskalaiset hyviä... muutenkin koko annos hyvä. Hinta pikkaisen liian kallis ja henkilökunta jotenkin "kyttääjiä". Suosittelen pikapaikaks jos pasilan asemalle jostain syystä eksyy, muttei silti mikään vakkaripaikka.


Lisätty: 2006-10-26

Tjoo, ranskalaiset oli vissiinki itse perunoista tehtyjä, koska joissain ranskalaisissa sattui olemaan perunan kuorta toisella puolella. Sinänsä ihan jees; mikäs siinä kun itse tekee, mutta kun ranskalaiset olivat vetisiä ja maistuivat aivan normaalille perunalle melkein. Kebabin kastike yllätti - ei moittimista. Liha itsessään pussista. Salaatti oli todella positiivinen yllätys. Paikan pizzat ovat myös isoja verrattuna alueen muihin ravintoloihin. Iskenderissä tuli yllätys; leivän lisäksi annos sisälsi myös riisiä. Annokset ovat hyvän kokoisia.


Lisätty: 2006-09-14

Mautonta lihaa. Palvelu oli ihan ok, vaikka onkin puoliksi itsepalvelu. Astiat joutuu viemään itse pois. Tämä huomioon ottaen hinta on hieman yläkanttiin. Ranskikset oli suolaisia. Ei hyvä!


Lisätty: 2005-12-22

Ihan ok mesta. Fileet ovat hyviä.


Lisätty: 2005-07-12

Ei mikään pikaruokala. Kahden kebabin lämmittämiseen mikrossa meni 20min. Liha mitä lie.


Lisätty: 2004-09-28

Ala-arvoisin iskender, jonka olen koskaan nähnyt. Annoksessa oli surkeinta tukkulaatua olevia kärvähtäneitä kebabsuikaleita mikrossa lämpäytetyn riisikasan (kyllä!) päällä. Pitaleipä (joka - rehellisyyden nimessä - oli sinänsä täysin kelvollinen, jopa hyvä) oli halkaistu neljään osaan ja lepäsi riisi-kebab läjän vieressä. Kastikkeena oli jonkinlaista tomaattimurskaa. Sitä oli vähän. Jugurttikastiketta ei iskenderissäni ollut lainkaan. Pikaruokatyyliset kebabpaikat, joissa mikron kilinää ei kainostella ovat sillöin tällöin aivan ok, kunhan asennoituu siihen mitä saa. Cafe Expressin kohdalla mikään valmistautuminen tuskin riittää.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute