Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Abone

Abone

 

Jousimiehentie 3
00740 Helsinki
Siltamäen ostoskeskus
puh. 09-346 3090
www.pizzeriaabone.fi


Liha  5.5 Kastike  5.3 Lisukkeet  5.5  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  5.8 Siisteys  5 Hinnoittelu  6.3 Pankkikortti  Kyllä    
12 arvostelua vuoden aikana (yht. 75 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-05-16

Mikro kebabia jonka päällä oleva "kastike" taitaa olla halvinta mahdollista salaattikastiketta... ei näin.


Lisätty: 2009-05-10

Kertakaikkiaan vastenmielisin ja epätyydyttävin kebabannos. Iskenderkebab (iskender muuten tarkoittaa suomeksi jugurttia) tarjoiltiin tyystin ilman jugurttikastiketta joten annoksessa ei siis ollut minkäänlaista kastiketta. Epämääräisten leipien ja nahkean salaatin päälle isketty liha oli osittain kivikovaa , tummunutta ja täysin mautonta pientä pilaantuneen sivumakua lukuunottamatta. Kuiva, pahanhajuinen ja etova annos sai runsaan ruokahaluni katoamaan ensimmäisen haarukallisen myötä.


Lisätty: 2009-01-27

Pieni mutta todella loistava paikka!!


Lisätty: 2008-12-30

Kyllä Abone pitää itse kokea. Monet erimielipiteet olen kuullut paikasta, omalta taholtani sanon sitä parhaaksi pitseriaksi pitsojen suhteen koko helsingin alueelta. Koko ei välttämättä ole suuri, mutta maku taivaallinen. No entäs kebab? Kebabliha on maistuvaa, mutta ranet ovat aivan liian kovia, ettei niitä pysty edes kunnolla haarukoilla nappaamaan. Ranskikset uusiks ja mesta olisi keisarillisen hyvä!


Lisätty: 2008-07-11

Toimitukset vastaavat tilauksia vain harvoin. Asiakkaan vika kuulemma kun ei osaa tilata.


Lisätty: 2008-07-02

Kebab on parempaa kuin monessa muussa paikassa ja pizzat on maukkaita.Henkilökunta voisi kyllä kokeilla hymyilemistä vähän useammin niin paikanpäällä syöminenkin olisi mukavampaa...kaikenkaikkiaan hyvä paikka josta saa hyvää pikaruokaa.


Lisätty: 2008-05-27

Pizzat mitä itse olen syönyt Abonessa ovat olleet täysin mauttomia ja ainakin aiemmin ovat pizzan täytteet valuneet pizzan päältä suoraan syliin, mutta onneksi pizzat ovat uudistuneet niin että täyte pysyy pizzan päällä. Kebab ei todellakaan ollut hyvää, mutta kastike sitäkin parempaa. Sain kebabini melkein kylmänä joten oli aivan hirveää koittaa niellä tuota roskaa. Palvelu on aivan per****tä, mitään ei sanota, hidasta ja pizzerian tilat karkoittavat ainakin minut pois tuolta, sillä pöytiä on muutama ja paikka on muutenkin ahdas. Vessasta en edes halua kertoa kuinka huono se oli.


Lisätty: 2008-02-03

Kebu raneil ja skedarii päälle, tästä ei voi kebab miili paremmaks mennä, ranet vähä tiukkoi mut ei haittaa hieno meininki tulee ku safkaa abone ruokii, pizzat on meheviä vaikekn ite hirveesti syö pizzoja (näyttää hyvältä), suutarila/siltamäki astutte aboneen olette kuin taivaassa.


Lisätty: 2007-12-12

Kaupungin paras bolognese pizza! Suosittelen.


Lisätty: 2007-11-20

Ehkä suomen paras pitseria. mutta ei kebab puolella niinkään. ranskikset kovia mutta liha ihan ok. mutta silti tämä on SUUTARILA/SILTÄMÄEN asukkaiden ykkösmesta enkä usko että tarviii pitemmältä tilaa halutakseen hyvää kebabbii/pitsaa. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelevaa. annoksissa kestää 10-15 minuuttia ja kotiinkuljetuksessa hieman päälle puol h. SUOSITTELEN!


Lisätty: 2007-10-23

Abone on lähin pizzeria ja siitä tuleekin otettu pizzaa silloin tällöin ja se on vaihtelvasti joko hyvää tai kohtalaista. Abonen kebabia olen syönyt tasan kerran, eikä tämä luku tule koskaa nousemaan. Todella ala-arvoinen suoritus kebabin osalta.


Lisätty: 2007-09-01

Pienet ja kalliit annokset. Jos tällä seudulla haluaa hyvää kebabia, kannattaa suunnata pasilan aseman yläkerrassa olevaan pizza-kebab paikkaan, tuntuisi olevan aina tuoretta kebabia!


Lisätty: 2007-08-14

Pizzat (ja niiden lisukkeet) ja kebabit (ja kastike) erittäin hyvältä maistuvia....kebab liha täydellistä eikä tarvi purra kuin kumia niinkuin eräissä muissa pakoissa joissa olen käynyt.Palvelu on ystävällistä ja kohtullisen nopeaa.Pizzoissa lisukkeita aina tarpeeksi ja valikoima hyvä.


Lisätty: 2007-07-11

Tilasin kotia, ja kyllä oli muuten niin tympee jätkä puhelimessa että palvelusta ISO miinus! Vaikka lähellä asunkin, ni mun mielestä siltikään ei sovi asiaan et tyyppi rupee puhelimessa huutaa "TULE HAKE! EI TUODA!!!!!". Toivat sitten kuitenkin, kesti noin kaksi tuntia. Ruoka oli kuitenkin ihan hyvää. Palvelu ei todellakaan.


Lisätty: 2007-01-21

Kebabit kohtalaisen hyviä, pizzat ei! Nopea kuljetus(25min).


Lisätty: 2007-01-10

Hyvää nami nami!


Lisätty: 2006-07-01

erittäin huonoa palvelua. ei ruokakaan hääviä ollut


Lisätty: 2006-03-31

Pannu pizza oli aivan kamalaa! Se oli ihan palanutta ja juustoa oli ainakin 2cm! Lisukkeita sai etsiä suurennuslasilla! Ja siitä maksettiin 21 euroa.


Lisätty: 2006-03-20

En ymmärrä kuinka joku voi kehua tätä paikkaa hyväksi. Sekä pizzat, että kebabit kannattaa todellakin hakea jostain muualta. Itse olen kolme kertaa käynyt ja joka kerta pettynyt.


Lisätty: 2006-03-08

Tosi hyvät pizzat, kebabit ja falafelit!


Lisätty: 2006-01-05

Kova sana! Tuli niitattua kolme annosta kebabbia! Jugurtti kastikke oli kyllä järisyttävän hyvää. Ainoo isompi miinus oli kebab-otin, sillä helvetin kaksihaaraisella haarukkalla kebabin ottaminen pienestä astiasta oli vaivallaloista! Musiikkikin vaatisi parantamista, kebabhits vol4 ei iskeny.


Lisätty: 2005-11-01

Tilasin kebabia joka oli edellistenkin mainitsemaa mikrossa lämmitettyä mautonta mössöä. Pizzat ovat ykkösluokkaa joten kannattaa tilata kebabit jostain muualta ja pizzat täältä!


Lisätty: 2005-06-02

Ensivaikutelma: siltamäen ostoskeskuksen pakollinen pizza-, kebabpaikka. Sisällä 2 pöytää, pimeä tunnelma. Kebabin valmistus kestää lähes puoli tuntia. Lopulta lautaset saapuvat äänettömän tarjoilijan mukana. Liha on todella hötöä. millin paksuista tasaharmaata lihanauhaa, jonka päällä yllättävän hyvä kastike. Mahan sai täyteen, hyvää krapularuokaa kenties. Jos hyvää kebabia tekee mieli, niin väärä valinta.


Lisätty: 2005-02-20

Luun kebabit ja pizzat ovat jo legendoja! Kaikki todelliset hienostoalueen (siltis-sutsku) asukkaat muistavat Abonen puhelinnumeron ulkoa.


Lisätty: 2004-12-12

Abone, tutuille luu, on Pohjois-Helsingin eliittiä! Mistään ei löydy yhtä hyvää sunnuntaimättöä!


Lisätty: 2004-11-18

Todella surkea paikka. Annokset pieniä ja hinnakkaita. Henkilökunta tylyä. Olen puhunut.


Lisätty: 2004-10-30

Tämä paikka on tuttu kaikille jalopenosta pitäville


Lisätty: 2004-10-03

Kebabeista en tiedä, mutta falafel-annos oli aivan mahtava ku semmosen tänään tilasin.


Lisätty: 2004-08-29

Kebab nesteet valui autossa säärtä pitkin läpi siitä paperipussista. Eli muovipussit olisi jees. Itse Kebab oli, kuten jo aikaisemmin täällä todettu, valmis ja sitten vain paikan päällä lämmitetty. Kastiketta siinä ei ollut nimeksikään, joten kuivaa paakkuista riisiä sai syödä sellaisenaan. Ja lihanmääräkin oli minimaalinen. Ja se maku, piti lisätä kotoista chili kastiketta jotta sen sai väkisin alas nälän pois ajamaan. Kebabin syötyäni ymmärsin miksi he yrittivät suositella pizzaa kebabin tilalle. Pizzat kuulemma ovatkin paikassa hyviä ja maukkaita joten en voi kuin puhua kehnon kebab kokemuksen valossa.


Lisätty: 2004-07-01

Siltamäen kuolematon, legendaarinen pizzeeria! Kebap hyrrä ja sirkkeli puuttuu, joten liha haetaan muualta ja lämmitetään paikanpäällä, joten siitä miinus. Pizzoille pitää pistää plussaa, koska ne maistuu niin selvänä, kännissä ja krapulassa, eli aina! Nam nam, siltamäki syömään!


Lisätty: 2004-06-27

Aboneen voi aina luottaa.


Lisätty: 2004-05-29

Mukava henkilökunta ja osa pizzoista todella hyviä. Hintataso on ehkä keskivertoa matalampi.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute