Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > PizzaTaxi, Kontula

PizzaTaxi, Kontula

 

Ostostie 4
00940 Helsinki
Kontula ostoskeskus
puh. 09-340 4300


Liha  8.5 Kastike  7.2 Lisukkeet  7.5  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Eos
Palvelu  9.5 Siisteys  9.2 Hinnoittelu  5.7 Pankkikortti  Kyllä    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 19 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-09-18

Pitkällisten kokeilujen jälkeen Suomen paras kebab-paikka.


Lisätty: 2008-08-06

Toimii. Pitkään kontulassa asuneena on paikka tullut tutuksi ja harvoin on joutunut pettymään. Salaatit ovat paikassa yleensä olleet loistavia ja annokset isoja. Raaka-aineiden kallistuminen on nostanut hintoja hieman, mutta mielestäni tämä on rehellisempää kuin laadusta tinkiminen tai annosten pienentäminen. Paikka jossa saa mahansa täyteen. Sellaisia ei turhan montaa ole.


Lisätty: 2008-07-17

Todella hyvää asiakaspalvelua. Todella miellyttävää asioida.


Lisätty: 2008-07-06

On kyllä siisti paikka, kesäisin terassilla.


Lisätty: 2008-03-03

Loistavaa palvelua, ainakin kun vakituisesti käy. Omistajat vaikuttavat rennoilta ja paikka on todella siisti. Hinnat ovat nousseet viimeaikoina kohtuuttomasti, ja se onkin paikan heikkous, olkoonkin että ateriat ovatkin yleensä runsaat ja täyttävät. Myös tuoreet vihannekset ja loistavat salaatit ovat syy käydä paikassa syömässä. Terassi löytyy, joskin sen ohi kulkee paljon ihmisiä metrolle. Tämä saattaa jotakuta haitata. Sisällä ravintolassa on toisinaan kesäisin todella kuuma.


Lisätty: 2007-12-27

Hyvä paikka. Sopivat hinnat ja isot annokset.


Lisätty: 2007-09-01

Järkyttävintä asiakaspalvelua ikinä. Moneen otteeseen kuponkitarjoukset&muut tarjoukset ovat olleet riitelemisen takana. Muutamaan otteeseen kieltäytyneet toimittamasta pitsoja ilmoitetuilla hinnoilla. Mikäli hyvään asiakaspalveluun kuuluu asiakkaalle huutaminen tämän yrittäessä tilata ISOILLA KIRJAIMILLA mainostettua tarjoustuotetta ja tuotteen myymisestä kieltäytyminen, niin siinä tapauksessa tässä paikassa osataan asiansa. Oli vihoviimeinen kerta kun tälle ravintolalle tai koko ketjulle enää senttiäkään annan. Onneksi kilpailevia loistavia ravintoloita tässä kaupungissa löytyy!


Lisätty: 2007-07-06

Hyvä ja nopea palvelu ja kätevästi metron vieressä. Usein käyn tilaamassa pizzan ja sillä välillä kaupassa kun se valmistuu. Ystävällisiä miehiä siellä on töissä.


Lisätty: 2006-06-09

Tilasin kebabin ranskalaisilla mukaan. Sain sen sitten hetken odottelun päästä lautasella eteeni. Ilmoitin kohteliaasti ystävällisellä naurahduksella, että kebabin piti tulla mukaan. Myyjä tuhahti ja meni tiskin taakse jossa kaatoi sen suoraan take away boxiin. Koetti sentään vähän asetella tomaatteja yms. sivuun ja ruikkasi sekaan vielä lisää kastiketta.


Lisätty: 2006-05-01

Isot annokset, lihassa ei mitään erikoista. Hiukan kallis hinnoittelu


Lisätty: 2005-03-22

Päämyyjän kielitaito hyvä, sisustus miellyttävä. Palvelu on todella ystävällistä. Annokset parhaita joita on tähän mennessä tullut vastaan, ja reilunkokoisia sopivassa suhteessa. Salaatti raikasta. Mainittakoon myös ranskalaisiin lisättävä jonkinmoinen maustesekoitus, joka todella antaa lisää makua. Hintaa perusannoksella 6-7 euroa, arkipäivisin klo 11-15 limulasillinen sisältyy hintaan. Ihan vain tämän takia tulee välillä lähdettyä Vuosaaresta Kontulaan asti syömään.


Lisätty: 2004-06-12

Hyvät annokset ja hyvä palvelu. Itä-Helsingin parhaimmistoa.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute